Faʻafefea ona fai se tala i totonu o le fale mautotogi: tulaga o galuega

Anonim

Amata ona toe faʻaleleia oe i totonu o lau lava fale mautotogi, e masani ona iloa e tagata le mea latou te mananaʻo ai. Peitaʻi, o faʻataʻitaʻiga masani, e le masani ona mafaufau i ai e aunoa ma feutagai ma faʻailoga ona faʻamalieina lea o ona tagata. E aoga foʻi i le toe faʻaleleia. Ina ia aua nei faia ni mea sese i le tataga, na foliga mai o loʻo faʻalavelave i puipui ma tuʻu le faitotoʻao mai le faitotoʻa le aoga, e mafai ona e tuʻuina atu le metotia toe faʻaleleia. E matagofie, faʻaaoga lelei ma fofo le tele o faʻafitauli e aunoa ma tupe maua o tupe.

Faʻafefea ona fai se tala i totonu o le fale mautotogi: tulaga o galuega

Na tuʻuina atu i fafo o se taʻutaʻua lauiloa o loʻo avea o se fale mautotogi e sili atu le matagofie ma tuʻusaʻo.

O le faʻatulagaina o sea mamanu e le manaʻomia ai ni taumafaiga faʻa-Titanic poʻo le telefoni o le auti. O galuega uma e mafai ona faʻatinoina tutoʻatasi tutoʻatasi, ina ua maeʻa faʻatonuga. I se faʻaopopoga, i mea eseese o loʻo faʻaogaina i totonu o sea mamanu o le a faʻatagaina ai oe ona maua ni fofo e le masani ai poʻo le faʻataʻitaʻi o oe lava. Faʻapefea ona faia le faʻatauaina i le fale mautotogi? Laʻasaga muamua-Laʻasaga o le Alualu i Luga o le Faʻatauga o loʻo faʻaalia e pei ona taua i lalo:

  1. Filifili foliga.
  2. Sauniuniga o le tatalaina.
  3. Faapipiiina.
  4. Faauma uma.

Filifiliga o foliga mamanu

O le pepa e fuafua atoa i le fiafia o tagata e ona. E mafai ona maualalo i le maualuga, susuga pe o le fale. O le masani ai Radious Cirveway o totoe lauiloa, o loʻo faʻaaogaina i le tulaga masani. Mo le gaosiga, mea e pei o le mea lelei e pei o plarkā, palasitika, masani pe faaletonu mea e faʻaaoga. Fai ni igoa o igoa pei:

Faʻafefea ona fai se tala i totonu o le fale mautotogi: tulaga o galuega

Ituaiga o Tatala Tagi.

  1. Masaniga. O ituaiga sili ona taatele o fana. O loʻo ia i latou le Chinet sili ona fiafia i le punou, ma i le maualalo o le taua, o lenei ituaiga e le talafeagai ona o le le talafeagai o le faʻamaʻi ma le tusiata.
  2. Onapo nei. O le faʻataʻamilomilo o le asoa e umumu, ae na o sina tamaʻi tamaʻi vaʻai e vaaia. Lelei mo potu laiti.
  3. Agaalofa. Faia i se lautele lautele tatalaina. Na o tulimanu e na o sina taamilosaga taamilosaga.
  4. Port. I le ituaiga o le mataitusi "p". E leai ni a bends e leai, na o se vaaiga matagofie.

E faʻapea foi, o le au fanafana na faia e faʻaaoga ai pamu, laupapa laupapa, ma uʻamea ma uʻamea mama.

Aʻo leʻi tataina, le au fanagi tapena le faitotoʻa: aveese faitotoa o le faitotoʻa, pusa ma Platbands. Ona tusi lea o ni fesoʻotaʻiga o aʻu feau a le au savali e tusa ma lana lava ata: e tatau ona faia muamua ia faia muamua ia aua le faʻaumatia le tele o le puipui.

Mea talafeagai ma mea faigaluega

O le sili ona faʻaaogaina:
  • Planterboardy, palasitika po o pepa laupapa, teuteu le maa (mea e fuafua lava i mea e fiafia ai i tagata e ona o le fale mautotogi);
  • faamatalaga metallic;
  • Faʻamaumauga mo le vaega autu (e masani lava o latou o loʻo i luga o le faʻaliliuga ma / poʻo ni fao fao);
  • faasusu mo maa po o le faaputuga;
  • tali fua;
  • Tulafono, spalolalama;
  • ma vailaau ma taligalu;
  • Laasaga ma sikuea.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻatonuga pe faʻafefea ona faʻaofi le tioata i totonu o le potu faʻasoasoaina

Vaega o galuega: fautuaga

Faʻafefea ona fai se tala i totonu o le fale mautotogi: tulaga o galuega

Meafaigaluega mo le folasia a tufa.

Faʻatusaina ma le faʻamamaina o le faitotoʻa mo le lumanaʻi, muamua e maua ai se lelei lelei pepa. O le faia o lea, o le sima poʻo le faʻapipiʻiina o le tulafono poʻo le ata e faʻatusatusa i totonu o le avanoa i le taimi mulimuli lea na taoto ai ia i luga, ou te pipii atoatoa i ai. Le taliaina o le le faʻatagaina poʻo le nifo: o le a latou faia le gaogao, ma o mea e mafai ona gagau.

Ina ua uma le puipui o loʻo liua i se lamolemole lamolemole, ua uma ona oti se avanoa mai le mea. Alamanuia ofoina le soalaupu totogi - palasitika. I lea tulaga, e le manaʻomia le oti i se mea: O le fasi pepa e ulufale i afifi a le platbabts o loʻo tumau pea i le puipui. O le faʻaaogaina o le laupepa o loʻo manaʻomia ai le tipiina. Mo le faʻamoemoe lea, o vaega faʻavae ma se faʻasologa selelo e tutusa ma le lautele o le amataga o loʻo tipiina i le fuaina muamua. Lio e mafai ona tautua se filo, nonoa fusi i le penitala. Le lona lua le avanoa na muamua ai le auivi. O lenei e mafai ona e faʻasaʻoina i latou i le mafaufau ma se uʻamea faʻapitoa. Lenei e faia i lenei mea: o le manaʻomia o le umi umi le umi e tusa ai ma le a le fale. Ina ia mafai ona punou le uamea i le lio, e tipi i le 5-6 cm i le atoa o le umi. O lenei o le talaaga e mafai ona fao.

Ona sau ai lea o le faliu o le umi o le lapotopoto le sima luga o le tatalaina. E fuaina i le mafiafia o le puipui mai itu o lanu o plastercoard. O le itu o le fasi pepa e tatau ona atoatoa tutusa le tasi i le isi. Ua tipi le Bili.

Ia o le mea e faʻatosina mai ai le eleelea mai le Metegwall ua tuʻusaʻo i le amataga, e fautuaina e faʻatuina se faʻavaʻa. E faʻapipiʻi i se uʻamea uamea uma i le umi atoa o le uā. Totonu e mafai ona tapunia ina ia leai se gaogao. I lana tulaga lelei o le a faia Minvata, Asam, etc.

Faʻafefea ona fai se tala i totonu o le fale mautotogi: tulaga o galuega

Tuufaatasiga o le fola.

O le pito i luma o le laupepa o le laupapa, pe a fai o le punou i se tulaga mamago, mafai ona gau ma inosia pe a faʻapipiʻiina. O le mea lea, o loʻo fautuaina ai sina faʻaumaina o le vai ma 'au nila e leai se fugalaʻau. Ona faigofie ai lea ona avea le pusa ma foliga talafeagai. E faʻaoga i le mamafa ma faʻapipiʻi i le faʻavaʻa e le tusi e ala ia te oe lava ia o le tagata o loʻo i ai le avanoa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona sui le siphon i le umukuka?

Ina ua maeʻa le faapipiiina o le fale o le fale ma o le mamanu ua matuā mamago, e mafai ona e amataina le faʻauma uma. O soʻoga i le va o faʻamatalaga e tatau ona misia ma le acrylic nelant po o soʻo se tagata. O le laualuga o le laufanua o le eleele. O lenei e mafai ona amata ona uma.

O mea sese pe a faʻapipiʻiina matala

  1. Sese fua. E fia mea e mafai ona pulea, ae le o fai atu. Ma o lenei mea uma ona o le mea moni o le faailoga na sese. O le pito i luma o le itu o le itu o le fale faigaluega e pei o lenei: o le lautele o le faitotoʻao i le faitotoʻa, o le umi o le faʻataʻamilomilo mai le dicwall, o le maualuga o le workrece.
  2. Le faʻaaogaina o faʻamatalaga. I lea tulaga, o le a mavaia ma le faʻataua i nofoaga eseese, ma o le a le mafai ona faʻasaʻo i se sima poʻo se piliki puipui ma tagata taʻitoʻatasi.
  3. Tofa o mywwall. Afai e te leʻi susu i le vai, ona le faʻatitia lea.
  4. O le le atoatoa o le tatalaina i le faʻapipiʻiina, e mafua ai le faʻatagaina ma le mativa faʻapipiʻi i le puipui.
  5. Le faʻaaogaina o mea taugata a le tagata.

Tau maualuga e mafai ona maua i mea teuteu elemene. Leai se mea e fai ai le au 'au mai le mahoniy, e aunoa ma le manatu e uiga i ai.

Faafanua o mea mo le Deal

Gaosiga o palasitika dorks

E le faatatau i le faamupatu ua matala. Ua faaaoga le palasitika mai le pa puipui. O nei mea e taugofie, o loʻo punou ma faʻaputuputu ma atoatoa. Galulue ma ia, e le tatau ona e manatunatu i le ala o le faia o se faitotoa. Ia faia i le auala lava e tasi e pei o le faʻataʻitaʻiga o le palakalafa o plasterboard. E le gata i lea, o le tagata gaosi oloa na tausi lelei tele o ituaiga ma lanu, pe afai e le tatau ona teuteu ia.

Faʻafefea ona fai se tala i totonu o le fale mautotogi: tulaga o galuega

PSSPORS CORTOR CCHORD.

Gaosiga o le tagavai o le laau. O le tekonolosi e le o ese mai le filifiliga o le Plaster. O le lavelave o le a tupu na o se fasi fasi. E aofia ai ni vaega se tolu: lua sao i luga o pito ma tasi le aoga pito i luga. E mafai ona faia ni vaega tuʻusaʻo mai laupapa laupapa, o le mafiafia o le 12-15 mm, ma o le arc e tatau ona tipi ese mai le faʻasologa, o le tusi e tutusa ma le mafiafia puipui. E mafai foi ona e tipiina se lima ma le tasi ma le isi. Lobzik blanks ua tipiina. Laupapa laupapa i fao poʻo kulu ua faʻapipiʻi. Ma o soʻotaga o soʻoga o loʻo polesi i le alesi, ma o le mamanu o loʻo ufiufi i le vanina poʻo isi mea na uma. O lea la e mafai ona faia se faitotoa mai le laau.

Mataupu i luga o le autu: Primer i luma o le Symwall - o le manaʻoga poʻo le portrice o tagata mamanuina

Atoti o piliki. E masani lava, o nei ituaiga o initoga ua fausia mo le faitotoa ulufale o le fale gaosi fale i faletaavale. O nisi taimi latou te faia ai se piliki a le arc i luga o le magalafu poʻo se ogaumu. I le tele o potu, o se tali mai e seasea faʻaaogaina, o lea le fesili pe o le a le fesili o le piliki i totonu o le Intorid Aissi, e seasea tupu. Faatulagaina faʻatekinolosi e manaʻomia tomai galue ma piliki ma le tele o pisinisi pe a fai o loʻo ia te oe se ata pue mai le Steel. Le o le le mafai ona taulimaina.

Ina ia le amanaʻiaina piliki i le punou, matou te manaʻomia se uʻamea uʻamea o le manaʻomia o le manaʻo. O loʻo teuteuina i le amataga ma le fesoasoani a Codoor Bolts ma le Perforator. O piliki na faaputuputu i luga o se auala o le vaega o le vaega o le vaega o le elemene elemene. A faʻapea o loʻo e agaʻi atu, o lona uiga, o le mea e lamatia ai pe a taina le fofo, e faʻaitiitia ma paʻu le piliki. E masani lava, o fausaga na toe fetuʻutauina i le fauina o le fale poo se afi afi o pilika. A e faia mulimuli ane, o le tatalaina o le a avea i lalo o le muamua fuafuaina muamua.

Vaitau o le teuteuga teuteuga

Ina ia mafai e soʻo se ituaiga o tagata faʻatau ona foliga foliga lelei, faʻaaoga se teuteuga tele.

E mafai ona tuu uma e alaala i pa o pa pei o pa: vali, puipui, mauaina. Palasitika ma faʻauma i se maʻa - masani poʻo le faʻamaoni o le sili ona masani ai teuteu. Ma le palasitika, o mea uma e faigofie: ua uma ona faʻauigaina elemene o loʻo faʻaalu ma faʻapipiʻi ma le fesoasoani o teuteuga teuteu po o le faʻaseʻe o tagata. O le maa o le a manaʻomia le totogi tumau ma toto i le fofo. Sese nikiki faigofie, ae pagatia. Ae o le fesili pe faʻafefea ona fai le faʻataʻitaʻiga ma teuteu ai le uaina, ua filifilia lelei. E maua mai i le le aoga le mafai ona i ai Ioe, faʻataʻitaʻiga, ae leʻo filifiliga masani. E foliga matagofie ma taugata, ae manaʻomia se masani masani auala i fale: O le a leai se stucco ma puipui i le fugalaʻau o le a le tuʻufaʻatasia.

E mafai mea uma. Ma faʻafefea ona faia le amo ma faʻafefea ona teuteu? O fesili ia i ai a latou filifiliga patino. E le gata i lea, e masani ona i ai le tau. Faʻaaogaina o le Iloa Lelei, o nofoaga mafai ona liua i se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaloalogia.

Faitau atili