Oʻu lagona o le taimane tau taʻavale. Taimane motac metotia

Anonim

Oʻu lagona o le taimane tau taʻavale. Taimane motac metotia

Manuia le aoauli, aʻu uo pele ma tagata faitau!

Ma le mea mulimuli, na i ai lava laʻu tala e taʻu atu ai ia te oe e uiga i le taimane mosaic: mata, o ou lagona faigaluega, pe faʻapefea ona ao mai diamond Tekonolosi ma Tulafono.

Ua uma ona ou aoina lenei ata mo le taimi e tele ai sina taimi, ae na i ai le matou tauvaga, na tatau ona matou lomia manatu o le tausaga fou.

E na o se ata lelei na ou le mafaia, tele le taumafaiga i se isi vaaiga, ma le malamalama ese, i taimi eseese o le aso! Ae, poʻo le tagata puʻe au, o loʻo ou moni, pe o le taimane o fetufaaiga faalavelave. I se lautele, e pei ona tupu, e ui ina matua sili ona sili.

Diamond mosaic po o le diamond chroiderry

Tusa lava pe oʻo i le masina o Aukuso o lenei tausaga, na ou aʻoaʻo mai Irina Lukerhit e uiga i le i ai o le muamua ituaiga o fatuga o fatuga o fatuga - e piopini i taimane.

A uma ona faitau le tala o Irina, sa ou iloa ou te mautinoa e mautinoa lava, ma e manaʻomia ona faʻatau ma taumafai e faʻatau ni mea ma taumafai e matai. Ae maise lava, ou te alofa ma paso e aoina, ma le feeseeseʻi polokalame sao lava, ou te le fiafia i le auala lavelave lea e le aoga.

Ma sa ou le sese, ou te fiafia i lenei galuega! Tele lava! E matua aunoa ma le faʻauiga ou te tautala atu ai, naʻo le mea ou te le fuafuaina e auai i le aoina o le aoina o taimane, a itiiti i le lumanaʻi lata mai. Aisea, faamatala i le faaiuga o le tusitusiga.

E ui lava e tele o le telefoni lenei fatufatuga ma taimane, ae naʻo polokalame tutusa e fesoʻotaʻi ma ofi, ae o loʻo aofia ai se tagata suamalie ma se filo.

O nisi taimi o le igoa "taimane atavali" o loʻo mauaina, ae e le saʻo i mea uma, e ui i le mea moni o le iʻuga e tutusa ma le ata tusia o loʻo tupu.

Ou te talitonu o se igoa saʻo atoa mo lenei ituaiga o fatufatuga o se taimane o le massond, aua o le aschic ma o loo i ai: tamai kalama e tusa ma le ata faʻapitoa e tusa ma le polokalame.

O le seti o diamond matac pusa aofia ai:

  • O le tapoleni (tapota), e faʻaaogaina i le ata ata o le lumanaʻi ata. O le ata na tosina mai i tamai sela numera ma le mea moni o le diamond mostac polokalame. I le itu taumatau i luga o le tapoleni ma le polokalame o loʻo i ai ni faʻailoga o loʻo faʻaaogaina uma lanu ma tofi i numera taʻitasi.
  • Sikuea pe faataamilo rhinestones ua folasia i totonu o afifi i lanu o fea o tau talafeagai
  • Pinzet mo le galue ma sikuea rhinestones
  • Peni mo le taamilosaga rhinestones
  • O pusa faapitoa mo rhinestones.

Mataupu i luga o le autu: manaia e uiga i le tioata loloto

Oʻu lagona o le taimane tau taʻavale. Taimane motac metotia

Oʻu lagona o le taimane tau taʻavale. Taimane motac metotia

Oʻu lagona o le taimane tau taʻavale. Taimane motac metotia

O le iʻuga o le fuafuaina o rhinestones i luga o le foliga foliga, o se ata matagofie o le ata ma le 3 d aafiaga e maua.

O le mea e mafai ona e faatauina diamond mosaic

Ua uma ona ou iloa o le taimane mosaic o loʻo faʻatau atu i faleoloa ma matagaluega mo fatufatu, ma i lena taimi na ou manaʻo ai e faʻatau ai le fale, ma ou te leʻi iloa muamua pe le o gauai atu.

Sa ou tilotilo i le mea na ofoina atu i luga ole laiga. E tatau ona fai mai o tau i le tele o na mea ia te i latou, ia o se mea moni e le o le iloa mai na mea na ou mafaufauina.

Afai e te manaʻo e faʻatau se taimane motamac i le initaneti, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi Aliexpress, o le mea lena na ou sau ai.

O le laina e i ai le tele, tau mai le 300 rubles ma maualuga ma maualuga atu e fuafua i le tele o le galuega.

Ua leva ona ou suʻesuʻeina ni filifiliga eseese ma filifili se laufanua, o loʻo alaga mo agaga taimane o lapoʻa lapoʻa: 30x40 cm mo le 700 rubles.

Na vave ona alu le pa o le fanua e foliga mai o le 2 vaiaso.

Ua uma ona ou faia le tele o faʻatau i luga o le Aliexpress, o loʻo faamalieina tagata uma, o le faʻamatalaga e fetaui ma le uiga lelei, ma e sili ona taua - o tau e le fiafia! Sa leʻi faia lava se le malamalama i ai.

Oi talofa! Sa ou mauaina lenei taupulela na ou talanoa i le asō. Ae ou te faʻaauau le tala e uiga i fomaʻi domandic ma ana iloiloga.

Ina ua ou tatalaina le laupepa, ona ou le fiafia lea i lanu o ndinestones, latou te le i ai i laʻu ata, o loʻo vaʻaia i le ata. I luga o le pupuni, na matua pupula lava le ata ma le manaia, ma na pogisa ai foʻi lanu i ato ato. Ae sa ou faaaogaina le le aoga, o lona uiga, na i ai le ata i na uiga mafanafana ma foliga mafanafana ma ou te matua fiafia i ai.

Ma le isi, ou te leʻi manatu o rhinestones ma se manifu! Ia, e faʻapefea ona latou mauaina ma vaʻai atu ia i latou? Na ou mautinoa o lo o tuai laʻu galuega pe a ma le afa tausaga, pe sili atu foi, ae na ou i ai mo le 1.5 masina.

Taimane motac metotia

O le mea moni, sa amata ona ou malamalama, matamata ata vitio i auala e aoina ai se taimane motamac. Na latou fesoasoani tele ia te aʻu ia malamalama tele i le aano moni, ae i totonu o laʻu tulafono, na ou manaʻo ai e faʻasoa atu ia te oe.

Tusitusiga i luga o le autu: 3 auala e gagau lemu le ofutino ina ia le faailogaina

Faalapotopotoga o falefaigaluega

O lenei fesili e sili ona taua. Mo lenei ituaiga gaioiga, e manaʻomia muamua i le lelei tele o le malamalama.
  1. Filifili se nofoaga lelei, o le laulau o le a e nofo ai. Agavale mai luga o le a tatau ona avea ma se malamalama malamalama.
  2. E manaia le lima o se tioata faalauteleina. Ae e manaʻomia loʻu laititi ma siahesses, lava e ui lava sa faigata i nisi taimi.
  3. Ina ia faia sili atu le talafeagai e galulue ai ma le tele o Rhinestones, e fautuaina e sasaa i latou i tamai pusa, mati poloka i luga o pusa. Ae ou te le maua se nofoaga e maua ai le tele o numera o pusa ma sa ou taumafai e ave rhinestotones ... tuusaʻo mai ato! Na iloga o lona lelei tele! E le gata i lea, o le numera e le manaʻomia e faʻaliliu ai, e mafai ona e tafiesea afifi i soʻo se taimi, fealuaʻi, e mafai ona e moe ai lava!
  1. E ui lava i le afifi ma le fanua sa i ai se seti atoa o masini, naʻo loʻu manaʻomia o le Tweezers, ona o laʻu Diamond Radic Radics Rhinestones Rhinis

Lisi o Diamond Motac e Numera

1. O le standy tapoleni o le taimane mosaic ua ufitia i pepa. E le manaʻomia le vave aveese le vave, a le mafai foi ona e pese i le taimi o galuega, ae o le a le mautonu ma e le mafai lava ona faʻasalalauina ni rhonestones E tatau ona e tatalaina le polokalame faasolosolo ona faasolosolo, amata mai le pito i luga tauagavale.

Oʻu lagona o le taimane tau taʻavale. Taimane motac metotia

2. Fuafua poʻo le a le lanu e sili atu i le mea na maua ai le vaega ma maua nei rhinestones i le numera. Liligi sina sina sinasina i totonu o se tamai pusa. Muamua, o le a pa'ū le rhinestones i taimi uma, ae afai o le container sying shaking o loʻo i ai i totonu o le laina o le koneteina i luga o loʻo faʻaalia ai.

Oʻu lagona o le taimane tau taʻavale. Taimane motac metotia

3. Rhinestones o isi lanu, oi latou o loʻo i ai i lenei vaega o le ata e laʻititi lava, na ou mauaina numera ma sao i ato o le galuega. O afifi na tatalaina ma tulei se vaega o rhinestones i le pito.

4. Faatasi ai ma le fesoasoani a Tweezers, matou te ave le tasi Cammaman, tuu i luga o le sela talafeagai o le polokalame ma le mafolafola itu ma teisi e tutusa ma le tweekers.

5. O loʻo iai ni tala e sili ona lelei e leʻo le laina i le laina, ae i totonu o le checkerboard.

Na ou faia ata i se pepa faalauteleina.

Oʻu lagona o le taimane tau taʻavale. Taimane motac metotia

E matauina e le o ni mea teuteu uma e taoto ai i lalo, e ui lava i le mea moni e faigata ona e vaai lelei. Ae o Rhinestones e faigofie ona faʻasaʻoina, kolosi. O latou o loʻo fesagaʻi i le faʻagasologa o le taotoga i isi ndnetones i tafatafa o le ua uma ona tuʻuina atu.

Mataupu i luga o le autu: Tressirs i luga o le lua failauga ma se faʻamatalaga ma vitio mo tagata amata

6. E leai se faʻatonuga saʻo o le fuafuaina. Na faigofie mo aʻu ona faʻasusu muamua le Rhinestones muamua o le lanu e tasi mai le koneteina poʻo le ato na faʻaalia, ona e le aʻe i luga o laupepa eseese mo laʻasaga taʻitasi.

Oʻu lagona o le taimane tau taʻavale. Taimane motac metotia

7. A uma le ata o tuuina atu i fafo, o le a mafai ona vavae ese le pepa i totonu ma tafiia mai le vaega lenei. Ma o lea seia oo i le faaiuga o le galuega.

8. Ua tele le ata o loʻu ata, ma na vaevaeina i ni vaega se lua ma se pepa. I le taimi muamua na ou tuuina atu le pito i luga, ona pito lea lea.

Oʻu lagona o le taimane tau taʻavale. Taimane motac metotia

9. Na ou faʻatauina le faʻavaʻa ma faaofi se laʻasaga ua maeʻa i ai.

Oʻu lagona o le taimane tau taʻavale. Taimane motac metotia

Ae ou te le i iloa lava le mea e fai i isi itu o le taliga pese, ma e tele foi ia ituaiga e mafai ona tuu se tasi ia lua ata.

O aʻu fomaʻi fomaʻi

E pei ona ou fai atu i luga, ou te fiafia tele i le taunuuga. Na faʻatino lelei le ata toʻamalie i le mafanafana o lanu loloto. E foliga mai o le vaega, pei ona e vaʻai i le vaomatua ese ma le feʻaveaʻi o le vai.

O le isi taimi e te vaʻai ai - vaʻai le ata o le tusiata tusia e vali.

I le malamalama na te faaiu uma ma mamafa.

E fausia ai se mea na tupu pe a e vaai mamao mai. Ma latalata i le samoa o le satauro.

O le faʻagaioiga galue e leʻi naʻo le puʻeina o aʻu, ae na ou ave mea uma e leai se taimi ma e leai se taimi avanoa. Sa ou leʻi totogiina i laʻu taimi pele pele i laʻu pele pele. Faatasi ai ma aʻu blogs, ua uma ona galo ia te aʻu le mea na faia e le TV, ma na ou faia se asac, na ou mafaia ona matamata i le Aso Toʻonaʻi ma le Aso Sa. Na ou tuuina atu taimane seia oo i le vaeluaga o le po i afiafi ma i le taeao lea e 5 minute o le taimi, o le mea e masani ai o le galuega. I le taimi o kuka, taimi, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻatali mo vai o loʻo ufiufi i se faleʻoloa, foʻi lea e fago ai le rhoinitones.

Peitaʻi, o isi mea uma na alu atu i le talaaga, ma e le manaia tele mo aʻu, o lea na ou toe faitau ai ma avea ma se ata fou mostac metotia, ou te taumamafa pea i taimi sili atu.

______________________________________________

Laʻu pele ma uo pele, i luma o le Tausaga Fou, ou te le o fuafua e faʻamatuʻu tusitusiga fou, o lea ou te fia fautuaina oe i le tausaga fou!

A o le fafine, sa ou sauni foʻi se mea e faʻateʻi ai loʻu lava vitio.

Faitau atili