O mea tolotolo i totonu o fata: faigofie ma sitaili (44 ata)

Anonim

I totonu o se tamai potu, i se potu lautele ma le umukuka o le a talafeagai, ma o isi taimi e le mafai ona i ai. O le tele o le lelei o le mea e le o iai i totonu o fata e le "utaina" le avanoa ma i le taimi e tasi e fesoasoani e mafai ona masani ai i luga o mea e tele,. O le sulufaʻiga mo le potu mo le potu e mafai ona potopoto i le potuā o le taulaga o le taulaga, ma i totonu o le atunuʻu, ma le ofisa.

Ituaiga o fata ma latou faaaogaina

O le tele, foliga ma le sitaili o le stellage e faʻalagolago i le tulaga o le a faʻaaogaina. O lenei fasi meafale e faigofie ona faia oe lava.

Sofa ma aluga

I le faapipiiina o metotia, e mafai ona:

  • fafo;
  • faapipii;
  • puipui-tui
  • fausia-in.

Ua fautuaina e Rack Backeg mamanu se tele ituaiga o ituaiga. Itu o puipui ma fata atonu e i ai se sese, o le hamvy foliga. O nisi faʻataʻitaʻiga atonu e le o uma i uma puipui. O le Asymmetric Gayyout o fata foliga manaia.

Piliki puipui

Racks i totonu o loʻo faʻaaoga:

  • mo le zoning avanoa;
  • o ni vaega;
  • O se nofoaga o le teuina o mea laiti, e tatau ona avanoa i taimi uma (mo se faʻataʻitaʻiga, o se tusi tusi);
  • o se ata elemene.

Vaeluaina vaega

O totonu o le potu potu o le potu o loʻo i ai i nisi taimi, ma o le potu e manaʻomia i taimi uma le faʻamalosi tino, ma e le o le faʻatasia o le avanoa i luga o le sone. Billy Shellage - o se auala e foia ai le faʻafitauli, lea e aoga mafaufau muamua.

potu tusi

I totonu o le potu eletise, o le fata e sili atu le fesoasoani e vavae ese ai le alatele mai le potu malolo. I le pito i lalo tapunia, e mafai ona e tuʻuina le Bluer ma le toe faʻaleleia o pusa mo mea laiti, ma le pito i luga e faʻaaogaina e teu ai teuteuga o mea - Vaattte

Afai o se vaega o le potu o loʻo avea o se ofisa, ona iai lea o le fata. O le a mafai ona ia avea ma se nofoaga mo se lelei teuina o pepa o pepa, tusi, tusi ata, masini e fai ai mea faigaluega. I le taimi lava lea e tasi, o sea faʻavaita na faʻamamafaina ma le gata mai o le ofisa o lenei vaega o le fale mautotogi.

O le tuuesea o le eria moe, e mafai ona e faʻaogaina se tamaʻi ofu faapagota, ma o le pisi o le tausaga ua lata ane. O lenei metotia o le zoning o le a fesoasoani e aloese ai mai le lagona o le faʻaseʻe, sefe le avanoa ma fausia se isi nofoaga e teu ai mea moe. I luga o le fata, e mafai ona e tuuina se TV i se vaega o loʻo tu ai, lea e mafai ona vaʻaia ma taoto i le moega, ma nofo i luga o le sofa i totonu o le potu malolo.

komepiuta komepiuta

Mo le teteʻa o le 'eleʻele o le' aʻai, e mafai ona e tuʻuina le afa-tapuni fata. I se vaega tapunia, e mafai ona teuina ni fasi pepa, cughlery, ma le tatalaina o meaai faapitoa mo taimi faapitoa. O le nofoaga faafiafia e taʻu ma le manuia le fata o se foliga le masani ai, mo se faʻataʻitaʻiga. E mafai ona gaoi tusi, ma se tasi o fatate e mafai foi ona faʻaogaina i lalo ole TV.

Mau i luga o le Autu: Atinaʻe o Poloketi mo le ata o le fale mautotogi 34 sikuea mita. m (+45 ata)

A e manaʻomia se filifiliga e le faigofie le zoling space, ae e vavaeʻese ai se tasi itu o le potu mai le isi vaipuna, o le vasega e manaʻomia. Faatasi ai ma lenei galuega, o le potu potu o le a avea ma le fetaui lelei. Mo lenei faʻamoemoe, e mafai ona e faʻaogaina se faʻataʻitaʻiga ma se tuffil i tua o puipui, afa tapunia pe faʻapipiʻi atoatoa. Ie, i le taimi lava e tasi, e mafai ona toetoe lava a tumu i le faʻatumuina mea tetele poʻo atigipusa. O le faʻaluaina o le itu o le hack ma se vasega i le ogatotonu e talafeagai.

Fautuaga! O le a matua talafeagai i le rack faʻapipiʻi i luga o le faʻataʻavaleina mamanu. I le tulaga o le manaʻoga e faʻasaʻoloto ai le avanoa, o le vasega mafai ona liliuina 90 tikeri. Afai o le hack sheroe o loʻo i ai lava itu, ona faʻaopopo lea i le vaega lagolago, o le a manaʻomia nisi, fetuunai i le maualuga, vae. Soʻo se faʻataʻitaʻiga, aofia ai Sulu, e mafai ona faia ma ou lava lima.

Ata i luga o le puipui

I se tamai fale mautotogi

Mo se tamaʻi fale maunu, le numera tasi ma le leai o se avanoa, e aofia ai ma le teuina o mea. E masani ona foia le faʻafitauli ma le fesoasoani a le soloia o le pa i le va o le alatele ma le potu. O le matafaioi a le puipui e mafai ona e faia se fata tapuni. Filifilia o lana faʻataʻitaʻiga, e aoga le taofia o le filifiliga i luga o le semi-tapunia faʻataʻitaʻiga, lea i le pito i lalo o loʻo i ai o loʻo paʻu i pusa. I le tutusa auala, e mafai ona faʻalauteleina le tamaʻi umukuka. Malamalama i le puipui i le va o le umukuka ma le potu malolo, e mafai ona e tuʻuina le fata, o se vaega o loʻo mafai ona faʻaaogaina e seti le laulau. E faigofie tele pe a naʻo le kuka i le umukuka, ma 'ai i totonu o le potu. Ma o lea e mafai foʻi ona e manaʻo e faʻaaoga le faʻaaogaina o ni tapunia o ni sela tapunia mo le teuina o ipu ma oloa.

Enaena enaena

Talafeagai

O i latou e le fiafia e faʻapipiʻi le avanoa i le tele o meaafale, o le rack mafai ona suia manuia le ofu o le potu i le potu malolo. O lenei meafale o le a aoga ia le faitaʻaga, i totonu o le fale faletusi, aʻo tamaiti, i totonu o le fale teu oloa, i le faletaavale ma le ofisa. E mafai ona galue o se lagona i totonu pe a fai e iai se lanu le masani ai ma le lanu. O le ata masani o loʻo avea ma faʻaopopoga i le i ai o loʻo iai nei ma faʻamamafa le aotelega o le sitaili lautele.

Lanumoana sofa

I le potu malolo

E mafai ona faʻaaoga le fale malolo o le potu malolo e teu ai le TV, tusi, laititi o totonu. O le puipui pito i tua na faia o le faʻata o le a vaʻaia le avanoa i le avanoa pe a le o nofoia e le malu o fata. Mo le potu malolo o le a talafeagai talafeagai ma le faʻataʻitaʻiga, afai e le o manatu e i ai ni mea mamafa i luga o fata. Afai ei ai se nichh, e mafai ona e faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai le fale-i totonu o le fata.

Afi afi i le potu malolo

I tamaiti

Afai o le vaega o le potu o tamaiti faʻatagaina, e mafai ona faʻaaogaina fata mo lona mimiti. A oʻo mai i totonu o le potu mo se tamaititi o le aʻoga, e talafeagai pe a vaevaeina le potu i sone: taʻaloga, moe ma vasega. O le hack corrobe i le va o le taʻaloga ma potu moe o le potu e mafai ona faʻaaogaina mo le teuina o meataʻalo, ma i tafatafa o le kesi e faigofie le teuina o fata ma tusi o le a teuina. Meafale mo tamaiti mafai ona susulu pe teuteuina ma ata.

O le tamaititi a Tamaitiiti o tamaiti e lototele mo le leai. O le kapoti mo tusi, o meataʻalo ma sapalai eletise e sili atu le tuʻu i luga o le puipui.

Laulau ma meataalo

I le umukuka

E le aoga mo se tamai umukuka e tuu ai se fata fata. E na ona 'ai avanoa. I totonu o le umukuka tele, e sili le tuu o se tapuni tapunia. Ae ui i lea, o nisi e fiafia i ai le alofa i le tele o fata matala, le "faʻafaigofie" totonu ma tautua i le nofoaga o loʻo faʻatagaina e teu i le pepa ulufale. E sili le talafeagai e faʻapipiʻi ai le malutaga o le pito i le va o le umukuka ma le potu 'ai poʻo le potu malolo.

O mea mo le umukuka o le umukuka e tatau ona fetaui ma mea na faia ai le umukuka. Mo mea atofaina laupapa, o le vaʻa e talafeagai pe mdf ma le laupapa faʻataʻitaʻiga. Mo le umukuka na faia o palasitika, e mafai ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga o tioata, uʻamea poʻo le laupapa i le palasitika. O le maualuga o le fata e le tatau ona sili atu nai lo le maualuga o le ulu, o le tuusaunoaga o le mamanu o le maualuga maualuga.

Tusitusiga i luga o le autu: Laititi Lalele: Totonu o Patila Pusa (+50 Ata)

Rack i le umukuka

Fautuaga! E masani lava ona faʻapipiʻiina se tufuga umukuka headset tumau i le trimming chartertips poʻo vaega faʻaopoopo. O nei, e mafai ona fai se lapoa ma ou lima.

Serive Stellage

Kallaks

O se tasi o rane o fata mai ikisa - callax. O lenei faasologa o se seti o vaega o eseese maualuga ma lautele ma le tutusa sela sela ma faʻaopopoina: ato, pusa ma faitotoʻa, pusa. E i ai Callax Racks ma ua uma ona filifilia ni au. Ma o le ai ai, o le IKEA ofo e faʻatau ai le tele o vaega o le sili ona talafeagai ma le numera manaʻomia o pusa poʻo pusa mo latou. Soʻo se elemene o le Callax Series mai iKA e mafai ona faatinoina i lanu: paʻepaʻe, susulu paʻepaʻe, samasama, lanu meamata, lanu uliuli ma i lalo o le paʻepaʻe ofa. O vaega autu o le mamanu e faia i le chippobboard ma fiberboard. Mo le gaosia ma le faʻamamaina o faitotoa o loʻo faʻaaogaina le Chipta Chipboard, ata tifaga, acrylic vali ma le ua lolomiina mamanu ma palasitika Faitotoa e mafai foi ona malamalama lelei lanumeamata, turquoise pe piniki.

Rack i le fale mautotogi

O Calax faasologa o loʻo iai se tulaga masani o le sela o le tele o le 42X4 cm. O loʻo faʻatau atu i luga o le faʻatauga, faʻapea foi ma fale puipui, 4x1, 4x1, 4x1, 5x1, 5x1. E le gata i lea, e mafai ona faʻapipiʻi le mamanu faʻapitoa e le gata i le saʻo, ae faʻapea foi i se tulaga faalava. E i ai le tele o filifiliga o loʻo tuʻufaʻatasia ai le caunlax rack ma se laulau talafeagai. E mafai ona faʻaogaina ni faʻataʻitaʻiga tutusa e faʻaliliuina ai le potu. I le talosaga a le tagata faʻatau, e iai le avanoa e tuʻu ai le faioloa ma uili poʻo tua. O lapisi Callax e talafeagai mo le potu malolo i totonu, kapeneta, faletusi, ofisa ma tamaiti ua teuteuina i totonu o sitaili faaonapo nei, sisina o le sisina ma le maualuga-tepeni.

Ata i le malutaga

Billy

O le Blilly Racks mai IKA o loʻo faia i le chippobboard ma le fiberboard ma le birch veneer combit, ok, ash poʻo le vali. Afai o le Callax Valaauga e na o ni sela matala, o nisi taimi e tapunia e le faitotoʻa, ona aofia ai lea o faitotoʻa i potu taʻitasi poʻo le maualuga o le mamanu.

Tusitusiga i luga o le autu: fuafuaina o le Ofisa Ofisa: I le fale, fale, ofisa

Faitotoa e mafai ona:

  • tioata i le faʻavaʻa;
  • tioata e aunoa ma le faʻavasegaina;
  • tuʻufaʻatasiga o tioata ma faʻapipiʻi mai le fafagaina;
  • Faʻavaʻa ma le faʻaofi mai le vaʻa.

mumu moli

Ona o faitotoʻa maualuluga, o elemene o le faʻaipoipoga e le mafai ona foliga pei o le hack, ae o se kapeteni atoa. O le isi vaega o le faasologa o le mafai lea ona fetuʻunaʻi le maualuga ma lautele ma lautele ma lautele o le malutaga i totonu o le tele o sela. Mo lenei mafuaʻaga, o le Ikosa ofoina atu tagata faʻatau fesoasoani. Mai i vaega o le faasologa o taimi, e mafai ona e faia ni mamanu manaʻomia, e aofia ai tulimanu. Meafale mai IKEA BILAL faasologa e talafeagai i totonu o le potu malolo, ofisa poʻo fale faletusi i se faiga masani. E talafeagai foi le pisi o le taamilosaga mo le zoning le potu.

Sofa ma lanu vilorlows

Albert.

Mo tagata fiafia o le masani o laʻau ma le atunuʻu o loʻo ofoina atu e le albert rack, faia o se laʻau poʻo le tele o le ponaivi ma 'ai. E mafai ona faʻaaogaina e faʻaopopo ai le totonu o le potu malolo poʻo le umukuka na faia o fafie, vali le paolo talafeagai lacquer. O le Albert Rack e mafai ona faʻaaogaina o se mea eseʻese o le tulaga. Ina ia faʻataunuʻuina lona atoatoa, o lona laʻau e tatau ona ufitia i le suauʻu, fetaiaiga ma vaega mataʻutia.

fugalaau i se ulo

Faia o se rack ma ou lima lima

Mea e amoina ai le asini a latou lima, e mafai ona tupu:

  • Llds - na filifilia laupapa laupapa laupapa;
  • MDF - o se vaega lelei (ogaumu o le pulupulu laiti studchust);
  • Laautunatu masani;
  • uamea;
  • ogatotonu;
  • ipu.

O le MDF e mafai ona ufiufi i ata tifaga poo le palasitika, o nisi taimi vali. Ua masani foi ona ufiufi le palaka. Mo le Fono Aoao, o le a e manaʻomia niisi mea e fetaui ma mea filifilia. Mo le puipui pito i tua o le malutaga, e mafai foi ona e faʻaaogaina le fiberbyrd (fafie-fiber ipu).

Sofa ma le moa

Fautuaga! Afai e leai se poto masani i le gaosia o meaafale ma ou lima, e sili le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o ata tusia mai le Initaneti.

O le filifiliga o mea e faʻamoemoeina i le a le sitaili totonu o le potu o loʻo teuteuina, lea o le a faʻavae ai oloa i le lumanaʻi, ma luga o lona mafuaʻaga. Afai o le poloketi o loʻo manatu i le auai o sela ma faitotoʻa poʻo faitotoʻa, ona manaʻomia lea o le au atamamai ma ni taʻiala o le a manaʻomia. O le faʻaseʻe atu o pusa e mafai ona faia i le aufaini poʻo le faʻaofuina o mea na teʻa, mo le le leoa. I luga o le faitotoʻa e mafai foʻi ona e tuʻuina se matasele ma le fetuunaiga mo le mafuaʻaga lava e tasi.

O le a le mea o loʻo vaʻai i totonu o le ISKA i totonu (2 Vitio)

Filifiliga mo le faʻaaogaina o fata i le fale mautotogi (44 ata)

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

Sofa ma aluga

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

potu tusi

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

komepiuta komepiuta

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

Piliki puipui

Ata i luga o le puipui

Enaena enaena

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

Afi afi i le potu malolo

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

fugalaau i se ulo

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

Rack i le fale mautotogi

Laulau ma meataalo

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

Ata i le malutaga

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

mumu moli

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

Lanumoana sofa

Sofa ma lanu vilorlows

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

I totonu o le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

Sofa ma le moa

Faitau atili