Faʻafefea ona tuʻu le faʻatamaʻi ma puipui

Anonim

Saunifoʻaga galuega lava i taimi uma e fai se taualuga e faʻatino ai ile toe faaleleia o fale - o le uiga lelei o loʻo faʻaogaina ai mafaufauga o puipui o puipui, o le taualuga.

Faʻafefea ona tuʻu le faʻatamaʻi ma puipui

O se faʻataʻitaʻiga o se faʻavasegaina o fefiloi mo le tuʻuina o le taimi atofaina.

O le tufuga o puipui ma pine i totonu o le fale mautotogi e mafai ai ona sili atu le lelei o le sauniaina i luga o le gaioiga mulimuli i le galuega.

Auala e Filifiliina Ai Se Loto

I le maketi i aso nei o loʻo iai se filifiliga tele o le faʻamaeʻaina o mea, e aofia ai ma Seoleo, e ui i lea, e mafai ona e filifilia taʻitoʻatasi ituaiga o loʻo i totonu o le fale mautotogi.
  1. Amataina o le Amet. Faaaogaina e sili atu le feeseeseaiga o fesootai faitotoa o faitotoa, taualuga, puipui. Faatasi ai ma se tusi apalai e tasi, sui le papala, ae, e le mafai ona i ai, e maualuga lona maualuga, ae le "faʻauia o le mafiafia maʻa ma sina mea malie. O sea mea e taugata nai lo le sima. A e tapunia pi ma le loloto o le 5 cm ma o le a sili atu le amataga o le tootoo e tatau ona fefiloi ma le oneone mama, a leai o le a fefiloi ma (pe a fefiloi, mulimuli mai i maea).
  2. Faauma le punou. Faʻaaogaina e tutusa ma le laufanua i le tulaga mulimuli. Lelei le leaga o ni faʻaletonu, e manaʻomia le loloto mai le 1st i ni nairllimeters.
  3. Teuteu tuusaunoaga. Pito i luga o le tino eseese. E mafai ona suia le lanu pe a fai e te faʻaopopoina le mea talafeagai dye. O loʻo iai foʻi ni tuʻufaʻatasiga ma le pefi. Faʻasaʻoloto i le matutu pe sauni mo le faʻaaogaina. O le punou o puipui ma pine a le ituaiga o mea o loʻo faia e tusa ai ma le lautele o le potu.

Sauniuniga o puipui, taualuga i le punou

Faʻafefea ona tuʻu le faʻatamaʻi ma puipui

Polokalame o pipili puipui.

  1. A o le i faʻatonuina le tufuga, o le laualuga e tatau ona faamamaina o palapala, pefu, gaʻo gaʻo. O lenei mafai ona faia e ala i mea faʻaletonu: o le susu o le susu poʻo se masini namu atoa. E mafai ona faʻaaoga lelei le taʻavale, faʻapipiʻi se lio-"velcro" i totonu ma le faʻaalia o se mea leaga o le sukalati e faʻatau atu i totonu o faleoloa. Mo le tauaiga e fautuaina e faʻatinoina le faʻasologa o le fufuluina ma le fasimoli vai (e mafai ona e faʻaogaina le 3% fofo o le soda, fufulu porwder po o amber fofo). Ona fufuluina lea luga lea o le vai mama ma mago.
  2. O le isi mea na sosoo ai o le ata o le ata vali o le ata. E sili le faʻaaogaina o faʻamatalaga faʻapitoa o loʻo iai. I le ogaoga, e mafai ona tele ina mafai ona e faʻamamaina le pulupulu (kolosi o le susu mafiafia). E tatau ona faʻaaogaina le Primer ma le pulumu poʻo le roller ina ia e leai ni moli matala, faʻailoga mai le ata vali. Gaoioi - lamolemole ma lamolemole. Afai e te faʻaogaina se pulumu, e tatau ona teuina i se tulimanu e uiga i le 70 tikeri, faʻaauau pea ona maua ina ia mautinoa o laei o le lauulu o le mea faigaluega.

Mataupu i luga o le autu: Ceramic Tale mafiafia

Faʻafefea ona kuka le pulupulu

Faʻamamago paʻu e tatau ona sasaa i totonu o le malosi i le vai (o le vaega o loʻo faʻaalia ai le gaosi oloa i le faʻamatalaga faʻapipiʻi) ma faʻamio le pepa faʻafefiloi. I le pei o le mea mulimuli, o le ae faʻaaogaina se taʻaloga masani ai, faʻalusia se taʻaloga faapitoa i totonu. E manaʻomia le faʻaosoina o se vaega faʻapitoa. Fuafua muamua le tele o le mea e mafai ona e galue ai i le 40 minute. A maeʻa ai le taimi lenei, ua amata ai ona faigata le tuʻufaʻatasia i totonu o le koneteina. Ua uma ona tago le paluga e le talafeagai mo nisi galuega.

Ae e te leʻi amataina le faʻailoaina o se vaega fou o le tuʻufaʻatasia, e tatau ona e aveese ma le faʻaeteete toʻilalo o totoe o le mea muamua. A leai, o le palu fou o le a auai i lanu le mautonu e mafai ona faʻaleagaina uma galuega. O le faʻamaeʻaina e iai le feʻaveaʻi; I.e. Faʻafilemu le faʻamalosi, aua le pa'ū mai le spalala.

Pa puipui, taualuga

Plammise laupapa laupapa sihlock scheme.

  1. Ave se tamai spaula ma tuu le faʻauma i le maeʻa (Amataina o le Lotonuʻu). O le mafiafia o le vaega o loʻo tafe ifo i luga o le laualuga e fetuunai e ala i le suia o le tulimanu o le tiʻetiʻe o le spalala. A aunoa ma ni mea tau masini, e mafai ona e faʻaaogaina se vaega i le 1.5 cm. A faʻapea e loloto le le atoatoa, pe o le mea e tatau ona faʻaaogaina i le tele o vaega; I le taimi lava e tasi, e tatau ona matutu uma le vaega o ato muamua. O le a avea le puipui o le a avea ma sili atu e tusa lava pe faʻaaoga ni faʻapitoa uʻamea faʻapitoa - utupoto.
  2. A faʻamamaina le amataga o vaega o le vaega lea, e manaʻomia le faagaoioia o lona gaosiga o le teine ​​emeri. A o leʻi taoto se vaega fou, o le laufanua o puipui, o le taualuga e tatau ona ufiufi i le primamer ua toe i ai. Ina ia faʻaaoga le vaega lona lua (e mafai ona avea ma mulimuli), o le "lili" ituaiga e fetaui lelei (e fautuaina e faʻaaoga ma le amataga "," Forlieter ".
  3. O le faauma i totonu o le potu e talafeagai mo le tuuina atu o le lamolemole, faamaapeina o microkcks, pori. E manaʻomia le faʻatagaina o sea mea ma se manifinifi manifinifi. O le faʻaaogaina o le faʻaumaina o le faʻamau mo le pamu e leai se aoga - mafiafia vaega o le le masani ai o le tino, talu ai o lenei ituaiga o mea o loʻo i ai se vaega atoatoa. Faatasi ai ma le faʻatasia mulimuli o puipui poʻo le taualuga, e fautuaina ai le faʻaaogaina o le lautele o le alalauti. Afai, mo se faataitaiga, o le 30 cm lautele meafaigaluega sa faʻaaogaina ma se galugalu, ona sili lea o le faʻaaogaina o se spalala i le 50-60 cm. Le isi, e manaʻomia le faʻamamaina atoa ma le oneone. I le taimi o le galuega, ia tausia le Lē opepauina i tafatafa o le aposable. Malamalama i luga o lona laufanua i itu eseese, e mafai ona e vave faʻailoaina se avanoa avanoa.

Mataupu oi luga o le autu: Allpaper ata Ata 309: I le Handndy Gyusey, Aso Faaonaia, Manatu, pe faʻapefea ona nonoa i le fale mautotogi,

Nuces pe a uma ona faaumaina le taualuga

  1. Afai e te manaʻo e faʻalautele faʻailoga i le faletaele, i totonu o le umukuka, e manaʻomia le faʻaaogaina o se tagata faʻapitoa, faʻamamaina-totoa
  2. Faatasi ai ma ni faaletonu taua, pe a maeʻa ona manatu le vaega fasiotia, e mafai ai ona faʻamalosia mea e ala i le faʻamalosia o se ituaiga. E aoga foi i le sili atu ma le 2 cm humsts. A o se fusi, o le sulfyan tutusa foliga o se fusi e masani ona faaaogaina. O loʻo faʻapipiʻi e PVA pe vave ona mauaina se filifiliga ia te oe lava. I le faʻaletonu tele, o uʻamea uʻamea e faʻaaogaina, faʻamalosia i se puipui, faʻapitoa feaveaʻi ma le pulou lautele.
  3. Lona lua nofoaga malolo o le tauao mafai ona uma ona faamago le faamago o le muamua vaega. E masani ona faʻamamaina le atoa mai le 6 i le 24 itula, fuafua i luga o le taualuga, o le vevela o le potu.
  4. O le vaega lona lua e tatau ona faʻaaogaina, amata mai ile tasi lava nofoaga lea na amata ai ma le itu muamua ma i lea lava faʻatonuga. O le au faʻauloa na mauaina e manaʻomia le fealuaʻi i le taimi nei, - i lenei mea e te faʻaititia ai lau galuega i le isi galuega o le taualuga e le satepapena.
  5. O le faʻauma o le pu e tatau ona faʻaaogaina i le itu o le "mai le faʻamalama" ina ia le iloa e le malamalama mai ia e le mafai ona iloa.
  6. I le maeʻa ai o le faʻaiuga o le PULEGA, o le laualuga e tatau ona faʻamamaina i le ea e aveese ai toega o le laupapa. Afai e le i filifilia atoa, o le laufanua e mafai ona faia ma le faʻatupeina i natural olfif (le faʻavaivaia i le paepae-agaga) poʻo le faʻamutaina ma le pris.

Galue e uiga ese ma le aveeseina o taualuga, e le manaʻomia e pa puipui maualuga maualuga. Muamua, e aoga le "faʻatumuina o le lima" i le tapenaina o puipui, ona mafai lea ona e faʻaleleia i se autu faigata. Ma afai e le galue atoatoa i le taimi muamua poʻo le lua pe lua, e le masalomia o le a oʻo i le lumanaʻi o le a manaia i le lumanaʻi.

Faitau atili