O mea teuteu teuteu i totonu: 6 sitaili (40 ata)

Anonim

O mea teuteu teuteu o le muamua e ala i le valivaliina ma pili le vaega e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o soʻo se sitaili. E mafai ona faatinoina mai mea eseese. Latou te fiafia ona o le a latou le fai ma sui o le mamafa o se mamanu, talu ai na o le faʻatonutonuina o galuega faʻatino. Faʻapefea ona filifili ma faʻapipiʻi i totonu i totonu?

Matou te filifilia le mea

E i ai mea eseese e faʻatagaina ai oe e fai le uʻamea pito i totonu. O se filifiliga faapitoa e fuafuaina e le tagata lava ia e fiafia i ai ma le faʻataʻitaʻiga foliga i totonu o le fale. O lea, e mafai ona e filifilia le palaso i le sitaili o Gothic, atunuʻu, faʻamaonia pe ovno. O faatonuga faaonapo nei e manaʻomia ai ni mea ua maeʻa.

Alininim talaaga

Mo le sitaili o le maualuga-tekonolosi pe o le fausiaina, o faʻamatalaga e talafeagai mo le alumini. Polyarethane ma fiberGlass talafeagai mo soo se sitaili. E mafai ona latou faia mea e mafai ai ona faʻataʻitaʻi mea masani ma faʻapipiʻi latou lava. O le laʻau e talafeagai mo le aʻoga i totonu. Afai o loʻo i ai i luga o le laʻau i totonu o le potu, e mafai ona latou faʻamalosia pe vali.

Polyaurethane

O se tasi lea o le faigofie mea. Polyaputthane Coilline Utuds e iloga i le tetee i le susu ma le vevela vevela. Ma faʻafetai i le faʻaaogaina o mea fou o nei post ma tekonolosi fou, atoatoa tutusa ma fausaga fausaga i laupapa laupapa. O tagata gaosi aso nei e mautinoa e faʻataʻitaʻiina Ulnut, maple, sieli ma ok. E faigofie ona latou faʻapipiʻi ma o latou lava lima. E mafai ona e filifilia fausaga na faia i lalo o le foliga o fafie ma potafu ma chips. Latou mafai ona faʻataʻitaʻi i le uamea luga.

Utupoto

Fafie

O se mea sili ona manaia ma faaletagata. Wooden Boom e masani ona faia o ok, Alder, Pines, Larchs po o sieli. Le pele o laʻau o loʻo faʻaogaina, e pei o le faʻapipiʻiina o le laʻau ma se moli lanu piniki. Atonu e mafai ona latou mautu, ae o le solo foi. I le mataupu mulimuli, tatou te talanoa e uiga i use sese. Toning, etcheling, o le lapisi ma o le spraming o loʻo faʻaaoga mo le teuteuga. Faapipiiina i luga o le laufanua o le tuufaatasiga o loʻo faia ma le fesoasoani a solo poʻo ni fao. Ma o elemene o se tamaʻi mafiafia e faʻatagaina i le fesoasoani a le faʻapipiʻiina.

Tusitusiga i luga o le autu: teuteuga mo puipui: stencilils, stickers, drackers

Fafie Utupoto

Fiberglass

O lenei mea o loʻo faʻaaogaina i le mea e manaʻomia ai mo le tele o faʻamatalaga. O le lelei atoatoa lenei o loʻo faʻatagaina ai oe e faʻaaoga le tele o inisinia. Faapipiiina o meatotino a tagata uma e mafai ai ina ia mafai ona vaaia ni sooga. O pito mo lenei mea e fusiina ma se faʻapitoa fusi faʻapitoa. O le mamanu e mafai ona tusia i le faʻaaogaina o le faʻaʻaisa o le faʻaʻaisa poʻo ni fusipaʻu.

Afi afi i le potu malolo

Alumini

O se moli ma moli mama lea. O faʻatonuga o aso nei e le mafaufauina e aunoa ma ni faʻamatalaga elemene. Almininum e matua tumau ma mama. E mafai ona avea ma sui o utupoto pepelo e faia ai se teuteuga teuteu. Ae mafai ona latou faia le sao o le maualuga.

Sofa ma laulau

Sitaili o teuteuga

Afai e te fuafua e faʻaaoga ni mea teuteu teuteu i luga o le taualuga, e taua le filifilia o le sitaili taumatau. E tatau ona latou tuʻufaʻatasia atoatoa ma mea uma i totonu o le fale. E mafai ona faʻafiafiaina i latou i soʻo se sitaili, pe a e pikiina saʻo. Atonu e le naʻo ni Eʻo leaga, ae na tumu foi ova.

Taitai ma laau

O sitaili lea e iloga, o le mea e sili ona fiafia i ai mo le teuteuina o utupoto ma luga o luga:

  • faiga masani;
  • Ona po nei;
  • Matagi sivine;
  • Faamaonia nofoaga;
  • Atunuu;
  • LOFOGA;
  • High Tech.

Faaatau i luga o le puipui

Mafaufau ia latou uma le sili atu auiliili.

Siva faiga

Siva faiga E i ai se uiga mamanu. O ofu laupapa o loʻo aʻafia ai mea taua ma le fola. O lenei avea o se masani masani. O le uliuli laupapa e foliga atoatoa i luga o le malamalama o le pito o le taualuga. Faʻapipiʻi e taua le faʻatinoina ma le faʻaeteete ina ia aua neʻi faʻaleagaina le mea. Faʻaavanoa e faʻaopopoina le valiina poʻo le filo pe a fai o le totonu e faigofie tele. Ae e mafai ona e faʻaaogaina ni posiretathethane o loʻo faʻaalia ai laupapa.

Sofa ma le nofoa

Onapo nei

Onapo nei E aofia ai ma le faʻapipiʻiina o mea sese pepelo o loʻo valiina i pupula pupula. Totonu, e mafai ona e setiina le pito i tua, ma le maualuga o sone e tasi i totonu o le malamalama o le malamalama. E eseese le eseese o a latou lapoʻa e faʻatatau i le tele o le potu. Faapipiiina o le a eseese faalagolago i luga o foliga ma fua o elemene.

Afi ma le laulau

Victorian style

Victorian style E le gata i le tuʻuaʻiga, ae sili atu ona matagofie. Mo lenei mafuaʻaga, faʻapipiʻi o utupoto faia o mumu mumu laupapa teuteu i lalo o anamua. Ae e mafai ona e faʻaaogaina le faʻapipiʻi faʻapipiʻi i totonu o le fale.

Mataupu i luga o le autu: 7 Filifiliga mo le teuteuina ma teuteuga pupuni ma o latou lava lima

Faamoemoe

Faamoemoe Lelei tele mo Farani faiga alofa. E foliga lelei iinei le lamolemole ma le vali i le lanu paʻepaʻe lanu mea sese. E faapena foi le taualuga o le a avea ma sili ona lelei i le Farani sitaili. Ma e mafai ona faʻapipiʻi i latou ma ou lima, pei ona latou o masoa tele ma latou te le manaʻomia le poto faʻapitoa ma faʻafitauli.

Laulau ma TV

Lotoa

Loft ma le maualuga Tech I aso nei, aemaise lava le lauiloa. O polyrethane o lo o foliga manaia tele i totonu. E tatau ona latou faʻataʻitaʻi uʻamea. Lelei pe afai latou te faʻamalieina le faʻafefeteina ma puipui o piliki.

Ata i luga o le puipui

Atunuu

Atunuu faiga I totonu o le sili atu le taua o fafie, o loʻo faʻamamafaina ai le fausaga masani. O le tali sili o le a avea ma potu taualuga e faia o ni togavao masani. O le faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi e mafai ona faia i ou lava lima, ae o le fesoasoani.

Utupoto i luga o le taualuga

Faʻafefea ona teuteu laʻau tuai?

Faapipiiina sese BEM o loʻo le manaʻomia tomai faʻapitoa ma le tele o taimi. Toetoe lava o soʻo se tagata e mafai ona faʻafetaui i le faʻapipiʻiina o galuega. Ae afai e i ai ni tumutumu poʻo ni ofu tuai i totonu, e mafai ona latou maua ai se lelei-tausi ma manaia foliga. E mafai ona vali, mapotopoto uma ma alualu i luma. Mafai ona ogatasi ma faʻata poʻo se fasi tioata, faʻapea foi ma le vaʻai ma le fesoasoani o maea i totonu o le sami. E mafai ona e faapipiiina ala savali i le umukuka. E mafai ona faʻaaoga e faʻapipiʻi ai le umukuka i luga ole umukuka, ipu ma mea manogi.

Pogisa lanu pitonuu

Afai e te manaʻomia e faʻalumaina le 'auvae o loʻo i ai poʻo o loʻo i ai nei o loʻo iai, e mafai ona e faʻaogaina le mea nei:

  • Faʻasaina le tapoleni e faʻaaoga se lua-laina mamanu.
  • O loʻo faʻapipiʻiina e le ata o le mafanafana, i le taimi e faʻapipiʻi ai le faʻavaʻa ma fasi ie e le o le utupoto, ae o le taualuga.
  • Ua faʻatusa le mamanu o Caseson e se lalelei, ae manaʻomia tele o le mamanu i le fale.
  • O le pito i luga o le faigofie auala e mafai ai ona e faʻapipiʻi ma ou lava lima.

TAUA! O le tuufaatasia o Utang Beam e mafai ona toe iloiloina pe a fai o le potu e maualuga. A leai, e te aveese le 15-20 cm o le maualuga, o le a aʻafia ai le aʻafia o le potu ma aʻafia ai le malamalama o le avanoa.

Sese utupoto shandelier

Foliga o le faʻapipiʻi o utupoto

Polyaputthane decorived ceems faigofie ona faʻapipiʻi ma o latou lava lima. O le lelei o le faʻapipiʻiina o ni ata pepelo i totonu o loʻo fesoʻotaʻi ma le lelei ma le faigofie. Aulelei puʻupuʻu. Mo le talatala, elemene o le masani masani o loʻo faʻaaogaina, o le 3 mita. Mo le faʻapipiʻiina e manaʻomia na o le tolu uila-pa.

Mataupu i luga o le autu: O mea totino o loʻo fuafuaina mo le ata o le puipui i luga aʻe o le sofa i le potu malolo

Pusa i le ituaiga o laupapa

I le faʻapipiʻiina faʻapipiʻi, e tatau ona e mulimuli i le faʻasologa o loʻo mulimuli mai o gaioiga:

  • Muamua i luga o le taualuga e fai ai le faailoga.
  • Alu se pu ma se lapoa, o le a itiiti ifo nai lo le lapoa o fao e 2 mm i le wedge-brke.
  • Faʻaseʻe mata i luga o le laufanua o le taualuga, ia ou faʻaauau le sitepu i le mita.
  • Afai o le a e faʻapipiʻi elemene, e tatau ona e faia le ala i le auala i le nofoaga o le gaosia.
  • O le laualuga o le utu ua togafitia ma le faaeteete ma se mea e fiafia ai.
  • Ona latou faʻapipiʻi lea o se utu sese. Mo le faʻatuatuaga, o pepelo o loʻo mafai ona faʻaopoopoina faʻaopoopo e le tusi ata.

Gauai atu! Afai e te fuafua e nana fesoʻotaʻiga mo pine taua, fai ni ata tipi i totonu o pa. O loʻo tuʻuina mai ia i latou le uaea. Ae ia mautinoa le saogalemu o le saogalemu, e tatau ona e tuʻuina i latou i kolomisā.

Gaosiga

O lea, e aofia ai le faʻapolopolo mafu faʻapopolu. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻatino i ou lava lima. Ma afai o loʻo i ai i le potu, e mafai ona toe tutu mai. Ae taua tele le filifilia o le gata lelei o mea totino.

Faʻalauiloa o le taualuga ma ni mea sese (2 video)

O le tele o nofoaga (40 ata)

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Sofa ma samasama lanumoana

Afi ma le laulau

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Ata i luga o le puipui

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Moli i luga o le taualuga

Taitai ma laau

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Sofa ma laulau

Utupoto

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Sofa ma le nofoa

Sofa ma faasitepu

White Sofa

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Laulau ma TV

Utupoto i luga o le taualuga

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Faaatau i luga o le puipui

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Theut Cress Beam: Decor ma faʻapipiʻi foliga

Afi afi i le potu malolo

Faitau atili