Faʻafefea ona lafo le fale mai le pa?

Anonim

Soo se tasi miti o loʻo ola ai i se siosiomaga lelei, o le lisi o loʻo aofia ai se fale mafanafana, o se manaia ma le mautu microlite. Ua iloa faapitoa le vaaiga faapitoa i fale faapena e masani ona totogi atu i le maualuga o le fale. O lenei tulaga e taua tele i tagata e ona o fale faiva. Faʻafefea e le faia o se auala e sopoia ai le fale, ina ia i le lumanaʻi, ou te le o toe taliaina le suia o le fua foafoaga? O le tali i lenei fesili o loʻo taumafai e suʻe se numera tele o tagata atinaʻe tumaoti.

Faʻafefea ona lafo le fale mai le pa?

O le Caulute o le fale mai le pa e tatau mo lona telē.

Suʻesuʻe mo se mea lava i luga o lenei mataupu, e mafai ona e mauaina se faʻamatalaga e le manaʻomia le faʻaaogaina o se auala tutusa o le fausaga. O finauga ia na finau mai i mea nei: fafie ae leʻi faʻaaogaina o se gaioiga faʻapitoa ma fausia mai ai le tatau ona faʻaititia. O lea, o le foliga mai o le faautauta i fale mai le pa e le aofia ai.

E ui i lenei manatu, o le tala leaga o le falelauatoga o se fale tutotonu lea i le fauina o mea i totonu, e ese mai, latou te maua le tau mafanafana. Soʻo se laupapa o le laupapa laupapa ma uiga uma o loʻo i ai. E mafai ona palapala pe ana fai o mea o le natura o le maualuga o le suamalie ua filifilia mo le fausiaina.

E ui lava i le mea moni o le faʻamalosi e mafai ona tuʻuina i le va o ogalaau i le va o ogalaau, o le a le mafai ona faʻaititia o ana fuainumera, ma o le a sili vaʻaia le avanoa. Afai e te le kolosi le fale ogalaau, ma o le ea o le ea mai le potu o le a i luga o le auala. I le taimi, o le galuega o loʻo faʻatinoina o le a le aofia ai le tulaʻi i luga o puipui o le dmpship ma oso aʻe i luga.

Manaʻomia masini mo galuega

Faʻafefea ona lafo le fale mai le pa?

Meafaigaluega mo le tipiina o le tipi.

E tatau ona ou nanaina se fale mai se pa? Ioe, e tatau ona fai, ona o le faiga na faʻaalu ai le o le a sefe mai i le va o le va o le pa ma i le itu o le vevela, o le a le mafai ona teuina i le potu ma aisa.

Mau i luga o le autu: mafanafana i le fale e FEAM: Faʻafefea ona tuʻu le fale ma se vailaau o le polystyrey i ou lima?

O mea na faʻaaogaina mo le mamafa ua faʻamalosia e tausisi i ai ma ni manaʻoga. I faʻailoga taua, e tatau ona tutusa ma le laʻau ma maua le mama, mai le mafuaʻaga o le tacoology, Le faʻavae. O ia mea mataga e le masani lava o le suiga i faʻamaumauga fafo i lalo o le aʻafiaga o le maualuga o le susu ma le vevela o le vevela. E ala atu e le tatau ona pasi le ea, i le taimi e tasi o le punavai e faʻamalosia e mitiia le faʻanoanoa mai le vaomatua ma aveese. I ia mea e le tatau ona pala po o ni mea faigata. O le taua taua o sea punavai o le a avea ma faʻasao o ni faʻailoga taua i le umi o le taimi.

I nisi mea e faʻaaoga mo le faʻamamalu o fale o fale, o se marsh-sphanonom marsh, link, kanati, ua leva na faʻaaogaina. O mea na ausia e gata ai galuega a le Vaega fausia tuʻuina atu se mea fou mo le faʻaaogaina, ute. O le faʻatauvaʻa e avea ma se tasi o filifiliga sili ona lelei, o le a puipuia ai i puipui o le fale mai le faʻasologa, faʻaaliga tau fenatuʻi.

Faʻafefea ona lafo le fale mai le pa?

Ituaiga o cachatka.

O le iʻuga o le fale, e maua ai le umi umi. E mafai e Moss ona faʻaogaina malosi le susu, ae afai o loo i ai se manaʻoga, e faʻamalieina ai fafie. O lona faavae na pasi lelei le ea, e iai meatotino a le antipssitic. Moss e mafai ona faʻailoa i mea lelei mea mo COCAPA. Peitaʻi, e tuʻu 'eseʻese o latou taliga i le siʻusubara. Ioe, ma nonoa mea mataga i le mea e manaʻomia e le faigofie.

O le ie o loʻo faʻaaoga ai le ie lino i luga o le hemp i le fale i le fale, ae o latou faʻailoga agavaa e sili atu nai lo le au filifilia. O nei filifiliga e vaʻai i le gaosiga o otaota, fai se fale talitutusa, o loʻo mafiafia le fale ma le mafiafia. O mea leaga o mea nei o le a toe vaega i le afi, e amata ona malepe i taimi uma, ma ua iai le manaʻomia o le toe faigaluega.

Jise o se oloa faaulufale mai oloa, ua faaaogaina i le lesitala i le taimi ua leva. Soʻo se fale o le a faʻatoʻa mafai ona faʻatautaia e lenei ituaiga o mea, e maua ai se 'olo faʻapitoa, hygroscocition, o le ea aʻe o le ea. E le mafai e le Jite e le mafai ona pala, ufiufi e le ata, o lona malosi malosi e le faʻatagaina manulele e toso ese ai le fibres mai le paʻu ma le māmā.

Mataupu i luga o le autu: pu i lalo o le fefiloi i le umukuka sink

Faʻatau atu le faʻaaliga i lipine ma fibers. O le muamua pepa e fausia ai ni tulaga lelei mo le fuafuaina o latou i le va o le pale i le Sicuba. O le mamana mama e fesoasoani tele i le fausiaina o le faailoga. Ae o ia mea fai mea o le a iai se tau maualuga maualuga. Ina ia faʻaititia ai, o le tuʻufaʻatasiga vaega o le jute avea ma flax, o le mea e le sili ona aoga i luga o lona faʻailoga agavaa.

O tekonolosi foliga o fale fiafia

Faʻafefea ona lafo le fale mai le pa?

O le tekonolosi o le tekonolosi.

Faʻafefea ona tausia se fale mai se pa? Ia suʻesuʻe le fesili lea, e tatau ona e faamasani ia te oe lava ma foliga o le taualumaga. O le faʻagasologa o le aʻea o pu i totonu o le fausaga e le faigofie, e pei ona foliga mai. Ua taua le manino ma lelei tusitusi ma faamalosia. Ina ia faʻafesoʻotaʻi ni manumalo o le fale, e tatau ona e faʻaaogaina le vaega o le faʻalumaina o mea o loʻo i ai, o le mafiafia o le mea e tutusa ma 5 mm. O le fale ogalaau, fausia mai le mea o le tulaga masani o le le fiafia, faʻataga oe e faʻateleina ai nei faʻailoga i le 10-15 cm. A o le vaega mafanafana ua tuu i tapuvae ma togalaau.

E tupu ai le faʻapupula fua o le Brucrage pei o se gataifale i otaota, o le vaega pito i lalo o latou sa i ai le vaʻalele, ma le faʻafeagai o le faʻailoga o le tagata e teliva. I lea tulaga, o le avanoa i le va o faʻamaumauga ua tumu i mea i le auvaʻa, o loʻo manaʻomia ona tautau le pito i luga o le 4-5 cm mai fafo. O le pulumu o le pulumu, e le faatagaina e faʻasaʻo mea i totonu o le vaitaimi i le va o utupoto, o kilia mai totonu i totonu ma ua faʻalavelaveina ai le tasi ma le fafo o le tagata.

Faʻafefea ona lafo le fale mai le pa?

Eseesega o pa ma ogalaau i luga.

Mafaufauga, o le fale ogalaau fale, amata mai luga aʻe o luga, ua maeʻa ona agaʻi i lalo. O le auala sili ona lelei i fafo atu o le tulaga o le a tosina mai fesoasoani, ia e avea ma galuega e fa, o lona uiga, o loʻo auai i pa o tagata faigaluega. I lea tulaga, aua le mafai ona e popole i le poloka o le fale, i le faasolitulafono, o lona tulaga, e mafai ona faateleina lona faia, onae atu ma le faamautuina, e galue ai, e galulue ma faatulaga ese lenei.

  • caulking;
  • naifi masani;
  • Spatralas.

Mataupu i luga o le autu: O le a le gagana e filifili ai: eseesega i mea faigaluega

O le Konopka e iai le foliga o le mafolafola laupapa laupapa ma se umi o le 'au ma se vaa gagau. O le tasi itu e pei o se 'au, o le lona lua - e pei o se lau.

Failautusi filifiliga i le fale mai laupapa

Faʻafefea ona lafo le fale mai le pa?

Auala o le cacopa.

O mea faapea e a o faia i ni auala se lua e faʻalagolago ai i le lautele o vaʻai. Mo le tele o vaega, o toeaina faapena e matua itiiti lava i le vaitaimi i le va o ogalaau, o lea e fautuaina ai le faʻaaogaina o le "laina taula" i lenei aso. Faafetai ia, o le filogia o le au tatalaina, mulimuli i lena mea, ma ua ta spela i totonu. O lea, e tatau ona faʻaauau pea seʻia oʻo ina mou ese atu ai le Gap ona mou atu.

O le i ai i le va o sui o le tele o mea tetele e maua ai se mafuaʻaga e faʻaaoga ai le metotia "i le seti". Faʻalauiloa mea e mimilo i le ituaiga o manifinifi ma umi maea, o le mafiafia o le mea e fetaui ma le avanoa i le avanoa. O le ituaiga e tatau ona faʻapipiʻi atoatoa. Ina ia faʻataʻitaʻi le lelei o galuega, e tatau ona e faʻaaogaina le umukuka, o le mea e te manaʻo ai e moe i le slot.

Pe a na afaina ai le slot e 1.5 cm ma itiiti ifo e mafai ona tatou talanoa e uiga i le lelei uiga o le ita. Ma le loloto o le mea o lenei mea, e tatau ona e faʻaopopo se isi vaega o le faʻalumaina mea. I le faʻagasologa o le galuega, faʻaeteete e tatau ona faʻaaogaina: Faʻaoga sili ona faʻapipiʻi e mafai ona oʻo atu ai i se faʻaogaina o le pa puipui.

O iʻuga lelei e maua ai le faʻapipiʻi o le fale ma le fiva.

E aoga le maitauina o le faiga o le faʻafefeteina o le fausaga i le metotia o le clogging o le cracking o mea e le faigofie e pei ona foliga mai e foliga muamua. E tatau ona faʻapipiʻiina ni taumafaiga mo le maualuga o galuega i le maualuga, sikoa sikoa mulimuli 3 taimi: muamua i le taimi o le fausiaina, ona uma lea o le 1 tausaga ma le maeʻa o le faʻasologa o le soli. O le taimi o le taimi o le cauldium mafai ona suia mo le 5 tausaga.

O gaoioiga nei e tatau ona fai i le taimi, lea o le a sefe mai i ata, foliga o le lotovaivai ma tulia fafie. O galuega galue e faia e fesoasoani i le lelei o le faʻamaufaʻailogaina o ie ma le leai o le leai o se paʻu i totonu o puipui.

Faitau atili