O le Fatu o le Fatu i fafo atu o Tabletail

Anonim

O le teuteuga pito i fafo e faʻaaoga e puipuia mai le afaina o le afaina o faʻaaliga o le faʻaaogaina o le vevela i totonu o le potu ma tuʻuina ai se ituaiga lelei. Pei ona faʻaaogaina mea mo nei faʻamoemoe e tiʻetiʻe ai, tuina ma le faʻapitoa. O le laina o le faapaologa o se faʻamatalaga o se auala sili ona taugofie ma faʻatuatuaina auala e maeʻa. I totonu o lenei mataupu, tatou te iloiloina pe o le ā laʻu feʻau ma ou lava lima, manatu ma uiga o lenei mea.

Ituaiga ma foliga o le tau mafanafana o le talaaga fola

O le Fatu o le Fatu i fafo atu o Tabletail

Uamea le uʻamea faʻatulagaina o loʻo faia o le uʻamea uamea. E maua le susulu o le tulaga o le stiffe poo corrugutu. Faapolofesa i le fola o loʻo gaosia: Galulue pe o se paʻu polymer. O le faapaologa mai uʻamea oloa e matua matagofie lava, o mea tau mea ia e mulimuli mai ile 20 i le 50 tausaga, e faʻatatau i le filifiliga o le taʻu.

Ituaiga o ofutino:

  • Galvanted foloa o loʻo fausia e ala i le auala o le vevela talosaga i luga o le luga o le zinc vaega, e sili ona taugofie. Tumau o le 15-20 tausaga, gaosi oloa a le setete 5 tausaga. Le mafiafia o le Zinc, o le umi lava o le tautua ola o mea.
  • O le konelin o loʻo i ai i lona tuʻufaʻatasia o le tele o le tele o le zinc (45%) ma le almininum faʻaopopo (53.4%) ma le silikicon (1.6% Ona o lona fausaga e tele le olaga. Ua aumaia le puleilau mea mo le 10 tausaga, o le tautua tautua o 20-35 tausaga. Eseese mai Galvanizing ma Matte Glitter.
  • O le polymer coting mafai ona apalai i le fafo, o le itu i totonu e i itu uma e lua o le laupepa. E aofia ai le palasitika fefiloi ma resthentic reslins. Maʻomia tuʻusaʻo le ulufale atu i le la o le la, e le o le mou atu. O le ufiufi o se mea e le mafaamatalaina i fafo atu o le polymer cotings e sili ona lelei. O le tautua o le olaga o sea unau o le 40-50 tausaga.

O le faʻauma lea o le faapaologa, soʻo se tele o le tala o le a fetaui i le pepa tali o le a fetaui ma e faʻalagolago uma i le fiafia ma le paketi o le e ona. A faʻapipiʻiina le faapaologa i se pepa tusi, ua faʻamalosia le potu, puipuia mai aafiaga eseese, o le iʻuga, o loʻo mauaina se vaʻaiga matagofie.

Manuia

O le Fatu o le Fatu i fafo atu o Tabletail

Faapolofesa fola e tumau ma e le o afaina ai

Mataupu i luga o le autu: sitaili o fale o le atunuu

O le talaaga o le fola e sili ona lelei mo le faapaologa ma loggia, o loʻo faʻaaogaina sili atu nai lo isi ituaiga o mea i le aluga o latou uiga.

Lelei:

  1. O le olaga atoa mai le 20 i le 50 tausaga.
  2. E le o afaina i le malulu pe a oʻo i le susu, e le maua ai ni uiga o le vevela.
  3. Lautele filifilia o ata.
  4. E faigofie ona faia le tagi a le paopani ma o latou lava lima.
  5. O le tausia lelei o le vevela ma faʻaaoga le pisa pe a faia ni galuega faaopoopo.
  6. Tumau ma lelei siosiomaga masani mea.
  7. Faigofie, o le mea taua tele mo mea na faaaoga i luga o le faapaologa.

Ona o le malamalama malamalama o mea, o le faapaologa o le fausaga saito mafai ona suʻi e aunoa ma le faʻateleina o lapisi.

Faailoga

O le Fatu o le Fatu i fafo atu o Tabletail

Ituaiga o Tomai Faapitoa

Ina ia pikiina saʻo le fola o le tino mo le faapaologa, matou te gauai atu i lona faʻailoga e aofia ai mataʻitusi ma numera. O loʻo faʻailoa mai e mataitusi le mafuaʻaga o mea, o numera o le lapoʻa o le pepa, o le maualuga o galu ma le mafiafia o mea.

Tusi Tala:

  • Ns o se lisi lautele lautele.
  • C - puipui, fuafuaina mo faʻapipiʻi faʻapipiʻi.
  • H - Carrier, sa faʻaaogaina mo le mutiaina o fausaga oloa, le sili ona taugata.

Mo le pito i fafo o le malutaga o le faapaologa, o se laau lautele po o se pa o le vaieli o le a tutusa lautele pe puipui.

Galuega sauniuni

Mafaufau pe faʻafefea ona vaʻaia se faapaologa i fafo ma ou lima. O le pito i fafo o le taofiga o palu o le tele e masani ona ufiufi i asbestos papatusi. E taua le faʻaloaloa i latou, e pei ona faʻatafunaina i latou, e mafai ona laʻe latou lima. O matau ia o papatusi o loo uuina, o le tele foi o le faigata foi. Aʻo le i amataina galuega fallimo, e manaʻomia le puipuia o le pad i lalo o le faapaologa ina ia aua neʻi afaina tagata i tagata o loʻo atiaʻe.

Ina ia aveese le asbestos slab, e manaʻomia le tipiina o le pito i luga o le au pauna ma se ata, toso ma le faʻaeteete le fasi. Ina ua maeʻa le faʻaoʻo i le ipu, o le pito i lalo o le tipiina ma o le isi vaega o loʻo avea ma mea e tupu ai.

Pe a uma ona tipi le palapala i luga o le ogaumu, e tatau ona iai pea le tausia o taimi, a leai e le itiiti ifo matau e mafai ona faʻaitiitia i lalo o le mamafa o le ipu, ma o le a gagau.

Faapipiiina o aitalafu

Smonte lua laina o pou laupapa

Mataupu i luga o le autu: Fencing mo Mati ma sikulu faasitepu i se fale tumaoti

O le teuteuina o le faapaologa e ala i le uamea liliu e aofia ai le tele o tulaga. Muamua e te manaʻomia le faʻaleleia atili pe sui le 'aʻai, ona faʻapipiʻi lea o le pusa. E faʻatino ai galuega, o le ae manaʻomia se fesoasoani poʻo le a lagolagoina ma o le a ia faʻaaogaina mea faigaluega. O le tala e faʻapipiʻi i le metallic vaitaimi.

Tulaga o le faapipiiina o crates:

  1. Merlls lua pu (ma le lapoa o le itiiti ifo i lalo ifo o le 4 mm) i luga uma o rods ma luga o auala matala uma i le mamao o le 1000-12 3 MM. Pu e tatau ona i luga o le laina.
  2. Fou o le laupapa laupapa laupapa (kolosi vaega o 20x40 mm) i luga o le fao i totonu o le muai tiotiina pu. O le umi o le pa e tatau ona tutusa ma le umi o le faapaologa. O lona iʻuga, o laina e lua e lua e tatau ona amoina i luga o le korasai taʻitasi. O le pito i lalo o loʻo faʻapipiʻi ina ia mafai ona mauaina. Faʻatulagaina ma se faʻafitauli o loʻo avea ma ni faʻamatalaga uamea, e taua le mautinoa o le mamao e tatau ona tasi i le afa mita.

Galue i le maualuga e tatau ona faia i le saogalemu o le saogalemu. I nofoaga o pamu, o le pa na sili atu ma le isi. O vaega uamea uma ma laupapa laupapa e masani ona taulimaina e le puipuia fofo.

Faʻapipiʻiina o le Tofotofoga Faʻatulagaina ma ou lava lima

O le Fatu o le Fatu i fafo atu o Tabletail

O le faapaologa o le faapaologa e faigofie ona fai. Mo le saogalemu faʻatinoina o galuega masani, o le a e manaʻomia se fesoasoani. Mafaufau pe faʻapefea ona vaʻaia se tuʻituʻi ma ou lava lima.

O le umi o le tulaga umi o le 1200 MM, o lenei tele e faʻatagaina oe e poloka atoa le faʻavae o le faapaologa.

Fao ma paʻu paʻu ua faʻaaogaina e pei o faʻapipiʻi. E filifilia fao i le lanu o le pepa mai le folasaga faʻataʻitaʻi. Mo auiliiliga, vaai le vitio:

Vaega o le faʻauma o le faapaologa e ala i le uʻamea talaaga:

  1. I le va o le tuʻuga o le taofiofi o le faʻasee (minerale fulufulu, polystyrey area, faga).
  2. O le faʻamaliega o loʻo faia le faʻatulagaina o le pusa susu.
  3. O le faaumaina o le faapaologa o se ata faapolofesa amata mai le tulimanu. Fao e mimilo i totonu o le galu, i laina e lua i le itu atoa o le laupepa. I le va o le puipui ma vaega o le mamanu, matou te tuua le avanoa o le 5 mm mo le mutiaina o le vaega o mea teuteu tino.
  4. Faapipii le ogatotonu ma fafo atu o le va i le va o le puipui. A o le auala e vavae ese ai le faapaleniina o le faapaleniina, vaʻai lenei vitio:

Mataupu i luga o le autu: Lisi o faleuila tulafono

E vaʻai i le faapaologa i fafo atu o le faʻavasegaina faʻavasegaina e faigofie ma taugofie. O le a ia puipuia le potu mai le matagi, pefu, e umi se taimi.

Faitau atili