Aisea e le sau ai le manaia o le foflicpaper

Anonim

Flislin wallpaper o le sili ona lauiloa faaumaina mea. O le maualuga o manaoga mo lenei ituaiga o paposa e fesoʻotaʻi ma le mea moni latou te fiafia i tulaga o le pipii ma le faʻaeteete. Faatusatusa i pepa pepa masani, phlisiconinic ua tele mea lelei. Ma le isi, o lenei faaumatiaga mea e le maua ai se manogi ma kelu, ma o lenei e sili atu faʻafaigofie le faʻasologa o taimi ua tuanaʻi. Mo le saʻo faʻapipiʻi o le pepa puipui, e tatau ona e iloa ni manatu taua o lenei taualumaga, ma ua uma ona faʻaalia le tomai pe a uma ona taofia le tulaga muamua. Aisea la pe a fai o le spicking o le pepa puipui o le Biz Flizelina e le tatau ona manogi i le tapoleni, ia tatou malamalama.

Aisea e le sau ai le manaia o le foflicpaper

Kuka puipui e pipii ai flizelin weldpaper

Aisea e le manaʻomia ai le manogi

O le tele o le tuʻuina atu o oloa a le pepa puipui o le tele o aso nei. E i ai ni fasipepa e manogi ai kelu i luma o le latou fusiua. E le tatau ona latou fufusi, a leai e le mafai ona latou faʻaoʻo pe a uma se taimi o le a latou toso ai i latou lava. Ae o Phlizelin Wallpapers e le manaʻomia le tausisia o lenei mea. Pau a le mea o loʻo manaʻomia o oe o le fuaina o le tele o le tapoleni ma le manogi ma le glue na o le puipui.

I le taimi lava e tasi, e tatau ona e faʻamautinoaina e leai sona taimi e faʻamamago ai ae leʻi faʻapipiʻi mea ua uma. Mo lenei mafuaaga, o le kulimi e mou atu ai pe o le lua vaega poʻo le muamua-togafitia le laualuga ma se vaivaiga vaivai.

Ae a o luma Poponika, E fautuaina foi le suʻesuʻeina ma le faʻaeteete le faʻaigoa i le lisi. Afai e te vaʻai i se aikona ma se pulumu e iai se nofoaga tutusa i le puipui, e taʻu mai ai o le kelu e manogi i luga o le puipui. Ina ua faʻatautaia le pulumu e tutusa i le tafailagi vaalele, o le faʻaputuputu o loʻo tufatufa atu i luga o le upega tafailagi.

Aisea e le sau ai le manaia o le foflicpaper

Faatulagaina i luga o le pepa puipui

Afai e te faʻaaogaina le taʻele i luga o se pepa faʻavae, o le mea e le o i luga o le pa, ae i latou. A o le a e misia le 'upega tafaʻilagi, latou te inu ai, fufui, ma le deforminity ua leai se mea na faia ai se faʻailoga. Afai ua maeʻa tufatufa atu le vaega faʻapipiʻi i luga o le puipui ma faapipii le mea i luga o se faʻavae, o le a amata ona latouʻetouina tuusaʻo i luga, aua o le a amata ona fausia ni pepa puipui o le pa puipui. I le tele o faleoloa e mafai ona e vaʻai i le tagata lava ia. I luga o lo latou itu i le itu o loʻo i ai le faʻapipiʻiina. Ua lava le mea e mafai ai ona tepa i le tapoleni ma le vai ma amata lulu.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻasaʻo: O se 'au latalata i faitotoʻa faitotoʻa

O le faiga o le apalai o Klue

A o le i faʻapipiʻi pepa puipui, e manaʻomia le iloa o le ituaiga kelu faʻaaoga. E sili le taʻitaʻia e ala i faʻatonuga o loʻo maua i luga o le lisi o puipui. O i ai le au gaosi e faʻaalia ai le faʻailoga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina lelei lelei talafeagai mo le ituaiga filifilia o mea ua maeʻa. O le faʻagasologa o le guning cluffs i luga o se mea e tatau ona tupu i lalo o le tuʻugamau o le laufanua o le puipui e mama.

A i ai le ao ona i ai, na faʻaoga le vali ia tuʻu i luga pa, ona talafeagai lea o le oneone, ona fufulu lea ma ni faʻaiuga faʻapitoa. Ona fufulu lea o puipui ma vai mama. Faatali seia solo le laualuga i luga. O le saʻo o le saunia o le tapenaga o le a faʻalagolago i luga o le a faʻalagolago i le lautele o manatu o le ono.

Aisea e le sau ai le manaia o le foflicpaper

E taua tele le faiga faavae o loʻo sauni ai puipui i lalo o le puipui

Ia mautinoa ia faʻaitiitia atoa le puipui atoa. Afai o loʻo i ai i luga o loʻo i ai i luga, pei o fafie, gypsum, diagwall, ona manaʻomia lea e faʻaaoga muamua Ina ia saunia Glue, e tatau ona e ave se pakete, sasaa 5 l o le vai o loʻo fuafua mo le faʻamamaina o vao i lalo o vaivaiga pe 4.5 lita o le vai o loʻo fuafuaina mo le pipiʻi.

A o le vai o loʻo fefiloi lelei, sologa lelei le faʻaopopoina o moli uila poʻo le palu. Tuu i latou mo le 10-15 minute, ma pe a faʻataʻapeina le lakapi, ona faʻafefiloi lea ia i latou.

O lenei e mafai ona e agaʻi i luga o le faʻapipiʻiina o ni seevae i luga o le puipui. E tusa ai ma le tekonolosi, e na o le atoatoa o luga e manogi. A o le i faia lenei tulaga, mai le faʻamalama poʻo le faitotoʻa matala, e tatau ona e faʻaalia se laina faʻapipiʻi, o le umi o le 50 cm. Faʻafetai ia e faʻaalia le nofoaga o le tipiina o le ata o le pusa faitotoa. Luga o le laufanua e tufatufa ai le kulimi faʻaaoga se faʻaseʻe. E tatau ona i ai lona laititi le umi. E mafai ona e faʻaogaina se pulumu puipui. O le faʻagasologa o le faatatauina o le pepa puipui e tatau ona tupu i luga o le laina muamua o loʻo fuafuaina.

Aisea e le sau ai le manaia o le foflicpaper

Galue i luga o le pepa puipui puipui

E taua le malamalama o le phlizellin wallpaper e le smepe keke. Tufatufa mai e le gata i le lotoa lautele, ae teisi faʻateleina le nofoaga i itu uma e lua. Ia e mautinoa ia togafitia lelei le togafitia o tulimanu uma ma nofoaga i luga o le promon 3. O le faia lea o lenei mea, faʻaaoga se tamaʻi mata. Afai na faʻasatauroina le Phlizelin WorldPaper saʻo, e tusa ma tekinolosi, ona matau lea o le toese, o le a le mafai.

Flizelin Wallpaper mafai ona faʻapipiʻiina ma se lisi poʻo ni faʻailoga muamua o le manaʻomia tele. O le ala muamua e sili atu ai le faʻaaogaina o latou ua maeʻa i le fiva o loʻo i ai.

Ina ua faapipiiina Phlizellin Wallpaper i le puipui, e manaʻomia le soli ma le faʻaeteete le lamolemole luga, gaoioi mai le ogatotonu i le pito i le pito i luga. I taimi o lemuina, e tatau ona e aveesea le faʻaputuputu o le ea paʻu. Faʻaoga seleulu, taʻu le vaega pito i lalo o loʻo i luga o le prenth, tipi ese. Ae ia faia pe a uma ona le mafai ona ma le faaeteete a le Flisgicper.

Mataupu i luga o le autu: O le a le uiga o le tagata lava e sili ona lelei o le tele o le tele o le tele o le vanimonimo: fefiloi ma ituaiga, iloiloga ma le mea e filifili ai mo se fale mautotogi

E ui ina le tatau ona sogi mai le pepa puipui o le fusipaʻu ma kelu, o le faʻagasologa o lo latou paʻu e le sili atu le poto nai lo le tumau i isi tui. Afai e te le usitaia le tekonolosi ma faia au faʻaopopo, e mafai ona e toe relit toe faʻafouina ma le taimi, talu ai o le a e maitauina o lau tui ua eli.

Faitau atili