Faʻafefea ona toe faafoi le faʻapipiʻi o le pusa i le faleoloa

Anonim

I luga o le Initaneti, e tele lava faʻamatalaga e uiga i le filifilia ma faʻatau le pepa puipui, ae laititi pe a mafai e toe faafoi i le faleoloa ma le auala. TALI O LE Fesili a lo matou tagata asiasi, matou te fia iloiloina puupuu lelei lenei autu.

Faatau

Tele taimi, tatou faia foʻi se faʻatau tutusa i se faleoloa faigofie. Ina ua mavae le tele o taimi, matou te tu i nisi eseese, ma matou aumaia le numera manaomia o taavale pa puipui. Ona amata loa lea ona ia taulaʻi atu i le vaega o Roll, e tatau ona 'auʻauna mo tagata uma. E mafai ona e mauaina ni vaega o faʻamatalaga i luga o le igoa, o le numera ma le aso o gaosi oloa e faʻamatalaina.

Faʻafefea ona toe faafoi le faʻapipiʻi o le pusa i le faleoloa

I le pito i lalo o le igoa: faʻasologa - 2, pati numera - 110, faʻamatuʻu le aso - 18.10.12, Mataupu 10-13. E taua mo i tatou o nei numera uma i luga o ou rolls uma cincide.

E tatau ona e fesili i tagata faʻatau, i lalo o tuutuuga o le faleoloa ua toe foʻi mai i oloa, e aofia ai mangpa. Faʻaaliga pe a fai o le filifiliga toe foʻi mai e le o ni solo uma, ma le o totoe, ma o le a le umi o le taliaina o se fofo faʻapena. O lapisi eseese e mafai ona eseʻese, ae le itiiti ifo i le lua vaiaso. E masani lava mo le faigofie o tagata faʻatau e aofia ai le masina pe sili atu.

A maeʻa le faʻatau, e tatau ona e gauai atu i le siaki, pe sili atu - a o le pepa puipui ua motusia i le siaki. E i ai le lua malologa filifiliga: O lisi uma e faia ai lona ala ese, pe latou te faia uma a latou auala ma le numera atoa.

Faʻafefea ona toe faafoi le faʻapipiʻi o le pusa i le faleoloa

O le tele o laina o le pepa puipui o le pale tumau o le tasi pati

O le taimi lenei o matou, a o le tagata faʻatau e le faʻavaeina, ae afai e te toe foʻi i se siaki i luga o se siaki, aemaise lava pe a solia uma taamilosaga e se tasi sikuea.

Ioe, matou te manatu e tatau ona e siaki ma ave se siaki, ona sefe ai lea i se mea pogisa.

Faʻatauga o Fale pepa laulau tuʻuina atu, matou te fiafia ma tetea i le fale, i le mea na faʻanoanoa ma malolo ai, matou te malamalama e le sili ona manuia le filifiliga. Mai le taimi nei, sa fai ai se fesili e uiga i le toe foi mai o oloa e le talafeagai mo i tatou.

Tusiga i luga o le autu: faʻafefea ona filifili Inlets uamea faitotoʻa ma le faʻata

Toe foi

E pei ona uma ona matou tusia i luga, e tatau ona e aʻoaʻo vave mai le au faʻatau, i le a le mafuaʻaga ma o le a le taimi o loʻo latou naunau ai e toe foʻi mai ai le toe afio. O faleoloa o onapo nei e alu e faʻafetaiaʻi a latou tagata faʻatau ma le filemu fua fuataga ma fesuiaʻiga. Matou te valaau mai ni faleoloa Wallpail, ma o latou tulaga uma e foliga i lenei:

Faʻafefea ona toe faafoi le faʻapipiʻi o le pusa i le faleoloa

O le lisi o le Italia Walpaper, o le igoa o le fanua, o faʻamaumauga uma o

  • "O le toe faafoi o le pepa puipui o loʻo faia i le lua-vaiaso le vaiaso, ae le o le faitauina o le aso o faʻatau. O pepa puipui e tatau ona iai i le fale gaosi afifi, po o le igoa ua sefe. E manaʻomia le i ai o se pepa faʻamaonia o le tagata lava ia ma sili atu le siaki. "

O le tulafono e faʻatonutonuina le taimi o le taimi o 14 aso, o le tele o vaʻa e tausi ai.

Mai i luga, e mafai ona e onosaʻia le mea autu e manaʻomia le faʻasao le faʻapipiʻiina o le afifiina o pepa puipui e faafaigofie ai le taualumaga. Na faʻaleagaina le afifiina - filifiliga e le sili ona manuia, ae afai e leai se igoa o loʻo faʻaalia ai le faʻamatalaga: O lona taimi o le fale gaosi, tausisi i le mea moni e le o a latou oloa.

Faʻafefea ona toe faafoi le faʻapipiʻi o le pusa i le faleoloa

Ia uaʻi atu i le lona tolu RInd, o lea o le faʻataʻitaʻiga ua ufiufi i le showcase, ae e le tatau ona i ai ni faigata i le toe faʻafoʻi

Faatasi ai ma se pepa faʻamaonia, e manino lava mea uma, talu ai e le mafai e mea faʻatau ona tuʻuina atu se tupe i se tagata o fafo, e manaʻomia ia i luga o ia faʻamatalaga.

Ma le siaki, o se tala sili ona manaia e sau i fafo. Afai e malepe e ala i le laulaufaiva uma, ma le numera atoa, ona manaʻomia lea o le toe foʻi i le mea uma. Afai e leai sau lisi e tasi pe, i se itu ese, o le tagata na totoe, ma e te manaʻo e toe faʻafoʻi, o loʻo iai le aia a le faleoloa. Peitaʻi, i le i ai o le tele o o mataupu, latou te le faia ai lenei, tausisi i le latou taʻuleleia.

O se siaki e le o se mafuaʻaga mo le musu e toe foʻi mai, e mafai ona toe faʻaleleia i taimi uma e faʻatino ai tupe tusi o aso nei.

Afai ua motusia le faʻatauga e ala i Taavale, o le mea lena e tele mea uma faigofie, ma o le toe faʻafoʻi o loʻo faia i luga o lisi uma o puipui vavae ese.

Mataupu i luga o le autu: o se osofaiga faasitepu i totonu (48 ata)

Faʻafefea ona toe faafoi le faʻapipiʻi o le pusa i le faleoloa

Pea o paga o le Gream Green Panpaper Erismann

E tusa ai ma le faʻaipoipoga: O le faleoloa e tatau ona suia ai le pepa faʻatumu i le isi, i luma o latou i le fale puipui.

Se isi faʻataʻitaʻiga o le vevesi ma le pepa puipui: fetaui lelei i le fale. O nisi faleoloa faataʻitaʻi e faʻatautaia lenei metotia e faʻateleina ai le faʻamaoni o tagata. O le tagata faʻatau mo tupe tupe teu o loʻo tuʻuina atu se kopi o le pepa puipui mai le ata e ala i le faʻapipiʻi. I le vaitaimi faʻasoaina, e tatau ona ia toe faafoi pe leai.

I le faaiuga, ou te fia fautuaina o loʻo e faʻatauina le pepa puipui ma le faaeteete o loʻo latalata i le filifiliga pese ina ia aua neʻi e maʻimau le taimi ma neura i la latou toe faʻafoʻi. O le a le faʻatau filifiliga, aiga pe faʻaulufale mai, e foia ai oe, e toe faafoi le atunuʻu, o le au gaosi oloa e le mafai ona taʻalo.

Faitau atili