Pono i le faga ma o latou lima mai le paʻu. Ata

Anonim

Pono i le faga ma o latou lima mai le paʻu. Ata
O le vaituloto i le atunuʻu e le gata na mafua ai le matagofie ma le faʻavae, ae e mafai foi ona fesoasoani atoatoa ia i tatou ma a tatou uo meamata e asoaina ai le vevela. E oʻo i se tamai vai, na faia ai se paʻu tuai e le faʻatauaina, mafai ona faia lona lava tulaga faʻapitoa o loʻo iai.

E le gata i lea, e faʻapena foi le vailaʻau tutusa e tuʻu ai i le atunuʻu i le togalaʻau ma luga o le faapaologa. Ua lava na ona filifili le tele o le paʻu o le paʻu. Le isi, o le a ou taʻu atu ia te oe le auala e faia ai se vai i le Dacha i ou lava lima mai le paʻu.

Filifilia o le Turo

Pono i le faga ma o latou lima mai le paʻu. Ata

O le mea e faʻatatau i le mea o le ai ai le lumanaʻi o le a faʻatagaina, matou te filifilia se paʻu talafeagai. Mo le faapaopolo, o le uili mai le pasese taavale e matua iloga lava, ma o iinei mo le atunuu, tele laulu e talafeagai, e taofia uili o taavale. Filifiliga ma itu, e mafai ona e alu i le sailiga o le manaʻo "tara".

Sauniuniga o Turo

O le pito i luga o loʻo tipi i le pito i luga ma le naifi pe vaʻaia o le uamea. E mafai ona e faʻaaogaina le uila afi eletise i luga o le maualalo faʻafou.

Matou te faia se vaituloto i le atunuu e faia oe lava

Pono i le faga ma o latou lima mai le paʻu. Ata

1. Latou eli se pu o loʻo i ai le tele o le paʻu ua saunia. E mafai ona e faʻaosofia sina laititi, pe a fai o vaʻa o loʻo laʻei o le vailaiga. O le pito i lalo e tatau ona ogatasi ma faia se oneone oneone. Oneone tatau ona leai ni maa. Afai o iai se avanoa, e mafai ona e puipuia i le vai mai aʻa malosi o laʻau e leai se aoga-saoloto femalagaaiga ala. Na matou ofuina le sauniaina o le loloto o le tino.

2. O lo o tatou faia le susu susu. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le saunia o se muamua o le onosaʻi-o atamamai mea, lea e masani ona faʻaaogaina mo vaitaele. O loʻo faʻatauina i faleoloa faʻatoʻaga, faʻapea foi ma faleoloa mo vaipuna. Matou te tuʻuina i totonu o le paʻu, ma e tatau ona alu le ata i le 50 cm i le pito o le lumanaʻi.

E mafai, o le mea moni, faʻaaoga le faʻaaogaina o mea masani a polythysne. Ae ui i lea, i lenei tulaga o le a amata ona suia i tausaga uma, ona I lalo o le gaioiga a le ultravolet, na ia decomptoses ma amata le tafe. Ma o le a ia le ola i le taumalulu uma. E ui lava, e mafai ona e faia Polythylene i le lua faaputuga. Ae i le tulaga lea, e leai se faamaoniga mo le tautua umi e le o iinei.

Mataupu i luga o le autu: tutoatasi sootaga o le ogaumu

I le isi itu, afai e te sui le ata mo tagata e ana le upega tafailagi i tausaga uma, e mafai ona faia ma ia. Aemaise lava talu ai o le a muamua o se filifiliga sili ona taugofie. I soo se tulaga, fuaina mea uma "mo" ma le "teteʻe atu", o le a filifili taʻitoʻatasi le filifiliga talafeagai mo lea.

3. PANDE. O le ata tifaga, lea e ufiufi i le pito i lalo, tufatufa i lalo ma itu. Ina ia lelei mo le mea e te alu ai, faʻatumu a matou vai vai. Mulimuli ane matou te tuu le pito o le ata ma faaputuputu i latou ma le oneone. O le a tau ai ma le aʻe aʻe mai. I luga o le ata tifaga, elemene o le pule, teuteuina i le "matafaga" o la matou vai.

4. Matou te vaai atu i tumutumu o maa. A faʻaaoga se paʻu lapoʻa lapoʻa, e mafai ona uma ona fai mo le aau. I le tulaga lea, o Pepe mo le matafaga e tatau ona filifili laiti ina ia latou fiafia e o mai. A leai o le a latou faʻaseʻe ma faʻalavelave i le aau. O maa o le lapotopoto o foliga o le a aveese ai vae mai le abrehon ma scratches.

A faʻaaoga e le faʻasaologa i le faʻaaogaina o mea teuteu, o maa e mafai ona filifilia sili atu faʻaalia foliga. Muamua faʻataʻoto mai le tele, fatuina faʻavae o le faʻavae. Le isi, o le ata e faʻaopoopoina e ala i maʻa alavai. O le mea mulimuli o le a avea o se tamai maʻa po o le mafanafana, e faasaga i talaʻaga o le tele o mea tetele "o le a sili atu. O le pito i lalo o loo ufiufi i le iliili po o mea. E mafai ona e maua ni laau talafeagai.

Pono i le faga ma o latou lima mai le paʻu. Ata

5. O le tamaʻi vaipuna o le a avea o le pito mulimuli lava o le stroke lea o le pamu e faʻamelo i le vaituloto.

E pei ona vaʻaia, fausia se vaitala i le atunuʻu, ma ou lima, ua faigofie tele. Ma e mafai e tagata uma ona feagai ma lenei pisinisi.

Ma pe a sauni uma mea uma, e mafai ona e taliaina oe lava i se manuia faia pisinisi ma ma le faamalieina e mafaufau loloto i le la o le vaituloto ma fiafia i le filemu o le vai.

Vaituiga i le fale. Ata

Faitau atili