Uma le puipui o puipui ma fafie: Ponels, Clapboard

Anonim

O aʻoaʻoga tau ona pote o techologilikies ei ai se tele o filifiliga o mea mo le faʻamaeʻaina o a latou vaʻa, ma o le manatu e faʻaaoga ai lavalava e mamao ese mai Nova, ae e talafeagai ai pea. Se tasi ei ai le teuteuina o puipui ma se laʻau e mafua ai nostatalgia i luga o le fale o le Rustac poʻo le fale o le sana, ma o se tasi e manatua le patipati, mai Soviet. Ae o le mea lea e na o se mea itiiti o le faʻaaogaina o le aoga o mea sili ona faigata o lenei mea faʻalenatura.

Fafie laupapa Faʻamaeʻaina Filifiliga ma o latou lelei

E faʻapefea ona tatou filifilia mea mo le toe faʻaleleia? E masani lava o ni tulaga:

  • Tumau, malosi, ofuina le tetee. Afai e iai tamaiti laiti ma fagafao i totonu o le aiga, e matua aoga ai, aua e le mafai e se tasi ona toe faʻafouina i totonu o le fale mautotogi;
  • Faigofie faapipiiina pe faʻapipiʻiina. O mea uma e mafai ona faia na o le a faaitiitia le tau o galuega;
  • Matagofie ma tagata taitoatasi - toatele saili i le sitaili o fafo;
  • Saogalemu ma siosiomaga faauo. E tasi le matou soifua maloloina tasi, e tatau lava ona tausia e tagata lelei le umi e mafai ai.

Afai e faʻatatau i le filifiliga i pa o puipui, ona mafai foi lea ona aofia ai mea faʻavae o le faʻalumaina ma le susu mo le susu. O a ni mea e mafai ona tatou tuʻuina ai pa ma fafie? Muamua o na mea uma, o le laʻau o se mea masani ai, o lea mea, i le ecopochetels i lona tulaga. E leai se tasi o mea e mafai ona tausia le vai paleni o le potu pei o se laʻau: faʻaaoga pe a maitauina le faʻateleina o le susu. O loʻo i ai i le laʻau avanoa talafeagai, sefe mai le tele o le pisa i totonu o fatuga o le taulaga.

Uma le puipui o puipui ma fafie: Ponels, Clapboard

O mea faʻaonaʻaga nei o mea tau tupe e le naʻo le tele o lanu lanu fofo o laina mo puipui i lalo o le laʻau, ae faʻapea foi ma le laʻau, faʻataga e faʻamamafa ai mo se taimi umi. O lenei faaletonu e mafai ona faʻaaogaina i totonu o soʻo se atunuʻu - mai le atunuʻu o loʻo i ai i le poto o le sili ona matagofie Igilisi.

I le faʻaopopoga i le teuteuga ma siosiomaga galuega, laupapa laupapa mo le puipui o le puipui o le mafai ona nana pe a o le faʻapipiʻiina loloto loloto ma le faʻaletonu o luga. O mea le lelei o le faʻaaogaina, e aoga e faʻamama ai se tausiga faʻapitoa pe a fufulu tele le faʻamamaina, o le faigata o le aveeseina o nofoaga talafeagai 5 tausaga ma le tau maualuga o mea lelei e feteenai ai mea lelei e feteefi atu ai i le 5 tausaga.

Mataupu i luga o le autu: Fencing mo Mati ma sikulu faasitepu i se fale tumaoti

Ma, ia e mautinoa e sili atu le lelei mo se laʻau le uma o se mea e le fetaui ma oe ae leʻi filifili se mea. Ole faʻatulagaina o pa puipui i lalo o le laʻau e mafai ona faʻatino i ni faʻatonuga se lua - ma le faʻaogaina o mea faʻalenatura e maeʻa (pa, pa o pa, MDF, Tomuona, Topasoifua, Laʻauautane, Tomu, Topasoifua, Laʻauʻau, Tomuona, Topamaʻe, Laminate). E manino lava e ese foʻi le tau o nei mea mo le faʻaititia o le toe faʻaleleia, pe a fai o le vaega lona lua. E tatau lava ona maitauina le MDF ma le laumei i luga o le lelei o le faʻatinoga ma le siosiomaga o le faia o tauvaga faʻaleaganuʻu, pe a latou tali atoatoa i le toe gaosia. O lea la, o lenei filifiliga e le manaʻomia ona vave auiliili pe faʻafefea ona le taliaina.

O le laina o le sili ona tamaoaiga manatu o le pa o puipui. E faigofie ona oso aʻe i puipui, o lea e mafai ai ona e feagai ma lenei ituaiga galuega o oe. O se mea e maualalo le tau o mea, lelei foliga faʻailo ma le ono mafai ona faʻaoleniga o le faʻaaogaina o le valiina poʻo le faʻauiga tuu le laina e sili ona lelei o laupapa laupapa laupapa. Pine, na oso aʻe, laugutu, Oak, Alder, AEDar ma isi ituaiga o loʻo faʻaaogaina e pei ona amata ona o le pa. O le mea lea, o lana ata tusi ma le lanu lanu e aumaia ai se lautele o se isi filifiliga mo avanoa teuteu.

Uma le puipui o puipui ma fafie: Ponels, Clapboard

Evrovagonka o le tutusa i luga, ae faia i le Europa tulaga faatonuina. O ia faaputuga mo puipui mai fafie e faʻaopopo isi suʻesuʻega, lea e manaʻomia e faʻaleleia ai le galueaina o le ogaumu, latou te puipuia ai i le faʻalauteleina o ana meatotino i le taimi atoa o le tautua. O le Steving Grooves e lautele, e taofi le faamaoni o le fausaga o puipui o puipui o puipui o le puipui e aunoa ma le fausiaina o slots. E tusa ai ma le tulaga lelei o le gaosi oloa o Euroovag, vaevaeina i ni vaega se tolu - a, B, B. "A" o le "le maualuga o latou i luga o le lalaga.

Uma le puipui o puipui ma fafie: Ponels, Clapboard

Block House o se faʻaiuga o le laupapa, faʻataʻitaʻiina o le laupapa poʻo se ogalaau pe a manaʻomia le fausia o se laʻau paʻu. O loʻo i ai se tulaga mautu ma le sili ona lelei i mea faʻaletupe. O le poloka poloka e faʻapipiʻi i ni faʻafitauli malosi, o lea na faʻaputuputuina ai le tau faigaluega mo le 20-30 tausaga o faʻagaioiga, e leʻi faʻatuina foi le fusi i luga, ma o lapisi foi e le fausia i luga. I lalo atu o le mea e fausia ai se maualuga o le afi afi afi. E gaosia e le fale poloka o laau taualuga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o se vevela o le solo solo: manaʻomia meafaigaluega ma mea

Uma le puipui o puipui ma fafie: Ponels, Clapboard

O le pito o loʻo avea ma nofoaga nei laupapa laupapa mo le puipui o le puipui o le hewscale. Faatasi ai ma ia, e mafai ona e faia se totonu o le matai, aua e leai se tasi o ituaiga o fafie e maua ai ni avanoa e ala i le ata ma ata. Sootaga o ia faaputugapu natia e le o solia le mamanu na faia. Faʻapipiʻi le guswarbok e matua faigofie ma faʻapitoa sauniuniga mo lenei e le manaʻomia. O lelei uma o le ufiufi i luga ole tululii, malosi ma le le faʻamaoni o loʻo iai foʻi, ae o le aoga o mea e sili atu.

Uma le puipui o puipui ma fafie: Ponels, Clapboard

O pa o puipui o loʻo i lalo o le laʻau e mafai ona faʻatino e faʻaaoga ai le laupapa laupapa faʻanatura laupapa. Ua gaosia mai i papa tetele laupapa ma iai se ituaiga o manifinifi manifinifi (0.19.6 mm), apalai i le pepa. E faigofie lava ona latou puʻeina, e mafai ona e faʻataʻitaʻia le pito i luga, e foliga manaia i totonu, ae ua i ai se mea ua leaga faʻatusatusa pe a faʻatusatusa i puipui o puipui - o le puʻupuʻu. Mo le tausisia o le foliga lelei, o le a ia te oe i taimi uma e ufiufi ai i va eseese, ae e le faʻasaoina ai i latou mai le burnout i le la, faʻamama mea pining ma maualuga maualuga o le afi.

Teuteuga laupapa laupapa o le mea sili ona lauiloa ma faʻamoemoeina le mea faigaluega, faʻafetai pe faigofie ona faia le mafanafana ma le faʻamafanafanaga. E mafai ona e okaina le maualuga-lelei laupapa laupapa i lukwood.

O tagata gaosi ua aveese i nisi o mea le fiafia o laupapa laupapa, fausiaina o faʻapipiʻi mai le Walmdoprev, faʻalauiloaina le tele o gaioiga faʻagaioiga. Ae o puipui o ia i luga o pa oke falaoa, o lea e te manaʻomia le faʻaeteete muamua o aʻoga. O le teuteuina o puipui i totonu i totonu o le laʻau e sili ona talafeagai le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o vailaʻau teuteu. O le ata pito sili lea ona taugata o le potu laupapa o le potu, i luga o moli mai le igese o maa taua (Oak, AEDER, AEDER, AEDER, AEDER.

Ina ia faʻaititia le tau o mea mo le teuteuina o puipui ma fafie, o nisi fale gaosi e o atu e tuʻufaʻatasia ai papa, faia le faʻavae o pane mai le taugofie mai papa. Togafitiga o Ponels ma Valnish poʻo Wax e manaʻomia uma i le taimi o le faʻapipiʻiina ma le faʻagasologa o le faʻagaioiga i se taimi o le 5 tausaga.

O mea teuteu e tetee atu i le la susulu, susu. Tausiga e manaʻomia le māmā, e aunoa ma le soona vai mea. O mea e sili ona siosiomaga faauo aila o loʻo ufiufi e le valevale, ae o le wax, inses, i se mea na sili ona talafeagai. O loʻo feagai ma pa puipui ma se laʻau o loʻo foliga pei o se faʻataʻitaʻiga o faatufugaga, pe a fai e te faʻaaogaina ni filifiliga ma mamanuina filifiliga.

Mataupu i luga o le autu: vali mo le potu atoa

Foliga o le montage

O le teuteuga fafie ma fafie i le fale mautotogi e manaʻomia nisi tapenaga. Ae le i faʻatauina ni mea, fuafua lelei lona manaʻomia o le aofaʻi, faʻapea foʻi ma le taumafaina o fao, fao, va eseese, vateavale ma le soona fai. Mea e tatau ona susu susu mea.

Uma le puipui o puipui ma fafie: Ponels, Clapboard

Ua amata ona ou galue i luga o le siʻosiʻomia o puipui i se laʻau mai le fausiaina o se faʻavaʻa, pe a e laki i le luga o puipui, ae e mafai ona toe teʻena. O le faʻavaʻa o loʻo faʻaalu faʻatapulaʻaina i le faʻatulagaina o le teuina ma manaʻomia faʻapitoa faʻagaioiga pe a fai o le siʻitia o le osofaʻiga, e ese mai ai o le a avea ma mafuaʻaga o le fungas i luga o le fusi. I lea tulaga, o aʻoaʻoga faʻapitoa na fautua e faʻatulaga se faiga mo le tino.

E mafai ona faʻatulaga, na tuliesea i faʻavaʻa laupapa i luga ma lalo i le tulaga tutusa o le pu. Afai e te faia le tipiina o le puipui i fafo, e sili atu le tausiga o le tausiga o le herrmlul crevelation, lea e tuu i avanoa avanoa. A o fausia se faʻavaʻa, aua neʻi galo e siaki le saʻo o le pa puipui e maua ai le lelei atoatoa.

Uma le puipui o puipui ma fafie: Ponels, Clapboard

Le isi, o loo ou fua le maualuga o le puipui o le mamafa, tipiina mea i le tele. O le umi o laupapa e tatau ona avea o le 0.5 cm puʻupuʻu o le pa o le pa e maua ai le mamafa o le fausaga. Ua amata nei ona matou ufiufi puipui ma se laʻau mai le tulimanu autu - o le tasi o loʻo e vaʻai, ulufale i le potu. O le taga ua nonoa i fao i fao i le faʻavaʻa, e fasioti e mulimuli ai i le loka ina ia mafai ai ona vaʻaia le lotoa i totonu ma e le mafaitaulia. Mo le faʻapipiʻiina o mea i totonu ma fafo o loʻo iai ni fuafuaga faʻapitoa, latou te faia se faʻaiʻuga atoa o le ufiufi puipui. O le ufiufi o le Pili e faimalaga ma frize ua maeʻa ma le laupapa faʻapipiʻi.

Ona iai se vaega o le faʻaeteete faʻasolosolo le mea lea ua aliali mai ai, e sili le faia ma le fesoasoani o meafaigaluega faʻapitoa. Ona i ai lea o se mea e aʻafia ai ma le faʻanoanoa ma le vale. I se tulaga tutusa, soʻo se ituaiga o laina poʻo le poloka poloka. O le faʻapipiʻiina o le laau e mafai foi ona ese ai, ae e aoga lava i le mafaufauina o se sili atu le taumafaina o mea. Afai o loʻo ia te oe se faʻafaigofie o le laina e aunoa ma se loka, e faʻapipiʻi i luga o le faʻavaʻa o le soʻoga o le soʻoga i le soʻoga soofaatasi. O faʻamaumau i lenei mataupu o le a vaaia, o lea, ia ou tausia lona olaga.

Vitio "Faʻamaeʻaina le Papa Laau"

O le vitio faʻaalia ai le faʻasologa o gaioiga i le taimi o le faʻapipiʻiina o panels i luga o le puipui ma le iʻuga o le galuega.

Faitau atili