Tourles tuaoi: Rusia gaosi oloa o le maualuga-tulaga loka

Anonim

O loka o tuaoi e iloga i le faateleina o le solia o le tetee ma e fai ma sui o vasega e fa. Iloiloga e uiga i le gaosi oloa ma ana oloa faʻamaonia.

O le a le uiga o le tagata gaosi oloa

Tourles tuaoi: Rusia gaosi oloa o le maualuga-tulaga loka

Tuaoi ceito

Afai e te faia se aotelega o le Steel Road Market o le vasega o le tele o vasega, e mafai ona e iloa o le toʻatele oi latou e faʻaaogaina le laʻei aisa. O le Transturkar lauiloa, e manaia tele, faʻamavae lelei lava le au faʻatau i le faʻatuatuaina ma le puipuiga.

O tuʻuga tuaoi, e tusa ma le tele o faʻatau ma le aufaigaluega toe faʻaleleia, o se tali lelei pe afai o le galuega o le sailia o le sili ona aoga mo tupe. O loʻo latou faʻamaoni, e iai le maualuga o le teteʻe atu i le taumafaina, eseʻese i le umi o auaunaga, faʻapea foi ma masani ai ona maua ai se tulaga lelei o le puipuiga.

Study o le Brand Border - oloa mai le Rusia gaosi oloa. O le kamupani i luga o le maketi mo se taimi umi, ma i le taimi lea o le averesi o le fua o le gaosia fua faatatau o le 300 afe fasi. O le lelei o le oloa fai mai o le 'au o lenei ituaiga o le sili ona tele gaosi oloa sili ona lelei uamea faitotoa o lo o faaaogaina.

E tusa ai ma iloiloga, o le Kamupani e gafa ma lona galuega. E iloga ona iloga i se lelei tele, faamamafaina o le tilivaina taimi, o se tele o oloa uma i faleoloa ma le sili sili ona lelei tau o tagata tagata faatau.

O le gaosiga o loʻo taulai atu i le auala faʻatulagaina ma le lapoʻa-tele, lea na aʻafia ai le onosai i le tapulaʻa o tapulaʻa ma le tafaoga tau o tuaoi. E le gata i lea, i le laina o talosaga o loʻo i ai meafaigaluega o fale, lea na faʻailoa ai ituaiga eseese o loka. I totonu o na "seti", o le faʻavae o puipuiga mai metotia fafie, o loʻo faʻatinoina, o se tulaga maualuga o le saogalemu ua ausia.

Fautuaga a tagata faatau

Tourles tuaoi: Rusia gaosi oloa o le maualuga-tulaga loka

Fuaitau ma le mamanu o le loka masini

E sili lava le aua le toe iloiloina e uiga i le lelei o le oloa, ae o le auala o lenei po o le oloa o loʻo faʻaaogaina. O togalaʻau tuaoi tuaoi e faʻapipiʻiina i le faitau selau o afe o aso nei ma puipuia ai uʻamea.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le sili ona taʻutaʻua a Rusia gaosi oloa, fefaatauaiga papeta, faʻaaogaina o nei kapela o loʻo i totonu o le super omea, o le laina o le tagata faʻamamutane Puipuiga, Puipuiga, le talitonuina.

O le isi mea taua e galue ai i le maketi a Rusia, Walberg, faʻaaoga o 'au mai le tuaoi i BMD Steel Gorner. I se isi mea, o lenei gaosi oloa avatu ia te ia lava ona o le kamupani fuafuaina "tuaoi" pusa. I le faitotoʻa o le BMD Standart, BMD 2 DD Starts faʻaaoga pusa mai lua menusms o ituaiga eseese o loʻo faʻatau atu e le tuaoi o loʻo i lalo o le faʻafanua o Malaia.

Tusitusiga i luga o le autu: manaia manatu mo le masking poletts

O le lelei o le fuafuaina seti o Cateles Waterter Fai mai o le mea moni mea moni latou te faaaogaina mamao mai le tasi gaosi tagata gaosi. Eseese seti o faʻafitauli o le Sporgacal Sinations o loʻo faʻaaogaina i le tele o faʻataʻitaʻiga, tele faasologa o uʻamea potu mai ia te aʻu, Zetta, Aairo.

Uiga o masini

Tourles tuaoi: Rusia gaosi oloa o le maualuga-tulaga loka

I le avea ai o se vaega o le tuʻuina mai o se tulaga maualuga o puipuiga, o tutone tuaoi o loʻo aoga aso nei, faʻatulagaina fofo.

Kanenaya rack. O lenei auala i le mamanu o le Shank e maua ai le lava tulaga o puipuiga mai le gaoioi. O le a le mafai e le tagata na osofaia ona faigofie ona maua i le inisinia o le mea lilo. I se faʻaopopoga, o le faʻatu o le vaega o le potu i lalo o se taua lea e nafa ma le faʻamaoni o le maota atoa. Afai ua faʻatamaia, e leai se mea e taofia le na o le tuʻituʻiina o patu ma maua le avanoa e ulufale ai i le potu.

Kanenaya steel faʻamaonia e leai se avanoa faigofie. Tusa lava pe o loʻo faʻaaogaina le faʻafitauli faapitoa poʻo se faʻafitauli o le faʻafitauli o le faʻaputuga uʻamea i le faʻagaeʻetia o isi vaega o le faiga o le faiga o le faiga o le faiga o le auala

E le gata i lea, o le ituaiga faʻataunuʻu o le haka ma tina sese ma le pepa faʻapipiʻi, e pei ona faʻamaonia e isi fofo, o le faʻatuatuaina e puipuia ma le le mautonu.

Tipi puipuiga. O le metotia o le hacking, lea i tausaga talu ai na maua ai se lauiloa lauiloa - e ala i le motusia ma le fesoasoani a le "peleue". O le m-foliga o le m-fausaga o le pulupulu o le uʻamea, lea ua pupuni i totonu o le keyhole. O le auala o le fetuutuunai e faaaoga ai se malosi malosi. O se taunuuga o le fundinasm, o tusi na o le soona vavaeeseina le gentspions i luga o lefanua.

Lokaina o faʻataʻitaʻiga uma e puipuia mai se aʻafiaga. Ina ua taumafai e faʻamalosi, o le le aoga o nifo o se faʻapitoa faʻapitoa o le a malepe lava. O le loka o le a tumau pea i le tapunia tulaga. O le a le mafai ona uma ona tatalaina le "moni" ki, o le a tatau ona e valaʻau faʻapitoa auaunaga mo le ulufale atu i le fale mautotogi. Ae peitai, o tupe leiloa mai sea sitepu i tulaga tautupe o le le mafaamatalaina ma aʻafiaga o le gaoi.

E faʻapena foi faʻalapotopotoga o feʻau e le afaina ai le faʻatuatuaina o le maota. A faʻaaoga le ki o le mea e tupu, o suiga e leai ni suiga, leai ni malologa poʻo le suia o mafaufauga e mafai ona tulaʻi mai. O lea la, i se faiga masani, e galue ai mea uma mo le tele o tausaga e aunoa ma le faasolo lemu.

Ma le isi, o le autu o loʻo puipuia e cranmokas, sopo i le taimi o le ki ki. O le mea lea, ao leʻi faʻaaogaina le Cozzle, o le a manaʻomia e le tagata vaʻa na te avetaavale le ufiufi, lea e matua faʻafitauli lava, ma o lenei vaega ua faʻatino mai Kalena Sheel.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se mea tipi mo le palasitika mai le hackssaw blade

Auala e savali ai i lalo o le laugatasi. Le sili ona faigata, faʻapolofesa, e mafai e se tasi ona fai mai, o se auala atamai e maua ai se mea totino - tatala le loka faʻaaogaina pa. E faigata le galuega, ae o loʻo tele faʻamatalaga i lenei mataupu. E faʻatauaina ai ia polofesa, o le inisinia o urosa tuaoi o loʻo fuafuaina o le faʻavae o sini sese.

O le mea e tolauapi ai i le ituaiga, o le tagata osofaʻiga e tatau ona mauaina le tulaga o Suwald taʻitasi pe a le polokaina le liliega o le Susulu. Sese grooves faʻamalosi se hacker e mafaufau ai o le pikiina o le itu taumatau - o le subwald suia, ae o le 'olo o le a le tatalaina.

O le mea lea e faʻaaoga ai le tele o auiliiliga o le lokaina o le loka i le taimi e tasi, o loʻo tulaʻi mai le lavelave o le galuega a le tagata e tele poloaiga e tele poloaiga. Ma o ia matata faʻapisinisi, latou te le oloina se fale mautotogi pe e te le o feagai ma gaioiga i soligatulafono.

I se faʻaopopoga, o le tikeri o le puipuiga faʻateleina ona o le faʻaaogaina o se tele numera o Suwald. O loʻo iai foʻi le aofaʻi tele o tuʻufaʻatasiga autu mo le loka. Ma o le mulimuli Barcode o se ese le tikeri o le le malamalama o le svad springs. Castle inisinia tuaoi e masani ona faʻataʻitaʻia le atinaʻeina o ana oloa, o lea o oloa a le kamupani e matua le fiafia lava i le unpa.

Le vevesi o le taulaga. O le isi auala lauiloa e faʻafetai i lona faigofie o se faʻalavelave metotia - repantation o le stem. O iinei, o loo saunia foi e tuaoi ma tulafono i suiga. O auiliiliga uma o Canov, pine - ua Faia o Kalena Steel, o le mea lea, o loʻo manaʻomia ai le osofaʻiga e taugata i lo latou faatafunaina. O lenei e faʻateleina ai le avanoa o le mauaina, o lea, e aumaia ai se faʻamaoniga o le faʻagaioiga o fetoti e le fesoʻotaʻi.

Bronnoscope o se pepa faapitoa. O le vaega e sili ona vaivai o le 'olo o le sone o le pauna. Ina ua sauni le fata iina, o le inisinia na o le gau, o le agavaʻa e taofi ai le faʻasologa i le faʻatapulaʻaina tulaga mou atu. O le faʻafitauli mo le hacker o le nofoaga o lenei sone i totonu o le maota. O le mea lea, e ave i le fesoasoani i le faʻaaogaina o le va o le 'olo mataua i fafo. I le taimi lava e tasi, e masani lava, e tatau ona e aveina se laupepa faʻapipiʻi o le faitotoʻa, o le bron alafapela, o se ipu meaalofa.

Ina ia mafai ona kopiina nei gaioiga, o 'au o le kamupani o le kamupani tuufaatasiga o loʻo faʻaaogaina i totonu o se kamupani partal barbebet, o loʻo iai mo le atoa o le mataupu. Faʻaopopo atu i se Laʻasaga ia Cameinal Laasaga, o se faʻaopopoga na faʻapipiʻiina ma le faʻailoga ua le fetaui ma le pu o le antikey. E le naʻo latou puipuiga mai le faʻatamaʻia, ae ia faʻamautinoa foʻi le lavelave o le tusi talosaga a le peleue. Le ituaiga omea, na faia ai vaega o vaega autu - C85, ma le malosi e oʻo lava i le paʻu o pulu e faʻasaolotoina mai le faʻaumatiaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e tutoʻatasi o faitotoʻa o le faletaavale

Tapuni. E faʻafetaui le faigofie o le haccking metotia e faʻaaoga ai le faigofie ma le faigofie, o le ie puipui, o loʻo sapalaiina se puipui lea e poloka le tatalaina, pe a le faʻaaogaina le ki o le tagata moni. Pe a faʻaoʻo mai ni patipati ma subwald, pe a oʻo mai se auala amata o le auala, e le mafai e le ie puipui o le masini ma le sili atu gaioiga o tagata papa ua le mafai.

I se faʻaopopoga, o le puipuiga e poloka ai le mea faigaluega faʻaaogaina. Loka, o le tagata lava ia-faʻaaogaina ki, avanoa mo le tatalaina e ala i le metotia o le le atoatoa o le faʻaletonu o loʻo tusia ai. E toso i latou i fafo, o le loka e tatau ona tapunia. Ua faamalosia le tagata solitulafono e nofo i le afa ala.

Ituaiga o Faʻataʻitaʻiga

Tourles tuaoi: Rusia gaosi oloa o le maualuga-tulaga loka

O le sili ona lauiloa o tuaoi Brander oloa i le lisi o oloa. E i ai a latou tulaga eseese o le puipuiga, o fusia o fusi mo le fusiua. O le kamupani ofoina tolu ituaiga o inisinia ma isi tulaga o puipuiga:

  • Fausiaina;
  • auala;
  • hack tetee.

O le tagata faʻatau manaʻoga manaʻomia e faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga e manaʻomia. Na taumafai le kamupani a le kamupani e saili tagata ei ai uma le mea ua manaʻomia.

Faatasi ai ma le vaega o loka maualuluga, e mafai ona faʻapipiʻiina lelei i luga o soʻo se ituaiga faitotoʻa, e toe faia e le tuaoi masini o tulaga saogalemu uma, mai le muamua i le lona fa. O le faʻataʻitaʻiga o le lautele o le lautele lautele, o le tagata faʻaaoga e mafai ona filifilia le manaʻoga puipuia, fuafua le fua, faʻamatalaga faʻavavevave.

E i ai loka i totonu o le kamupani o kamupani a le kamupani, faigofie ma talitonuina. Afai e te manaʻomia le lokaina o le shed poʻo se isi sone - o le tuaoi loka o loʻo ofoina filifiliga ma le kalena ogatasi, lea e faʻateleina ai le tulaga o puipuiga.

O le lelei o oloa tuaoi o fai ma fai ma faamaoniga. Na finau le kamupani, saunia o loʻo faʻaaogaina lelei i totonu o le vaega modes, o le loka o le a maua ai le 100 afe tatala-loka-lokaina laina. E tusa lava ma le 15 tausaga o le tele o le tautua. E tusa ai ma fuainumera faʻamaumauga o le gaosi oloa lava ia, o le pasene o le faʻaipoipoga i totonu o oloa gaosi oloa o loʻo i le laina o 0.03%

O tagata o loʻo i ai mai le kamupani tuaoi o se filifiliga ofo atu le sili ona lelei tulaga o le tau ma le lelei faʻatusatusaga. E mafai ona e filifilia se oloa e faʻatatauina atoa manaʻoga.

O faletalimalo uma e faʻatuatuaina, galue e aunoa ma le toilalo, e pei o le lauiloa o oloa a le kamupani i totonu o tagata e le iloa o faitotoʻa. Afai e te manaʻo e maua le lelei e totogi mai i le perny e faʻaalu le penina, o le tuaoi o le a avea ma filifiliga atoatoa.

Tourles tuaoi: Rusia gaosi oloa o le maualuga-tulaga loka

Tourles tuaoi: Rusia gaosi oloa o le maualuga-tulaga loka

Tourles tuaoi: Rusia gaosi oloa o le maualuga-tulaga loka

Tourles tuaoi: Rusia gaosi oloa o le maualuga-tulaga loka

Tourles tuaoi: Rusia gaosi oloa o le maualuga-tulaga loka

(O lou leo ​​o le a muamua)

Tourles tuaoi: Rusia gaosi oloa o le maualuga-tulaga loka

Utaina ...

Faitau atili