Aisea Vinyl Wallpaper Smolls, o se leaga uiga lelei

Anonim

A fuafua e tagata le puipui e faʻatau ai, latou te manatu e faʻaopopo i le ata ma ni tusitusiga, o le a latou tumau ma leai se afaina. O lenei, i le faʻaopopoina o ie maualuga mai i uiga lelei mai le taʻutaʻua tagata faʻatau atu, e le lava le faʻamoemoeina o vaega ma o loʻo iai.

Aisea Vinyl Wallpaper Smolls, o se leaga uiga lelei

Faigata e filifili ai le pepa puipui i totonu o le faleoloa

O le Vinyl Wallpapers o loʻo lauiloa nei ma tagata o loʻo faʻatau mai mo le taimi muamua mafaufau, ma pe latou te le afaina pe o le a latou faʻailoaina ni vailaʻau i le ea? E sili ona moni lea mo aiga ma tamaiti. Matua, fuafuaina e faʻaleleia ai, saili e saili se mea e saogalemu ai le saogalemu o le saogalemu.

O le Vinyl Holdpaper saogalemu

Ina ua maeʻa ona faʻatau e tagata faʻatau pe o le Blades e faia o Vinyl, o lona uiga o le lua vaega autu:

  1. Mama o mea e fai mo oloa.
  2. O le a le saogalemu o ata Velnyl i le tele o tausaga o faʻagaioiga, o afea o le a uiga i le siosiomaga fafo o le Siosiomaga i luga ia i latou?

O i latou e fia mauaina i fafo atu o le auala saogalemu e faitau ai a latou vaega i luga o le lisi. O nei faʻamatalaga e tuʻuina mai e tagata faʻatau. E oʻo lava i tagata fou na faʻalogoina o le lua-vaega Vinyl Wallpapers:

  • O mea faavae o latou e mafai ona iai pepa po o le phlizelin;
  • O le pito i fafo o polyvinyl chloride mo saienitisi pe vinyl vinyl.

Tele taimi, o se le faigata ma le le malamalama ai igoa o loʻo vaʻaia tagata faʻatau. E foliga mai ia i latou afai o se vaega o le palu, e mafai tele ona oona. E faapena? Ua matou aʻoaʻo mai lenei tusitusiga.

Aisea Vinyl Wallpaper Smolls, o se leaga uiga lelei

Siamani Vinyl Wallpaper i le Flizelin

O mea e le masani ai uiga, ae o le soifua maloloina o se tagata matutua poʻo se tamaititi, o mea e le aoga le leaga o mea. Polyvinyl chloride, lea e aofia ai le faavae, o se mea mautu. Na te le tuu le ea, ae ia te ia ma ulugaliʻi poʻo le vai.

Faafetai i lenei mea, o taua mai le vinyl na o le tausiga. Faatasi ai ma i latou na o le susu susu e aveese ai le pefu po o itu i tulimanu ma i isi nofoaga, filogia. Ae o le mea moni o le vinyl wallpaper e le o feoai e tafe auala e mafai ona faaosofia ai atinae o loʻo faʻatupuina ai lalo o le vaega taua, aemaise mai pepa, suia. Ua afaina le tino o le fusi. Ole mea lenei autu lea pe a iai ni potu e masani ai ona sili atu le maualuga le suamalie, vinyl flats: i le umukuka po o faletaele po o le potu faletaele.

E iloa e tagata gaosi oloa e uiga i le lamatiaga o le atinaʻeina o funsi i lalo o le tapoleni poʻo le pepa puipui i luga o se pepa faʻavae e mafai ona feola. Faakelu, lea e fautuaina e faapupula ai nei fasiga, faapitoa sootaga-fatu. Faʻaaoga e le o le a le aoga o tagata o le tagata faʻaaoga faʻavae i luga o le starch, igoa, o se faʻapitoa faʻapitoa. Faʻafitauli i le taimi i le faiga o le pala poʻo le gld i lalo o le pepa puipui o le a le.

Aisea Vinyl Wallpaper Smolls, o se leaga uiga lelei

Vinyl Wallpaper i luga o se pepa o le pepa mai le Ukaraina Gaosi oloa

Aua le tuliina mo se taugofie mea, e masani ona masani ai e le lelei le lelei ma vave iloa le tele o vailaʻau oʻona i le ea. E mafai ona latou faaosofia se mea faʻaosoosoga o lou ola lelei ma foʻi o ni tagata leaga i tagata e i ai le mafaufau ia te ia. Filifili e toe faʻalelei ma lenei mea? Faʻatau naʻo uiga mai le lauiloa lauiloa tagata faʻatau.

Faʻafefea ona e malamalama i lau lelei mea faitino poʻo faʻataʻitaʻiga ia te oe? Faigofie - Faitau le igoa. Gaosi oloa igoa. O le ai ai le atunuʻu gaosi oloa (i luga o le barcode), o le kamupani ma oloa faʻavae.

O oloa saogalemu e sefe mai Europa. E i ai tulaga maualuga tulaga lelei i luga o latou gaosiga. Le lava o oloa saogalemu na ona le faʻatagaina le tele o gaosiga. O 'auʻauna faʻapitoa e mafai ona sau ma siaki tulaga o galuega ma filifili lelei le lelei o oloa lava ia lava.

Mataupu i luga o le autu: ogalaau fale fale tekinolosi ma a latou lava lima

Aisea Vinyl Wallpaper Smolls, o se leaga uiga lelei

O Floral Modefs i le Beige Wallpaper

Faʻataʻitaʻiga, Faʻataʻitaʻiga mai Farani poʻo Siamani, tuʻuina atu i vaega o vaega, faʻafetai i le mea e le amata ai le puipui i lalo o le pepa puipui. E mafai ona e faʻaaogaina vinyl opela e toe faʻaleleia le faletaele, ae filifili le kelu faʻapitoa. E mafai ona avea o se lipoti fautuaina i le faʻatau pe faʻatau atu le Lē o faʻaalia ai le faʻatauina o tagata faʻatau i totonu o se supamaketi fau galuega. Tele taimi o le a avea ma se faʻapitoa faʻapitoa mo le mamafa o pi (phlizelin, vinyl).

E i le taugofie pepa o loʻo i luga o le vaega o le vinyl alavai. E le ogatasi ma o le ea ma puipui o le potu e le "manava". O mea pele e faia ma Barcrofores, o fea le ea fua o le ea ma faʻaopoopoina faʻapitoa Gliue - o se mea mautinoa o faʻafitauli i le oona o le a leai.

E taua le tagata gaosi i le tauleleia i le maketi mo le faatauina atu o oloa. Ae maise lava, o lea ua i ai i le Initaneti ma ua mafai e tagata faʻaaogaina ona o ese atu o latou manatu lelei, ona le lelei manatu. Le saʻo o tagata gaosi i taimi o le a paʻu ai faʻatau. O le mea lea, o loʻo taumafai tagata uma e fai oloa i le tele e mafai ai.

Aisea Vinyl Wallpaper Smolls, o se leaga uiga lelei

Lenei o se sitaili tino faʻatasi e mafai ona fausia faʻaaoga le vaituloto tau vai.

I le faʻaopopo atu i le tuʻufaʻatasiga o le pepa puipui, e taua tele mo le atoa o le ea faʻasalalauga i totonu o potu ma mai ai ou puipui ua faia? I totonu o fale mautotogi, e masani ona siomia. O le piliki ua manatu e sili atu le manava ma le siosiomaga faauo. Aua afai e te mauaina le pepa puipui ma le vaega pito i luga o le vinyl, ae o loʻo ia te oe se puipui o le sima, o le a faʻasolo ai le faʻamalama, tatalaina le faʻamalama, faʻamalama. Peitai, o le a faia mea uma.

O le soifua manuia o tagata o nonofo i potu, tapunia ma vinyl puipui e mafai ona le mautonu pe a iai nisi mea o le a sili atu i le ea. O lenei mea, e masani lava, mai le taugofie o le a faasoasoaina mo ni nai tausaga. I le vaitau o lenei vaitau, e mafai ona e lagona le faʻaleaga faʻasoesa, faigofie faasee ma tusa lava pe ulu foi foi i totonu. Taumafai e mauaina na o le maualuga-uiga lelei mea.

Ae na faia e tagata poto i mea leaga o lenei vailaʻau i totonu o fale mautotogi, o lona maʻimatua. E leai se mea matuia o le soifua maloloina o tagata nofoia. Ae oi latou e malamalama o le a taumafai e maua na o mea silisili sili ona maualuga. E le mafai ona sefe le soifua maloloina.

Gaosi oloa e tosina ai le tele o tagata faatau e faia matagofie vinyl wellpapers. Ma e faapefea ona ausia? Ona o le faʻaopopoina o le taʻaloga ma stibilizers, o laupapa ma isi vailaʻau ua folasia. Tagata e le iloa chemistry, o nei mea uma e mafai ona popole ai ma o le a latou faia le fiafia i isi mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faigofie ma sili ona poto masani i le poto masani, pepa.

Mataupu i luga o le autu: Shourtra Wayman Town: foliga o le galueaina ma le tausiga

Aisea Vinyl Wallpaper Smolls, o se leaga uiga lelei

Allpaberper Forcespaper Foundation

Foliga

Faamatala nei auiliili pe faʻafefea ona e ono aʻafia ai le parini vinyl? O i latou e le masani lelei i meatotino a Vilimea, e foliga mai o le leaga, aua na faia agai i luma. Ae e leai. O le mea e faamaonia. E lava le tutusa. E le o faʻamaʻi, e le o se faʻalavelave, aua e le o le suavai.

Aisea la na fai mai e ono afaina ai? A oʻo i le gaosiga e faia soʻo se palasitika, o loʻo faʻaopopo i ai. Nei e foia, palasitika ma isi vailaʻau. Latou te aumaia le mea e manaʻomia mo ana lelei gaioiga meatotino.

O ia mea e mafai ona maua ai le volatile ma faasolosolo mai le palasitika. Ma o le a latou le salalau atu i le le lelei-tulaga lelei mea, e manaʻomia i le 2 tausaga pe sili atu. O sea tuʻufaʻatasiga e mafai ona avea ma Washhis mai nisi pisinisi o Cis atunuʻu poʻo Saina.

E mataituina ma le faaeteete e le au peresetepa tulafono le anotusi o ia mea ia latou oloa. O le mea lea, e le gata i a latou oloa, maualuga sili le taua, ae o eco faauo, saogalemu. Afai na e faʻatauina ni vaega taua mai le gaosi oloa mai Europa, aua le popole, mea leaga i totonu o le masani ai ma le tapoleni o le a le afaina ai oe poʻo se tamaititi, tamaiti, tamaiti.

Aisea Vinyl Wallpaper Smolls, o se leaga uiga lelei

Maualuga-uiga uiga faaulufale mai laupapa mo puipui

Afai ua e mauaina ni mea taugofie, puipui puipui, ona aʻoaʻo lea e uiga i ona aafiaga leaga, pe a fai o nei vlandailerikaina o mea e mafai ona maua i se taimi fou maua tupe maua. O le filifiliga, faʻafefea ona e amio, mo oe.

O e faʻatau tele mea taua e masani ona avatu ia i latou aua e agavaʻa, e mafai ona fufuluina i le palapala. Ua feoaʻi i se slupy sluge. Ole mea lea, o le mamalu uma ma nisi o tulaga, o le le atoatoa, e mafai ona e faia se pu pe gagau le fasi ie. Mafaufau e uiga i le a le mea?

O le a le misia e le Bancutiras Banvas le paga, i totonu o le potu. O puipui na faia o piliki, nonoa i fafie ma e oʻo foi i le sima ma le sima, e mafai ona mitiia susu ma pe a fai o le potu i le taumafanafana e ono tutusa ma le potu e ono tutusa. Ma pe a le misia le mea o loʻo i ai paga, e tumau pea i totonu o le potu ma osofaʻiga o le faʻanoanoa e mafai ona maʻai. O le mea sili e mafai ona e faia o le ea e masani ona iai le potu.

O nisi oso aʻe o le susu i le potu maloloina, e le matauina e tagata maloloina, ma i latou e i ai ni faʻafitauli ma le fatu faʻanoanoa. O latou tagata lelei e mafai ona togafitia. Aemaise i le taumafanafana, pe a vevela ma sulu.

Le lelei, o ia mouesemata lea e aafia ai le manuia o le pei o le ola mama. Afai ei ai ni ou faʻafitauli tau soifua maloloina, ona faʻatau lea o taugofie, manogi ma le eco-faauo mea. Aua le sefeina lou soifua maloloina.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona sefe ma fausia se gazebo na o oe

O le tatalaina o mea leaga i soʻo se aofaʻi e vave pe mulimuli ane faʻamuta. O i latou ua tauemu, ae o osooso o le le tagi ma le le lelei le lelei o pepa puipui mai le vinyl i luga o puipui o taimi uma.

Aisea Vinyl Wallpaper Smolls, o se leaga uiga lelei

Masani vinyl wallpaper

O le mea lea, latou te le fautuaina e faʻapipiʻi i potu moe poʻo le potu o se potu. Tuuina atu le fiafia i le pele, maualuga lelei vinyl pe filifilia le pepa faigofie. Ioe, e laititi pei or 20-10 tausaga o le matutua, ae leai.

Aua nei malamalama lelei i tagata gaosi oloa ma ituaiga, pe a faʻatau, e mafai ona e faʻataʻitaʻia mea e sili atu le leaga. Ua lava lea e manogi i se lisi. Afai o mea na manogi i le taimi, o lona uiga o le mea o loʻo iai le faʻateleina o le lelei o vailaʻau leaga palota. O fusi tutusa e le faia i lou potumoe poʻo le fanau.

A faʻatau mea faʻatau, mulimuli i fautuaga:

  • Faitau lelei le igoa mai le gaosi oloa. O le ai ai le tuʻufaʻatasiga, atunuʻu ma kamupani;
  • Aua le mauaina se mea e i ai se manogi ma le manogi le lelei;
  • A mafai ona faʻatau sili atu taugata, aua le maua se tasi o taugofie;
  • Ia i ai se mea manogi masani i totonu o tagata i totonu, tusa lava pe o le umukuka (ventilate).

Faʻafefea ona faʻaititia le faʻaleagaina mai le faʻaaogaina

Muamua o mea uma, ave le mea i le pito i luga o vinyl mo potu e te le umi, mo se faataʻitaʻiga, mo le tele o le aso, faleuila (pe a e le galue iina i le aso atoa), faleuila.

Aisea Vinyl Wallpaper Smolls, o se leaga uiga lelei

Lelei tele o puipui i totonu o le faleoloa

Ina ia faʻaititia le faʻaleagaina mai le tau maualalo-tau vinyl orpappers, faʻaeteete i totonu ma faia nei faʻagasologa mo le faʻaaogaina pe a faʻatau:

  1. A faʻatau, mataala o ai e gaosia ma o le a le ata vali? Europa mea e i ai se faʻailoga faʻapitoa o le siʻosiʻomia o le siosiomaga faauo. Taugofie taboos.
  2. Auauna atu i le umi o le pasta, sosoʻo ai ma le lelei-ave, fufulu ma le faʻaopopoina o ni mea.
  3. E masani ona faʻaofuina potu ma faʻatau tagata fiafia.

I totonu o lona potumoe ma fanau a tamaiti e fiafia i se tasi o siosiomaga o galu. Lauiloa Denise pepa, Ituaiga Duplex. E le fautuaina e le umukuka i le umukuka i le tolopoina ma vinyl wallpaper. E tele taimi, susuga maualuga ma le tuʻua o le tatalaina o vailaʻau e mafai ona paʻu i oloa. Manaʻomia se vaega malosi ma le fiafia.

O lea ua e malamalama o le vinyl Wallpapers ei ai a latou lava tagata fiafia, ma tagata atamamai na o le fautuaina e maua mea uiga lelei. O le faamaoniga lea o le saogalemu o le latou taotoga. E leʻo tagata uma e maua se avanoa e faʻatau ai ni taugata o le a tautua 10 tausaga pe sili atu, e i ai aiga e maua le paketi.

O mai e filifili se pulou mo lou fale. Afai e te filifilia i luga o le pepa puipui ma le vinyl pito i luga vaega, ona faʻatau lea o se tagata ma muamua se potu lelei i aso uma i aso uma.

Faitau atili