Yo-yo fugalaʻau mai ie e faia oe lava mo totonu

Anonim

Yo-yo fugalaʻau mai ie e faia oe lava mo totonu

Manuia le aoauli, pele le aufaitau!

Iunaite i luga o le Initaneti, tele e manaia ia te aʻu i le ala, le iloa muamua auala ma e le masani ai o oloa, e pei o le manaia o fugalaʻau mai le ie. Ma o lea ou te fiafia i le auala e fai ai Fugalaau yo-yo . Nai lo lea, o ia fugalaʻau mai le ie, muamua ou te leʻi iloa e taʻua muamua.

O fugalaʻau na faʻamamaina ma se faʻamau, i se isi itu poʻo le le malamalama, ae faʻafefea fugalaʻau i se "pu" i le pito i luga?

O le malamalama i mea, sa ou iloa ai o le metotia o le faia o fugalaʻau ua taʻua o le yo-yo. Ma na oo ina matua faigofie.

Talafaʻasolopito o le igoa o le yo-yo metotia

O le talaʻaga o le igoa o lenei metotia ua faʻamalieina. Sa fanau mai o ia i le 17th seneturi i Egelani ma muamua na te ofuina le igoa "Safsonlian puffs" e le ulutala o County. I na aso, o mea taugata ma tagata na faatauina e loskik, o totoe pe a uma ona tipiina lavalava ma isi mea. Na latou o mai ma le faia o fugalaʻau mai flaps fafie - Puffs, na faʻaosofia latou i le va o latou lava i le lua ie, e faʻatalitali i latou. Mo le gaosiga o lanu faʻaaogaina ma tuai lavalava lavalava.

Masani i luga o fugalaʻau fugalaʻau mai le ie na toe faʻaolaina i le amataga o le 20th seneturi. I lena taimi, o le laupapa meataʻalo laupapa, o loʻo aliali mai i luga o le phillipins (lea i le faʻaliliuga o lona uiga o le "III-ID, lea e lua lio e se paʻu. Na manuʻa le filo, fau le mea e solomuli i luga o le fola - O le filo na laʻetiʻe, ona toe faʻatuina mai, faʻamaloloina loa le vai.

Uiga ese, i loʻu manatu.

Peitai na iai se tagata na tupu i le igoa o lenei meataʻalo e taʻu ai le metotia o le faia o lanu, e foliga mai e sili ona faigofie i le lua upu ".

Mataupu i luga o le autu: maile paso ma ou lima mai paracoud ma ata ma vitio

I nisi punavai o yo-yoshka, latou valaʻau Iapani fugalaʻau ma le metotia o a latou gaosiga - Iapani patchork metotia. Ae foliga mai ua taʻuamiotonuina aʻu, e le o le taʻua foi o mea uma, e ui lava o le yo-yo e matua lauiloa lava Iapani.

Ile taimi nei, o le fugalaau o laau e amata ai ona faaaoga e Yo-You-You-Yout-You-bleward SPKelewon. Ae peitai, e pei foi, o le tele o isi mea na galo ai tekinolosi. Afai e te manatua, sa ou faamatala e uiga i se tasi o latou - sashiko metotia.

Faʻafefea ona faia se ape-yo fugalaʻau

Faʻafefea ona fai le yo-yo fugalaʻau e faia oe lava?

E matua faigofie mea uma ii. Ma e fugalaau fiafia Yo-Youlddund vasega.

1. Blacks i luga o le tissu lio. Ina ia faia lenei mea, matou te faʻaaogaina mea uma o loʻo i ai le tatou taimi e tusa ai - o se savali, o se ata tusi, o se mamanu o pepa, se tioata, disk ma isi mea tetele.

E tatau ona manatua o le lautele o le lio e tatau ona faʻaluaina le tele o le lumanaʻi fugalaʻau. Ole sili ole liʻo, o le fugalaʻau natura o le a liua.

Tuu le lio.

Yo-yo fugalaʻau mai ie e faia oe lava mo totonu

2. O loʻo matou moli le lio i autafa o le ua, o le nila, liliu le pito i le 0.5 cm. Faʻamau

Yo-yo fugalaʻau mai ie e faia oe lava mo totonu

3. Faalelei le filo, ua tatou sauni mo fogafale ma fuga!

Yo-yo fugalaʻau mai ie e faia oe lava mo totonu

Na ou avea ma taumafaiga muamua.

Ma, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le lava filo, e mafai ona e suʻiina se faʻamau i luga, ma e mafai ona e tuʻua le tumutumu o le fugalaʻau, e faʻasaʻo le filo.

Yo-yo fugalaʻau mai ie e faia oe lava mo totonu

Faʻafefea ona faʻaaoga le yo-yo fugalaʻau i totonu

Filifiliga mo le faʻaaogaina o le yo-yo fugalaʻau seti. O se palanikeke, ma pulumu lanu, e aofia ai aluga o laʻau, ufitila laupapa, solo, tisaini, faʻamautuina o moli ma isi. Fugalaʻau yo-yo matagofie tele mafai ona faʻatonutonu ato, lavalava, booches, Eseta fuamoa, vaalele fou a le tausaga fou. Soo se mea.

Matagofie vaʻai i fugalaʻau uma mai le eseese o le mata poʻo le monophonic. O le ie e mafai ona faʻaaogaina soʻo se manifinifi chiffson i le denim, naʻo le tasi oloa - tutusa ituaiga o ie.

Tusitusiga i luga o le autu: Matou te suʻi o le ato a fafine ma ou lava lima: mamanu o ato eseese

Sa ou faia se tamai filifiliga o ata - o manatu o le faʻaaogaina o le yo-yo fugalaʻau i totonu. Ae aemaise lava le fai togafiti o le moega i totonu o le potumoe ma ia auala.

Yo-yo fugalaʻau mai ie e faia oe lava mo totonu

Yo-yo fugalaʻau mai ie e faia oe lava mo totonu

Yo-yo fugalaʻau mai ie e faia oe lava mo totonu

Yo-yo fugalaʻau mai ie e faia oe lava mo totonu

Yo-yo fugalaʻau mai ie e faia oe lava mo totonu

Yo-yo fugalaʻau mai ie e faia oe lava mo totonu

Yo-yo fugalaʻau mai ie e faia oe lava mo totonu

Faʻafefea ona suʻi o fugalaʻau yo-yo

O le faigofie auala mo le teuteuga o le maeʻa o oloa ma fugalaʻau yo-yo o le na o le na o le na o i luga o le aluga o le aluga o le aluga, moe

  1. Matou te faia fugalaau mai le ie;
  2. Ua matou mauaina i luga o le oloa;
  3. Puaoa pine;
  4. Matou te faia se nila ma se filo poʻo se faʻailoga (mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le lamepa decor poʻo le vaega).

Afai e manaʻomia le oloa e lafoa lanu i totonu ia latou lava, faʻataʻitaʻiga, i totonu o le solosolo poʻo se paʻu teuteu i luga o le moega, ona sau ai lea:

  1. o lio mo lanu;
  2. I le taʻituga vaega o latou i luga o le laina, o le a pasi se fugalaʻau lafu, faʻailoga manatu e fa i le tutusa tutusa;
  3. I lenei faʻailoga, matou te suʻiina le liʻo faʻatasi i paga. Matou te mauaina se faasologa o lio na pa;
  4. E le fautuaina le toso uma o lio uma i le taimi e tasi, ma le a faʻafiafia ai le faʻatopetope ai fugalaʻau.
  5. Matou te faia ni laina e lua o ni lio na puʻeina ma ona ua matou faia fugalaʻau mai le ie i le tasi laina;
  6. Ona matou suʻi ai lea o le isi numera o lio ma fai le laina lona lua o fugalaʻau ma isi mea.

Faʻafefea ona Fai fugalaʻau I YO - A o lea, ua matou manatu e oʻo i fafo, e totoe mo sina taimi - ia iloa ai le manatu o le mea moni.

Ioe, suē suega luga o laupepa, e le faigofie le galuega. Ma o le faʻaiuga o mea laiti ma fugalaʻau pei-ope e mafai ona vave faia, o le iʻuga o le a tatou maua ai se matagofie matagofie matagofie o mea ofoofogia! Lototele!

Ma aua le misia lomiga fou, o lea ou te faatali mo oe!

E i ai pea le tele o mea manaia!

Vaai

I totonuTusi a Blog

Faitau atili