Faatoaga Forr faia oe lava. Faasaoina Faatootiga Manatu

Anonim

Faatoaga Forr faia oe lava. Faasaoina Faatootiga Manatu
O loʻo faʻateleina le taumafai e fesuiai a latou togafiti ma fugalaʻau moega, ia faʻataʻoto ma fuainumera, ma avatu ai ile togalaʻau foliga. Sa faia e le Scards Dreec filifiliga ma o latou lima. Latou te fuafua lava e ala i le sitaili, avanoa ma moomooga a tagata e ona.

E tatau ona maitauina, o soʻo se soifua maloloina mea o le a talafeagai mo le au faiʻai, e faʻatupuina ai le faʻatoʻaga mo le lelei.

Faatoʻaga Facor e faia ia te oe lava: Castle ma Mill

O ituaiga matagofie o le togalaʻau e mafai ona tuʻuina atu ma le fesoasoani a se masini teuteu ma le mill. E ui lava i le mea moni o le taimi muamua, o nei fausaga e foliga mai o sina aoga, latou te liua le togalaau i totonu o le nofoaga tauleleia. I se faʻaopopoga, ia faigofie ona tutoʻatasi i latou e le manaʻomia ni mea taugata. I lea tulaga, e mafai ona faigofie ona e faia i mea faitau tusi.

Faatoaga Forr faia oe lava. Faasaoina Faatootiga Manatu

O le amataina o le fale gaosi masini, e tatau ona amata i le faavae, lea na fausia mai le paoa o siʻosiʻomaga mo tina ma mea mananaia o pilito. Ona e tatau lea ona e faia le faʻavaʻa o le kuka. Mo nei faʻamoemoe, o mea e le aoga e talafeagai, e iai se coone vaaia, o se faʻataʻitaʻiga, tauau. I le pito i luga o le faʻavaʻa e tatau ona avea ma pu mo le toʻotoʻo, o fea o apaʻau o loʻo faʻapipiʻi i le tulaga mulimuli. Le isi, o le faʻavaʻa ua tuʻuina i maʻa e nonoa i le sima sima. Ma ia e faia, E manaʻomia le mea e le o vaʻai iai le faʻavaʻa. O le mea e fai ai le fale gaosi, o se tulafono, laupapa. E tatau ona e saunia muamua - vali ma mago.

Faatoaga Forr faia oe lava. Faasaoina Faatootiga Manatu

E leai se mea itiiti i le faʻatoʻaga o le a atagia ai se mea teuteu teuteu. E le faigata foi ona fau i totonu, ae taimi o le a manaʻomia ai le sili atu nai lo le tulaga o le tamaʻi teine. O nisi nisi e tatau ona tapena muamua: 3 pai, mo se faʻataʻitaʻiga, e talafeagai ai mai le masini, ma le tasi-ma-lita-ma-lita fagu. Faapea foi, pei foi o le gaosiga o malala, maa, taina laufanua ma se fofo. Paipa o le a faʻaaogaina o le faʻavae o 'olo. E tatau ona latou faʻapipiʻiina ma paʻu. Ona la gaugau fusi i maa, fusiua le fofo. Pasitika fagu tipi afa e manaʻomia e fai ai faʻamalama o le maota. Ua faʻapipiʻiina i luga o le lima taumatau o le lima o luga ma ua uma. O le taualuga o le loka e mafai ona tapunia e se pou pou. I le tulaga mulimuli, puipui puipui ua fausia. I se faʻaopopoga, o le faitotoʻa e mafai ona i ai se faitotoʻa, ma le ata faʻapipiʻi ma alavai.

Faatatau: Ogatasi mo Felelei FootPaper: O le a se mea e sili ai, o Meli Athland

Fagu togalaau a le togalaau

Faatoaga Forr faia oe lava. Faasaoina Faatootiga Manatu

E masani lava ona teuteuina le togalaau ma fagu palasitika. O nei mea, e mafai ona e faia foi pumate e maua ai se foliga ese o se va o fua. O le a manaʻomia e fagu palasitika ni lanu. Lelei, pe a fai e lanumeamata ma enaena. O le ogavae o pama o le a fausia mai fagu enaena, lea e te muamua manaʻo ai e tipi ma Donyhko, ma le ua. Palma o le a sili atu ona aulelei pe a fai o le a le itiiti ifo ma le valu laulaau. Mo le gaosi o le mea e gata ai o le Green Great Beattles tipi i le afa. O pito o nei fagu o loʻo tipi i le vao. Mo le faʻatulagaina o lau i le fagu, faʻasaina o pu na faia.

Mafai ma sili atu faigata prem eseese. I lea tulaga, ina ia mafai ai ona faia se faaputuga o lanu enaena, e tusa ma le 15 cm maualuga ma le maualuga o le 15 cm. O a latou pito ua tipiina e nifo. O le pale e faia ai fagu lanumeamata ma tipi pito i lalo. O noanoa foi ua tipi i avanoa uma, sei vagana ai le tasi. Ona tipiina lea o lau. A maeʻa, ona mafai lea ona e faʻatoʻuina le tapenaga o palama. O le palealii uma o loʻo tuʻu i luga o le galuega o loʻo i luga o le ua le tipiina. Ina ua maeʻa ni avanoa enaena o loʻo totoina i luga o le toʻotoʻo, o le mamanu na faʻaleagaina i le palealii.

Faatoʻaga Facor e faia oe lava mai paʻu

Faatoaga Forr faia oe lava. Faasaoina Faatootiga Manatu

O le teuteuina o le togalaʻau e mafai ona toe faʻatinoina ma le fesoasoani mo paʻu taʻavale taʻavale, pe a fai o le mea moni, faʻatulaga saʻo mea uma, foliga o le mea moni. E tatau ona maitauina o loʻo faia pea togalaau o le laʻei uma o moega ma paʻu. Ma afai e te liusuavai, ona mafai lea ona faia se loto alofa ma le taupulega e mafai ona faia i le paʻu paʻu.

Faatoaga Forr faia oe lava. Faasaoina Faatootiga Manatu

Faapitoa le manaia le fiafia i luga o le tulaga. Muamua, o le faʻataʻitaʻiga mamanu o loʻo apalai i le paʻu - o se tusi faʻasino mo le tipiina mamanu. Mo nei faʻamoemoe, o le a talafeagai mo se tamaʻi maatama ma le eseʻesega. A uma, e mafai ona liliu le paʻu totonu i fafo, faʻapipiʻi nisi taumafaiga. E manaʻomia ina ia 'ave le "Wheeter" ata, faʻapea foi ma le ofu o le paʻu. O le iʻuga, e mafai ona e maua se vase i luga o le "vae" -txt.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se fale vevela poʻo se fale o le fale o loʻo i ai ma ou lava lima (16 ata)

Faʻamaonia le paʻu o mea talafeagai, e tatau ai ona valiina. Ona i le ulufafo e maua ai se lanu lanu ma susulu. Galue ma lenei mea e faigofie. Pau lava le mea e faʻalogoina ai, amata ona galulue ma paʻu - mama ma le mamago ma le mamago o mea. A leai, aua e toe fesili elemene o le au fai o le a sili atu.

Faasaoina Mai Mea Muamua

Faatoaga Forr faia oe lava. Faasaoina Faatootiga Manatu

O mea a le Peraimeri e taua tele i le teuteuina o le togalaau. Mo se faʻataʻitaʻiga, otūʻa o fugalaʻau e mafai ona teuteuina i le lolofi atu o le afi o le taʻele mai le vao mai le vao, ae faʻaititia le taimi o le aufana, ae ia faʻaititia le taimi o le aufana. E le faigata ona faia se itu. O le a ave le Teracocotta Tifa foliga. A uma ona filifilia le mamanu, e te manaʻomia se faʻataʻitaʻiga na vaneina mai le cardboard i le fesiitaiga i le faaputuga faʻaaogaina se peni. Le isi, o le nonoa ua tipiina ma le fesoasoani a le hacksaw. Sili atu, o le mea moni, faaaoga se slit vaai.

Faatoaga Forr faia oe lava. Faasaoina Faatootiga Manatu

O se mea e le masani ai le teuteuga o le a le masani ai. E mafai ona faia i maa, craeac faiga ma papatusi. Tau o le a le tele pe a faʻaaogaina o loʻo faʻaaoga ai le cerammic oloa i ai chips ma taʻe.

Faatoaga Forr faia oe lava. Faasaoina Faatootiga Manatu

E tatau ona maitauina o maa o ni lauiloa se mea mo le teuteuina o le togalaau. Tusa lava pe naʻo le pau le laina o maa o maʻa, o le a faʻateia ai le ekalesia i le togalaʻau. O nei, e le gata lava i uluaʻi ala, ae faʻapea foi i meaola laiti foi ma iniseti. I totonu o le mea mulimuli, gydbugs ma butterflies e sili ona iloga. O ata faapena mafai ona faia mai cardercics ma le iron.

Lenei tusitusiga ua naʻo nisi o manatu o le togalaʻau a le faʻatoʻaga, o le a le aofaʻiga o la latou aofaʻiga tele. Tofotofoga, Fausia se mea fou ma matagofie!

Faitau atili