Faʻafefea ona tapunia avanoa i le laupapa laupapa - aoga auala e faʻaitiitia ai cracks ma le faaletonu

Anonim

Faʻafefea ona tapunia avanoa i le laupapa laupapa - aoga auala e faʻaitiitia ai cracks ma le faaletonu

Fafie fola pei o foliga ma latou siʻosiʻomaga ma le saogalemu o le saogalemu uiga o se tasi o sili sili ona lelei mo le faʻapipiʻiina i le fale, fale, Srub, i totonu o le faletaele pe i totonu o le faletaele pe i totonu o le faletaele. Ae paga lea, o le taimi lava lena, e mafai ona latou le maua a latou tala matagofie foliga foliga - foliga mai slots i le fola laupapa. E mafai ona mafua mai i le tele o vaega.

Ina ia aloese mai le taua o ni faaletonu, e taua le pulea o faʻagaioi lea o le fola i le amataga mai le amataga - o le fealuaʻi, o loʻo tiotiina lelei ai le fola. A leai, o le faʻamamaina o le faʻamaligiina o le aeʻeioa i le amoina i le laʻau, lea e agaʻi atu i lona taʻutaʻua. O laupapa na faʻaaoga e faʻaaoga tatau ai e tatau ona faʻamago lelei, ma o le foloa o le tekonolosi o loʻo faʻaaloalogia sili ona faʻaaloalo i le mea sili.

O le maualalo o le le alualu i luma o le vai o loʻo mafai ona gaosia ai le mago mago, ma e oʻo lava i se vaitaimi faʻaopopo i le le sua suamalie i le tulaga manaʻomia i le tulaga, o le a le toe foʻi i le mataupu, lona uluai faʻaaliga.

O le mafuaaga o le foliga o le avanoa e mafai ona maua le rodent.

Tutusa taua ma le filifilia o fafie mo le fola. O le lauiloa o le mafaufau o le oak, o le "lamatiaga o le tino" e mafai ona faʻaalia i le kerry, aliʻi, penina.

Ae afai o le faʻaletonu o feusuaʻiga o loʻo aliali mai - aua le faʻanoanoa, e tele ni auala e tau ai lenei faʻafitauli (mai le tuai, faʻataʻitaʻiina i le taimi o le me tekonolosi o le a le mafai ai ona faʻaoleniina le "mectios o le a le atoatoa ma tau laminate). O le a fesoasoani uma ia latou toe foʻi mai le laupapa laupapa, aveese le tafe o le malulu o le ea, e aunoa ma le mauaina o se galuega taugata i luga o le asu.

Shapalkes ma paluvai mo craking

E mafai lava ona tapuni avanoa i totonu o le laupapa laupapa i totonu o se fale poʻo se lapisi ma se mausa ma kuka, o le kukaina mai le galue ma mataua. Ae o le amataga o le amataga o galuega, e manaʻomia le sauniaina o le fola: ia fufulu ma mago, o le ogatotonu e manino mai i le paʻu poʻo le spalala. O le tali e matua faigofie lava: o laupapa laupapa na liligiina vaipuna e alu ese ai mo le afa itula e fufula. Ona, e masani lava ona faaosoina, o le pepa puipui o loʻo faʻaopoopoina ia i latou seʻia oʻo le tele o le mamafa.

Mau i luga o le autu: Aisea e te manaʻomia ai se tagata o le 'oti?

O le Gazeco e manaʻomia le faʻapipiʻi ma le totoʻa i totonu o le fale uma i totonu o le fale (Siruba), fetaomi atu i luga o le loloto atoa, ma tuu le mago mo le 3 aso. Ina ua uma ona mago, o mea e le mafai ona fufuluina uma e fufulu ma le oneone.

Faʻafefea ona tapunia avanoa i le laupapa laupapa - aoga auala e faʻaitiitia ai cracks ma le faaletonu

Tipi fefiloi

Leai se mea aoga o se meafaigaluega lea i le mea e faʻaaogaina ai pepa ma Hubblers mo le tuʻuga. Olo o le fasi fasi vai vai ma tuʻu e fufula, ona tata lea ma le palu ma le hub. O avanoa e latalata i le auala lava e tasi e pei o le tulaga muamua, o le spp e mafai ona maua mai le pulupulu ma kulimi.

Afai o le mafuaʻaga mo le foliga mai o vaʻaiga i le fale poʻo le otaota ua avea ma rodens, ona le lava foi lea o le galuega o le toe faʻafoʻi o le "puipuiga" ina ia toe tupu ai foi. I luma o le puipuiga o le fola o le fola (faʻaaoga le SHTTA), e manaʻomia le sasaa o pu ma se fefiloi o sima ma tioata.

Tapuni le tele o avanoa

Ae afai o feusuaiga i luga o le lapisi, mo se faʻataʻitaʻiga, lautele lautele (mai le 5 mm ma sili atu), ma e sili le le mautonu o le ala savali:
  1. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le muamua faiga o avanoa i le va o laupapa faʻaaogaina le gaosiga o le totoina ma ave i ai i totonu o le maina;
  2. Mai le lelei-mago pou pou e sauni ai ni uila o le tele o le tele - e tatau ona latou itiiti ifo nai lo le lautele o le slit (mo se faʻataʻitaʻiga o le 5.5 mm lautele;
  3. O le tali lelei lava i le p'lu faʻafetai lava ae le gata i fata, ae o pito o le tele o le avanoa i le va o afu o laupapa;
  4. Matou te aumaia le au ma le auvae i totonu o pu, ma o loʻo totoe ai le faʻaputuga ma vaʻa o loʻo fai ai a latou lava tapenaga o le vaega o le phttm o le phttka ;
  5. Matou te agaʻi atu i le "Beauty Ade": Spin le fola ma se mea faʻapipiʻi, ma e fesoʻotaʻi ai le lanu, o le palu (o le O le vali vali o lo o faapipiiina i luga o le laupapa). Mo le pito sili ona maualuga, o le fesuiaʻi ma se fuaiupu e sili atu le faʻaaogaina o le tele o soʻotaga.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoʻa o loʻo coupe ma ata lolomi mo le potu lavalava

Feusuaiga Faʻaletonu i le lapisi poʻo se fale (o lenei metotia e talafeagai mo soʻo se potu, tusa lava pe o le faletaele) mafai ona faʻapipiʻi ma tuai, ae o le tuai, ae o se mea moni sayni metotia. Nai lo le ala savali, o le maea ai le maea o le mafiafia mafiafia o le mafiafia ma pv gliue ua faaaogaina. O le maea e pupuni i le afa o le laupapa i le vale, ma o loʻo totoe pea le gaogao o le paluga atoa o Pva Glue ma le faʻaseʻe "ma le faʻaseʻe." O le faʻatiga faʻailo pe a maeʻa faʻamago e faigofie ona tipiina e se naifi masani.

Fafie Fafie Regional i le taele po o le faletaele

A o le faʻagaioiga ma galugalu i totonu o le faletaele poʻo le taʻele, e manaʻomia le sili atu le faʻagasologa o le utum e faʻasaoina le maulalo o le fola. Ina ua uma ona toe fai le galuega, e manaʻomia le tatalaina o le togafiti ma le vai-solo vali poʻo le eseese, a leai, e leai se faʻateleina o le faletaele i le faletaele, lea o le a oʻo atu ai i le faletaele i totonu o le laʻau .

Ina ia tapunia le frax gaps i le faletaele, e fautuaina ai le faʻaaogaina o se tagata pa. Susu i le kulimi, o lo o tuleia i totonu o avanoa ma le alu ese seia atoa le mago. Tamai avanoa poʻo ni paʻu e mafai ona togafitia ma se shplay shplayow mo le laupapa laupapa (manaʻomia le umiaina o vai-mama ma anufe meatotino).

O se tasi o metotia sili ona faʻatuatuaina mo le faʻagaioiga o avanoa ma pamu i le laupapa laupapa (o lenei metotia e atoatoa mo nofoaga ma le vevela vevela - mo le faletaele e toe tusia. Ile taimi muamua, o se tuʻufaʻatasiga o Epoxide ma o loʻo sauni se hardner, ona faʻalavelave lea o le tamaʻitaʻi i totonu (i se fua o le 1: 1) i le Consishenicy of Sour Skuss. O le faʻagaioiga o Slots i le faletaele e manaʻomia vave seʻia faʻamago le fofo. O loʻo avea ma kilia tele e tatau ona muaʻi vaʻavaʻaia e afifi poʻo le maea. E manaʻomia le sasaaina o le fefiloi o le fefiloi "ma le faʻaseʻe" - o le a faʻamamago e pei o le faʻamago.

Ae o le a lava le mea e te filifilia e faʻataʻitaʻi ai laupapa laupapa i totonu o le faletaele po o le taele, aua neʻi galo, e le faʻagalo i le faʻaumaina: toso ma vali.

Mataupu i luga o le autu: Faauma punou puipui i lalo o le vali - vitio

Pati Tax

O le atoa o le faʻaaogaina o le Cracked, Defred Parquet - masani taimi ma o lona uiga o se mea na tupu. Ole mea lea, o le fesili na tupu nai lo le tapunia o taufetuli i le fola e aunoa ma le faʻatinoina o galuega tele-fua.

Muamua, e manaʻomia le tapenaina o le tulaga mai le tuai o le taʻaloga ma le palapala. O avanoa i le fola e fufulu ma le faʻaeteete ma se pulumu uʻamea, o maumaututu o lapisi ua aveese e se mama mama. Ona e tatau lea ona e filifilia le pito i luga o le STTA. E fuafua lava i le tele o mea: o le ituaiga o laupapa laupapa, o le tele o faaletonu ma le mamanuina pito i luga (varnish, vali po o le suauu).

Faʻafefea ona tapunia avanoa i le laupapa laupapa - aoga auala e faʻaitiitia ai cracks ma le faaletonu

Sueloming cracks i totonu o le parquet

Ina ua e finafinau ma le totoa, e mafai ona e alu i le galuega. E sili atu le lelei ona faʻaaoga le mea taua i luga o le laualuga atoa, ae le o le tapunia uma o slot pe kilia ese. O lea, o le ae taulimaina i sina laititi, e le o folasaga vaaia.

O avanoa i le fola e tatau ona faʻatumuina i se vaifofo i le loloto o le loloto o se spatrala faʻapitoa. Ona manaʻomia lea e tuʻuina atu le STP ma le mafai ona oʻo atu i le taimi e alu ai i le tini.

Faʻapefea ona tapunia ni faʻaletonu ma taʻei i le laumua

O slots i le laumua e mataʻutia lava o le laualuga o le laualuga o le a sili atu vave e mitiia ai le susu, ma o le a taitaiina atu ai i le Deviretion o le fola atoa.

Faʻaliliu le fola (pei ona i ai i le tulaga o se parqut o loʻo i taimi uma e le mafai ona tupu. O le faigofie, anapogi ma taugofie o le faʻaaogaina o se tali faʻapitoa fofo mo le gaosi o chips, tuʻituʻi o ni faaletonu i le laumua. O lenei tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻatau atu i fale faleoloa i se tele o le tele o le tele, faʻatagaina oe e filifili le lanu talafeagai mo lau foloa ufiufi. Ina ia mafai ona faʻaleagaina le fola, e le faʻaaogaina i se uʻamea, ae o le paʻu paʻu.

O le mailoa o loʻo faʻaogaina e faʻamaufaʻailoga loloto avanoa ma pu i le laumua. O paʻu o laupapa poʻo alavai ua faʻapipiʻiina i le faʻasaoina o taʻe, e le faʻaaogaina le sooupu le aoga i le loloto atoa, ae naʻo le pito i luga o le pu.

Papaʻu papaʻu, toso i luga o le laumua (ma le le taua o le pito i luga o le pito i luga) e faigofie ona faʻatele ai ni penitala faʻapitoa.

Faitau atili