Faʻafefea ona faʻateleina le faʻapipiʻi tulaga o le faleuila?

Anonim

I mea faigaluega ma mea

O le manaʻoga e suia le tulaga o le pamu o loʻo aliali mai i le pito i luga o le faleuila, pe a suia le tulaga o le fola, pe a faʻatau se nofoaga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi. I le taimi lava e tasi, na latou faʻaopoopoina pe lalo ifo o le tulaga o le taʻaloga palu. I tulaga uma, ma siitia ai le suaina o le suavai i totonu o le moli tane e le mafua ai faafitauli tele.

Faʻafefea ona faʻateleina le faʻapipiʻi tulaga o le faleuila?

Suia o le tulaga o le faleuila o le faleuila, e masani ona ona o suiga i fesoʻotaʻiga ma le aofia ai fesoʻotaʻiga, lea e tupu i le taimi o toe faʻafoʻi.

O le le talafeagai o le fetaui lelei ua aveʻesea e le faʻaaogaina o fetuunai. O le le mautonu o le axes o paipa o loʻo faʻamamaina e faʻaaoga ai le faʻapipiʻiina o mea poʻo le kesi fou paipa. O le mea taua o le usitaʻia o le tau o le telefoni o le faleuila o le faleuila ma le paipa o le sua o le suavai. Mai le faʻauiga o le axes o nei pu e faʻalagolago i le tulaga o le faʻapipiʻiina o le faleuila. Ina ia ausia le tuʻufaʻatasia o ni auupega, e tolu filifiliga autu o loʻo faʻaaogaina:

  • masini o se nofoaga faʻapipiʻi fou ma se suiga i le tulaga o le tulaga o le vaega;
  • faʻaaogaina o le faʻamaloloina o le faleuila;
  • Faʻaaoga paipa tau fefaʻatauaʻiga.

Soʻo se toe faaleleia poʻo le toe fausiaina e amata i le faʻamamaina o le nofoaga o galuega. E taofia le toetoe o mea uma, o le mea lea, e le fesoʻotaʻi ma mataupu autu e tatau ona ausia. E sili le galue i se potu gaogao ma mama. Mo galuega, o le ae manaʻomia mea tatau ma faʻatauga o measina:

Meafaigaluega mo le faʻapipiʻiina o le faleuila: Oi, samala, Chisel, sikunito, peni, paoa, paʻu, pesti.

  • galu;
  • o le samala;
  • moa;
  • sikulukalaiva;
  • naifi;
  • fale malo;
  • penitala po o faailoga;
  • Piia mo le sala oloa vai;
  • oneone pulu;
  • Bulgarian;
  • otaota;
  • nati, pulumu, pe uila a latou;
  • le sima lea;
  • oneone.

Faasologa o galuega

Aveese le faleuila i le vai sapalai ma le otaota. O le faia lea o lenei mea, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o vai ma motusia le paipa vai mai le taʻavale toso i le tasi itu ma mai le vai paipa i le isi. O vai uma o totoe i totonu o le faleuila e tatau ona aveesea ma pir ma ieie. A faʻapea e onosaʻi le suavai, e mautinoa lava ia sasaa pe a feaveaʻi. O le faleuila e masani ona faʻasaʻo i luga o le laupapa laupapa poʻo luga o le sima o loʻo lalagaina o le pito i luga o le fola. O le suiga mai le faleuila i le sami e masani lava ona faia o le pape papeti pape, palasitika saito poo le pupber stapter. Ina ia toe setiina mai se iviuna, e tatau pe toso le saito, pe aveese le telefoni. Afai o le toesea e le manuia, o nei vaega ua tipiina. FOLAFOLAINA ma le faʻaeteete le fa povi ma le faleuila ua faʻamamaina. Afai e le o fuliina le bolts pe aveesea le faleuila o le faleuila mo isi mafuaaga, ona e tatau ai lea ona volati le sitaili i lalo o le faleuila ma vaega laiti. E faia lenei mea i le fesoasoani a le samala ma chisel, e mafai foi ona e faʻaaogaina le faʻauiga.

Mataupu i luga o le autu: Aʻoaʻo pe faʻapefea ona ou valiina se siata ma se polokalame komipiuta fou

O loʻo i totonu o le olo i totonu o le paʻu uafu e fuafuaina mai mea o totoe o le tuai o le faʻailoga.

Mo le taimi o le toe faʻaleleia ma le saunia o le lagolago i luga, o le sipai sipepe ua tapunia ma le polythylene ata e puipuia ai lapisi ma ulufale i le manogi lelei.

O le polokalame o le fausaga o le tulaga masani o le pipili papa.

O lapisi uma ma mea e nonofo ai o faʻapipiʻi tuai ua aveʻesea ma se nofoaga mo se nofoaga fou ua saunia.

O se nofoaga fou e filifilia ma o le nofoaga o le mamani eletise. O le faleuila e le tumau i luga o le laupapa laupapa poʻo le faaseʻe, o le mafiafia o le mea o le a aumaia i le tulaga manaʻomia. O le sifi i luga o le faleuila o loʻo siaki e se fale. I le taimi lava e tasi, e tatau ona tu le faleuila e latalata i le pusa olo. O le filifiliga atoatoa, pe a fai o le axis o le forwer ho hobide ma le axis o le paipa paipa o le faleuila. Afai e i ai ni faʻafiafiaga, ona mo le aofia ai i le faleoloa, o le fesuiaʻiga o le suiga ua filifilia. O le faleuila ua aveʻesea ma le mafiafia o le le tumau laupapa laupapa laupapa e fuaina. O lenei lautele e faasino le tulaga o le faalauiloa fou.

O le mea e mafai ona faʻapipiʻi ai le tala i ni auala eseese. Maualuga tulaga e mafai ona suia e ala i le suia o le faavae. A o patu, e mafai ona e faʻaaogaina se laupapa laupapa laupapa. Mo lenei, e talafeagai le 'afa laupapa. Ae o Nufied o poloka puʻupuʻu. Ona o le suluiʻai maualuga i totonu o le potu, o loʻo feagai le Komiti Faʻatonu. O le isi tulaga faavae o le laualuga o se fusipaʻu o le fola, o le mea lea na faia ai le mauga i le fao, faʻasusu i fale palasitika. E mafai ona faʻasaʻo le faleuila ma le epoxy glue. O le lelei filifiliga pe a fai o le Bam Block e faaaoga o se faavae. E mafai ona e tipiina i se hacksw. Ina ua uma ona filifilia se fasi mea o le pamu o le mafiafia o le mafiafia ma siaki faʻapipiʻi o le faleuila, o le faʻafesoʻotaʻi luga o loʻo taʻitaʻia e se faʻailoga. O le faleuila ua aveʻesea ma faʻagaioia e le mea leaga i luga o le faʻatupu o le matagaluega. O le poloka poloka e faʻamalosia i luga o le fola ma fao ma nifo. Ina ua uma ona faʻapipiʻi le faleuila i luga o le mea leaga poloka ma bolts ma epoxy glue, o le faʻavae foliga pei o le faʻaauauina o fale.

Tusitusiga i luga o le autu: 5 sikuea umukuka. m. Ata totonu. Umukuka mamanu i faʻataʻitaʻiga

Faapipiiina mulimuli

Ae e te leʻi faʻapipiʻiina le faleuila, e manaʻomia le fesoʻotaʻi i le taʻavale toso. Ina ia mautinoa e faia saʻo le Fono Aoao, e tatau ona faatumuina le tane ma taofi i lenei setete mo le itiiti ifo ma le itula. E le tatau ona iai techs. A faʻapipiʻi le faleuila i luga o le lagolago i luga o le pu i lalo o le pu i luga o le fao ma lima o loʻo faia i le nofoaga. O le faleuila o loʻo faʻapipiʻiina i le nofoaga o loʻo fuafuaina ma faʻailoga poʻo le penitala poʻo le penitala o pu ma ua matauina. Ona aveese lea o le faleuila ma o pu e galulue ai. A faʻatosina le faʻavae mai le Ceramrac Tile, o le le fiafia na faia muamua i le le faʻasoaina o faiga, ma pe a maeʻa le loloto, o le mafiafia mafiafia e mafai ona faʻaaogaina e le le mafiafia o loʻo mafai ona faʻaaogaina e le mafiafia. O le faleuila o loʻo faʻapipiʻiina i le nofoaga ma faʻapipiʻi fusi faʻapipiʻi poʻo fusi. Faafefe le faia ma le faaeteete ona o le vaivai o le mea. I lalo o le BULL HATS o loʻo taʻitaʻia e le paʻu o lapisi i lalo ifo o pou. E sili le afaina o le sili atu nai lo le toso. Afai o loʻo tumau pea le faleuila, ona o le lumanaʻi e tosoina e le manaʻomia.

Faʻafesoʻotaʻi le sapalai vai e sili atu le faia o le faʻamalosia o le faʻamama o le tagata ma Cape nati. O sootaga uma e tatau ona siaki. Afai o le laakage mai le moli moli ua mauaina, ona e manaʻomia lea o le siakiina o le saʻo nofoaga o le kesi. A faʻapea o le faleuila e tulaʻi mai, ona faʻamalamalamaina ai le faʻapipiʻi. Afai e le faʻasaʻoina le au taʻalo, o le faʻapipiʻiina o le a toe faʻafou le fusipaʻu o le sima. O le faʻamamaluina o le vai i totonu o le faleuila e ono mafua ona o le faʻaleleia o le maualuga o le faʻapipiʻiina o le faleuila.

I le faʻaaogaina o le faʻamalologa

O le faʻapipiʻiina o le faʻamalologa o le faleuila o loʻo faʻatulaga i luga o le puipui poʻo se pusa faʻapitoa.

Ina ia suia le tulaga o le faʻapipiʻi, e sili le faʻaaogaina o le le mautonu faleuila. Ina ia mafai ona siitia maualuga pe maualalo le mamanu, e lua auala e faatatauina:

  • Faʻaaogaina o le Faʻagaioia faiga;
  • Faapipiiina i le fale puipui o le sima.

O le faʻapipiʻi faiga aiaia mo le faʻapipiʻiina o le faleuila i le mamanu faʻapitoa i le ituaiga o le faʻavaʻa. O le mamanu faʻataga pe a maeʻa le faʻatulagaina o le faʻavaʻa o le tulaga o le tulaga ma faʻasaʻoina le faleuila i le tulaga lelei o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi i le paipa. Ina ua maeʻa uma fetuunaiga ma siaki, o le faʻapipiʻi faiga e mafai ona natia e se sipuni laulau ma filifili ai soʻo se faʻamaufaʻailogaina.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona tusia le delux pepa puipui: faʻatonuga

Mo le fauina o le faʻavae o le faʻavae mo le faʻamalologa faleuila, o le a manaʻomia:

  • lua steel stored ma le M20 filo e oo atu i le 800 mm;
  • Nati, aulaese;
  • Fao i luga o se laau;
  • laupapa pe palu mo galuega;
  • Vaifofo fofo.

O le faʻapipiʻi i luga o le fale puipui o loʻo amata mai le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi i luga o le sipi o le faleuila o le faleuila. O le faʻavasegaina o se faʻaliliuga tele i le va o le faleuila ma le swel system. Ona filifili loa lea o le faʻapipiʻiina o le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le saoasaoa. E mafai ona faʻapipiʻi atigipusa i totonu o pu i le puipui, pe a pe o le a avanoa o le le o iai nei, i le kelu mo sima. A maeʻa ona faʻapipiʻi laulu, e fausia galuega mo le fausiaina o se faʻavae o le sima.

O le faiga e aofia ai le tolu puipui: lua itu ma foliga. E mafai ona latou mauaina mai Plywood. Faʻamaumauga, o le a faia i totonu o le isi faleuila, o le mea e tosina ai le galuega e tosina i le puipui. O le puipui pito i luma o lo o faapipiiina malosi i le tulaga.

A maeʻa ona aoina le faiga, e tatau ona e faʻapipiʻi le faleuila e siaki le saʻo o le saʻo. Ona aveese lea o le faleuila ma o le faʻapipiʻi o loʻo ufiufi i se polythylene afifi e puipuia ai lapisi lapisi i le afi. O le taufaasese o le Cloatur e tatau ona ootia i le pito i luma o le galuega faatino mai totonu. Mai totonu mai luga, o se fasi vai o loʻo faʻapipiʻi i le puipui pito i luma. O le a fausia se loloto i le sima o le auala e mafai ai ona fesoʻotaʻi le tane.

O le mea e tatau ona faia i luga o mea laiti i ni vaega laiti e puipuia ai le sifi i luga o le alavai mai lona tulaga. E fetaui lelei, e mafai ona "tusia le" uaea, pe amu i tulimanu. A uma le taimi e faʻaalia ai le sima lea, o lona uiga, ia le itiiti ifo i le vaiaso, o le mea e faʻaaoga e aveʻesea. O le faleuila o loʻo tuʻuina atu i luga o fusi o le sima o mataʻupu o studs. Ina ia faʻafesoʻotaʻi le alavai paipa paipa ma le faʻafefeteina, o se vaega o se pipi pipi ma se lapoa o le 110 mm umi faʻaaogaina. Soʻo se fesoʻotaʻiga uma i le faleuila i lalo o le faʻamau o loʻo sioa ma silig o le sami. Mo le pito o le polykansization tali mai, o le taligalu manaomia se aso. Mo le faʻaumaina o le faʻaiuga o le lautele o le faʻavae, e mafai ona e faʻaaogaina se paʻu poʻo se isi fesoʻotaʻiga.

Siitia le maualuga atu pe lalo ifo o le sili ona talafeagai o le tino A maeʻa ona faʻapipiʻi, isi nofoaga faʻaopopo mo le faʻamamaina o le potu foliga mai. O le auala sili e faʻapipiʻi ai o se masini faʻapipiʻi, ae e sili ona taugata.

Faitau atili