Sese auala mai le lautele. Correte masini masini tekonolosi

Anonim

Sese auala mai le lautele. Correte masini masini tekonolosi
O le faʻailoga o le ifo i luma o tagata i soʻo se vao o loʻo i ai i le va o ala, e faʻaupu e lo latou toʻalua, o lona uiga e faʻateʻa, e te alu i lenei ala, pe a e alu i lenei ala, le fale.

O lea la i le atunuʻu, o loʻo i ai o ala i le lautele, ma afai o nei ala o loʻo tuuina atu ma se maʻa pe faʻalauteleina, poʻo isi o loʻo alualu i luma, e faʻatatau i le tagamea o le malae o le upega tafailagi. I mea uma lava, e ala i le le uma atu i le taimi, e mafai lava ona pasi i seevae poʻo kalo, ona o le faʻamalieina o le ala e teteʻe ai i palapala. Lelei talimalo i ala e mafai ona alu i soo se tau e aunoa ma le fefe pe fefe poo le stineti vae.

O le a le auala o le togalaau?

Sese auala mai le lautele. Correte masini masini tekonolosi

E ese mai auala togalaau. E mafai ona faia mai le maa poʻo le sima, ufiufi, piliki, laʻau, oneone, ma isi. E mafai foi ona latou maua se foliga manogi, ia tuʻusaʻo pe punou i laʻau ma laʻau, e lafi i mea lilo, ma laina i luga o Mosec i luga o le mutia i luga o le mutia i luga o le mutia. O se tasi o lagona taugofie o le ala ma, i le taimi lava lea e tasi, e lava loʻu laei o le saʻo o se auala sima. O lona tau o le 25-30 rubles i le sikuea mita, o le fea e tutusa ma le tau o le tasi lelei le tale mo le ala tutusa.

Mamanuina o sima ese

Sese auala mai le lautele. Correte masini masini tekonolosi

E mafai ona e manatu ua lava le auala mai le itutino e leʻo se tamaititi e foliga mai lava, ae e lē gata i ai. Atonu e le o vaʻai foliga mai o se alatele poʻo se fanua lautele, ae e le o se tamaʻi laʻufana laʻu tamaʻi togalaau, ma le tele i le togavao i le va o laʻau, faʻamagomaina o le mugala ma moss.

Faʻalauiloa e le sima o loʻo i ai le manatu o le faʻaaogaina o ni pigments faʻaopopo i le fofo, poʻo le acrylic ma le epoxy vali, maa faʻaiʻu. Ma mai le itu o le tau, malosi ma ofu teteʻe i le sima e leai ni tauvaga tuʻutuʻuga uma. O lea la, pe a fai e te manaʻomia se taugofie ma malosi ala, e tatau ona tuʻuina atu i le sima.

Faʻafefea ona fai auala faʻatolu mai le sima ma o latou lava lima?

Sese auala mai le lautele. Correte masini masini tekonolosi

Fausiaina o se auala mai le sima, e taua le usitaʻia o nisi Tulafono, faʻaavanoa e te le manuia ai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona suia le solo tuai o le taʻele o le pito i luga o le khrushchev?

Muamua o mea uma, e tatau ona e manatua o le natura e le faʻapitoa i laina sao, sa na o latou i nofoaga tele, ma le pamupatu o se gaioiga mataga. O auala faatopetonu e tatau ona tutusa ma ala i le vaomatua, o lona uiga, o le vaapiapi ma savili. E tatau foʻi i lalo o loʻo i lalo ifo o le maualuga o le mutia. Leai se mea e te fefe ai i le taimi o le timu o le a latou liliu i totonu o se pa puipui tele, e leai. O le laufanua faataamilo i le ala o le ala o le matagofie alavai, ma o le vai uma i le taimi o le a mitiia. Mo lenei, o le ala e tatau ona lafoina ma i ai le tamai inu tele i le ogatotonu.

O ala mai maa e faia i nofoaga e te le manaʻomia le savali i taimi uma, ma e tele foi laʻu tane. O sea ala e teuteu ai, e le mafai ona vaaia i totonu o le mutia maualuga, ogatasi ma le siʻosiʻomia o laau ma fetaui i le laufanua o le togalaau.

O le fausiaina o ia ala e faigofie lava lena, ona o lenei e le faʻatauaina ai ni mea faʻaopoopo ma galuega faʻatino. Fefiloi mai le sima o maa taitasi. O lona tele e tatau ona faigofie mo le vae atoa i luga, ma o le mamao mai le ogatotonu i le ogatotonu o le maa e tatau ona fetaui ma le averesi lautele o le laasaga e mafai ona fuafuaina pe a tumau mamao e vaevae i le numera o faia i luga o ia laa). I luga o se ala faapena, e talafeagai ma filemu i ai, ae le tamoe. E manaʻomia foi le amanaia o maa i le va o maa i se mea 3-5 cm, ina ia mafai ai e le mutia mo le tele o ituaiga meaola.

Tekinolosi masini ala

Sese auala mai le lautele. Correte masini masini tekonolosi

Ia faʻaaoga vave tele le faʻatonuga faʻasino le faʻatonuga, ma ia amata loa ona fausia. Mai i luga o le lalolagi, e manaʻomia le aveese o le laʻau o turf ma humsus ina ia tumau le laʻau i luga. O le pito i lalo o le pu e sauā ma le oneone, o le a avea ma alavai ma aluga. O le oneone vaega e tatau ona 6-10 cm i lalo ifo o le maualuga o le lalolagi. O pito o le ala e le tatau ona faia e ala i le lagona o le tino sili ona faigata - o le maanumi. E mafai ona fai se pu mo maa taʻitasi vavaeeseina, ae mafai ona e aʻe se tasi trove ma le malosi atoa, ma pe a uma ona faʻatumuina maa i totonu ma gaʻo le uafu. Afai o le auala o loʻo fuafua e savali tele ai, o le mea lea e sili atu le faʻatumuina o maa taʻitasi - o le a faigofie ma taugofie. Afai e te manaʻo e faia ni auala faʻagaioia sili atu, i lenei tulaga e sili atu le tosoina o se utu sina umi ma faia se galuega faʻatino, susunuina uma maa mai le tasi ma le isi. O galuega faatino e mafai ona aveese le aso na sosoo ai. O taimi na tuʻua e le fale e faʻatonutonu ai i le mutia.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona tutoʻatasi teʻa o faʻailoga i le umukuka

O le faʻatafunaina o le faʻaaloalo ua saunia mai lenei mea fuafuaina: 4-5 vaega o le oneone e ave le faʻailoga o le sima ma le 1 vaega o le vai ma 1 vaega ole vai. Tusa ai o lenei tulaga, e lava le malosi o le sipalosia e lata mai le mamafa i le 25 kg, lea na lava. E ala i le faifai pea, o le paluga e tatau ona tutusa foliga faanoanoa kulimi.

A o leʻi faʻatumuina le sima, le pu e onosaʻi i le vai ma faʻatali mo lona faʻaputuga lelei ina ia le tafe atu le oneone. I le sifi i le faasalaga e te manaʻomia e fetaomi atu ai se faʻamalosia o le faʻamalosiʻau, pe naʻo le teuteuina o le uaea mo sili le malosi.

A o le mea e mafai ai ona faia le maualuga o maa o le maualuga o pito o vaialuga e tatau ona tutusa, ae leai se mea o le taoto i luga o maa uma Ina ua savali i le ala, ma alavai ai foi i maʻa nei mafai ona pisa ona paoa ma pa'ū. O lenei tulafono e le talafeagai pe a iai le auala o loʻo i totonu o le auala, o le a maua ai maa mai le sitepu ma, le mea moni, o le a le pepelo i le tasi tulaga.

O lea e tutusa foʻi maa ma mea moni, na taia ai i latou i le fesoasoani a Kelu, ona fai lea o le mauaina laiti, atigi po o itulagi. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia ina ia mautinoa o eseʻesega i le maualuga e le sili atu i le 0.5-1 cm. O gaioiga na e faia ai se maʻa-ipu.

I le sekone ina ua maeʻa le aso, pe a uma ona tago atu le sima, ae o loo sa faaauau pea ona faʻaleleia, tamai potu ua fausia ma ua tumu i le spaced ma ua tumu i le siota. O nei taga e talafeagai i ala atoa po o maa tetele. O maa laiti e mafai ona tuʻuina atu le taʻamilosaga, ma sili ona pisia o pito i luga pe a latou le malepe pe a latou le malepe pe a latou o mai i o latou pito.

I luga o le ala e mafai ona e savali i le 3-4 pe a maeʻa le aso, e ui lava i le mea moni o le sima e faʻamautu atoa pe a maeʻa 3 vaiaso. I lea vaitaimi, e tatau i le auala ona faaitiitia atoa ai ma le vai ina ia faʻamalosia atili i fafo ma le faʻaaloalo i fafo ma i fafo atu le maʻa, ma o le a vave tele ai ma leaga tagata ma meaai ma laisene ma manu laiseneina. A tupu lenei mea, o le maa sima e masani lava ona le mafaia ona iloa mai le maa masani masani.

Mataupu i luga o le autu: E mafai ona maua le GLee Wallpaper mo vai-vela vali, puipui sauniuniga

Maʻeu le faitotoʻa o le faitotoʻa

Sese auala mai le lautele. Correte masini masini tekonolosi

O le auala mautu na faia i le mataupu pe a manaʻomia se avega malosi, seʻia oʻo i le aluga o le taʻavale. I lea tulaga, e manaʻomia le faia o se utu i le umi atoa o le lumanaʻi ala ma fai se galuega. Faʻapipiʻi le mea faigaluega, e mafai ona e faʻaogaina le manifinifi paneur, sperpes o le vai uʻamea. E le tatau ona sao le galuega. O le pito i lalo o le utu e tatau ona faʻatumuina i le oneone ma sasaa vai e solomuli ai. O le faamalosia o le Mesh ua tuu i lalo, o loʻo tutuli ai le sima.

I le aso lona lua pe a uma le faʻatumu, o le taganuʻu o le ala e ao ona vaʻaina nei e foliga mai ua sasaina maa vavaeʻese i le va o latou. O le faia o lenei mea, i totonu o le sili atu le siʻosiʻomia o le faʻaʻaisa e tatau ona e faia le lautele lautele mai le 0.5 i le 5 cm ma le loloto o le le tutusa, ma e tatau ona latou tutusa mafiafia. E faʻatupuina ai le auala e pei o se ala o le maʻa masani. O Slots e tatau ona sasaa i le paʻepaʻe poʻo le lanu paʻepaʻe ma se vaifofo. E mafai ona aveʻese le galuega i le aso 5 o le aso 5 o loʻo lelei.

O lea, ua e avea i luga o le matagofie o le togalaau ma malu potu, o loo foafoaina ai se togalaau lelei lava. Afai e te le fiafia i le lanu enaena, e mafai ona e faʻaopopoina se lanu pipisi i le fofo, o le a maua ai e le maʻa, o le a le mafai foi se polofesa poʻo se mea moni pe o se natura e faʻataoto mai ai i fafo lau ala savali.

Afai o oe, ma le alofa ma le onosai, tali atu i le faʻagasologa o le gasologa o le auala, ona faʻatumuina lea o lou fatu i le fiafia ma le faʻamaualuga-e, tilotilo i totonu o lau togalaau , o le a talitonu o lena mea i lenei togalaau palota o se tagata moni o se tagata moni!

Faitau atili