Ogatasi puipui ma stucco i lalo o vali

Anonim

A o ou i ai o le filifiliga o le pa oka i lou fale, na ou iloa lelei loʻu tiga na ootia ai i latou. O le vave ma faigofie le auala, e mafai ai ona e faʻafouina foliga o le potu. E le gata i lea, le faʻaaogaina o le pepa puipui, mo aʻu ua le o toe talafeagai, ma le faʻaaogaina o isi mea lilo na ou alu atu ai i le taimi o le toe faʻaleleia o isi potu. Ma, e ui lava i le mea moni o le ata matagaluega e faigofie lava, na manaʻomia le sauniaina o luga i lalo o le vali ma le fesoasoani a le fasi ipu. A uma mea uma, o le i ai o togafiti, chips poʻo le faʻaletonu e le taliaina mo puipui i lalo o le vali.

Ogatasi puipui ma stucco i lalo o vali

Mo puipui i lalo o le vali le mautonu le i ai o le i ai o cracks, chips po o le le mautonu

O le a le mea tatou te iloa e uiga i le tapenaina o le laualuga i lalo o le vali

A o silafia e tagata uma, patia o pa vali e mafai ona iloa lelei mea sese, ma o lea e taua tele lo latou faʻaiuga lelei. O le faʻagasologa o le sauniuni e vali o le taimi faʻaalu ma aoga tele, ina ia talafeagai ai le faʻasino i lenei ituaiga ata o ata. Afai o le galuega uma e te filifili e faia ai oe lava, ona o loʻo tausisi i tulafono mo le faʻaaogaina o le laupepa ma aua neʻi galo e uiga i le tekonolosi o le maualuga E ui i le faigata auala o le tapenaina o le pa ma o latou lava lima, na ou mauaina ai se tagata lava ia maʻoti, lea i le lumanaʻi na faʻatagaina ai aʻu e faʻauma loʻu fale.

O le a ou taumafai e faamatala e uiga i le itu taumatau faasologa o puipui o puipui.

Ogatasi puipui ma stucco i lalo o vali

Afai o le galuega uma e te filifili e faia ai oe lava, ona o lea e tausisi i tulafono mo le faʻaaogaina o le laupepa

O lea, e lua ituaiga o tapuni i lalo o le vali:

  • Ogatasi o le faʻapipiʻi, ma pe a uma le ata - o le lamolemole lamolemole
  • Le ie puipui

I le va o latou lava ituaiga o ituaiga e ese ona o le faʻaaogaina o le tini o le faʻapipiʻi o le sima. E ui i le mea moni o le tapenaga 'faiga e pei o le foliga tutusa o ia puipui e ese le ese o le tasi ma le isi.

Manaia! Plaster lava ia o le mea o se mea e mafai ai ona e faʻatino ni mea sili ona ofoofogia o faʻafitauli. I se faʻaopopoga, e faʻaitiitia ai mea taua e ono maua ai le suāuʻu ma lana fesoasoani e mafai ai ona e faia ni matata ma eseese foliga mai fafo.

Ogatasi puipui ma stucco i lalo o vali

A o silafia e tagata uma, patia o pa vali e mafai ona iloa lelei mea sese, ma o lea e taua tele lo latou faʻaiuga lelei.

Mau i luga o le autu: Matou te filifilia pupuni i Aliexpress: E aoga le okaina?

A ou masani i mea, na ou tufatufaina atu o isi tulaga lelei mo aʻu:

  1. O loʻo i ai uiga o vai-toe foʻi, e mafai ai e le sima ona faʻamago pe a maeʻa ona susu. E le leiloa le teuteuga teuteu
  2. Faʻaleleia o le Hormal Insulaties meatotino
  3. Eco-faauo mea e fetaui lelei ma le tumama ma le tumama tulaga faatonuina
  4. E le masani ona faʻapipiʻi le faʻamatalaga o loʻo talanoa e uiga i le ono mafai ona faʻaumaina i fafo i le fale ma faʻaaoga mo fale laupapa
  5. Tau tele pe a fai o le faatinoina o galuega tutoatasi

Ogatasi puipui ma stucco i lalo o vali

O le faʻagasologa o le sauniuni i vali o le taimi lea ma taugata ma taugata, o lea e te manaʻomia ai ona ia faʻasinoa i le ituaiga ata.

Ma afai e vave ona talanoa e uiga i le le lava o le sipuni, e taua le iloa i taimi faapenei:

  1. Afai o le faʻataʻitaʻiga o tekonolosi ua malepe, o le a foliga mai o le valea
  2. Ma le vevela e manaʻomia le vevela mo le faʻaaogaina
  3. Plaster Sonimer ei ai lona lava malosi tapulaa

Saunia ma le sima

Ou te vave ona e fai atu o le tufuga o pa i lalo o le ata vali e aofia ai le tele o tulaga ma e tatau ona tatou mataala faapitoa. Naʻo le faʻatinoina o galuega e faʻatagaina ai oe le sili atu ma le tasi le tausaga e fiafia ai i faʻaiuga o lau galuega.

Ae e te leʻi amataina galuega, e manaʻomia le fufuluina o le laufanua. E le tatau ona i ai ni gaʻo gaʻo i luga o le puipui, o le mea tuai ma le mea autu - pefu, o lona faʻapipiʻi e le malamalama i ai. E le mafai ona tuua ni fasi mea tuai o le taimi o fusi. A o le vaega o le vaega e pei o le tele e mafai ai, o se vaega o le primer ma loloto loloto e faaaogaina. E sili atu le faʻaaoga tatau o le plaster grid e fai ai le faʻamaeaina sili ona tumau.

Ogatasi puipui ma stucco i lalo o vali

E sili le faʻaaogaina o le sima o loʻo avea ma faʻamaufaʻailoga sili atu

O le isi tulaga taua, o le a ou valaʻauina le moli uila. O le a latou faʻatagaina oe e saili le mea e te manaʻomia ai le vaega o le vaega mo le toe tupu. Uamea faʻamatalaga e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le vaalele ma i le vaalele lava e tasi. Sikulu lua fao i luga o le laina o le tasi talaaga otootoga - i luga ma lalo. A uma, matou te talosaga atu ia ia lava-siteki ma faʻapipiʻi i lalo, faʻaali se tulaga faigata ma fetuʻunaʻi le lumanaʻi le atoatoa o le plaster. O le tagata lava ia o le tofo mo isi moli moli o loʻo faʻaseʻe i le loloto o le loloto. Ona matou talosaga lea o le talaaga i le tagata lava ia-tusia ma faʻaaogaina le tulaga o le tulaga siaki lona tulaga. Afai e saʻo mea uma, ona faʻamautu lea o se vaifofo.

Mataupu i luga o le autu: Faapipiiina o le lafoina o le iron ogaumu i totonu o le ogaumu

Ogatasi puipui ma stucco i lalo o vali

O moli moli e faʻatagaina ai oe e suʻe le manaʻomia o le mea e manaʻomia ai le mafiafia o le sili atu.

E mafai ona e faʻaaogaina ituaiga eseese o le fefiloi. Ae le i filifilia se pepa talafeagai, tilotilo i le laulau ma le sili ona lauiloa ituaiga.

Cererestit, matutu fefiloi mo le gata o puipui

St + n.O le tele o vai mo le sifi, lLe aoga o le fofo, minLe taumafaina o le paluga i le sikuea. m. ma le mea e mafiafia ai o le 1 mm, kg
Aua.Mo masini talosaga: 5.5-6. Mo le tusi lesona talosaga: 5-5.560.1,4.
29.5.5-6.5120.1.5

Ogatasi puipui ma stucco i lalo o vali

Cererestit, matutu fefiloi mo le gata o puipui

Plaster Plaster Knauf.

Igoase faʻamatalaga puʻupuʻu oTasi le mea mafiafia mafiafia, mmTaumafaina i le 10 MM vaega, kg i le sikuea. m.Afifiina, kg.
LafoaLautele, mamago fefiloi, vagana ai se isi mea e iloa aiWall: 5-50, taualuga: 5-158.525.
tolu sefulu
20 (faapipii)
Auro auro8-508.5tolu sefulu
Mp 75.

Mo masini talosaga

Wall: 5-50, taualuga: 5-1510tolu sefulu
Mn amata10-3010tolu sefulu
Hp amata10-301025.

TAUA! Ioe, e sili le faʻaaogaina o se fofo i luga o se faʻailoga o se faʻailoga, e sili atu le sili atu ona sili atu ona aoga i le faʻagasologa o le faʻapipiʻi ma le palapala itiiti ifo. Ae afai o le potu i le vevela vevela, ona faʻaaoga lea o se paluga i luga o se faʻaaloaloga.

Ogatasi puipui ma stucco i lalo o vali

Plaster Plaster Knauf.

O le mea muamua e maua ai puipui ma se paluga o se sili atu suavai e tutusa ma le vaifou. A le o le mea e le tupu aʻe, ma pa, e tatau ona e togiina ma le faʻaaogaina o le malosi. O le konetineta vaega e tatau ona tusa ma le 7-10 mm. A o la matou Storay o loʻo i ai, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻapipiʻi autu ma ogatasi le vaega - mo lenei mea faigaluega, toso le pito i lalo i luga o taiala. Ina ua uma mago le puipui, matou te fufuluina ma se mea faʻapitoa, pe a mafai ona e faʻamamaina le atigi ma tapuni pu mai ia i latou le tutusa paluga. Intporal Sormales aveese ma le fesoasoani a se tagata talu ma aua neʻi galo le mea e te fiafia iai i le uʻamea, mo tulimanu tulimanu. O le Primer e apalai pe a uma ona faamagoina le mago o le sima.

Mau i luga o le autu: o le a le lanu lanu pupuni o le a o gatasi ma le lanumoana puipui: fautuaga faapitoa

Ogatasi puipui ma stucco i lalo o vali

Le fofo o le faauma

Peitai mo le atavali ua le lava lea, o le tatou puipui e leʻo lamolemole pe a manaʻomia. O lea na matou agaʻi ai i le isi vaega o sauniuniga i lalo o le vali. O ii le taimi atoatoa o le a oʻo mai ai i le laveaʻiina. Ua ou mataala i ituaiga o tuʻufaʻatasiga - tonu e uiga ia i latou ma le tau o le paso e faʻalagolago i ai. E leai ni ou faʻafitauli ma le faʻatupuina o se fofo, aua o le tagata faʻatau e faʻailoa uma ai se afifi. Faʻaaoga lemu le tuʻuga, o le vaega e tatau ona sili atu nai lo le 2 mm. Ia mautinoa o le teteʻaga na laʻitiiti e mafai ai. Le isi, o loʻo matou faʻatali mo le itiiti ifo i le aso seʻia oʻo i le faʻamago atoa ma olo o tatou laufanua i lalo o le vali. O le auala lea, o mea laiti laiti o Smuthowed, ma pe a mavae le ata o le a leai se faafitauli.

Ou te leʻi manaʻo e fai loʻu pusa puipui ma faia ia malie pe a mafai. Ae i le tulaga o le lopa o loʻo faʻaogaina, e le faʻaaogaina le mea e aumai, ma le tele o mamanu e lofituina nai lo le faʻaaogaina o spat ma isi mea faigaluega. O le isi o loʻo e faʻatali mo le valiina ma le maeʻa o le faʻamaeʻaina galuega.

Faitau atili