Faʻafefea ona filifili ma tuʻu se faapaologa o le faapaologa mo fugalaʻau (+ homemide put)

Anonim

O le faapaologa ma fugalaʻau o le teuteuga o soʻo se fausaga. Peitaʻi o le meaʻai e masani ai ona olatala atu ai i le faʻaopoopoina i le tausiga faifai pea, e te manaʻomia se saʻolotoga o le 'apaʻau mo fugalaʻau. I aso nei, o se palasitika container e matua lauiloa lava, o loʻo avanoa i suiga eseese - ma faʻapipiʻi e mafai ona tautau i luga o le taʻele, foloa o le alatoto. O le filifiliga o le saʻo filifiliga saʻo e fuafua lava i le tulaga o pou.

Ituaiga o fugalaau afifiina

Tara mo le faapaologa e iloga i mea nei o loʻo i lalo:

  • I le metotia o le fusiina: i luga o le puipui taofi (ma le fesoasoani a e umiaina), agai i luga o le fola po o fafo atu o le faapaologa;
  • I le tele - mo le tasi ma le tele o lanu;
  • O mea e ala i mea: Ceramoram, palasitika ma paʻepaʻe, uʻamea, maa;
  • Lanu ma foliga.

Fugalaau i luga o le faapaologa

Fautuaga! E tatau i pusaina pusa ona lava ona lava le malosi ma le umi o le faʻagaoioia i lalo o le faʻatosinaina o mea mai fafo - timu, matagi, susulu o le la ma vevela le la.

Tulaga Manaomia

I le faʻaopopo atu i tulaga na faamatalaina i luga, e taua tele o le atigipusa e faʻatautaia lelei le vevela ma saunia ni avanoa i le aʻa okture. E pei ona faʻamaloloina pusa, e sili le faʻaaogaina o le malamalama lanu palasitika. O le laupapa laupapa poʻo le sitaili e talafeagai mo lanu i luga o le fola.

Fautuaga! A fuafua le maualuga o le ala o afifiina o afifi, e taua le amanaia le eleele o le eleele pe a uma le alavai.

teuteuina le po

O le lanu o le pusa e le o le taua mulimuli. Afai o loʻo i ai le faapaologa i le itu i saute, e sili atu le filifilia o se moli moli o le a soloia ai le la o le la ma puipuia le lepetia o laʻau. Filifiliga o se ata faapitoa faʻalagolago i le mamanu o le potu. E tusa ai, lanu uliuli e tosina ai le la o le la o le la o le a fetaui mo le maketi i matu.

Faʻafefea ona piki se pusa mo le faapaologa?

Malutaga i le mea o le a teuina le fugalaʻau, e tatau ona maua ai le avanoa e tuʻua ai fualaʻau:

  • O loʻo faʻatagaina le koneteina i totonu o le alavai ma le lapoa o le 10 mm. Lenei o le a maua ai se mea ese o le susu sili atu ma faʻaititia le lamatiaga o le faʻamalosia o aʻa.
  • E tatau ona faʻaauupegaina le pusa i le pa puipui i le 3 cm, lea e faʻapupula ai vai.
  • E tatau ona fetaui lelei le gafatia le vaega o le laau. O fugalaʻau tele e le nofo ai i ni tamaʻi pou. O le sili ona lelei o le kapoti, o le 2 cm sili atu aʻa lea o le arthen potu.
  • I mau laiti, e le mafai ona tausi e tausi mo laau.

Fugalaau i luga o le faapaologa

O le faʻapipiʻiina o faʻamaumau ma puipui ma tu i le tautau o le ulo. O le king le fata i luga o le nofoa o le faapaologa, o loʻo faʻaaoga maeapela o le pope i totonu ma puipui i fafo atu o le potu.

O fusiua e tatau ona tali atu ma faʻatuatuaina, ae le o se maʻa. O Le Taua Muamua E tatau ona avatua ai e le faufautua o le pulega, ae le o se ulo. A e faʻaopopo se koneteina ma ni mea teuteu mea teuteu, faʻataʻitaʻiga, o le Wicket Parridge, o le a liliu le faapaupini i se auala puʻupuʻu.

Decauted netcalion

Pusa ma faapipii i luga o le afi

O nei tamaoaiga ua faʻaaogaina e tuʻu ai laʻau i luga o le tatala taʻele poloka fale. Pusa e faʻaoʻo i le aumea e umiaina, o loʻo tuʻuina atu ai i fafo poʻo le aofia ai. I totonu o se ala vaapiapi, o loʻo totoina laʻau i le laina e tasi, ma lautele ma lautele - lua.

Mataupu i luga o le autu: Doror i le masani masani o le gataifale (+43 ata)

Dracks i luga o le perlaich

Pusa i fafo

E le gata i le faʻatagata, o laʻau e lelei foi i le fola luga. Muamua o mea uma e popole ai vao. Tara o loo i luga o le tulaga ma uili. O lea foʻi faʻatoʻaga fai meaʻai i totonu. I le tatala Ballconhies, e tatau ona e faʻapipiʻiina lelei uma le koneteina uma ina ia aua neʻi latou paʻu i le eleele mai le eleele o le matagi poʻo le timu.

POTS i luga o se piki

Pusa laupapa

O ia fausaga e faʻatulagaina i luga o le faʻavae pe tatala le aoina o panisi. Mo le televave, e i ai tagata e umiaina ua faaaogaina. O nisi taimi e tuʻuina atu ai i latou i le faʻavae o le faʻapaologa. Puipui e mafai foi ona faʻatau i totonu o le faleoloa. O loʻo faʻatau atu i latou uma ma le maeʻa i le ulo.

Fautuaga! E oʻo lava i le foloa ato e tatau ona faapipii i luga o laupapa laupapa poʻo le tui. O ia manatu faʻapitoa o le a maeʻa ai le faʻaleagaina o le pule.

Pots i luga o le fola

Drackers ma Autopolivition System

O le au pope ma le autopoligetation o loʻo faʻaaogaina i le vai tane. E ulufale i le aʻa o le aʻa i le alavai o le alavai i luga o le paʻu o tubes. Ae o le faiga e agaʻi saʻo i ai, e tatau ona maua e laʻau se avanoa umi i le eleele. Mo lenei, ua muai totoina i le masani masani masani masani. O ata lafoia ma le autopolis faiga e sili atu faigofie le tausiga o le tausiga o laau. Ua lava le faʻatumuina o le tane i le taimi ma e mafai ona galo e uiga i le manaʻoga e toso le fugalaʻau mo le tolu masina.

fugalaau i se ulo

Fua o le pusa

O le pito sili ona lelei o le fagu ma ia tapulaa:
  • lautele - 15-20 cm;
  • Umi - 1 m;
  • Loloto - 30 cm.

I totonu o nei koneteina e mafua mai i le 5 i le 10 laau.

Container nofoaga

O aʻafiaga ma laʻau maualuluga o loʻo faʻaalia i le fale puipui pe a latou le faia se ata lafoia. O moli eletise e tatau ona tuu i luga o fata i luga o le fa o pascony pa. O le Square pusa (Upu) ma laʻau lapopoa ua tuʻuina foʻi i tulimanu.

O a fugalaʻau e mafai ona totoina i luga o le faapaologa?

E masani ona totoina le 'auvae tinoiiti o le a iai i tulimanu o le potu. I le toe faʻatulagaina o vaega laʻau toto. I le UP Umi i le 1 M, e mafai ona i ai le laueleele 8-10 laau o ituaiga lima. I le taimi lava e tasi, e taua aua le fefiloi ni ituaiga vave-ona alualu i luma ma le lemu toto. Talu mai le faʻataʻitaʻiga, o le a le foaʻiina e Penian i isi laʻau.

fugalaau i se ulo

I tua atu, e tatau ona i ai fugalaʻau uumi (pe tusa o le 40 cm umi), i le ogatotonu - o le ogatotonu o le faʻateleina, ma le itu pito i luma ua faʻatumuina i le tele o ituaiga. Faatasi ai ma lenei nofoaga, o le iuga luga o loʻo ufitia i laau, ma ua fana o le a tautau i luga o le 30-40 cm. O sea o le a mafai ona faʻatumuina le avanoa i lalo ole tane.

Fautuaga! I le taumafanafana, o fugalaʻau i totonu e mafai ona tuʻuina i le faʻafefe, e aunoa ma le faʻauigaina.

O fata e tatau ona tuʻu tutusa i le tulaga tutusa ina ia tutusa le vai, ma le vai i le itu atoa o le ulo.

Faʻafefea ona piki se nofoaga?

Laau - O meaola ola o loʻo manaʻomia lelei le tausiga. E pei ona taua muamua, o le vaaiga lautele o le tuʻufaʻatasiga e faʻalagolago i le nofoaga o fugalaʻau i totonu o le ulo. O lea, e tatau ona e iloa nisi itu o le filifilia o togalaau:

O le mea e tupu e faʻalagolago i le ituaiga o le faapaologa (glazed pe matala) ma le itu o lona nofoaga (lala poʻo le ata). I luga o le matala matala, na o laʻau faigata e mafai ona tuu. I le itu la i le itu e tatau ona tuʻu ai laʻau. Ae e taua le manatua o laʻau sao o loʻo tupu faʻalemafaufau afaina se faʻatoʻaga. O lona uiga, tusa lava pe magoto se malamalama lelei i lalo o le itu taumatau o le la.

fugalaau i se ulo

I pu tetele, e ola ai auala, ma sui o Aferika. O le tasi pusa e mafai ona tuu le phlox, zinnia ma tapaa. O le Peniuni mai Iulai ia Oketopa e aoga e tu i luga o isi laau. I luga o le poletito pupula, e foi mafai ona nofoaga laau: mili, Basil, Koriano, poto, pasili.

O le mataʻutia o laʻau masani vaʻai i le faapaologa o loʻo i ai i le itu i saute. Honey, Saina Lemongrass, o le mea teuteu pi, fravad pi, nestture pogisa faamalama mai le scorching la i luga o le la

I le faapaologa i luga o le paolo o itu, o le la e susulu lelei i le taeao. O le mea lea, o le mea faʻapipiʻi a Beknamin, o Beksania, O le Fachsias, ua tatau ona maua aipu ma isi inei. Ampel Lima e tatau ona tuu i le taofia o tane o le leai se sili mamafa. E le taliaina e le pamu.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: 16 devor manatu fale mautotogi mo le tausaga fou 2019 (+43 ata)

Taofia le ulo

Faleaiga

Afai e te le faʻamalieina i tulaga masani, e mafai ona e faia se apaau o le tino o le tino ma le fesoasoani o le 'au faʻamoe papa. E mafai ona faia i se ituaiga o mea eseese: fafie, palasitika ma le palasitika, palu, uamea, chipboard. O le maualuga o le lelei o le fale o le fale e tau maualalo. O le mea na mafai, ona e faʻatau lea o se fofo sauniuni fou i totonu o faleoloa, ae e sili le faia o se mea tatala muamua ma ou lima. Oa mea o loʻo lautele, faʻatino ma tatau i soʻo se fuafuaga.

Paipa

Uamea e mafai ona faʻaogaina e le gata mo le faʻavaveina, ae mo le faia o ulo. I le paipa e te manaʻomia e tipiina ai se pu e faʻatagata ma le fesoasoani a se ata. O ona itu itu e tatau ona pipii pe malupuipuia. O sea ulo e tatau ona faʻapipiʻiina lava i luga o le tulaga i le tulaga o le mautane masani ina ia le liliu.

Fautuaga! E le tutusa algorithm e mafai ona e faia se ulo ma ou lava paipa palasitika.

Fagu

E mafai ona faʻaaoga le fagu palasitika o ni mea e le masani ai mo le faia o le tale ma o latou lava lima. Ua lava na tipiina le pito i luga o le fagu fagu, pito i luga e vaeluaina pe mimilo. E fai ni pu laiti i itu, e mafai ai ona e faʻaloaloa e faʻaloaloa le maea.

Fautuaga! E foliga sili atu le fetaui lelei o le vali palasitika.

Seevae

Mai le paʻu tuai o le paʻu, e mafai ona e faia le le masani ai balcheon galoshes. Ina ia faia lenei mea, e lava le mea e teuteu ai lau totini ma se spray mai sequin.

Ulo mai seevae

Ipu

O le ulo kuka e mafai ona faia i o latou lima mai le apa. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faia o pu i le pito i lalo, e ala ai i le susu susu o le a o atu, ona e teuteuina le laualuga o le anā ma vali.

Laupapa laupapa

Le faia o ou lava lima se pusa mo le teuina o lanu, laupapa laupapa, fao, kulush ma vale, ma mea faigaluega - grinding masini ma sikulu. Fata e manaʻomia ona togafitia ma se faʻamatalaga faʻapitoa, ona ma le vagaia. Ae i le tulaga lea o le a tautua ai le ulo o le ulo mo se taimi umi. Ua maeʻa ona maeʻa le aoga, e mafai ona e ufiufi ai le laualuga o loʻo iai le lanu.

Fautuaga! O le paketi masani e mafai ona aoga e avea o se container mo se lapoa ma mamafa tele.

Meafaigaluega mo Galuega

Mo le gaosia o se ofu laupapa, o le a e manaʻomia:

  • vali;
  • Vaega o uʻamea.
  • MODDA;
  • sikulukalaiva;
  • Fasi vaitu;
  • vili;
  • Laupapa laupapa ma malutaga, mafiafia, le mafiafia mai le 2 senetiameters;
  • kelu;
  • vaai;
  • rofautte;
  • Laina.

Fautuaga! Ae e te leʻi amataina, e tatau ona e fuafua le tele o le koneteina. E le manaʻomia le filifilia o le ata o le oloa i lalo o le tele o le koneteina. Ae o le faʻateleina o vaega e tatau ona faʻateleina ni aofaʻi uma i le tutusa tau.

Galue algorithm

Muamua e tatau ona e saunia ni ie lua tafafao lua. O le maualuga o le Plywood maualuga o le 20 cm. O le umi o le umi ua filifilia mo le tele o le impreas Proport. E fuafua lava pe fia ni pot o le a faapipiiina totonu. O le ata o loʻo avea ma se isi taimi o le tutusa o le maualuga, ae laititi le umi.

O le umi o le nofoaafi = umi o le laupapa + le pito i lalo o le pusa

Faapipii pusa

O le nonoa o le lumanaʻi e faʻaaogaina le 'autū mo laʻau. Fafie Faleole gagau i se sikuea oloa. I tulimanu ua faʻapipiʻiina i luga o le kilomi muamua gluue, ma ona-ata lava pe punou. Mo le toe faapipiiina o le oloa mai totonu o totonu, o uʻamea tulimanu ua faʻaaogaina, o loʻo tuʻuina atu i fao. Le isi, e tatau ona e faia ni faʻailoga alavai i le pito i lalo ma fesoʻotaʻi i le pusa autu. Ua maeʻa ona maeʻa le oloa, o le alavai o le alavai ua tuʻuina mai i fafo o vaiama ma fasi fasi. Mai luga, o mea uma e le fiafia i le oneone-kasi le oneone.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e filifili lisi o pupuni: lelei ma le le atoatoa

Laupapa laupapa

Fale o le fale

O le fugalaʻau mamanu e fiafia i le tulaga o le faʻatonuga o le nofoaga mo le nofoaga o pou ma fugalaʻau o le a le talafeagai ai. Peitaʻi, e mafai ona tuʻu ese laʻau laʻau i fatafaioloa, ae faʻapea foi ona faʻapipiʻi ni pepa i puipui pe taupulepule i le taualuga. O ia oloa e mafai foi ona faia ma ou lava lima. O le mea lilo o lenei manatu o le faʻaaogaina o se koneteina o se koneteina mo vali poʻo le pusa e tasi.

Taofia le ulo

Ma le isi, e tatau ona e saunia mea faigaluega i mea uma.

  • Lobzik;
  • Lua lanu o srode vali (mo se faʻataʻitaʻiga, mumu ma uliuli);
  • fao ma samala;
  • Tolstaya ponaivi;
  • vanina;
  • 4 fasi vaega lautele i le faavaa.

O uma uma 'uma e tatau ona vali i le mumu ma mago. Mai le Plywood e te manaʻomia e tipi se sikuea oloa. O le a auauna atu i le pallet. I le tele, e tatau ona sili atu nai lo le faʻatapulaʻaina o le 1 cm faʻata i itu uma. O le pito i lalo e tatau ona lalagaina i le faʻata. I le taimi lava e tasi, e tatau lava i le vaega faʻata ona vaʻai. Tali tutusa fai le autafa. O le tagata na faia i le pepa e tatau ona tuʻituʻi i lalo o le itu o puipui o faʻata uma.

Paʻepaʻe paʻepaʻe

Mulimuli stroke - Teuteuga o le foloa o vali isi lanu. O le ata e mafai ona filifilia se mea, ae sili atu nai lo tulaga o le araino. O sea ulo o le a foliga manino i soʻo se faʻatoʻaga poʻo luga o le faapaologa. Faʻatulagaina o le iʻuga o le galuega o se vaega o varnish. O le tagata e umia mo se ulo o le polo e mafai ona avea ma se ofu tumu.

Palasitika vs laau

Palasitika pot - Oloa lautele nei. E mafai ona vali ma teuteuina. Ae o mea faapena i le la e vave ona e iloa. O le fale sili ona aoga mai le faʻamafanafana o mea leaga e aʻafia ai laʻau. O oloa uma e iai ni mea taua. Atonu latou te le ofi i luga o se tamai polo. O nei matagaluega uma ua le maua ai ni ie laupapa. Ua latou malolosi, toʻafilemu ma lautele.

Ceramic pot

Faaleleia o palasitika ulo

Umia mo palasitika pop e ui lava e i ai a latou foliga. Ae mafai ona latou teuteuina ma o latou lava lima.

Mo le teuteuga, o le ulo o le a ave:

  • Vevepop Voices: O Le Malamalama Maugofie, e sili atu lona manaia i ai;
  • E ave se ulo na faia ma ou lima glossy susulu, o le a e manaʻomia se vali tino;
  • O le aafiaga o Mose i le Foafoaga o le a gaosiina ai o le fusifataʻi, ma o le a pipii i totonu o punoni;
  • O nisi o mea teuteu e mafai ona teuteuina ma glue;
  • Pots mai le masani laʻei e manaʻomia ona puipuia mai le liligi ma siama ma le faʻailoga faʻapitoa.
  • Eleele, stalant ma stadetttttttt Matte Valnish.

Muamua, o le ulo e manaʻomia ona ufiufi i se acrylic ituaiga eleele. A le o taimi e le mafai ai ona ufiufi i luma o le papaʻe papaʻe i fafo atu ma le 4 cm i totonu mai le pusa pito i luga. O le isi vaega o se auala mo le fausiaina o crackers. O Barcode's Barcode - Beige vali. A maeʻa ni nai minute pe a uma ona faʻaaoga i le paleti luga, paʻepaʻe paʻepaʻe o le a aliali mai. Ina ua maeʻa le faʻamamaina atoa, o le ulo e tatau ona ufiufi i lacquer i le lua vaega ma faʻapipiʻi le stucco. O lea na faatupuina uluai lanu ma ou lima lima.

teuteuina le po

Gaosiga

Filifili le pusa taumatau mo lanu o faigata e le mafua ai. O foliga o leo e mafai ona tuu i le palasitika, laupapa laupapa ma ceramini. O le nofoaga o atigipusa e faʻalagolago i le lapoʻa ma le lanu o le koneteina. O le ituaiga lautele o le faʻaaogaina e faʻalagolago i le faʻapipiʻi lelei o le faʻapipiʻi i totonu o le ulo.

Tuʻufaʻatasiga o fugalaʻau mo le faapaologa (2 video)

Calcule kapola mo fugalaʻau (40 ata)

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

Ceramic pot

Meafaigaluega mo Galuega

Fugalaau i luga o le faapaologa

Ulo mai seevae

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

Faapipii pusa

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

Laupapa laupapa

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

Paʻepaʻe paʻepaʻe

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

Decauted netcalion

Dracks i luga o le perlaich

fugalaau i se ulo

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

teuteuina le po

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

Fugalaau i luga o le faapaologa

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

Pots i luga o le fola

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

Taofia le ulo

Taofia le ulo

fugalaau i se ulo

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

Filifiliga ma faʻapipiʻi o le Badcon Boxes mo fugalaʻau (+ homemade pou)

POTS i luga o se piki

teuteuina le po

fugalaau i se ulo

Faitau atili