Totonu o le fale i totonu ma gyptum gypsum

Anonim

Teuteuga o le Gypsum Stone mo le faʻatulagaina o le teuteuga o se sili lelei filifiliga pe o le ata o loʻo iai. Faafetai i sea faʻaiuga, e tuʻuina atu i ai le tagata taʻitoʻatasi. Faʻafefea ona maeʻa le maa i totonu? O le pala o le gypsium e atoatoa tuʻufaʻatasia ma lamolemole lamolemole. E ono masani ai i le va o faamalama, ma atonu o le igoa ua taua "sae" puipui.

Matagofie tilotilo i se nich o le mea ua pala i luga o se pa lamolemole. I lea tulaga, o le tino o le maʻa faʻamanino atu ua faʻamamafaina le galuega autu. I totonu o le umukuka o tumutumu o foliga eseese po o pulumu maa na fai ai le umukuka apamemea. I le tutusa auala, matou te uma ai le faavae ma se fata fale po o se puipui, e iai se laulau 'ai.

Talosaga gypsum maa uma ma i le alatele. E faʻaaoga tele lapoʻa o uumi umi mo le ata o le faitotoʻa, o taʻavale e agaʻi atu i le potu poʻo se pusa. E taua le faʻamalieina o se tuʻufaʻatasiga o lanu, o le mea ua maua lelei e faʻaaoga ai se gyptum desor.

Gyptum maa e faʻaaoga nai lo le masani o le masani poʻo o mosaini i totonu ia i latou i totonu o meatotino faʻasaina, ae ua tele itu e faatusatusa atu ia i latou.

Aoga o mea

  • O le faigofie o le Plaster oloa. Faʻatusatusa i piliki poʻo le maʻa masani, o le tumutumu o le gypsium o le tutusa tele e sili ona faigofie. E faapopoleina e le Samster i totonu o le laupepa o mea e fai ai le sili ona piʻomia, mea, ua faʻaitiitia mea mo la latou fola ma le liligiina. Laʻitiiti mamafa faʻafaigofie feʻaveaʻiga ma tiliva i le pito i luga o fola.

    Totonu o le fale i totonu ma gyptum gypsum

  • Tau maualalo. Gypsum o i totonu o le tutusa tau vaega o alalaupapa ma le kapeti, ma e taugofie. O lona uiga o le toe faaleleia ma lenei mea o le a le mafai ona sili atu lona foliga mo le paketi, faʻatusatusa ile toe faaleleia ma faʻataunuʻuga o le faamaeaina mai maa masani.
  • Gypsum Soupments o le siosiomaga faauo. E faʻaopopoina mai i sea maʻa pasi le ea, ma le pa "palu". E faʻapena foʻi le mea e ausia pe afai o le taualuga o mea e masani ai mo le masani ai paketi ma pa puipui ua faʻamaufaʻailogaina ma pepa. O le teuteuina o nofoaga o lenei ituaiga e le afaina ai le microclite i totonu o le potu.
  • Maa mai le gypsium na o le tui. A taoto mea a mea, e le manaʻomia le Taufaʻatasiga Ateru, e te le manaʻomia le faamalosia o luga o le taʻavale ua faia i lalo o le pule o loʻo faia e le pamu. Ua lava le mea e masani ai o le pva pe sili ona mastic.
  • O mea nei mo le Intisi i totonu e sili atu le tele o le sela o le sela ma le tele lanu lanu nai lo maa masani pe o le tino sima poo le omea-fetaui.
  • I le maʻa masani, o le vevela o le vevela ma le lelei-faʻamaoniga uiga leaga nai lo le teuteu grepsum.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le eletise mafanafana eletise ma ou lava lima?

I le taimi lava e tasi, o ni mea ua maeʻa ai, o le gypsum maa e te le fiafia ai. O le pito sili o latou e feololo. O le ono afaina o mea e sili ona leaga aʻo leʻi faʻapipiʻiina vaega mai le gypsum. O le Gyptum vaega sili atu, o le sili atu o le ono ono o le elemene o le faʻauma e mafai ona gagau le ala i le nofoaga o le faʻauma.

A afaina ai pe o le malosi o le gatete, plaster faia mea e mafai ona paʻu ese mai le puipui atoa poʻo ni vaega. O le afu e mafai ona oʻo atu ai i le faʻavae o lapoʻa lapoʻa ma tamaʻi tino. O lea, o pito i luga o puipui, e totoe poʻo ni afi afi ua teuteuina i teuteu falemaʻi onplum.

Gaosiga o le sipela maa

O le lalelei o elemene o Gyppum mo le au amio e aofia ai foi i le mea moni e mafai ona faia i ona lava lima: piki le mea taua, lanu, foliga ma tele. Mo le mea lea, e le tatau ona fatuina gaosiga-matutu gaosia, ma tau o le a le lapoʻa tele.

Totonu o le fale i totonu ma gypsum gypsum

Mo le gaosiga o le faʻaumaina o mea faʻauma i le plaster, matou te manaʻomia:

  1. Tagata laumei faʻapitoa faia i le silicone poʻo le polyrethhane. Latou te malolosi ma auauna atu mo se taimi umi. FAʻATINOINA Pepa i totonu o le Faleoloa, Faʻailoa i lona faʻatulagaina, mapuea, matou te faʻatatau i le lapoʻa (manatua o le lapoʻa o le lafoaʻi). Filifili ma le faaeteete le mamanu ina ia mafai ai ona latalata i le mamanu o le potu. Faauma ma Grold Tetee Faʻatonuga Faʻatonuga mo le Gaosiina o Faʻamaumauga o Gypsum elemene.
  2. Gypsum popder;
  3. mafiafia;
  4. Esepasi pepa mo vaega fefiloi;
  5. O le KLL, o loʻo faʻaopopo lava i totonu o le gypsum fofo, pe vali le pepa mai totonu
  6. MOLITELE MOLIMAU MO LUBRICTITATIATA;
  7. tofa a spatrala.

Totonu o le fale i totonu ma gypsum gypsum

I totonu o le koneteina na fetagisi ma vai mago gypsm paluga, faʻaopopo hickener. E tele a matou tali ina ia tusa ai ma le taimi lona lua na te leʻi tuʻuina atu le paluluga, aua o le a faigata ona filifilia le leo lanu e manaʻomia. Ma taʻitasi le itu eseese o vaega o le a ese mai le lanu mai le muamua, o lea e aʻafia ai le lelei o le faʻamuta.

Mataupu i luga o le autu: Transverut Meafale (35 Ata)

Faapiʻomaga Faʻapitoa Libriciate O le GLD, faʻaopopoina le manaʻomia Dye Volume ma sasaa le fofo. Oti Spalala, matou te aveese le isi palu. O tapuni i luga o le spalala e tuua i le pito i luga o le gypsum maa o notches mo le nanaina. Ona aveese lea o le galuega mai le teuteuina ma tuu i totonu o se potu tapunia mo le mago i le potu vevela. O le mea e sili ona tumau.

Faʻafetai i le Thorniken, o le fofo e vave ona vave, ma i se taimi puʻupuʻu e mafai ona fai le numera manaʻomia.

Totonu o le fale i totonu ma gyptum gypsum

Mothaja metotia

A faʻapipiʻiina, matou te manaʻomia le sili ona tele meafaigaluega:

  • Spatralas - sao ma ger;
  • Glue ma Tassels - manifinifi ma lautele
  • Lautele ma le plumb
  • Faapipiiina o le fana ma le ogaoga uamea hacksaw;
  • Vaitaimi o Vai;
  • Sponge.

O le faʻagasologa o le faʻaseʻe o le maa ole maa e le faigata, ae o mea uma e tatau ona faia tonu ma lelei. Matou te saunia le laualuga e maeʻa: Matou te faʻafilemu le laualuga o le pa ma e tutusa. A faʻamamaina le sima, o le sima ipu fai ni laupapa, o le a faʻatagaina ai le maa ie ma le latou paʻu ia te ia.

Totonu o le fale i totonu ma gyptum gypsum

Mo le faapipiiina o le Gypsum Stone, na fautuaina e tagata atamamai le faʻaaogaina o le faʻailoga faʻapitoa mo le maʻea o le laina o le plactard, o se isi mea na maua i le graptum fofo. Faatasi ai ma le fesoasoani o se fale fefiloi, tatou te vevesi ai i totonu o le pakete i se masani i le homogenous. Le paluga e tatau ona feololo

Sili ona faigata ona tuu le laina tau. A o le i amataina le faʻapipiʻiina, e manaʻomia le tuʻuina o le faʻapipiʻi i luga ma le migalu. Matou te faia lenei taotoga faʻaaogaina numera ma le plumū. I le itu pito i luma o le faʻauma mea ma le nofoaga e tatau ona faʻapipiʻi ai, matou te faʻaaogaina le kulimi uma. Gyptum falaitu o lo o faasalalauina i le puipui. E i ai ni nai sekone e fetuunai ai le tulaga o le Tile. O le aisa o le kulimi vave, ma le le mautonu poʻo le le saʻo le faʻapipiʻiina o le itiiti ifo o le tasi o elemene o le a aʻafia ai le lautele o le fausaga atoa. I le taimi o le a o le lalagaina o le laina muamua o le sili atu kulue, ua tatou aveese le sparala sao.

Tusitusiga i luga o le Autu: Talo Uo puipui: Faʻafefea ona filifili ma mea e tuʻufaʻatasia ai?

Faʻamaeʻaina elemene mai le gypsum taoto e pei o le piliki - tapuni i lalo o le pito. Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi, matou te saʻiina i ni tagata le lelei. I le osofaʻiga fana, matou te maua le pisa ma faʻaaoga i soʻoga uma. Matou te aveese le tele o kusi mai luga o le tumutumu o le tumutumu. A o le le gaoia o le mago, o se manifinifi lanu manifinifi togi ma ato.

Totonu o le fale i totonu ma gypsum gypsum

O nisi taimi e tupu i le atoa tapu i le laina e tasi. O lea, e tatau ona e vavaeʻeseina. O lenei mafai ona faia e faʻaaoga ai le chizing ma le samoa. O le curvililiar tipi ua umi lava le umi, o lea e tatau ona e onosaʻi.

Tagata faʻapitoa ua fautuaina i le taimi tasi e le o le sili atu i le tasi sikuea mita. O lenei mea e fesoasoani i le maualuga-tulaga ma vave mago o le kelu. O le laualuga o le mea teuteu maa o le plaster varnish i le tasi vaega ma le lautele growl. E talafeagai lelei mo se lanu e leai se lanu. Ma a taoto, aloese mai le pa ma pa le kulimi i le pito i luma o le maa.

Vitio "o loʻo faia i totonu ma le gypsum maa"

O loʻo faʻaalia i le faʻamaumauga pe faʻafefea ona lelei le teuteu lelei, maʻa i luga o puipui.

Faitau atili