Antippitic demaregnation mo fafie ma o latou lava lima

Anonim

O le tele o le toega o le elefane mo fafie e tele tele. E manaʻomia le faʻalauteleina o le latou filifiliga e taofi, ma o lea e le tatau ona ou salamo ai i mea pupuʻu laupapa poʻo le faʻaumatia o puipui o le fale. A o le i faʻatauina se taʻotoga, e tatau ona e mauaina mo le mafuaʻaga o le mafuaʻaga mafuaʻaga ua fuafuaina.

Antippitic demaregnation mo fafie ma o latou lava lima

Ina ia le ta le fafie i le fafie ma le siama e tatau ona teuina i se aftimeppitic.

Mo le galuega, le amanaia o fafie ma ou lava lima, o le iai lava o lelei ma le le lelei.

Fanua ma ona valafatu

O le aso o le masani ai ma e masani ai ona i ai i le fale laupapa i totonu o le fale pe fausia se taele taele i le atunuu. O mea laupapa e noatia i le malaia e ituaiga o:

Antippitic demaregnation mo fafie ma o latou lava lima

Na tuua e le ata i luga o laʻau i le le mafaufau loloto, ma faʻaleagaina foi lona fausaga.

  • Sweetfove siama;
  • beetles-pulllers;
  • Maso.

Sa faʻaleagaina e le pepe le laʻau o loʻo leaga ai le laʻau. O mahlatos tuʻua ni pisia i luga o fafie, faʻaleagaina lona fausaga. I le siosiomaga susu i le fafie, o feeseeseaiga o le maga ua fausia.

O le mea e tatau ona aveʻesea ai le fafie mai le afaina ua faʻaaogaina e le tele o mea faigata o le siosiomaga. O le faʻasologa o puipuiga o le togalaʻau e faʻalauiloaina faʻaaoga ai vaega taʻitasi uma, faʻapea foi:

  • A o sauniuni mo ata o mea manaia;
  • i le gaosiga o ata fou o fafie;
  • Mo le puipuiga o le livi mai le afi, susu, faatafunaga o meaola leaga.

Ituaiga o AntSisptics Hustomation mo fafie

Antippitic demaregnation mo fafie ma o latou lava lima

Antistice meafaigaluega e fesoasoani i le puipuia o fafie mai grouse beeles.

O tufuga puipui o aso nei ua gaosia e faʻaaogaina ai le faʻatulagaina o mea, o le suauʻu toto ma le vai. Siosiomaga e leai se aoga e leai se aoga e sili ona manuia. Ua filifilia e faʻalagolago i le fafie.

O le Primer Countsition ua fuafuaina e sefe le mea faavae mea pe a galueaina fafie. O loʻo faʻaaogaina i le amataga o le tulaga o le tekonolosi faʻagasologa, ae leʻi faʻaaogaina se eseese poʻo le vali. O le gaosiga o le numera o le Primer Creategnation o loʻo faʻaogaina ai le faʻaaogaina o mea uma. Tele ituaiga o ata o Price Goonsting Consunstions tuuina atu le laupapa le mafai ona pasi le vai.

Tusitusiga i luga o le autu: lelei ma le le atoatoa o le maualalo o le vevela

O le tuʻuina atu o se laʻau o se paolo faʻapitoa, o se lanu e faʻaaogaina ai le lanu. O le fuaiupu e faʻamamafa ai le fafie ma le pisia fafie i le itu taumatau. E mafai ona faia ni faʻataʻitaʻiga talafeagai e faia ai ni gaioiga, mo se faʻataʻitaʻiga:

  • Puipui mai i le maualuga vevela;
  • Taofia le faatafunaina o togalaau e laau-laau.

O le taofiga i luga o se vai-faʻavae o le lapotopoto i faʻagaioia, e faigofie lava ona faʻaaoga, tagi i nai itula. O tuʻufaʻatasiga i le tino o loʻo faʻamago lemu i luga o le umi, i le 2-3 aso.

Nitrocellulose o se tuʻufaʻatasiga e maua ai le vave mago o le veli mo le 10-15 minute.

Antippitic demaregnation mo fafie ma o latou lava lima

Fale gaosi ABRY e tatau ona faia i ni tau faʻapitoa faʻapitoa, masks ma totigilima.

Mo le le amanaiaina lelei i luga o se vai faavae, o le meatotino e faamatalaina e le filifiliga o le pito i totonu o le laupapa luga. O le tauleleia o le teteʻe atu i le gaioiga o moli moli, e iai ni uiga-palapala. O le faʻagasologa o lana talosaga e le o ni sui o faigata tele: o paʻu ma mataua e le o faia i luga o le galuega.

O le suavai e puipuia ai le laau mai le feeseeseaiga o moss ma fungi. E mafai ona suia meaafale, faitotoʻa, faʻamalama. E aofia ai pignis o loʻo iai le agavaʻa e soloia ai moli moli. Ina ia faʻaaoga le faʻavae, e manaʻomia le faʻatauina o se pulumu faʻapitoa pe a galue ma o loʻo tumau le lapotopoto ma matagofie.

O le tuʻufaʻatasia o le vai-faʻavae e le aofia ai le tino o le tino. A apalai, e leai se manogi ma le manogi. E galue, e tatau ona e faʻatauina meafaigaluega muamua:

  • pulumu;
  • Vecce masini mo spray vali;
  • nitrosbavlate;
  • apamemea apamemea;
  • eleele mo fafie;
  • Le lanu e vali.

O le masini o le faʻaaogaina o le faʻatonutonuina o le faʻaleleia o le faʻaaogaina o le vai faʻavae

Antippitic demaregnation mo fafie ma o latou lava lima

Talosaga Antissif e mafai ona faia le faʻaaogaina o se atavali vali.

A o le i amataina galuega ma le pito i lalo, e tatau ona fefiloi. O le tauleleia o loʻo faia e faʻaaoga ai se pulumu poʻo se isi masini e faʻapopoleina ai le vali i luga o le laupapa. O le laau ua i ai se le mautonu o lo o ufitia i le pito i tua o se lanu uliuli.

A o le galulue faʻatasi ma papa o le amo, o le laualuga e tatau ona togafitia ma le atro-toe faʻafoi.

A o le i amataina le faʻaaogaina o le le mautonu, o loʻo aveina ai laʻau o le pulufana mai apamemea. I fafo, laupapa laupapa ua ufitia i le le mautonu faalua.

O le mea taua ma Hardwood oloa o le eleele ma se vaega faapitoa. O le vaega mulimuli o le vaega o loʻo aofia ai le lanu e leai se lanu e tuʻufaʻatasia ma le zur. E le taliaina e ulufale i le pito i luga o vaega palasitika.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi pito pito i lalo: O foliga o le motu o mea

Mastics, impregnation mo auiliiliga fafie

I soʻo se pule i lalo o le malosi e fai ai le faʻatuatuaina o se fafie mo laʻau ma ona lava lima, faʻaaoga le fua faatatau i luga o binumen. O nei tuʻufaʻatasiga e sili atu taugofie, ma iai ni meatotino tulaga ese. A faʻaaoga, latou te le fiafia i ai fafie i le loloto o le 7 mm.

O le Breamminius antippictic e talafeagai mo le galue ai ma le leaga mago o fafie: o loʻo pipiʻi fua i laupapa fafie.

O le faʻagasologa o le totoina o le a faigofie ai ansesptostics. O mea nei e tatau ona saunia mo galuega:

  • Faleoloa eletise;
  • paketi;
  • buimumen;
  • fanafanua;
  • Kearone;
  • taufaamatau.

E i ai le pakete i luga o le eletise eletise, o le M-5 poʻo le M-3 ituaiga o loʻo tuʻuina i totonu, faʻamafanafana i ai, vevela i le faʻaputu ma foliga mai o le pulupulu. Ona aveese lea o le koneteina mai le ogaumu ma le afi delsel e faaopoopo i ai. E tatau ona avea ma suavai i le malulu i le malulu tulaga.

Ina ia saunia le kerose-bitsumen syold stress e faʻaaoga le kerosene, o loʻo momoli atu i binumen ma le faʻaeteete tele. Bitmumen ua malepe ma fesootai ma kerosene seʻia oʻo i le faʻateʻaina atoa. O le kerosene-binumen compiation e mafiafia, ma aʻo leʻi amataina galuega o loʻo vevela i le pipisi.

E le mafai ona vevela le penisini-bitsumen aftispist: e mafai ona ofi ma penisini.

I luga o le tulaga o loʻo togafitia ma le faʻavaeina, e faigofie ona faʻaaoga aao o suauu, sili atu, e faʻatauaʻia, ma le tuusaunoaga o le tulilota ma nitrocras. O le faʻagasologa o le faifaʻatasi e aofia ai le tolu tulaga: faʻailoga ma lua mumu.

Faʻaogaina boccides mo fafie i le fale

Antippitic demaregnation mo fafie ma o latou lava lima

Na fesoasoani le suauu link e avatu ai ni laupapa oloa e sili ona lelei na vaaia.

Taofi le fafie fesoasoani faʻasao e faʻaaogaina i le fesoʻotaʻiga tuusaʻo ma le eleele poʻo le vai. O vaega autu o le pito i lalo o le Copper Commuvers, Chromium ma le faaopoopoina o Zinc, Spaorine poo Bronan. O tagata faʻatulafonoina o loʻo faʻatuatuaina i le faʻagaioiga, ma faigofie ona faʻatupuina i o latou lava lima i le aiga. Ua lava le faʻatau atu o se koneteina faʻapitoa ma le maintiseppitic maʻoti. Ina ia maua le faʻatafunaina o le aofaʻiga, ua liligi lelei le mafaufau loloto i totonu o le pusa sauni ma sasaa ma le vai, fefiloi lelei.

Na puipuia e le 'au masani masani ma okitoto le laupapa mai le vai ma le Ammosheric mea. O le Suauʻu e ola loloto i laupapa, ae fausiaina se vaega faʻapitoa, e le mafai ona manaʻomia mo le kesi, vai, steam. Ua puipuia e Wax oloa i fafo atu o le fausiaina o se vaega faapitoa o le manava.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga i luga o le pele i le potu malolo: foliga ma faafanua ma o latou lava lima

Linseed Suauu - O mea sili ona lelei e puipuia ai fausaga laupapa. E faʻaopopo i le tele o tupe o loʻo faʻaaogaina mo fafo atu o le lumanaʻi ma galuega i totonu. Linning Snut fesoasoani i le solomuli e aumai ai oloa laupapa ma se foliga matagofie. O loʻo filifilia le suauʻu i lalo o le lanu o 'au i le faʻaopopoina o ata vali ia i ai. Galue ma suauu saogalemu mo le soifua maloloina.

Afi afi tofa o le afi mo le talitonuina o fafie

Antippitic demaregnation mo fafie ma o latou lava lima

Afi tolopoina o le afi mo fafie.

O le faia o se fausaga laupapa, e manaʻomia le puipuia e le gata i le matagofie, pulu, aua foi mai aʻafiaga o le afi. Mo nei faʻamoemoe, o le antipyrins ua faʻaaogaina mo ofu laupapa. E faʻapitoa mea e maua ai le afi afi afi afi. Latou te taofia le salalau atu o le afi, faigata ai ona e sepoina o le afi ma faatalofa le taimi o afi afi.

Ina ia tuʻuina atu laupapa laupapa o mea faʻapitoa a le Builds e faasaga i le gaioiga o le afi, 2 ituaiga o le le mautonu o loʻo faʻaaogaina: o tuʻufaʻatasiga e faʻavae i luga o le ani o le LMBo.

O le afi mumusu, o loʻo aofia ai i le le-o le-sal-over-salganic Salts, o loʻo apalai i taʻavale, o le alavai o le ata, auiliiliga o nofoaga ma ofisa.

Aʻo le i amataina galuega, o mea faigaluega nei ma mea o loʻo saunia:

  • alkaline slpent;
  • Safate;
  • paketi;
  • Faasee po o le pulumu.

A o le i amataina le faʻaaogaina, o laʻau ua mamago, faʻamamaina mai le pefu ma le palapala. O le le fiafia o le susu o le galuega o le laupapa laupapa o le 30%.

O le tuʻufaʻatasiga o le pito i lalo a o le i faʻaaogaina, ona faʻaaoga lea ma le pulumu poʻo le faʻaseʻe i luga o le galuega. O le galuega o loʻo faia i le vevela i luga + 5 ° C. O le kolose o loʻo faia i ni totigilima puipuia e aloese mai le fesoʻotaʻiga o le paʻu o lima.

Le vaʻaia faʻataʻitaʻiga e fausia ai puipuiga mai le afi ou te matua puipuia ma le faʻasaoina atoa o meatotino uma o ofu paʻepaʻe. O le fofo na fai ma ou lava lima e talafeagai mo le galue i totonu o le atunuʻu, fale nofomau ma falefaigaluega ma e le lelei le soifua maloloina o tagata.

Na suʻesuʻeina le maketi mo le puipuia o fafie, e mafai e se tasi ona taofia le faia muamua o le oti o laupapa laupapa i le fausiaina o fofo faʻapitoa ma o latou lava lima.

Faitau atili