Tekinolosi ma vitio: Faʻafefea ona kelu o le vai o loʻo i luga o le puipui

Anonim

Tekinolosi ma vitio: Faʻafefea ona kelu o le vai o loʻo i luga o le puipui

Ina ia faʻaputu le vai puipui i luga o le puipui - o le faʻagasologa o le faʻalavelaveina o fale faʻaonapo nei e sili ona lauiloa i le fale puipui. O le faʻaaoga o lea mea e mafai ona suia ai galuega mamafa i luga o pepa faʻapipiʻi. O le vai o loʻo ofuina o le siʻosiʻomia o le siʻosiʻomaga ma faigofie ona faʻaaoga i luga o puipui. Ona o le mea moni e iai ona latou ai ni uiga faapitoa, o sea nofoaga faapitoa e mafai ona e fausiaina le tele o ata, faʻatonutonu le laufanua ma faʻapipiʻi se potu manaia, manaia foliga. Peitaʻi, e le o tagata uma e iloa o latou vai puipui puipui ma a latou meatotino.

Faʻafefea ona Gelu Walbs Walpapers: Faʻatulagaina Mataupu o le Galuega

Ia fai atu o nei avanoa o Ona ō lea, e le saʻo, aua o se vai tuʻufaʻatasiga o loʻo tafe ifo i lenei tulaga, o lea e faʻaaoga e pei o vali. Naʻo le faʻatamaia o mea, e faʻapena foi le taʻoto o le vinyl. O le a le ituaiga o ata o le a i lau inisiua, e faʻalagolago i lou lava manaʻo, o le mea autu o le filifilia lea o le meafaigaluega taua.

O le mea moni, o le mea e fai ma sui o le mama mama i ato palasitika. Ina ia mafai ona saunia pepa puipui mo le talosaga, o le a le taua tele. Ua lava na mulimuli i faʻatonuga ma tuʻi le mamago palu ma vai e tusa ai ma mea ua tupu o le tagata gaosi oloa.

Ina ia mafai e le paluga ona sili atu-lelei, o tagata atamamai ua fautuaina le faʻaaogaina o vai mafanafana ma maua ai se taimi lelei ma le avanoa e faʻamalosia ai.

Afai e te manaʻo e maua se isi aʻafiaga o le tagata ofisa, ona faʻaopopo lea o le fausaga i le valivaliina o le valivali ma toe faia le vaega o le tufuga. Mo galuega uma kuka e ave i le 10 minute.

A o le i tusia le suavai puipui, latou te manaʻomia e mafai ai

E masani lava, o le suavai pepa e avea ma mea e fai ai mea e fai ai mea pe a fai o oe le magalafu, e faʻavae i luga o le laupepa. O le punou o mea faapena i luga e le faigata. I le taimi nei, o le toʻatele e fiafia e faʻasalaina le faʻaumaina o mea nai lo le faʻaeʻeina o le maʻa masani. O le mea lea, afai e te maua le mamago mago ina ua toe faaleleia, aua le faavave e lafo i fafo. O le mea taua e manaʻomia ona manatua o le mea lea e tatau ona avea o se pusa palasitika pusa mo le teuina o mea faapena o le fale.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona aveʻesea fualaʻau 'eseʻese i totonu o le fale mautotogi

Afai e te le o mautinoa e mafai ona e solia le pepa puipui saʻo, ae e te manaʻo tele i lenei mea, aua le popole, o tagata atamamai, o tagata atamamai ofo e sauni-e faʻaaoga le tumau-e faʻaaoga ai le tumau-e faʻaaoga ai le tumau-e faʻaaoga ai le tumau-e faʻaaoga ai le tumau-e faʻaaoga ai le tumau-e faʻaaoga ai le tumau-e faʻaaoga ai le tumau-e faʻaaoga ai le tumau-e faʻaaoga ai le tumau-e faʻaaoga ai le tumau-e faʻaaoga ai le tumau-e faʻaaoga ai le tumau-e faʻaaoga ai le tumau-e faʻaaoga ai le tumau-e faʻaaoga ai le tumau-e faʻaaoga ai le tumau-e faʻaaoga ai le tumau-e faʻaaoga ai le tumau-e faʻaaoga ai le tumau-e faʻaaoga ai le tumau. Ae e tatau ona e iloa e mafai ona e teuina i latou e le o le umi o se palu mago.

Ina ia mafai ona teu le pepa puipui o oe lava, o le pepa puipui e mafai ona taʻua pei o le initaneti, iinei e le gata o se ata o loʻo i luga o asb ipu oa matou mea uma.

E mafai ona kelu i luga o le vai puipui

Afai tatou te talanoa e uiga i le fausaga o le puipui puipui, aua e mafai ona faʻatusatusa i le sima, lea e faʻavae i luga o le celkulose ma dye ma kulimi. Afai ua tetea le vaega, e moni la, ona fai lea o le laufanua o le a avea ma faavae atoatoa mo le pito mulimuli ane o le pepa puipui. Aisea o lena? O lenei mea uma e mafai ona faʻamatalaina mai i le mea moni o le suavai puipui o loʻo faʻaaogaina ma se super soader o le tele o millimeters ma i le taimi e tasi e ogatasi ma le taimi tutusa o le puipui. A maeʻa ona faʻaaoga lenei mea, o le puipui o loʻo avea ma sui ma atoatoa lamolemole. Ma wellulose, o loʻo ulufale i totonu o latou faʻavae, faʻaaoga lelei vai lelei, o le ki sili lea i le fale puipui fou.

Tekinolosi ma vitio: Faʻafefea ona kelu o le vai o loʻo i luga o le puipui

Afai e tatau, e mafai ona e faapipiiina fou pepa puipui i luga o le vai

Pe a tuʻu i luga o ni ofuvae fou i luga o le vai, e tatau ona e mafaufau i mea nei:

  1. Afai o le vaega tuai o le suavai puipui na faʻaleagaina, mo faʻataʻitaʻiga e tamaiti poʻo meaola, Ona tatau lea ona toe faʻaleleia. Auā o nofoaga na faʻaleagaina e susu i le vai, latou te oso le spalala ma faʻaaoga se nofoaga fou o mea.
  2. Siaki le inisiua mo bubbble. Ina ia faia lenei mea, ua lava le taofi o lou lima i luga ma o le mea e tuaoi ma le tuaoi. A iai se faʻafitauli, e sili le faʻaitiitia o ia. O loʻo tatalaina bubbles, mago ma naʻo le faʻapipiʻiina i le kulimi.
  3. Masani, faʻaaogaina vai puipui puipui, fatuina ata. Afai o le laualuga o se ituaiga manifinifi o loʻo faʻapipiʻiina i luga o luga, o le ata o le a suia.
  4. Ina ia mautinoa le lelei o le iʻuga, o le laualuga e sili atu ona tagofia le primer, o le masani ai pepa pepa e talafeagai. A maeʻa le taʻavale, e mafai ona e amata galuega atili.
  5. Afai e te mulimuli i tulafono uma na faʻailoa, ona pasi ai lea o le galue e aunoa ma le toʻilalo. O le iʻuga o le a mautinoa faʻamolemole.

Tusitusiga i luga o le autu: Fale moe ma pupuni mo le potumoe e faia oe lava: Le filifiliga o mea, suʻisuʻi

E fia le suavai o le suavai mago: siaki le gaioiga mago

E ui lava aʻo le i amataina le galuega, e toʻatele e fiafia i le umi o le vai o le a mago. O le mea moni, o le aofaʻi o le susu e faʻafefe ai mo le taimi muamua. E fia vai efaafouina, e faʻalagolago i le tulaga o le le fiafia i totonu o le potu. O le a le fanua o le ea, o le saoasaoa o le a e maua le iuga. Afai o le ea vevela o le ea mai le 25 i le 27 tikeri, ona uma lea o se taimi puʻupuʻu e le pipii ai le pito i luga o le pama.

E le tatau ona siaki le mamago, o lea aua pe a iai ni ie faʻapitoa poʻo ni pupula i luga o mea, ona mafai foʻi lea ona faʻamamaina le sifi. O le a manino manino vaaia i na nofoaga e masani ona siaki e le au upega le faiga mago.

O le faʻaupuga, o vai puipui e le fesoʻotaʻi ma mea faapena e tali lelei ai i le vevela o le vevela. Ae o loʻo mautinoa lava le mautinoaina o tulaga lelei mo le faʻamamaina o pepa puipui, e tatau ona e vaʻaia le masani ai o le faʻaaogaina o le sapalai ma le manava. O sea galuega e lava i le pito i luga o le vaega o le mea lea e tutusa ai. Afai e te manaʻo e fausia se taugofie o le ea, ona le aoga lea. O tagata faʻapitoa o le finau e le gata e le faʻatusea ai e tagata faʻapitoa se auala e le gata ai i le faʻaalia o faʻafitauli o le faʻamago, ae faʻaopopo foi le tele o faʻafitauli, pei o le mafanafana o le nofoaga avevalevale.

Tekinolosi ma vitio: Faʻafefea ona kelu o le vai o loʻo i luga o le puipui

O le faʻagasologa o le faʻamamaina o le suavai o loʻo faʻalagolago i le tulaga o le susu i totonu o le potu

Fuafua i le auala o le pa puipui o le fale puipui, e mafai ona vaeluaina i ituaiga nei:

  • O puipui uma ma le auai o Wellaus ma Cotton o le a sili atu ona vave vave, ae latou te nofouta ai e valiina i latou lava;
  • Pepa puipui ma Polymer Filler o le a faamamaluina umi, ae latou te tetee i le ea malulu;
  • O puipui o loʻo aofia ai ma metalsis ma minebles faʻapipiʻi, o le a faʻamalieina sili atu nai lo mea uma i luga, faʻapea foʻi ma le faʻanoanoa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aloese mai ni faʻaletonu ma le sitiseni sipela

E taua tele le manatua e le mafai ona faʻatulaga le mago o le suavai vai o loʻo usuina poʻo le atoa o le tui. I le uluaʻi faʻamatalaga atonu e tele ni tau, ma ile lona lua, o le faʻamago, o le faʻamago o le a le umi o vaiaso, aʻo le masani ona alu i le 3 aso.

Faʻafefea ona 'aʻai le pa puipui

Ina ia mafai ona saunia se mafuaaga mo le galuega, faaalu le tele o taimi. A o le a e faia lenei mea, e mafai ona e sauni ma suavai puipui. E faia lenei mea i lenei auala: 12 itula ae e leʻi galue, o le a le leaga o mea. Fuafua i le mea o le a ulufale mai ai le vaega o lau paluga (pe o le a latou i ai), e tatau ona e faʻaopopo. Afai latou te le aofia i totonu o le tuʻufaʻatasiga, ua valaʻauina lava ma faʻapitoa, ma o le fasituga e mautinoa lava i le tumau o le faifai pea. I le itu lona lua o le lima, e mafai ona mafai ona e faia le tuʻufaʻatasiga o le vai.

Tekinolosi ma vitio: Faʻafefea ona kelu o le vai o loʻo i luga o le puipui

O le suavai puipui e tatau ona faʻatupuina le lelei ma tusa ma faʻatonuga

I le faʻagasologa o le faʻatupuina o le 'ai, mamago palusa e tatau ona manatua:

  • I luga o le tausisia o le aofaʻi o mea ma o latou faʻatusatusaga;
  • I totonu o le vai e tatau ai ona faaopoopo se palu matutu;
  • O tuʻituʻi le aʻogā o le agatasi e sili ona lelei ma faʻamaualuga totigilima, e ui i le mea moni o le faʻavae o mea o loʻo saogalemu.

Ina ua maeʻa lau parm streen o loʻo i luga o le vai, e tatau ona tuʻua naʻo le taimi o le taimi na faʻailoa e le gaosi oloa i luga o le afifi. Mo mea uma e maeʻa ai, fai se spat, o se saoasaoa, ma mafai foʻi ona manaʻomia le sela ma faʻapalu mai. E ui i le mea moni o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le tulaga lua, saʻo le taofia. O puipui o loʻo faʻaaogaina le pepa puipui ma faʻaaoga i le puipui, o le vaega o loʻo sapasapaia i se spalala, i se mafiafia o le 2-3 mm. Talosaga e tatau ona tupu ni mulivae, pe a tatau ai, ona latou faateleina.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le suavai puipui i luga o le puipui (vitio)

Glue vai vai puipui i luga o le puipui e faigofie tele. O le mea autu o le faamasani lea ia te oe i vaega uma ua matou lafoina i la matou tusitusiga. Ina ia mauaina se iuga lelei, e sili atu le le faʻatopeʻapeā, ae e matua faʻaalia lelei lenei faʻasologa. A maeʻa mea uma, o le filifiliga mulimuli e tatau ona vave faʻamatuʻuina ma tuʻuina le avanoa e faʻaauau ai ona faʻaleleia i le lumanaʻi, ae aua le taofia i le taimi atofaina.

Faitau atili