Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

Anonim

O se fale matagofie ma le masani ai o se miti o le tele o le sili atu ona taumafai. O se tasi o filifiliga e fai ai lou fale e le pei o isi - faʻaaoga le georaciacmic greazing. O le fale ma pakeramimis Windows foliga ese. E oʻo lava i se tala faʻapitoaina faigofie, e le masani ai, ma pe a iai foi ni mea e le masani ai, e manino lava aʻiaʻi ese mai le lautele lautele.

O le a le gloramic greazing

O le payraciac o Windows e nofoia se tele o vaega ma, o se tulafono, o le maualuga e nofo uma i le fola i le fola. O lenei ituaiga o glazing e manaʻomia se saʻo fuafuaina ma le mafaufau lelei-mafaufau-le-talimalo fofo. O faamalama tetele o se faamalama tele lele lele, o lona uiga o se malosi malosi, o le a tautua e avea ma lagolago o le taualuga ma puipui o le fola lona lua (pe a iai).

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

Fale ma le passuromic Windows: View mai totonu

O tapulaʻa faʻavae i totonu o fale e toetoe lava o le tele o faʻamalama e toetoe lava a faʻaaogaina, e pei ona tutusa mataupu taua ma manaʻomia lona fofo. Taitasi ma fale ma Pecsouraoc Greaszeing o se suʻesuʻega taʻitoʻatasi, ma o lona faʻaaogaina o le paleni tupe.

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

E oo lava i le masani lava o le fale ma le passticows faamalama foliga sili ona manaia

Afai e leai se avanoa e faʻatonu ai se poloketi taʻitoʻatasi, e ono liliu atu e suʻe ai se tagata sauniuni, lea e sili ona talafeagai ia te oe. E sili le faʻaaogaina atoa, e aunoa ma suiga ogaoga. Naʻo fetuunaiga e mafai ona faia, lea e le aʻafia ai le 'oloa o loʻo tutupu. E mafai ona suia na o le tulaga o le le masani ai. E oʻo lava i le tulaga o faitotoʻa ma faamalama i le faʻapipiʻiina o fausaga e aunoa ma le toe fetuunai e le mafai ona paʻi atu

Foliga, mamalu ma le le fiafia

O le fale ma le gramorac glazing foliga foliga le masani ai ma manaia. Ma o le mea tonu lava lea e tosina i totonu o fale. O lea o se taimi e ulagia foliga o le muamua o le tau.

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

E i ai galuega e le masani ai

O fea ou te vaai iai

I fale tumaoti, o le Panaramic faasee fai i totonu o potu malolo, e masani lava i potumoe. O isi taimi o le auala lea na liliu ai le avanoa matala veranda i totonu o se tagata i totonu, o nisi taimi latou te faia se togalaau taumalulu mai le potu. O le isi faʻamatalaga talafeagai o se tasi o le vaitaʻele pa puipui e fai ai tioata. I le aotelega, e tele lava talosaga ma e le o masani ai ma manaia.

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

O le faapaologa ma le Sotoracs glazed - maualuga le tele o ituaiga sili

I fale mautotogi, o le passkaramic Windows o loʻo i luga o palcony poʻo logsias. E tele lava taimi i fale maualuluga o loʻo iai i le tele o faamalama i nofoaga e nofo ai, ae o le fale foʻi ia. E moni, i lo tatou atunuʻu e matua seasea lava.

Tulaga lelei ma le le atoatoa

Afai e te mafaufau e uiga i le mea e manaia le i ai o le chanaramic glazing i totonu o le fale, mafaufau i foliga nei:

  • O le i ai o le tioata tele o le tele o moli i totonu ma se matagofie vaaiga e tatalaina i soo se taimi o le aso. O se mea lea. Ae o le fesuiaʻiga o le galue i itu uma e lua, mai le auala agai i le potu e aloaʻia foi se iloiloga matagofie. Aemaise i le pogisa, a o liliu le moli. Ma o se minul. Ae o le a fetuunai. Faʻamatalaga o le Mafaufauga - Puipuiga poʻo ni ie faʻamalosi, ma le le masani ai - le faʻaaogaina o faʻata pe faʻapipiʻi matatioata. Ae taugata tele mo le tioata, ma o isi tupe faʻaopopo ma, ua maua se mea se tele o mea, e tele foi foʻi latou.

    Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

    Ia i ai i le vaʻai o tagata uma - e le o tagata uma e fiafia i se faʻamoemoe

  • E tasi le tioata o le vevela o le vevela e sili atu le maualalo ifo nai lo le isi puipui. Ona o Windows e faia o le faʻaluaina-glashed Windows, ma mo le ogatotonu o le Lusia e tatau ona latou lua-potu e lua potu (tolu matatioata i le va o latou). E ala i le faʻaaogaina o le fale, latou te le o alagaina i le piliki puipui i le 2 piliki ma se vaega o le faʻalumaina (o le vevela o le faʻaaogaina e tusa ma le 0.9 ma e mafai ona faʻaopopoina le tele o tioata faʻapitoa). O lea o fefe e uiga i le mea moni o le faʻamafanafana o pili o le a tele naua, ua le aoga.
  • O loʻo i ai popolega e faigofie o faʻamalama lapopoa. E le faigofie atu nai lo le solia o le pa o le sump. O le fale ma le passticows Windows e matua saogalemu lava, a o tioata e oʻo i le faʻatulagaina lomiga o loʻo faʻataʻitaʻi ma faʻamalosia ata. Afai "e le fetaui", e le fetaui ma oe, tuu i totonu o matatioata a le au tioata.
  • I tua o tioata o le a masani ona tausi. O le palapala e le mautonu i luga o tioata foliga foliga mai. E tatau ona iloiloina.

    Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

    Manaʻoga tumau manaʻomia

  • I le vevela taumafanafana vaitau, e tatau ona faʻaaogaina pupuni mafiafia, mata tauaso poʻo le le itiiti ifo ma le malamalama lelei ie puipui o le a faʻatapulaʻaina ai le tui o le la susulu. Ma sauniuni pea mo le mea moni o meaafale, pa, o le atoa seti o le a vave ona mou atu.
  • E i ai le isi tulaga o le aisa tioata i le taumalulu. Tusa lava pe soloia faamalama, o le a malulu le aisa. E tatau ona fufulu e le aunoa. E tatau foi ona tatou togi le kiona i le taumalulu - e faʻatapulaʻa le iloiloga, e ui lava e foliga sili.

I le tulaga lautele, o le mamalu, ma le faaitiitia o tagata Apilora mimiti i totonu o le fale iina. A fuafua e fausia se fale ma faamalama pamu, iloilo se mea taua tele e pei o le ata o le laufanua, lea ua le amanaiaina. Afai o se pa tuaoi lea, e faigata tele le tau o le pa o paopao,

Fale ma le passticows faamalama: foliga

E i ai foʻi nisi foliga e le faʻatatau i soʻo se tulaga lelei. Muamua, o matatioata i le paseramic Windows e mafai ona i ai i le improsses (crossbars) pe leai. Tasi tioata mai le foloa i le fola e foliga aulelei, ae e taugata, ona o le tele o manaʻoga ua faʻaalia atu i ai.

O faamalama vavae ese i luga o le itu foliga ese, ae le leaga. O le tau o se tagata o le parkaramic glazing e maualalo ifo, ae o le vaeluaina i vaega e tatau ona lagolagoina ai le isi o le Windows (masani tele). E tatau ona manatuaina.

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

O Wiloralociam Windows e mafai ona faia o tioata mautu, pe mai vaega e vavaeeseina e le imposses

A fuafua se 'upega tafaʻilagi, o se fale ma pakeramimic Windows i o matou Latitis ua fautuaina ina ia mafai ona avea ma vaega tele o le grazing o le itu i saute o loʻo i ai i le itu i saute ma se saʻo o le ± 30 °. I lea tulaga, o le potu tuʻufofoga o le a malamalama ma faʻamafanafanaina. Ae o loʻo iai le isi Davic - puipui, le foloa, o meafale e faʻafoʻi mai ai meaafale. O le tasi galuega faatino o le pikiina o lanu e le mafai ona maitauina le leiloa o le lanu. O le auala lona lua o le faʻaaogaina o se fale ina ia o le pa o le palolo i sasaʻe poʻo sisifo. O le tulaga faʻatagaina lenei i le malamalama ia lava, ma ua sasaa i totonu o le faʻamalama ae le o le atoa o le ao. I le lautele, e te filifili ia te oe.

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

Mo le faʻamamaina o faamalama o pacrorac

Ina ua mafai ona o le taumalulu mai faamalama mai faamalama, ae na te leʻi tosoina le malulu, sa latou tuu ese ni galuega i lalo, o loo fausia ai se vaipuna vevela. O moli iloga o le a le tuʻuina ii, ae mafai ona e faʻapipiʻiina le faʻapipiʻi (totonu) moli poʻo ni aulotu. E mafai ona fai i le eletise ma le vaega o le vai pulou stating system, ae faʻapipiʻi la latou mea faigata, ma e matua tele le tau o latou.

Ituaiga o Payramic Windows

O le Payruor Windows o ni ituaiga e lua: malulu ma mafanafana. O le malulu malulu o loʻo faʻaogaina i luga o le vai inu, kugas, terraces. Latou te faavaa pe leai se mea. O le na o le faapolopolo na o le mafiafia o matatioata o le tele o le tele o loʻo fufusi malosi i le isi. Sa gesoracac ma Ramami o le mea matou te masani ai. Laupapa po o le palasitika vaega i totonu o le tioata ua faaofiina. Ae o le malulu malulu e seasea seasea, o le a sili atu le faʻaaogaina o faamalama e mafai ona puipuia mai le malulu ma le vevela.

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

Faʻataʻitaʻiga o le malulu faʻatamala

Tele taimi i lenei aso o palasitika po o metroplastic faamalama. Fuafua i luga o le tau, e mafai ona e filifilia le numera manaʻomia o mea pueata, o le ituaiga tioata (tusi, ma le faʻatafuina o le tino, malosi le malosi, faʻamalosia foi ma asmored). O le iʻuga, ma se faʻapipiʻi faʻapitoa, e mafai ona e maua faamalama e le sili atu le leaga nai lo puipui tuʻufua i totonu o le vevela inisinia uiga.

O le fale ma le passticows Windows e mafai ona i ai Windows ma se isi ituaiga o tatalaina:

  • Tutuli. O i latou ia e le matala uma.
  • Ma le ventrais ma micro. Tatala faamalama e tatau ona mautinoa le fou o le ea fou. E le manaʻomia se Polokalama pe a iai se vaʻalele-o le amoina o le vaʻa.
  • Aau. Le masani masani o le tatalaina. E mafai ona faʻaaoga ia Windows e ulufale ai i le tino poʻo le teʻelega, veranda, i le auala.

    Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

    Swing Windows - o i latou o lea ua tatou masani ai

  • Faasee. E iloga ona latou iloga i le mea moni o le sash agai i itu. Sili atu le talafeagai, e pei ona le manaʻomia le avanoa avanoa i luma o latou. I le faʻatinoga o onapo nei, e leai se vevela sili ona leaga ma foliga faʻamalosi o uiga nai lo le feʻeno i le masani ai.

    Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

    O le faʻaseʻe o faiga e talafeagai aua latou te le manaʻomia avanoa i luma o le faitotoʻa.

  • Gagau. O Wiloramic Windows e mafai ona faʻaopopo e le ituaiga o tusi. 5-6 SISH E mafai ona aofia ai. A faʻapipiʻiina o ia faʻamalama / faitotoʻa, e mafai ona e liliu le potu i se faʻalavelave matala.

    Gagau le faitotoa ma le potu liliu i le vaega o le terace

Faʻaogaina o faitotoʻa o eseese metotia amata, e mafai ona ausia lena aoga e te manaʻomia. O fale laupapa ma faamalama o pakefic ua seasea lava. O le mea moni o le laupapa e suia pea le tele ma masani o le Windows tuu i totonu o le faitioga faʻapitoa, o loʻo tauia mo lenei gaioiga. Afai o le eria o Windows e matua tele, e mafai ona avea ma faafitauli. Afai na maua le filifiliga, e mafai ona e tuiina o laupapa po o faamalama palasitika. Ma o lena palasitika papaʻe e le foliga ese aiseeseesetete lea, na latou tuu faʻataʻavalevale i se ata tifaga e simiina ai fafie.

Poloketi o fale ma le gramoia glazing

E maeʻa le aoga o le faʻapea o le tau o le fausiaina o se fale o se fale o le a le taugofie. E foliga mai o le uunaiga ona o le tele o eria, o le a le Window Windows. Ae o faamalama e tatau ona avea ma lelei uiga, ma e le faatauga foi.

O tagata o Atiuramimis Windows i fale e masani ona faia i le ERKER. O lenei faiga teuteu teuteu e afio mai i le fale foliga le masani ai, ma faʻatasi ai ma le tele o faamalama, e maua e le fale uiga taʻitasi.

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

Fale ma le Erwer ma Payramic Windows

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

Le masani-tulaga i le fale o loʻo faʻamamafaina e faʻamalama tetele.

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

PLAOROORO faamalama mo le lua fola - o se filifiliga manaia

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

Le masani masani masani i le tusiata

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

O fale faapena e iai se manatu le mafaufau.

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

O le fale ma le passkomic Windows e le tatau ona i ai se vaega tele

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

O le taualuga e mafolafola, ae le mafolafola. O le a faapena foi ona tupu

Ua fetaui lelei faamalama tetele i totonu o le fale o ni tusitusiga. Afai e i ai ni faʻamatalaga le masani ai i totonu o le fale - o le taualuga, pato, ma isi mea - Latou te faʻamamafaina lenei auiliiliga i le le mafaufau i ai ma faʻamaonia ata o poloketi. A leai se faamalama tetele ua tupu, o le tele o le manaia o nei fale o le a leiloa.

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

Maualuga faamalama e maeʻa faʻatasi ma aso nei

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

O lenei fale e masani lava o oe o le a le valaau

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

Tuaoi ma se pa malosi o le pa e fausia ai se eseesega

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

O le fuafuaga atoa e malamalama ma le ea. Ma e ui i lea e ui i lea o le mea moni o le sikuea e sili atu

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

O le vaega atoa o le pito i luma o lo o tumu i tioata

I le tuʻufaʻatasiga ma le motusia o taualuga o foliga lavelave, o aketamini paʻepaʻe e sili atu le masani ai. O ia galuega i foliga vaaia o le sili ona ofoofogia.

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

Paranacial Glazing i se fale tumaoti ma fale mautotogi

Tusitusiga i luga o le autu: O le uamea moe faia oe lava - gaosiga tekonolosi

Faitau atili