Le masani ai le suavai e le masani ai: 5 ituaiga o ata

Anonim

Le masani ai le suavai e le masani ai: 5 ituaiga o ata

I luga o le suavai puipui e mafai ona e faʻaaogaina se ata o soʻo se mataupu pe a faʻaali manino le pa puipui ma le pau lava le manaʻoga ma ua ese lava. E toetoe lava a le mafai ona feiloai i totonu o taimi nei mamanu e aunoa ma le teuteuina i le suavai puipui. Ma ina ua o mai tagata ma le faʻaaogaina o ata o pa puipui, ona miti ai lea o tagata atamamai i se faʻailoga iloga na faʻaaoga ai le au faigaluega o tagata faigaluega. O faʻatusa e faia i vai puipui o loʻo avea ma polofesa na avea ma le saʻo, ma ua atili ai ona faʻaleleia atili o latou uiga i le sili atu o taimi ma o loʻo toe faia ma le taimi nei, e ui lava e le toe faʻaigoaina ai o se pusa.

Faʻafefea ona faʻaaoga le ata ma le suavai puipui i luga o le puipui e faia oe lava

O le faʻagaioiga o le faʻaaogaina o se mamanu o se mamanu mai vai puipui e le taumatemate lavelave, ma e oʻo i ai e oʻo mai i se tagata taʻitaʻi mafai ona taulimaina le tele o faʻatonuga ae o le a ia fautuaina i lenei polofesa. Faʻapea foi, e taua tele le suʻesuʻeina ma le faʻaeteete i le faʻaaogaina o le afifiina o mea. E tatau ona i ai mea uma.

Le masani ai le suavai e le masani ai: 5 ituaiga o ata

Ae le i faʻaaogaina i luga o le puipui o ata ma le suavai puipui, e aoga le matamata i le aʻoaʻoga vitio

O le faʻagasologa o le faʻaaogaina o ata mai le suavai puipui:

  1. O le penitala faigofie na faʻaaogaina i luga o le puipui o le ata o le lumanaʻi ata. Mo le faigofie, e mafai ona e faʻaaogaina se faʻapitoa stensil.
  2. Matou te saunia se paluga o le suavai puipui. O lenei paluga e tatau ona iai se taimi.
  3. O le maeʻa o le faʻafefiloi ua faʻaaogaina e faʻaaogaina i le vaega manaʻomia o le puipui. Ia mautinoa ia tuu i luga lima o totigilima e puipuia le paʻu mai le faʻaleagaina o le faʻavae.
  4. Matou te faia e le faʻapipiʻiina e se spatila faʻapitoa. Ina ua maeʻa ona tuʻuina atu le faʻapipiʻi, i luga o puipui o le pa lea na vaivai ai le pepa puipui.
  5. Faamiofia laiti. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina ni penitala faʻasaina faʻapitoa poʻo ni faʻailoga.
  6. Tatou avatua se ata e tu i fafo. O le a alu i le aso. Ina ua mavae lena, sa ma asiasia le ata ma, pe a tatau ai, faasaʻoina.

Tusitusiga i luga o le autu: fligeeline pepa mo tamaiti

E pei ona e vaʻai - o le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le ata e le totogia se mea faigata ma faʻaleagaina. Ma afai e te fuafuaina, e le sili atu le faigata nai lo le na o le taʻutaʻuina o nofoaga masani. Ma afai e te faʻatumuina le lima, e mafai ona e faia na o ni mea taua. O tusiata faaletagata ma i lenei galuega uma o le a le fausia ni faʻafitauli.

E le manaʻomia le avea o se tagata tusiata e faʻaoga i luga o puipui, ona e mafai ona lolomiina le suʻisuʻi poʻo le faʻatau ua sauni i le faleoloa faufale ma galue ai.

Multicholored Suavai Waterpapers: ata i le potu o tamaiti

O le suavai o le potu i totonu o le potu o tamaiti e tatau ona filifilia lelei tele, aua o lenei ituaiga o puipui e tele le vailaʻau e le afaina ai le soifua maloloina o le tamaititi. O le mea lea, aʻo leʻi faatauina le pepa puipui, e manaʻomia ona e faia se auiliiliga o faʻapitoa o tuʻufaʻatasiga uma ma feutagai ma tagata poto faapitoa.

Dyes o loʻo faʻaogaina i totonu o le faʻavae o le puipui mea e tatau ona naʻo le masani lava.

Le masani ai le suavai e le masani ai: 5 ituaiga o ata

O se fofo sili ona lelei o le tusia lea o se ata i luga o le puipui ma le vai pepa i totonu o le potu o tamaiti i le ata o le tamaititi e fiafia iai

Ole faʻagasologa o le faʻaaogaina o le ata e le o se pa i totonu o le potu o tamaiti e le ese mai le faʻagasologa o le talosaga i se isi potu. Matou te teuteuina i puipui e pei o tagata uma o tagata i totonu. Naʻo le lanu lanu ma le uiga o ata e mafai ona eseʻese. O le lanu e tatau ona filifilia e faʻatatau i le fola ma le matua o lau chad.

Mo le potu o tamaiti, o lanu nei e talafeagai:

  • Lanu moaga;
  • Lanu samasama;
  • Lanu moli;
  • Lanu meamata;
  • Piniki;
  • Pastel lanu.

O nei lanu uma ma a latou afifi e i ai se aoga lelei i le tulaga o le tamaititi, faʻateleina le mafai ona taulai atu i galuega, faʻateleina le vaʻai loloto, gaioiga lelei i le galuega.

Manatua o le ata o Ia lava ma lona lanu mafai ona aʻafia ai amio a le tamaitiiti ma lana amio, e le aoga le faʻaaogaina o se psychologis. Ina ua uma ona asiasia se tamai maʻi, o le a taʻu atu e le fomaʻi le mea o loʻo taulaʻi ai le lanu.

Mataupu i luga o le autu: Gym i le fale e faia oe lava

O le a le Stenkils mo le suavai puipui ma pe faʻafefea ona galulue faʻatasi ma i latou

Tuliuga mo ata mai le suavai puipui o loʻo valaʻauina ai pepa faʻapitoa, ma lea e mafai ona e aumaia ai ni ata o ni ituaiga mama ma tuaoi. O ituaiga ituaiga e mafai ona faigofie ona saunia ma ma ou lava lima i le fale. E matua faigofie ona fai lea mea, ae e ui lava i nei mea, e faʻaaoga ai ata ma mea e le mafai ona i ai i soʻo se faigata.

Le masani ai le suavai e le masani ai: 5 ituaiga o ata

Faafetai i le au Stells, e mafai ona e faʻaaogaina le tele o faʻailoga tutusa

Le fausiaina o se manogi, o le a e manaomiaina:

  • Sytir squitonery naifi;
  • O le pepa o le uila ma le mafiafia cardboard;
  • Penitala facebook;
  • Faapipiiina.

O le faʻagasologa o le fausiaina o le pepa e sili ona faigofie e mafai ai. E tatau ona e faia se lisi o pepa malo, lea ile tele o le ae pei o se ata i le lumanai, ma tusi se ata o le ata i luga. Le isi, ave se faʻailoga o le naifi ma tipi mai le cardboard o le vaega lea o loʻo tusia ai le ata e faʻasolo ai. I le taimi o le faʻaaogaina o le ata e faʻaaoga ai le stensil, e tatau ona e faʻapipiʻi le foliga i le puipui o le lipine lipine ma e mafai ona e alu i luga o le paluga, o le a e fausia ai le paluga.

O le galue ma le stencil e sili atu ona faigofie, ina ia aua le faʻaaogaina le lipine e faʻamaumau ai ma aua le suia le puipui.

E sili atu pe a fai o lenei pepa o se tasi e tausisi ma, pe a tatau ai, agai i le itu taumatau. O lea, o le a faigofie le ata nai lo faigofie. Ina ia aua le tosina maia ae aua le faia le stensil ia lava, e mafai ona e lolomiina ma galue ai ma se tagata sauniuni fou.

O a ni mea o loʻo iai mai le suavai o le vai: tele ituaiga eseʻese ituaiga

Fuainumera mai le suavai puipui e eseese ituaiga ma ituaiga. O nei taupulega, faʻalagolago i le potu o loʻo faʻatino ai le toe faʻatinoina, ma mai le "uʻumi o lau atotupe", aua o le lelei ma le ituaiga o meafai e fesoʻotaʻi ma lona tau o loʻo fesoʻotaʻi ma lona tau.

E aoga le maitauina e le o ituaiga uma o ata e fetaui lelei i itu uma o totonu. O le tasi manatu e talafeagai mo le faletaele, ma o le isi vaʻaiga o le potumoe poʻo le potu malolo. O lenei mea moni e tatau ona amanaia pe a fuafuaina le itu o le totonu.

Le masani ai le suavai e le masani ai: 5 ituaiga o ata

Filifili le lapoʻa mo le ata i luga o le suavai puipui, fuafua i le mamanu ma le tele o le potu

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se mamanu o tamaikaquin ma ou lava lima: fausiaina se ata ma mamanuina

O faʻatusa e mafai ona avea ma ituaiga nei:

  • Mafolafola;
  • Convex;
  • Tutusa 3d;
  • Matte;
  • Glossy.

O nei ituaiga ata uma o ata e faʻaaogaina i auala eseʻese ma le fesoasoani a mea eseese meafaigaluega. O gaioiga Algorithm e ono eseese tele le ofoofogia, e manaʻomia lava ona tatou faʻaaogaina ata, e manaʻomia ona e vaʻai i faʻamatalaga o loʻo i le faʻaaogaina o isi ituaiga ma taimi taua.

Matou te manatu e eseʻese suavai o loʻo i ai: ituaiga o mea

O fale puipui o loʻo faʻaoga i totonu o fale nofomau atonu o ni ituaiga. E aoga le mafaufau pe a fausia le mamanuina totonu ina ia taʻalo ai le fale fou. O nei avanoa e iai eseʻese uiga ma eseʻese vaega, ma faʻaaoga i totonu o potu eseese.

Le masani ai le suavai e le masani ai: 5 ituaiga o ata

A faʻatau mai le vai o le Walpappers, e aoga le fesili i le tagata faʻatau se tusi faʻamaonia e faʻamautu ai le leai o se mea leaga o mea leaga

O ituaiga nei o vai o suavai ua iloga e latou tomai:

  • Siliki;
  • Pulu;
  • Siliki-sela mea.

E mafai ona faʻatau atu le vai puipui e ala i le sauni, lea e mafai ona faʻaaogaina vave ma i le uluaʻi pepa e tootuli ai. O le tau o le faʻamalosia-faia paluga o le a teisi atu maualuga atu, ae e te le tau faʻalavelave i le tapenaina o tufuga.

E i ai foi se ituaiga o le suavai puipui i lalo o le atavali, ae o le a e tatau ona faʻatau ma dyes, aua o mea o loʻo faʻatau atu i le tasi lanu - paʻepaʻe.

Faʻatau mai o le suavai o suavai i lalo o le atavali, oe "tasi fana e fasioti lua hares hares", aua o le puipui e mafai ona toe mafaufau ai. Naʻo le toʻatasi le minus o loʻo i ai le maualuga maualuga o le mea.

Ata ma le suavai puipui i luga o le puipui (vitio)

E mafai ona faʻaiʻuina o le suavai pepa o se lauiloa o loʻo lauiloa i lalo o puipui o loʻo faigofie ona faʻaaoga ma toe faʻaleleia. O le totonugalemu o loʻo maua ai se foliga matua ese, ma le fale e mafai ona taina ni vali fou. Tele tagata saili e toe faʻaleleia le fesoʻotaʻiga o le vaiemu, aua o ata i luga o puipui e masani ona foliga sili atu foliga matagofie ma matagofie, ae ia e faʻaalia le tau o puipui. I soo se tulaga, o le a e foia oe o mea e filifili ma ua sauni e faia lau paketi i se pa.

Faʻataʻitaʻiga o ata o le suavai puipui luga o puipui (totonu totonu)

Le masani ai le suavai e le masani ai: 5 ituaiga o ata

Le masani ai le suavai e le masani ai: 5 ituaiga o ata

Le masani ai le suavai e le masani ai: 5 ituaiga o ata

Le masani ai le suavai e le masani ai: 5 ituaiga o ata

Le masani ai le suavai e le masani ai: 5 ituaiga o ata

Le masani ai le suavai e le masani ai: 5 ituaiga o ata

Le masani ai le suavai e le masani ai: 5 ituaiga o ata

Le masani ai le suavai e le masani ai: 5 ituaiga o ata

Le masani ai le suavai e le masani ai: 5 ituaiga o ata

Le masani ai le suavai e le masani ai: 5 ituaiga o ata

Faitau atili