Potumoe mamanu 3 i le 3

Anonim

Potumoe mamanu 3 i le 3

I le tele o fale mautotogi ma fale moemiti - potu e matua tauaga lava. Ae e oʻo lava i soo se potu e tatau ona fai togafiti ma faʻamalieina mo a latou tagata e nana, e pei ona o loʻo aʻafia ai le lelei o suʻesuʻega i mafaufauga. E foliga mai e faigata ona maua i latou e maua ai. Ae le faigofie mea uma. Matou te fautua atu ia oe masani ai oe i tulafono o le potu i totonu o le potumoe 3 i le 3, o le ata lea e mafai ona eseese eseese i le lanu ma foliga filifiliga.

Plus ma minus se potu moe

O le tele o faʻaletonu o potumoe i totonu o potutuʻu - o pou maualalo, faʻamalama, tamaʻi potu. Ae vaʻai i ai i le isi itu, ona o le le talafeagai lelei o le potumoe 3 i luga o le 3 aofia ai mea nei:
  • E faigofie le faia o le paleni;
  • E sili atu le manaia o le atinaʻeina o lona totonu, aua e tatau ona foia galuega e le o se uiga tele o potu lapoʻa (vaʻaia o le avanoa o le lanu saʻo ma meaafale).

Taliaina o le ata vaaia i le potumoe 3 i le 3

O loʻo fautuaina leoleo pe a tofiaina se mamanu i le mea lea, faʻaaoga auala nei.

Teuteuga o puipui, taualuga, fola

Faʻaaoga mea lilo o mea mo puipui, puipui naʻo pupula mataina. Ata vali vali mo pa (saunia o lo latou lalagaina o loʻo sologa lelei) - o le mea lea e manaʻomia mo le mamanu o sea potu, ae e le fautuaina le faʻaaogaina o ni lanu malamalama maoaʻe. O le pepa puipui ma se tulaga (o le a avea foi ma tulaga lelei foi i lenei galuega: Faʻapipiʻi i luga o se auala vaapiapi, o le a latou faalauteleina.

O le pepa puipui ma mea e faʻapipiʻi ai le sipili i luga.

O tagata leoleo e le fautuaina oe e filifili se pepa puipui ma se lapoa pe ufiufi mamanu. O mea faapena e mafai ona avea ma potu itiiti, ma o lana mamanu e faigofie lava ona faigofie.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fetuunai le uʻamea ulufale faitotoʻa: Faʻamatalaga aoga

Manatua, i le potumoe 3 i le 3 mea uma e tatau ona fealofani, a leai e le masani ai.

Mo le taualuga, e mafai foi ona e filifilia se lanu paʻepaʻe paʻepaʻe (o le a mafai ai ona malamalama i ai le puʻeina o puipui) pe o le faʻafefeteina o le potu o le a faia ai le potu avanoa "e leai se aoga"

Faatosinaga (Laminate poʻo le parqut), o loʻo taoto ai, fesoasoani e faʻaosofia ai le suia o tapulaʻa o le potu.

Faʻata ma tioata

O le faʻaaogaina o faʻata ma le tioata o le a faʻaopopoina ai le potu atoa (faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tautau le tasi faʻata lapoʻa i luga o le pa pe tuʻuina i totonu o le faitotoʻa faʻata). Tu i le faamalama, o elemene o le ogatotonu o le a faia le vale tele ma susulu. O le galuega lava e tasi o le a faʻatino e faʻata i luga (le faʻaaogaina o le tioata tioata, papala) ma tioata mea (kofe laulau, fata).

Potumoe mamanu 3 i le 3

Meaafale

Aloese mai le vaalele o meafale, faʻapipiʻi naʻo le sili ona manaʻomia. Filifili le tele o meaafale (moega i autafa o loʻo tuʻufaʻatasia ma fata, fausia-i totonu o le fale puipui, fatafata o le au puipui).

Faʻateʻa meafale i totonu o se tamaʻi potu, tuu lona tulaga saʻo, o lea ua foliga mai ai le mamanuina totonu.

Potumoe mamanu 3 i le 3

Decor ma subles elemene

O le tele o ata o ata ma atavali i le tele o faʻavaʻa, o malutaga faʻaititia le avanoa avanoa. Faatautau le tasi ata i le laupapa laupapa ma faʻaaoga se ata puʻupuʻu nai lo fata.

Tele o aluga, o le aluga, o tamaitusi ma ata tetele o loʻo teteʻe atu ma se tamaʻi potu.

Malamalama

Mo le potumoe 3 i le 3, o le filifiliga sili ona lelei o le zonal moli uila lea o isi itu tino o le potu o loo faamamafaina. Fai i luga o le a fesoasoani i luga pepa laupepa tuu i luga o le tino o le potu. O le galuega lava e tasi e faia ai le tele-maualuga moli.

Ma le lata mai fautuaga: Ulufale le ulufale atu i le potu saoloto (tatala mamao mai le faitotoa i le isi puipui o le a faia le avanoa lautele).

O le tamaʻi potumoe mamanu e mafai ona mamanuina i toetoe o soʻo se sitaili. Ae o le mea sili ona talafeagai mo le potu 3 i le 3 o le itiitiga o le lautele ma Iapani sitaili o le a le mataina o le totonu o le totonu o le uiga.

Mataupu i luga o le autu: o a filifiliga mo le lalagaina o nonoa i luga o le fola

Faitau atili