O le a le mea e manaʻomia ma pe faʻapefea ona faʻaaoga le lipine paʻu

Anonim

ua faia le lipine damper i luga o le faavae o le maualuga lelei polyethylene foamed. O le oloa e le o se mea e le mafai ona faʻataʻatia ma le faʻaletonu mai le la susulu. E faigofie ona faatuina, ua lautele faaaogaina i le fausia ma le toe faaleleia galuega pe a faapipii ituaiga eseese o coatings (tele o alii ma tamaitai, ma isi).

O lenei ua fausia, ua matua le fiafia i mea fou o le hynthetics ma hypolilegrangonic meatotino ma saogalemu mo se tagata e mafai ona aapa atu ma pene bam. O mea o loo i le taimi nei sui lautele i luga o le maketi (Lerua Merlen, ma isi).

O le a le mea e talosaga ai le lipine.

O le a le mea e manaʻomia ma pe faʻapefea ona faʻaaoga le lipine paʻu

O le autu autu o le oloa o se taui mo le faʻalauteleina o lologa o lo o lolofi ai. Liua o se taunuuga o le aʻafiaga o mea le lelei, o le sima sima faʻafefeteina mafai ona suia le itu (e oʻo i le 0.5 mm / th), o le faʻaumatiaga o le mea.

O le lipine ei ai se meatotino compressive, o lea ua i ai le sima tomai e faalautele. Le faʻaaogaina o le paperper pape o se vaega o le va o le fola ma le puipui e mafai ona taui se taui mo le tulaʻi i suiga i mea.

O le oloa e mafai ona faʻaaogaina e avea ma faʻamaufaʻailoga o eseese ni faʻaletonu laiti (vaʻaia, avanoa), e masani ona faia i le taimi o le fausiaina. O loʻo faʻaaogaina foi i le ituaiga o se vevela i le faʻasologa o le mauga o le mafanafana ma le tele o le fuʻa.

O le tala pepelo o loʻo faʻaaogaina mo le gaosiga o galuega i fafo mo le faʻapipiʻiina o le vaaiga. O lona uiga, i le taimi o le puao o mea, ua faataatia i le va o le faavae ma le pa o le fale mo le faamau ma faatumuina o au.

O ituaiga eseese o le lipine moni o loʻo tuʻuina atu i Lega Melen.

Oloa ituaiga

O le a le mea e manaʻomia ma pe faʻapefea ona faʻaaoga le lipine paʻu

  • O Le Sepeleni masani, o loʻo faʻaputuputu latalata i le lautele o le sikuea i luga o puipui o le potu.
  • O le fusipau o le tagata lava ia o loʻo iai se fasi pepa o loʻo puipuia e se mea e tupu ai. I le faʻagasologa o le taoto, na faʻateʻaina le ie puipui.

O oloa o uma e lua o loʻo tuʻuina atu i le "Skir", o le vaega o loʻo faia i le suauʻu manifinifi (lautele o le 30-100 mm). I totonu o le faapipiiina faagaoioia, o le laʻau na taofia i luga, faamaufaʻailogaina o soʻoga o puipui ma le fola.

Mataupu i luga o le autu: tekonolosi o le faʻatumuina o le tele o fuʻape floort: o le faʻataʻamilosaga ma gaosia, seevae mo galuega, talosaga i lua faaputuga

Mo ituaiga eseese o taui, o le faʻapipiʻi metotia o se mea ese. O le masani masani o loʻo faʻamauina e faʻaaoga ai fao vaivai poʻo fao. I le tulaga o pa o le potu o loʻo faʻapipiʻi lelei poʻo le sima sima, o se meafale faʻapipiʻi o loʻo faʻaaogaina. O se mea le tumau le le tumau, o le valiina vali e mafai ona faʻaaogaina, o loʻo aveʻesea aʻo le i faʻataʻavaleina.

O le tagata lava ia o le lipine e faʻapipiʻi ai le faʻaaogaina o se fasi pepa. O le mea faapipii i le "pito ofu" ua faatulaga i se auala e faapea ua atoatoa natia i lalo o le fusiua.

ua tuuina atu o le fua i le tulaga o taavale, lea ua i ai se umi o le 10 - 100 m, o se lautele o le 50 - 150 mm ma a mafiafia oo atu i le 1 cm, i le vaega pito i luga o loo i ai se laina perforated. Ua teu le au lakapi i se mea mago i le 18-25 tikeri.

O le a le mea e manaʻomia ma pe faʻapefea ona faʻaaoga le lipine paʻu

Oloa e mafai ona faʻatauina i faleoloa fausia (leRA Melen, etc.).

Meatotino o mea:

  • ua maualalo le malosi o le fatafata, ona o lona mafaufau;
  • i ai le maualuga maualuga o le tele o le leo;
  • O le lamolemole lamolemole o mea e maua ai le suavai
  • ao;
  • e tetee atu i suiga vevela vevela;
  • ua umi se taimi o le olaga;
  • Siosiomaga saogalemu.

Auala e fasi ai se lipine pape

O le a le mea e manaʻomia ma pe faʻapefea ona faʻaaoga le lipine paʻu

ua faia faapipiiina i le pito i lalo o le puipui o le potu, i le taimi lava lea e tasi puʻeina o le fola. O le pito i luga o le pito i luga o loʻo tuʻuina i le taimi ae leʻi faʻapipiʻiina le siʻusiina O le muamua-laualuga e faʻamamaina ai le pefu ma le palapala ina ia faʻalelei ai le afu le vaega

O le compensator e tatau ona tuuina e aunoa ma malologa, pe afai e tatau ai, o le pito o le fasi pepa ua fesootai i le apamemea. Afai koluma ma partitions o loo maua i le potu, o le mea faapipii e faia foi o loo siomia ai faafitauli.

Talu ai ua tuuina mai le oloa i le tulaga o taavale, lea o le taimi o le faapipiiina faagasologa o unwound malie, le aveesea o le vaega e puipuia ai. Mo le faʻamoemoeina o le luluina o le pito o mea o loʻo sapasapaia le faʻaʻoleʻole, aveese ni faaletonu laiti.

O le nofoaga e mafai ai i se mea e tee ai e le sili atu nai lo le 10 sq. M, o lea pe a faʻapipiʻi se potu tele, o loʻo tuu le fola i luga o le tino. O le sui ua mauaina foi e taui ai mo le lipine libbon.

Tusitusiga i luga o le autu: teuteuina o ulufale ma le sili ona lelei maa ma puipui: 33 ata

O le lautele o le taui e faʻalagolago i le lautele o le puʻeina. E tatau ona teisi i luga aʻe o le faʻatumu tulaga. I le maeʻa ai o le sima o le sima o le sima ma le mafiafia

Ia maua se galuega sili atu, e le i aveese atoa le sili atu. Afai o le utiuti o se tapika siliva, ona aveese lea pe a fai o faʻailoga o le au puipui. A faʻapipiʻi le PROGNE, o le faʻasolosolo pito o mea o loʻo tipi ese le filifiliga talu ai o le a le matauina. O galuega e mafai ona faia e mafai ona faia e faʻaaoga ai mea mai Lea Merlin.

Faapipiiina o se mafanafana mafanafana faaaoga lipine lipine

O le a le mea e manaʻomia ma pe faʻapefea ona faʻaaoga le lipine paʻu

O le damper lipine mo le fola mafanafana ua faataatia ina ua maea faapipiiina o waterproofing i le -O le ata faataitai. Le taimi muamua, e talafeagai ona ave taʻetaʻei ma chips, le mauga lea o le faiga waterproofing, lea e taofia le ufiufi mai susu ma counteracts le tulai mai o le pala ma lega.

I le isi tulaga, tuu le lipine suamalie. E tu i lalo o le au papraor poʻo le va o le faʻamafanafana o elemene - e le afaina tele. O le lipine o le lipine e tatau ona i lalo o le faʻatumu o le fola poʻo se fusiua.

A maeʻa ona faʻapipiʻi le taui, o le faʻamalosiʻau (fala, ma isi mea) ma o le polythyne ata tifaga. Mai luga, o le faʻamalosia o le Grid o loʻo faʻapipiʻiina i luga o paipa mo vai o vai poʻo le eletise eletise e tumau. O le atoa mamanu o loʻo liligiina ma le tosoina ma naʻo le taimi uma pe a uma ona faʻalilolilo o se gaioiga teuteu.

O le lipine tappe e mafai ai ona e faʻateleina le tautua o le fola o le fola mafanafana ona o mea totino e taui ai mo le fuata o mea. Mo le masini o le masini mafanafana fola, o mea talafeagai ma measina ua faatau mai i Lega Merning.

Isi mea

Afai e leai se avanoa e faʻatau ai se tagata ua maeʻa ona toe taui, faʻateʻe a Polythylene, ia e mafai ona faʻatauina i faleoloa fau fale. O a mea e mafai ona auauna atu o se isi e lelei, e pei ona e leai ni eseese i lona uiga, ae i se tau tele taugofie.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona teu mago suauʻu i totonu o le fale mautotogi

O le a le mea e manaʻomia ma pe faʻapefea ona faʻaaoga le lipine paʻu

O le leai o le polythylene e tatau ona sauni mo le faʻapipiʻiina. O mea e tatau ona tipi i faalavalava lamolemole o le lautele e talafeagai ma le mafiafia o le screed (10-12 cm), faamau ai i le kelu po o fao ma pulou palasitika.

A faaaoga pholoisol, e tatau ona faataatia i le vaega i le tele o faaputuga, ona e fai si manifinifi lenei mea.

O nisi sui compensator isolon, foam, linoleum fasi pepa po o slats laupapa. Peitaʻi, o sea sui e iai ni tulaga ese e atagia i luga o uiga lelei o le tagata aʻoga.

O lea, o le ISONANA e le maua ai meatotino o loʻo aʻafia ai meatotino, ma fafie e faigofie ona aʻafia i le fungas ma e leai ni lelei.

A filifilia se vaega, muamua o mea uma, e tatau ona e gauai atu i lona tulaga, o le oloa e le tatau ona i ai ma ni faaletonu (tatala poi pe sela). O le mauaina o mea pito i luga-tulaga o le a mafai ona fai le lelei toe faaleleia, faapipiiina o povi vale ma isi ituaiga o ofutino.

O le a se isi mea e te manaʻomia ai le pito o le pito i lalo o le paʻu? O Le Aoina o le Taiana faʻatagaina e faʻaititia ai le vevela o le potu. O le tuʻufaʻatasia o mea lelei o mea e sili ona taua o mea taua mo le faʻaaogaina i totonu o le potu gatapo nei e puipuia ai le tele o leo.

Ona o ana fanua puipuia, o le mea e mafai ona faamalosia ai le malosi o le fausaga. O le iʻuga, ua faʻateleina ai le ola o le olaga. O mea uma e manaʻomia mo ituaiga eseese o galuega toe faʻaleleia e mafai ona faʻatauina i Lena Merlin.

Faitau atili