Faʻafefea ona faʻapipiʻi le paleni i le fola ma sitepu

Anonim

O le sitepu e tuuina atu le poto i soo se fale. Tele saʻo, leai le o le sitepu ia lava, ma le lagolago malosi o le pa, e taua vaega. E le gata i le teuteuina o le sulugatiti, ae ia sefe ai. O mamani o se vaega tutoatasi o le mamanu. E faia i laupapa, uamea, maa, Glenium poo le tioata. E faʻamoemoe uma i totonu o le potu ma le manaʻoga faʻapitoa o tagata e ona le fale.

E mafai ona avea ma tagata tomai lelei o le faia o se galuega taulima, e mafai ona taʻua o le galuega o faatufugaga. E mafai ona teuteu le pamu e le gata i le faasitepu. O le a latou teuteuina se mea e tatala ai pe o le faapaologa. Mafaufau pe faʻafefea ona faʻaliliuina le ki, i ou lima lima.

Foliga o le montage

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le paleni i le fola ma sitepu

Ia o le mamanu atoa lava o loʻo saogalemu lelei, oe manaʻomia le saogalemu malupuipuia o fusu. Tusa lava poʻo le a le mea e faia o mea e maua mai ai o loʻo lagolagoina, o a latou faʻapipiʻi e faia i se mamao o le 15 cm (o le mamao i le va o le 'autū lagolago) e manatu.

O se mamao mamao e manatu o le sili ona lelei e mautinoa le saogalemu i totonu o le fale lea e nonofo ai tamaiti laiti. A o le maualuga o le lagolago lagolago, e mafai ona suia mai le 80 cm i le 1 m.

E masani lava, e mafai ona e faia ni lagolago taua o soo se maualuga. Ae ui i lea, tuuina atu le averesi o le tagata maualuga, o lenei maualuga e nofo lelei. E tatau ona faʻasaʻoina MATAUPU mai luga ma lalo. Afai e te faia ni vaega faʻapipiʻi i le tasi taimi, o le mamanu o le a le talitonuina.

O mea o totoe o loʻo totoe o loʻo totoe e le taua. E mafai ona e filifilia le tele o mea faʻavae o mea, ma e mafai ona e faʻamalosia le sitepu ma le poto masani na faʻatinoina-uʻamea lagolago. Lea e tatau ona e sau mai totonu o le potu. O le metotia o le faʻapipiʻi e faʻalagolago i mea o loʻo faia i mea o loʻo faia i mea. Mafaufau i ni filifiliga taitasi.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le paleni i le fola ma sitepu

Ae o le i alu i le tekonolosi o loʻo faʻapipiʻiina i ituaiga uma o Palysunin, mafaufau i aiaiga lautele. Amataina le faʻapipiʻi galuega e mulimuli mai mai le faʻapipiʻiina o le tele o elemene o le mamanu. Ma, e manaʻomia le fuaina o le mamao i le va o le sili atu lagolago ma ia fuafua le nofoaga o lagolago taʻitasi. Le mamao i le va e tatau ona tutusa. Ma o iina i le faʻapipiʻi faʻagasologa e le tatau ona faʻailogaina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona maua le glie o loʻo i ai le umusaina: Galuega tekonolosi (vitio)

Le isi, e tatau ona e faʻaogaina ni laina faʻapitoa mo le fusuʻaga taʻitasi ma saunia le pito i luga o lagolago i le faʻapipiʻiina. Afai o le mamanu o loʻo sauni e le o se slope (faʻataʻitaʻiga, i luga o le faapaologa), ona le manaʻomia lea e sauni le vaega maualuga o le alo. Afai o le lagolago ua faʻapipiʻi i luga o le faasitepu, o lea la latou pito i luga o le latou pito i luga e tatau ona sasaina sina mea. Lenei ua faia ina ia o le tuʻutuʻuga ina ua maeʻa le faʻapipiʻi i le tulaga o le lamolemole, ae le o se laina laʻasaga.

Faapipii mai se laau

Tele taimi, o le sitepu i totonu o le fale e teuteuina i laupapa laupapa. O a latou faʻapipiʻi e mafai ona faʻatinoina i o latou lima. O le mea autu o le mulimuli i ni tulafono. Faapipiiina o le pamu o fama o fafie i le fola e faia e faʻaaoga ai fao, studs poʻo fao. O mea faʻapipiʻi e tatau ona faia faʻapitoa na faia i uʻamea. A leai, o le fausiaina o le ata o le a le amanaiaina lava.

E fautuaina e tagata faʻapitoa le faʻaaogaina o se fesoʻotaʻiga lelei, ia tolopo i le taimi o faʻagaioiga. E manaʻomia le taofi o lau filifiliga i luga o le gaoi masini o gaioiga galue. Aua le faʻaaogaina anaʻau ma le laupapa laupapa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le paleni i le fola ma sitepu

O le muina o le tumutumu o le Paʻapasi, e tatau ona muamua saunia i mea faitusi o fale. O nei fale e tatau ona tutusa le tele o le pito i luga o le pito i luga o le tulafono lagolago. E pei o le tulafono, o elemene o elemene e le o taofia tuusao i solofanua. Sa latou tuʻu le fua o le tino, ma naʻo le kolosi.

O le lokaina o le laupapa ma lagolago o loʻo faʻapipiʻi i le tasi le isi fao ma le pulou pine. Mo le faʻatuatuaina, o le nofoaga o faʻapipiʻi e mafai ona togafitia ma se faʻapitoa faʻapitoa vaega.

Afai o le faʻailoga o loʻo setiina i le va o puipui tutusa e lua poʻo le siʻosiʻomaga o le tasi ma le afa mita, e tatau ona faʻapipiʻi le lima i puipui. I le taimi lava e tasi e te manaʻomia e faʻaaoga ai puipui faʻapitoa.

E fautuaina le taofi o lau filifiliga i luga o mea e lagolagoina, o itu o le mea o loʻo i totonu o le tipiina mai le 3 i le 8 cru. O faʻatauga e manaʻomia. Leai se mea e sefe ai i luga o masini. O loʻo mai ia i latou e faʻalagolago i le faʻatuatua o le faʻapipiʻi. O le mea lea, e manaʻomia le faʻaalia le faʻamaoni i kamupani na galulue i luga o le maketi e le o le tausaga muamua ma e maua ai se igoa taʻutaʻua.

Mataupu i luga o le autu: Belgin Wandpaper

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le paleni i le fola ma sitepu

Faapipiiina i le lagolagoina

Faia o mea e mafai ona faʻamalosia ai soʻoga. Latou foliga manino ma matagofie. E mafai ona e faia se lagolago a soʻo se ituaiga. Faʻafefea ona o le maketiina o le paleni o lenei ituaiga e masani ona faʻaalia i faʻatonuga o loʻo faʻapipiʻi atu ia i latou.

Ae, talu ai o loʻo iai le faiga maualuga tau pulega, e faʻatalatalanoa le fasioti ia latou saoasaoa i le ata.

Faapipiiina o le paleni o le shinsupless steel

O aso nei, e masani ona teuteuina le totonu i le sitaili o le itiiti o sisina. I ni vaega faʻapitoa, o elemene o loʻo faia o le stianepless steel o le a fetaui lelei. Sa i ai muamua, o na lagolago na faʻaaoga e atagia ai faasitepu o loʻo i ai i le fale suʻesuʻe poʻo faleoloa gaosi. E moni, na fai a latou faigofie ma gofie pepa.

Uamea e tetee atu i le susu ma le vevela fesuiaiga o vevela o le vevela. E le gata i lea, o le lava e tatau ona tausi ia te ia. E mafai ona e teuteuina le sitepu ma le au o polesi poʻo matte stanless steel.

E pei o se tulafono, atoa ma faʻapipiʻi ua faʻatau atu. Lenei e mafai ona e faʻaogaina mea faʻapipiʻi e tasi e faʻaaogaina pe a faʻapipiʻiina laupapa fesoasoani poʻo oloa faia o maa. O puipui ia o loʻo fusifusia, o loʻo faʻapipiʻi ai fula i le fola.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le paleni i le fola ma sitepu

Fusi mai tioata

E le i ai se fesoasoani tele mai le tioata. O le a latou teuteuina le potu ua teuteuina i le sitaili o Hi-tech.

O le tioata faapipiiina o loʻo faia e faʻaaoga ai uʻamea feololo. I se isi itu, e mafai ona e faʻaaogaina ni uʻamea uʻamea lea e na ona faʻaofi ai vaituloto o upu. Fefiloi i le fola faapea o ni auupega ma fao.

A faʻapea o le au faʻatauga o se fale tioata mautu, ona mafai lea ona faʻamautu e le alatoto metotia. O le faia lea o lenei mea, e tatau ona e faia se togalaau i le fola, o le loloto o le 15-20 mm. Ma, faʻapipiʻi se tioata i totonu o lenei faʻafiafiaga. I lenei auala, e mafai ona e fiafia i le tioata panela o loʻo i luga o le terrace poʻo le faapaologa. Ia faʻapipiʻiina se lagolago faʻatonutonu i luga o sitepu, o lenei metotia e le mafai ona faʻaaogaina.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le paleni i le fola ma sitepu

E manaʻomia le malamalama o se tioata faʻapitoa ua faʻaaogaina mo le gaosia o Basine. O mea na e aofia ai ni papatusi a le sili o le tioata. O se ata manino o le polymer e tu i le va o papatusi. O ipu tioata i le taimi o le leaga o mea ua ufitia e ufitia i le tau. O le ata masani masani na maeʻa ona oso mai i vaega.

Mataupu i luga o le autu: Ptual faamamaina

O le alatoa o se mea teuteu elemene elemene. Ae faʻaopoopo i le fale fai totino, e foaʻi foʻi i puipuiga. Faʻapipiʻi ia mea teuteu e mafai ona faʻatino ma ou lava lima. O le mea autu o le filifili lea o le mea sili ona manaia. O le mamanu i le fola ma le afi e pipii.

Faitau atili