E mafai ona vali le vinyl phoppaper ma pe faʻafefea ona fai

Anonim

E te manaʻo e iloa pe talafeagai le vali mo Vinyl wallpaper ma latou te le iloa poʻo le a le sili ona filifilia? O lenei o le a matou malamalama lelei ma o le a avea ma 100% malamalama i luga o le vinyl card i lalo o le lanu ma o le a le valiina i totonu o le faleoloa fausiaina ma se maketi i luga ole laiga.

E mafai ona vali le vinyl phoppaper ma pe faʻafefea ona fai

A faʻaaoga rollers, e manaʻomia le tagi ma le totoʻa

Manulauti ma ala

O le Anophonic Daphica o le a apalai lava i se paʻaga, ae mo soʻo se mamanu mai le lima pe ala i se stensil, e sili le faʻaaogaina o Tassels o le tasi. Afai e aulelei se tasi i lou aiga, aua i soo se tulaga e leai se aoga o le a iai, aua le popole. O uo fanau o le a fiafia i ona luma soo se gasegase.

Ae le o le vinyn vinyl cardper e tutusa lava le tumau. Sili o mea uma mo le pisia o le sili ona fetaui lelei foom vinyl. E le o ituaiga uma o Vinyl Wallpars e mafai ona toe teuteuina. Sei o tatou manatu o le a le ituaiga o mea faitino vinyl?

O le faʻavae o ia puipui e sili atu le mafiafia o le floseeline poʻo se pepa, ma o le tau atapatu e apalai i luga. O lenei ogaumu e le o le sili ona talitonuina. E mafai ona maosiosiaesea faʻatasi ma vali, e mafai ona soli lelei. Peitai, e tatau ona e malamalama po o fea e sili ona talafeagai ai le vali mo lenei mea.

E mafai ona vali le vinyl phoppaper ma pe faʻafefea ona fai

E manaʻomia tele tagata uma o le aiga i le toe faʻaleleia

O le mea moni o le, afai e te filifilia o le Washpable Walls, ona latou le pepelo ai lea i le faʻapitoa, faʻamoemoe mo le vinyl vali. O le a o le a opoina. Aua, ave se isi vinyl tapika i lalo o le vali.

Mata o le a liliu i le vinyl suauu vali? E le aoga. Afai o le faʻavae o le pepa, e faʻapau i luga o le pepa ma o le a faʻapetope ifo i lalo le pepa puipui. O lea, o le a sili atu lou valiina le mea. Vali e talafeagai mo le vinyl na o le alavai po o le acrylic faavae.

Afai e te manaʻo e muamua faia se monophinic i tua atu, ona oʻo lea i luga o le stenlic compiral o loʻo avea ma matagofie o feololo pe faʻatele faʻatonuga, o le ae manuia. A e valiina le au fitafita po o Tafosls o palau i totonu o le potu, faʻatali seʻia faʻaauau ona matutu ma faʻaauau ona teuteu le pepa puipui, faʻaaoga ata e ala i fasipepa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻapipiʻi le latalata i le faitotoʻa ma ou lava lima: polokalame (fuafuaga vitio)

E mafai ona vali le vinyl phoppaper ma pe faʻafefea ona fai

Le faʻaaogaina o le Stencils faʻatagaina oe e vave faʻaaogaina se ata i luga o puipui.

O le pulumu o pa o loʻo valiina lemu nai lo se faʻaseʻe. Afai o iai sau tafaoga ma e te le o faʻavaveina, vaʻai i le supamaketi kapoti mo Tassels. Masalo e te leʻi vaʻaia muamua na fasi, ae na faʻatau atu nei, e eseʻese ma le pepe poʻo manulele, fugalaʻau. Filifili tofo uma.

O tagata poto masani na fautuaina e mauaina uma rollers mo le vali pepa puipui ma pulumu. Fautuaina fasi vaega eseese. O se mea piki i luga mo le umukuka, o isi ata e lelei mo le potu malolo ma potumoe, ma le lona tolu e matagofie e fatuina ai le manogi o le la.

Vinyl pepa puipui

O se potu malolo o le Coanduble ma ua mautotogi nisi faaletulafono o puipui. O ia puipui o Glue na tuusao i luga o le puipui sima. A o le i tatau ona sauni le puipui lenei. E mafai ona latou valiina ma vai-leai se totogi pe faʻaaoga se faʻapitoa muamua. Faatasi ai ma ia lava tulaga, o le pa puipui o le a alu e moe lelei ma malosi, latou te le mou atu i tua o pito.

E i ai 3 ituaiga autu o vinyl wallpaper:

  1. I le tauemu i le tau, o le pito i luga o le vaega o le vaega o le mafiafia ma mafiafia mafiafia. O ia puipui e mafai ona e toso luga 2 taimi.
  2. Mafolafola vinyl vaega o lenei mea e manifinifi. E masani lava i le pito i lalo o polyvyll chloride, tomai faapitoa i le fale gaosi oloa e faailoa ese ai eseese faaopoopo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Silk fibre e faʻalauiloa i taimi siliki i le pvc. E tofo ese matagofie ma le manaia tele mea.
  3. O puipui mai le mafiafia o le vinyl e maua le susu-puipuia - fufulu. Faafetai i lenei mea, latou te faʻaaogaina i le umukuka ma le toʻatele o le faletaele. E masani lava ona latou tatalaina i lalo o le taʻe poʻo se piliki ma e oʻo lava i le maʻa. Ua ese le sau mai fafo. O lea e mafai ona e faʻatulagaina se alatele.

O le polyvyll chloride chloride puipuia puipuia le puipui puipui mai masini leaga ma e mafai i le tulaga o le vaisu, solo solo ma le susu susu manava.

Faʻafefea ona vali puipui

Oi tatou uma taitoatasi e fia vali matua i le falepuna poʻo se tinamatua ma tama matua i totonu o le nuʻu ma nei tomai e le o leiloa. O le mea autu o le saunia lelei i luga. Vinyl Holdpaper e manaʻomia ona faamavae, solo i latou ma le susu susu ma se vailaʻau. E mafai ona e faʻaaogaina le ipu poʻo le suavai o le suavai, fufulu efuefu.

Tusitusiga i luga o le autu: tioata pupuni mo le taele, talitonuina auala o le puipuiga mai le splashes

E mafai ona vali le vinyl phoppaper ma pe faʻafefea ona fai

Lelei lagona lelei fesoasoani i le toe faaleleia lelei

Nei luga o le luga, le pasi ma leitio. Faʻaaoga le maualuga-tulaga muamua. O le a le mea e faʻatau ai? O le ae fautuaina le tagata faʻatau i le Superforket. O le faʻavae o le a sau e sili atu. Afai e te faʻaaogaina le taimi muamua o le primer, o le a mago ma faʻaaoga 2 vaega. Vali na o le vai-emlilsion. O le sili sili mo Vinyl Wallpapers i soo se mea.

Filifili vali

I aso nei, o le toʻatele o le faʻatau ma i latou ua leva ona valiina pepa puipui o loʻo fautuaina e maua ai se vailaʻau emoli. O sea inisiua o le a umi lava. Spoprof vali. Ina ia filifili poʻo fea luga luga o puipui e te manaʻo e vaʻai, siaki i ituaiga o vali:

  1. Satin. Ua maua le lamolemole. Fai mea-tetee. E talafeagai mo le fuafuaina o se potu.
  2. Semi-tamaloa. E atagia mai ai le malamalama. E faigofie ona fufulu. Tele taimi e masani ai, faʻaaogaina lenei ituaiga vali, fai se faletaele poʻo se umukuka, e toʻatele o loʻo filifili mo se vasega pepe. Ae le i faia, i le tele e mafai ai, ogatasi mai luga, pe, pe, o le a manino mai ai ni faʻateiga taua.
  3. Glossy. O lenei ituaiga vali e seasea faʻaaogaina i potu nofomau. O le a faia se potu, aemaise le pogisa, malamalama.
  4. Tupe siliva. Tele taimi e fiafia ai i potu moe. Na te susulu teisi. O puipui e manaia ma manaia foliga.
  5. Mate. E fiafia mo le mamanu o nofoaga lautele ma holls.

E mafai ona vali le vinyl phoppaper ma pe faʻafefea ona fai

Lauiloa vali ese mai le Rusia gaosi oloa

Krasim

Ua e saunia le laualuga o le pepa puipui e vali ai? I le taimi nei i le auala o le pisia. O le ae manaʻomia mea faigaluega ma faʻamatalaga:

  • Puluina o eseese lautele;
  • Vali papala;
  • Ipu mo vali;
  • Vali.

O tagata poto masani na fautuaina tagata e filifili mo Vinyl Wallpaiper Deparpersion pe o le talepeina o le vai o le vai. Afai e te le manaʻo e te le fiafia mai le iʻuga mulimuli, mafaufau i foliga:

  1. Matte Toott gindly foliga mai i nofoaga sili ona lautele, pei o le hall po o le hall.
  2. Hylzontseva foliga pei o se tamaiti po o le potu moe.
  3. Afai o nisi o potu e pogisa ma e te fiafia i le pupula, e mafai ona e valiina ai puipui, ae le tatau ona e faaaogaina i le potumoe ma pepese.
  4. Tagata lelei e lelei mo umukuka po o le 'ai potu. O le mea autu o le puipui o le puipui o le a le fiafia.
  5. Satin foliga sili i totonu o se potu nofomau.

Tusitusiga i luga o le autu: O le taualuga o palasitika panels faia oe lava - faatonuga (ata ma vitio)

Faʻafefea ona vali le vinyl pepa puipui? Afai o oe o le dye mo le taimi muamua, e ono mafai ona maua ai le mafaufau ma piki lau lanu ma ituaiga vali mo potu uma. E mafai ona e faʻalogo i le fautuaga a le poto masani o le poto masani poʻo tagata tomai.

E mafai ona vali le vinyl phoppaper ma pe faʻafefea ona fai

O le faiga e le vave, ae o le taunuuga e manino

Fufulu puipui ma tapoleni? E tatau ona latou faʻaititia i le 2-4 aso e mago lelei ma naʻo le taimi lava e mafai ona e valiina matagofie. I luga o le tasi pa, faʻaaoga se stroke o le shroke o le lata ane ma vave malamalama i le ituaiga vali ma le lanu e sili atu.

Puipui vali, pei o isi luga. Fai le potu atoa. Faʻamago, ma o lenei ua lelei ona faʻaaoga le 2 vaega. O le galue ai o se faʻaseʻe, o le a e valiina le potu e sili atu ona vave. E lelei le faʻaaogaina o le vali ma se fana fana. Na pa'ū o ia, aulelei. E le afaina le ofuina o se ufimata. Faapitoa fautuaina oe e amata vali le puipui i le mea na e tuu ai meaafale. Penteen ma i avanoa tatala o loʻo ia te oe vali o le a pa'ū ma le sili atu. Aua neʻi galo e mafai ona faʻaaoga le 2 vaega o loʻo iai le taimi 1 o le a mago ai.

E mafai ona vali le vinyl phoppaper ma pe faʻafefea ona fai

A faʻaaoga le pepa puipui ma se faʻataʻitaʻiga mamanu, e mafai ona tuʻufaʻatasia

Afai o lau Vinyl Wallpappers o lo o i ai o lo o i ai le ata, e iai se ata. O lena vali e mafai ona faʻaaogaina eseese foliga o le tasi lanu lanu poʻo lanu eseese, e pei ona e fiafia iai. O le a faamamafaina le tele o mea, le loloto o le pepa pepa ma o le potu e sili atu ona faaolaina. Peitai, o tagata alofa o le monophinic luga e le o le lafoa. O le mea lea na ia te ia ma moa.

Faʻaaoga naʻo Vinyl Wallpapers mo le atavali. Aua neʻi galo lena mea e le talafeagai ai. Afai e te valiina i latou, o le a le maualuga le lelei ma o se auala e mafai ona faigofie ona faaleagaina i taimi o le le mautonu o feololo. Afai e te manaʻo tele e vali le pepa puipui vinyl, ona filifili lea o le a le mafai ona taofia le lanu vaivai. E sili le fiafia o le le fiafia i le pepa puipui e le i luga o pepa, ae o le malosi o le fiafia. E ui lava, vaai i au tupe. A mafai ona e gafatia na o se manifinifi puipui ma se pepa maualuga-tulaga maualuga ma se vinyl taletila, faatau. Aua neʻi galo o le sili sili ona lelei, faʻatasi ai ma se mamanu.

Faitau atili