O le vaega faaonapo nei o KV Studo 30 SQ. M: Mataupu o le Cuishine Offment (45 Ata)

Anonim

Tele o loʻo faʻaauau pea ona ola i tamaʻi fale e tusa ma le 30 sikuea mita. m. E fausia ai ni mea leaga ma faia le olaga e le manaia tele. Ae o le sao o le vaega o le Space Study KV Scordio 30 SQ M O le a sili ona lelei.

Faʻafefea ona faʻateleina le avanoa?

E tele auala e faʻaopoopo ai le avanoa o loʻo iai i totonu o tagata e toʻalua e mafai ona ola atoatoa. Ae e taua le filifili o le ogalaau ma tuu le meaafale. O vaega o le pito i lalo o le fale mautotogi puipui e tuu ai le potumoe i le potumoe, umukuka, potu malolo, faletaele, laei.

Multiololored sofas

Ina ia faʻateleina le avanoa, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻauma ma mea e mafai ona maua ai le faʻalauteleina o le avanoa. O se tasi o metotia sili ona lelei o le faʻaaogaina o faʻata ma tioata luga. Uamea mea e lelei e talafeagai foi. O faʻata e sili atu le popole o le tasi le isi. O lenei mea e faʻaosofia ai le puipui o le faʻataʻitaʻiga potu ma faʻaopopo le tele avanoa. E taua le tuʻufaʻatasia o faʻata ma le tele o luga e le o le faia o se lagona o le faʻata o le faʻata.

E taua foi le faateleina o sulugatiti maualalo. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina faʻailoga faʻaletonu. Vaʻai i galuega ma ni fofo faʻapena. O le samasama samasama e atagia ai mea i totonu, lea e vaʻaia ai le potu maualuga. Ae mafai lava ona faaaoga i puipui o puipui. Ia faia lenei mea, e sili atu le fiafia i le puipui i totonu o le stripect fasi ata eseese. Afai e te le manaʻo e toe faʻaleleia, e mafai ona e faia ni ata faʻapitoa poʻo ata i luga o puipui. Peitai o le tatau ona matua tele. O laʻau maualuluga e talafeagai i le lapoʻa lapoʻa faʻapipiʻi i autafa o le puipui.

Tulimanu sofa

Afai o le fale pito i tua o se tasi o sili fofo o le a toe maua ai, pe sili atu le tape o puipui. O le iʻuga o se fale teu meaʻai. E mafai ona e tuʻufaʻatasia le potu ma le umukuka. Ae e taua le manatua e le mafai ona tuʻufaʻatasia le umukuka ma se potu malolo pe a faʻapipiʻi se ogaumu kesi i totonu. I lea tulaga, e mafai ona e faʻapipiʻiina ni faitotoʻa faʻalua i le va o potu e siʻitia ai i tatou. E mafai foi ona e tuʻufaʻatasia le faletaele ma le faletaele. O le a toe liliu atili le potu atoa.

TAUA! E masani ona talafeagai suiga i le toe aoga mo fale tuai i fale tuai, le eria o le 26-32 sikuea mita. m.

Sauniuniga o Aoaoga a le Poloketi

Afai ua tatou mafaufauina le toe fausia ma manaʻo e maua se potu potu potu, e tatau ona e saunia se poloketi. E sili le tuleia i luga o le ata i luga o se laupepa pepa pe faʻaaoga se polokalame komipiuta.

Tusitusiga i luga o le autu: Teuteuga piliki i totonu o le fale totonu (30 ata)

E tatau ona mafaufau le poloketi i mea nei:

  • O le nofoaga moe e sili atu i le mea e sili atu mai le faitotoʻa ulufale;
  • tuʻu faʻatasi le faletaele ma se faleuila;
  • Faʻaiʻu soo se sone i totonu o le potu malolo, tuueseeseina le nofoaga o totoe o le au o totoe ma a latou malo.

Ata i luga o le puipui

Afai e te le toe faia i totonu o le fale mautotogi, o le a le lava avanoa o le umukuka mo le nofoaga o le lau tele. I se isi itu, e mafai ona e faʻaogaina se tamai pa puipui poʻo se faʻamalama sill.

Gauai atu! Afai o le fale mautotogi e iai tusitusiga, e sili le tuʻufaʻatasia ma se potu. I lea tulaga, e le gata i le avanoa atili o le a aliali mai, peitai o le malamalama foi lea. E taua le faʻatafunaina o le vai o le vai. O le ae manaʻomia e le gata lelei o le Windows, ae o le siʻitia foi o le faʻamamalu o tagata mumu.

Zoning o le potu

O le lanu o taalo ma moli o le a fesoasoani. A o le ata, o le fale mautotogi e 30 sikuea mita. m e tatau ona i ai ni lanu. I le avanoa nofoaga e tatau ai ona pupula mata. Ma le lava le malamalama o le malamalama, e foliga manaia tele le lanu paʻepaʻe. E mafai ona faʻaleagaina ma le faʻailoga o le pi, lanumoana ma le efuefu.

E sili le tuua o le taualuga. Ae e mafai ona e filifilia se susu susu mo le faʻapotopotoina o le paʻepaʻe. Lua-Laasaga o le Laina e foliga lelei i lanu lanu i le umukuka poʻo le potu malolo.

Brown buillows

A o pa, o se tasi o latou e tatau ona talisapaia. O le a lelei mo Brickwork, ata pepa wallpaper poʻo le faʻatafunaina o puipui. I le eria o le umukuka, e mafai ona e faʻaogaina le faʻaaloalo i le borickwork, ma i le potu malolo - eseese o le puipui. Mo le vaega o totoe o le pa e sili atu le filifilia o le tasi-ata pepa puipui. Faletaele e sili atu ona faʻapipiʻi se fale taʻele e sefe ai le avanoa. E manaʻomia le faʻatuina o le masini fufulu.

Ma le zoning, e taua le faʻaaogaina o vaega teuteu vaega. I totonu o se tamai potu, o ata o taulaga o loʻo vaʻai atu i ata, o loʻo faʻaalia ai ni ata tusiata ma le taulaga. E maua ai le vaʻai vaʻaia talafeagai pe a e filifili e taofi i le siʻusiina.

Fafie Fafie

Gauai atu! Mea teuteu uma vaega ma meaafale tatau ona o mai i le leo ma foliga o le sologa lelei. E tatau ona i ai se mea e leai se aoga i le potu potu. Aua le nenefu se tamai avanoa.

A o le filifiliga o le fola o le fola, e sili atu le filifilia o se mea tutusa i le atoa avanoa. I le avea ai ma tulafono, o poloketi e fautuaina ai se tapita tale pe lalagaina mo le potu. A faʻapipiʻiina le fola sima, e tatau ona e faʻapipiʻiina le fola. Afai e le faia lenei mea, o le fola o le a malulu lava. Afai e te manaʻo i le fola mai le laʻau, e tatau ona i ai se maualuga maualuga o le susu o le susu ma ofuina le teteʻe. O le faletaele e tatau ona sili atu i totonu o le laupapa laupapa po o le procedin laupapa.

Mataupu i luga o le autu: Mataupu ma faʻapipiʻi: Olaga fou o le toeaina i totonu

toto laau

E mafai ona e taʻoto eseese auala i le umukuka o loʻo i le potu malolo ma potu malolo. Aua le filifilia se fale moa, e mafai ona tigaina i le tele o le susu i totonu o le umukuka. E taua le sasaina o le suiga mai le tasi luga o le foloa i le isi. Ia, afai o le ai ai o se pa tu poʻo le lfai i lenei nofoaga. O lenei fatuina o se isi taulaʻi i sone eseese.

Mataupu Faavae o Umukuka Faatulagaina

O poloketi uma na tuʻuina atu i potu o potu - potu, o le umukuka o loʻo faʻateʻaina. E taua ona tuʻufaʻatasia e saʻo i le tamaʻi avanoa, e mafai ona e mauaina mea uma. Faia o Poloketi, e masani ona taʻitaʻia e ala i mataupu nei mo le faʻatulagaina o le umukuka avanoa:

O le umukuka e tatau ona avea ma se fesoʻotaʻiga talafeagai o le potu malolo. Afai o le fuafuaina i le fale mautotogi, o le umukuka sone e tatau ona i ai se foliga tutusa i le lanu ma sitaili ma se potu malolo. A mafai, faʻaaoga le faʻamalama. E mafai ona faʻauʻuina i se galuega faʻaopopo pe 'eseʻese nofoaga. Ma i le pito i lalo e mafai ona e tuu i luga o fale failaina mo le teuina o mea. Afai o le Windows e maualalo, o lea e mafai ona e faia le nofoaga faafiafia.

Malamalama umukuka

Sili le fausia-i fale faigaluega. O le a ma le faaeteete le fale atoa. E le mafai foi ona tafe mai suo tutusa, ma mea e le mafai ona tamomoe i fale eseese. Sauni ma le ufi. Tuuina atu i se malosi malosi. A leai, e faʻamalolosi le manogi o meafale ma pupuni ma pupuni ma faʻaputuputu ma vaivaiga o gaʻo.

uliuli ma paʻepaʻe umukuka

O le malamalama e tatau ona tutusa. O le malamalama lelei o se mea taua, aemaise i le faasologa o le faasologa. A faʻapea e le o le umukuka i le faʻamalama, e taua le tuʻuina o le moli lelei. Saunia mea teuteu i lalo o le umukuka pito i luga kamukuka.

Fausia-i le ogaumu

Sili le le leoa le auala. Ma le mafaufau faapitoa, e tatau ona e filifilia se pusaaisa, pulou ma fufulu fufulu. E le tatau ona latou pisapisao mo i latou e momoe pe malolo. Filifili meafale talafale. Faaofi le umukuka liua ma luga o meaafale. O le laulau transformer mafai ona faigofie ona liliu i totonu o se laulau kofe i le sofa. Ma afai e te tuʻuina i totonu o le umukuka, o le a faigofie ona liliu i se laulau 'eseʻese.

Tusi i luga o le autu: filifiliga mo faitotoʻa i totonu o totonu: 75 ata o le le-faʻavae faʻafitauli fofo

Tulimanu umukuka

Faafoliga teuina. Faʻaaoga taʻitasi centimeter ma le penefiti. O le umukuka seti e tatau ona maualuga i le taualuga lava ia. I le laʻasaga, e mafai ona matua vaeluaina. O le iʻuga, e faʻasaoina ai le itu, ae e mafai ona e faia mea uma e te manaʻomia. A faʻapipiʻiina se buck hack, o le avanoa mai lalo e mafai ona fai le kapeti ma fata ma talafeagai. Ma luga o le pito i luga e mafai ona i ai auala e mafai ai ona e mafai ona ofi mea manogi ma umukuka meafaigaluega.

TV i luga o le puipui

Aua le soona tuu avanoa. Aloese mai le mafiafia o le auvae ma tele o le a fai. Aua le filifilia ni mea ato. Afai o le umukuka e laʻititi ma pogisa, faʻatau meaafale ma glossy scrasides. Afai o le pusaaitu o mea masani, aveese maneta uma maneta mai ai.

Umukuka tu

Tuuina atu le fiafia i le malamalama. I totonu o se tamai potu, e le manaʻo e faʻaaoga le tele o le pogisa luga. Lanu paʻepaʻe filifili filifiliga. O se faavae, lanumoana lanumoana, beige, lanu enaena ma isi leo le mautonu e mafai ona faaaogaina. Faapipii le umukuka eria. E tatau ona feaveaʻi e le gata i le vaʻaia, ae faʻapea foʻi ile tino. Lenei o le a faʻaopopoina le faigofie ma le faʻamafanafanaga.

Ata i luga o le puipui

Taua taua

Mafaufau i le Polofesa Faletalimalo Poloketi, e le tatau ona e faʻamalosia ni mea le talafeagai. O le potu e tatau ona teuteuina i ai na o le sili ona manaʻomia: Teuteuga lanu malamalama i luga o le sofa pe lanu seti.

Na faamatala mai e le tuʻufaʻatasiga o le paʻepaʻe o paʻepaʻe ma lanu viole ma lanu efuefu. Malulu leo ​​e tuʻufaʻatasia ma pupula mata. O le iʻuga, o le lagona o le malamalama aliali mai, ma o le avanoa faʻalauteleina.

I totonu o le numera o le vaega fautuaina sinasina ma maualuga le aoga. Mo lenei mafuaʻaga, e taua le faʻaaogaina naʻo le aofaʻi o meaaitiva. Aua le faʻaaogaina se mea e sili atu. E taua le gauai atu i le tuʻufaʻatasiga o ata.

Faatasi ai ma le saʻo le faʻaogaina o meafale, faʻaiʻu ma papaʻa, e mafai ona e faia se avanoa paie ma le mafanafana e oʻo i se tamaʻi vaega. E taua le faʻailoaina o le mea taua.

Potu potu umukuka filifiliga filifiliga (3 vitio)

Faʻataʻitaʻiga o le 30 KV potu mamanu (45 ata)

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Tulimanu sofa

Ata i luga o le puipui

Brown buillows

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

toto laau

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Ata i luga o le puipui

Fafie Fafie

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

TV i luga o le puipui

Umukuka tu

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Malamalama umukuka

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

Tulimanu umukuka

Multiololored sofas

Fuafuaina umukuka-ola potu i le potu potu o le potu 30 sq. M

uliuli ma paʻepaʻe umukuka

Faitau atili