Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

Anonim

Afioga i le fale pe i le fale - le nofoaga o le tosina o le aiga atoa. E manino lava e manaʻo e aulelei, ae le faʻasao foi le aoga - so 'ai, palapala pe masani ai ona i luga o puipui o le uafu. Mo lenei mafuaʻaga, e faigofie ona fufulu le siʻi. I se faʻaopopoga, o le faʻaumaina o le afi mumu, e tatau ona vevela - e ui lava o autafa o le afi mumu o le ogaumu, e le aoga le faʻatagaina o lenei manaʻoga. Faʻamalieina o nei manaʻomia e le o ni mea faʻapitoa. O se vevela-o loʻo teteʻe atu i le sipelaina, faʻapitoa ituaiga o pamu ma maa - masani pe faʻanatura poʻo le teuteuga.

Faapipiiina o le togavao

O le Plaster o se tasi o faigofie ma aoga filifiliga mo le fuafuaina o le piliki piliki. I ni nai tausaga talu ai, o le palasitika na pala pe vali. O le aso na foliga mai o le avanoa i luga o le masani o le sipela, faʻaaogaina se faaputuga o teuteuga ma isi mea eseʻese.

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

O le faʻamaeʻaina o le afi afi e mafai ona faʻaseʻe

Ituaiga o le plaster mo afi afi

Faʻamaeʻaina le magalafu ma le plaster e lauiloa mo le mafuaʻaga e mafai ai ona atiaʻe le mamanu. O le lua faʻaopoopo pe a fai o mea uma ua faia saʻo, e maua ai le lamolemole luga, o se mea matagofie ma tumau. Mo le faʻapipiʻi o togavao, o le tutusa tutusa o loʻo faʻaaogaina e pei ona faia mo fale piliki. E ui lava o le vevela o le faʻamafanafana o luga e fefiloi, e tutusa lava le tutusa o le sipai. E lua filifiliga: Fai se fasi pepa faʻapipiʻi oe lava pe faʻatau ua sauni. Afai e le aoga le poto masani o le galulue ma le omea ma le naunautaiga o lona lolomiga, e sili atu le faʻatau. O le faʻatauga o taʻavale mo afi afi ma atofafa o loʻo aofia ai faʻaopopoga ma faʻaopoopoga o loʻo faia le sili atu taimi e faʻamalieina ai le sili atu.

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

Fefiloi mo le afi mumū

I le avea ai o se tulafono, e lua mea gaosi gaosi e lua i meatotino eseese. Muamua o le faʻavae, mo le faʻauma. E mafai ona faʻaaoga se mea e sili ona mafiafia - luga i le 10 mm. Ina ua uma mago, o le vaega lona lua e faapuupuuina - uma. E aofia ai ma le manifinifi manifinifi pipili, faʻaaoga ma le manifinifi vaega - e masani ona oʻo atu i le 3 mm, o le lamolemole ua maua lamolemole. E mafai ona vali se auala i luga pe a faʻapipiʻi tonu) pe faʻaaoga le faʻapipiʻiina o le sikafu.

Afai e te manaʻo i le faʻauma o le magalafu e tau ai le aofaʻi o le aofaʻi, plaster faʻavae mai le omea, oneone ma le paʻu tutoʻatasi. Ae o lea, toe fai, e aunoa ma le poto masani ma CLY, ia mautinoa o le tagata lava ia na te le taufetuli, e faigata. O tuʻufaʻatasiga mo le faʻamamaina o le magalafu mo le faiaai i o latou lava lima e ese lava, o nisi nei o nisi tusi:

  • Clay-lie:
    • 1 vaega o le omea ma inosia lie + 2 fasi oneone;
    • I luga o le faavae o le tulaga o loʻo i luga o le pale - i luga o le 2 vaega o le lio mo le tasi vaega o le gypsum ma oneone.
  • Sima - omea: tasi vaega o le patipati ma le sima (m 500) + 2 fasi oneone;

Ina ia mafai ai le magalafu o le magalafu mo le magalafu mo le magalafu, e faamalosia ai le fibers e faʻaopopo i ai. I le taimi muamua, na lelei le pipi, mulimuli ane - abshestos fiber, ma o le aso e sili atu faʻaopopo ai tioata poʻo le fiber fiber. O le vaega o lenei faʻaopoopo o laʻititi - 0.1-0 vaega. E faʻaopopoina i le matutu vaega (sima ma oneone), o mea uma e fefiloi. O le matutu paluga ua faʻaopopo i le omea ma / poʻo le passtone paluga, o loʻo toe fefiloi uma, vai e faʻaopopo pe a manaʻomia.

O le paʻu e sili atu ona e ita ai, i le ituaiga o le paʻu o le paʻu. Afai e te tineia i le fale, o le isi vaega o loʻo tumau pea, lea i le taimi o le faʻagaioiga o le magalafu ona faʻasolo ai lea, faʻaleagaina le faʻapipiʻi. E tusa ma le oneone - o lona numera e filifilia tonu e fuafua i le gaʻo omea. O le tali e tatau ona lava le malosi. O le gaʻo gaʻo o le fofo ua siakiina ma se fasi laupapa. Tuu i lalo i le fofo ma maua. Afai o le lamolemole vaega o le 2-3 mm mafiafia tumau pea i luga, o le fofo e masani. Afai o le vaega o le mafiafia ma le mercury - e manaʻomia le faʻaopopo o le oneone pe a toe malosi le fasilaau - faʻaopopo kopi.

Mataupu i luga o le autu: eletise mafanafana fola i le fola o le fola: tekonolosi

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

Vaifofo o le masani le lololo

O le Clay o loʻo i ai-faasee (2 aso pe seʻia o le pamu uma ua tutuli), ona e solo ai lea o le uamea steve ma se sela o loʻo taofia e ala i le grey - 0.5- 0.7 mm.

O le oneone e manaʻomia se galuega, e tatau ona mama ma faʻamago ai. Ae le i faaaogaina, e nonoa.

Mo i latou e le mananaʻo e maua o loʻo mauaina ma ni tuufaʻaiga o ia lava tatou te avatua ni ma le tele o kamupani na aumaia ai le laumei mo afi ma faleʻau. O faapalepale na faaalia ai i latou lava:

  • Plovenite Supercohol Fesootai;
  • Petrojiks u;
  • Vevela-tetee Terracotta Puse;
  • Pule;
  • Faasalaga Rs;
  • Iner;
  • Hefnertattz toetā.

E i ai uma tagata gaosi oloa ma Europa. E le mafai ona taʻu mai o loʻo pagatia ai le talitonuga mataga, ae e faigofie atu le galulue faʻatasi ma le faʻaulufaleina mai.

Faʻaaliga o loʻo fai ma fale puipui

O le metotia o le faʻaaogaina o se fofo e le ese mai: o se spatila poʻo le paketa faʻapitoa e faʻaaoga (faʻapipiʻi) o se vaega faʻapitoa, ona e fesoʻotaʻi (i luga o le ata). O mea maualuluga o loʻo i le tapenaʻe o le magalafu luga e faʻapipiʻi ai:

  • Muamua, o le atoa o le atoa o loʻo i ai mai puipui, pe a fai o - vali, lio, tomu, matriva, ma isi, ma isi mea. E tatau ona i ai na o le mama.
  • Mo le sili atu o le faʻamalosia o le fofo o le vaifofo ma le laufanua, o le aufa o loʻo loloto atu i le 1-1.5 cm. Ave le Shiswer, o le ata poʻo le vavaeina o le fofo i le fofo i luga o le fofo i luga o le fofo.
  • O le taʻe uma o le paʻu o loʻo faʻamaufaʻailogaina ma le toe faaleleia o faia poʻo le vevela-o loʻo taofia ai le sami (o loʻo ia tumau le faʻamalieina i le 800 ° C).
  • A uma ona saunia mea uma, ave se pulumu ma le uumi uumi ma mama i luga. E tatau ona mama.
  • Le isi filifiliga:
    • Afai o le magalafu luga e sili atu le lamolemole (eseese i lalo ifo o le 5 mm), e mafai ona e susuina puipui ma amata ona apalai le puipui.
    • Afai, ona o le curvate o le laufanua, o le vaega o le a faia sili atu nai lo 5 MM, faamalosiau e tatau. I luga o puipui o le magalafu, latou te fafagaina le uamea grid ma mea papau. Ua teuteuina i fao, ua pupuni i le ie puipui (fulafula e le mafai ona solia, pe o le a le loloto). Ina ia tausia le pulou e teu ai le grid, ofuina uʻamea na sili atu nai lo le lapoʻa o le sela. O luga o le pito i luga o lenei faaputuga o loʻo faʻaaoga le sipuni. I lea tulaga, e mafai ona e mautinoa o le a le mou atu le sima.

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

Afi afi pe a uma le sima

A o le i amata ona faʻapipiʻi le magalafu, faitau ma le totoʻa i le faʻatonuga i luga o le afifi. E masani ona faʻamatalaina i lalo o tuutuuga ma pe faʻafefea ona faʻaaoga le ipu. Ae o le matai na fautuaina e liusuavai le magalafu, mafanafana puipui i le 60 ° C, pe a latou palu le laualuga ma amata sima. Faʻaofi o pa ina ia mafai ai e le piliki ona ave le "galue" faʻavae. I lea tulaga, e itiiti ifo pe a vevela e le sipai. O le susu o le vai e manaʻomia ina ia le matutu le vaifofo: O le piliki o le hygroscopic. Afai e matutu, vave toso le vai mai le vai sima ma ua malulu tele, e le mautu pe a fai o se tulaga masani. O le iʻuga o loʻo faʻavasegaina i luga.

O ni nai vaega e uiga i le mago. Ma le faʻaseʻe o le magalafu, o le le itiiti ifo ma le lua vaega o loʻo faʻaaogaina. O le lona lua e mafai ona faʻaaogaina ina ua maeʻa le mago tuai. Ia faʻavaveina le mago, e mafai ona e faʻatulaga ni ata, ae le mafai ona toe liliu le magalafu. O le tutusa tutusa i le lona lua - o le faauma-vaega.

O le tekonolosi o faʻapipiʻi ogalaau ma le magafiti vaʻai i le isi vitio.

Feagai ma se afi matila ma popcevin

O le faaumaina o le magalafu paʻu poʻo le popcelain o loʻo faia i luga o se faʻapitoa vevela-puipuia gang kelu. E le talafeagai le Tile mo galuega faapena. E tatau lava ona lelei le inu lelei, pe apetia, mafiafia, ma sina poinifinifi), ma e tatau lava ona faigofie ona tausi.

Faaumaina le magalafu e ala i le masani masani o le ceramic o se lulu. Afai ua e laki, o le a tu i taimi masani, a leai - pe a maeʻa sina taimi, o le laʻau o le pupula o le a ufiufi le fesoʻotaʻiga o mea sili ona lelei. O le manatu o le "leai" e le sili atu ", fufulu. Afai e mafai, e sili le faʻaaogaina o mea faʻapitoa:

  • Teracotta. O le pile ma se le le fiafia o loʻo faʻailoaina e se lanu lanu, faʻafetai i le mea na ia mauaina lona igoa. Masalo e tutusa ma le piliki le le lelei o le sili atu o le vevela, aua e le malepe.

    Terracotta - Tale mo le faʻamaeʻaina o fana ma ogaumu

  • Majolica. O le tutusa lea o le terracotta i le aisa e faʻaaoga i le pito i luma. Tekonolosi e sili atu faigata, o le tau e maualuga atu. Faʻamaeʻa le Afioga Matolika e manaʻomia le faʻaeteete ata o atinae - e te le o tipiina se faaputuga. Manaʻomia foʻi le maualuga faʻailoga a le Matai - o le teisi teisi o faʻafitauli o loʻo lavea. E foliga mai, mo lenei mafuaʻaga, ioe, ona o tau maualuga tau, e mafai ona e vaʻai i ni afi ma ogaumu o Maivoba. E tatau ona ou tautala atu o nei vaega e matua teuteuina ma toe faafou le totonu.

    Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

    Maailika - lanu ma matagofie

  • Vevela Fortred Clinker Tiles. Faia mai le fefiloi o le tele o omea ituaiga, ma le faaopoopoga o le koko. O ona faʻavae e oomiina, ona susunu lea. O le iʻuga o le manifinifi - 9-12 mm mafiafia - ma le tuʻinanau. Lanu - mai le paʻepaʻe-lanu efuefu i enaena.

    Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

    Vevela-puipuia clinker pale

  • Popcevin maasiasi. E faapena foʻi le faiga tekonolosi - e muamua le tuʻufaʻatasia, ona eʻeina lea. O vaega e iloga: I le faʻaopopo atu i le tele o ituaiga omea, o le oneone oneone ua faʻaopopo, o se tamai nutimomoia o le granite poʻo le maamora, oxadis, okts o metal. O le fausaga o le poletila cydware e maualalo, o le tolopoina lelei i le maualuga o le vevela ma le maualalo vevela. E mafai e le faʻatekinolosi ona maua ni mea faitino, faʻataʻoto, isi maʻa masani, matematika, pipika ma le tele. O le le lava o le popcelain e faigata ona tipiina ma e tele le mamafa. Mo le feagai ai ma mea faataulagaina, o papatusi laiti o mea laiti ua masani ai, aua o le mamafa e le sili, ma e mafai ona faaopoopoina i le kamupani (na o mea e tatau ona e iloa le tulaga sili ona manaomia o le vaega manaomia).

    Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

    Faaumaina se magalafu ma se ceramranger - e mafai ona e atiaʻe se mamanu i soʻo se sitaili

  • Tiesas. O le faʻaogaina o tekonolosi e lelue tele e ese - oliga ua gaosia, susunuina i le ogaumu. O le eseesega autu o le pepa ma le metotia o le faʻapipiʻiina. Tiles ua faʻapipiʻi i le taimi o le masony o le ogaumu poʻo le afi o le afi - o fasilaʻau ma uaea o loʻo tumau i luga o le au. O lea o le faʻauma o le afi afi e le mafai.

    Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

    O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o fafie

E faʻapitoa tele laupapa mo le feagai ma afi afi ma ogauʻuga o loʻo faia i se tamaʻi pe taulai atu foliga, ma e tutusa le puaoa, Susu le mafaufau, ioe, e manaia, ae le mafai ona faʻamautinoaina le a le faʻamutaina lenei mea. O le le lelei o le faʻalauteleina o le faʻaaogaina e matua ese lava, ona o nei mea, e mafai ona tupu.

Tekinolosi o le kiloging fafie i luga o le puipui afi ma le sili ona popa

Uma lisiina ituaiga o tumutumu, e ese mai i luga o le fagota, o loʻo tuʻuina atu i luga o le tekonolosi mo se tasi tekonolosi. O le faʻamaeaina o le afi afi e amata i le faʻatulagaina o le tulaga, ma o se tasi i totonu o le pito i luga: Faʻamama le pito i luga, suʻi i le 60 ° i le 60 le vevela ma mafai ona faʻaeʻe ai le afi mumu.

Ma le tele e le talafeagai e tatau ai e amata ai le magalafu. Tali - soʻo se tasi, o loʻo iai le sima ma le sima, ae leʻo o loʻo iai le paleni. Sauniuniga - tulaga faatonuina, faʻapea foʻi ma le faʻagaioiga o le sipuni. O le eseʻesega o le lona lua e le manaʻomia e faʻaaoga le tulaga tulaga.

Tuʻu le paʻu i luga o le puipui o le magalafu ina ua maeʻa faʻamamaina. Faaputuga tekinolosi - tulaga masani, eseesega i le le mafiafia o le manifinifi. Mo le magalafu, e sili atu le faia ia sili atu (taui mo le eseese tele o le vevela vevela, ona o le satauro, o fasi mū o le 9.5 mm mafiafia.

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

Kelu e apalai i le mati

O le kelu e faʻaaogaina i le puipui poʻo luga o le paʻu, smoothed e se nifo nifo. O le taʻele o loʻo fusifusia i luga, le tetete mai le isi i le itu, seti i le tulaga manaʻomia. Faatulaga le mamao i le va o vaega faʻaaogaina o loʻo faʻaaoga ai le papala. Aveese mai le 3-4 itula pe a uma ona faapipiiina.

Tile i luga o le afi mutia e mago. O le taimi tonu e faʻamoemoe i le kelu ma o le tau faʻaaogaina, e masani ona faʻaalia i luga o le afifi ma kelu. O le vaega mulimuli o le faʻatumuina o auala. Faapipiiina mo le fusi o loʻo faʻaaogaina foʻi faʻapitoa, faʻatau sili atu ma le glue - tasi kamupani ina ia leai ni faʻailoga masani. O le faʻagasologa o loʻo iai foi - o loʻo tuʻufaʻatasia e le vaega le vai e tusa ma faʻatonuga, o loʻo tumu i paʻu paʻu poʻo le lapisi. O le tala fou ua tuulafoaia ua o gatasi, le ituaiga o se matagofie o le vavae. O le mea sili e solo ai le malu malulu.

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

Soums i le va o fusi e faigofie atu ma le fasi o le mamago

E iai fautuaga mai le Masters:

  • Ia o le taʻele e mautinoa e aua le pa'ū, faʻapipiʻi se uamea grid ma lelei i luga o le puipui. E sili atu le faʻatumuina i le fuʻa o fao ma kolosi i latou vaivai uaea uamea, faia se uaea faʻataʻoto. O lenei filifiliga e sili atu i lena i nofoaga faigata o le grid mafai ona mafiafia. O lenei tulaga e tatau pe a e o le a le toe liusuavai le mamafa o le procelain contware po o le tele o faiga afi.
  • Ina ia aua neʻi uma le mafiafia o le mafiafia o kelu, ia aua ai i luga o le puipui ma luga o le nonoa, ma iina ma o loʻo aveʻesea ai le sosolo i totonu o le sheathed spatrala.
  • A o le i faʻataʻotoina le paʻu, salalau i luga o le fola ina ia mafai ona e talisapaia tele le manaia o le tiaʻi o le a.
  • Ina ua uma ona faʻataʻalo ma le palapala uma, o le soona fofo e aveese mai i luga o le au. Ona faatumu lea i le pate lautele. O le laualuga o le Tale ua vave ona soloi lelei - pe a fai o le kelu o le a talepeina, e masani lava ona fufuluina e faamamaina.

O le mea autu i lenei galuega o le faʻamautinoaina o le ea o le ea e le o fausia i lalo o le tini. O le ea ei ai se faʻateleina faʻalauteleina ma, pe a vevela, o le a gagau le taʻele mai le puipui.

Fasioti tagata fuʻa afi afi afi

E fia le faitau e uiga i le auala e fai, foliga sili atu le aoga - E tele faʻamatalaga e mafai ona fetuu.

Faʻafefea ona aʻe i luga o le fulafula

Faʻamaeʻa le magalafu o le begplace o le tekonolosi e le tele ese mai le galugalu laupapa. Ole eseʻesega o le galulue ma mea totino, ma faʻatekinolosi e toetoe lava leai ni faʻailoga. Pau lava le mea - pe a faʻaaogaina se siosiomaga masani, ia mautinoa e taia le magalafu mesh. E aunoa ma le pau.

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

Faaumaina le magalafu maa - o se tasi o filifiliga

Foliga o le galulue ma le gaosiga o le gypsum maa

O lenei ituaiga o meaola teuteu e taugofie ma le mama, e mafai ona uma ona ou faʻaumaina uila, aemaise e aunoa ma le soona faʻaalu. E naʻo nisi taimi, aua neʻi e ausia se faʻaiuga lelei.

O le faʻaogaina o le tekonolosi o Gypsum maa e faʻapea i le elemene taʻitasi e iai ni faaletonu, faʻamalosi, tofa. O loʻo laa ma le fesoasoani a se naifi, o le penefiti o le sima tipiina e aunoa ma faʻafitauli. O elemene taʻitasi o le feagais e faʻamaonia ina ia o se faʻavaʻa ma se tulimanu o le 45 ° (pe o lea) na faia i le faiā.

E le gata i lea, e masani lava ona maualuga vaega o se fasi pepa teuteu o le maa e toaitiiti i luga o le tele o le aoina o le aoina tutusa. O lea la, o le feagai ai ma le feutagai, e manaʻomia le fufuluina o lenei eseʻesega - Ia maeʻa. A fetaui uma vaega o le feagai ai, e mafai ona latou faia ni mea. Faʻaaoga le vevela-puipuia Glue mo le puʻeina o le afi, e oo lava i le saʻo mamanu e toetoe lava a le vevela.

Galue ma maa faalenatura

E tele ina faʻasaaʻo feagai ma ni ufimatanu ma le maʻa masani, mamago i luga o papatusi. E valaʻaulia poʻo le maa faʻapipiʻi. O le ituaiga o fasi uma e ese, e tatau ona e masani ai ina ia matagofie mea uma. I totonu o lenei mataupu, o le sili tonu lea e muamua o loʻo tipiina le ata atoa i luga o nisi vaalele, piki aʻe ma faʻagasolo elemene. Naʻo le taimi lava e te amata ai le moduka, o le a mafai ona kelu. O tekinolosi uma tekonolosi i luga o le puipui o le afi afi ua faamatalaina i luga ma e leai se ese. O le faʻagasologa atoa e mafai ona vaʻaia i le vitio.

Manaia mea leaga o fana (ata)

O metotia uma o loʻo faʻamatalaina i luga e mafai ona tuʻufaʻatasia e ala i le fatuina o se faʻauma i sitaili eseese. O nisi taimi e matagofie tele. O nisi ua maeʻa lelei manatu o loʻo tolopo i lalo.

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

Manaia tele le afi afi

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

O lenei filifiliga o le a fetaui i tafatafa o itu faaonapo nei.

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

Ua maeʻa le faaumaina o le afi o le maticce mo le sili ona lelei i luga o pepa taʻamilosaga, i isi mea e matua faʻafitauli lava

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

Faʻatasiga o ituaiga eseese o le faʻavae o le fatuga ma mea fafie

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

Firecrain o le magalafu ma le sili ona popa

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

Tuʻufaʻatasiga o le faʻapipiʻi ma fusi

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

E lua filifiliga e ausia ai se aafiaga - valiina se pamu o loʻo iai o loʻo i ai nei poʻo le bore fale kuka

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

O le polesi

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

O se ata maaa, maa, tamai foliga. E pei ona e vaʻai i ai, ua fetaui lelei ma ni pepa faʻataʻamilosaga. Luga o laina ma pou - pinopiina foi - procecelain panio, ae ua uma ona i foliga o papatusi

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

Designer cat, faapea foi ma le toe totogiina

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

O loʻo feagai ma se maʻa afi e mafai ona faia i luga o le auala

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

Terracotta i le tuʻufaʻatasia ma laupapa laupapa o loʻo toe faʻailoa mai ai le mageso

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

Lamolemole clinker tile - malosi ma le aoga

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

O le ogaumu lea Czech Tile. Ua oso i luga o fata faʻapitoa

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

Maiollian foliga sili ona lelei

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

Le-tulaga tulaga o mamanu

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

Tuʻufaʻatasiga o le faʻapipiʻi ma fusi

Faʻafefea ona vavaeʻese le afi: Plaster, o loʻo tatagiina laupapa, maa

Faʻaofi o Tiles - Matagofie

Mataupu i luga o le autu: Tulle ma flax ma okeni orrodidery

Faitau atili