Palasitika faamalama slips: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 auala

Anonim

Ina ua uma ona faʻapipiʻi faamalama palasitika, o le faʻamalama matala foliga mamao mai le sili ona lelei: pipiʻi o fagu, fasi nofoaga o puipui. Uma le "matagofie" ua tapunia i auala eseese, o le sili ona aoga, vave ma taugofie o mea palasitika. Ia lelei i latou mai sanu saito (lua vaega o palasitika, i le va o le polypropylene). Ua latou mafiafia, ma eseu, fai mai i se mea lelei.

O auala autu o le faʻapipiʻiina o palasitika slopes o le lua: ma le amataga talaaga ma e aunoa ma ia. O mea uma e lua o loʻo tuʻuina atu i le sitepu i le sitepu ma ata. Faʻafefea ona faʻalelei le malifa i luga o palasitika Windows filifili mo oe lava. O auala uma e lua e maua ai ni faʻaiuga lelei.

Ata Lipoti 1: Faʻapipiʻiina o slopes mai sanuisi potu e aunoa ma le amataina o faʻamatalaga

O lenei metotia e talafeagai pe a fai o le faʻamalama ua setiina ina ia mamao mai le faʻamalama faʻataʻoto i le pa o le amataga e laʻititi tele. I lenei tulaga, faapipiiina ma se amataga talaaga (vaʻai i lalo) pe matua faigata, pe - masani mai le itu Loop itu - e masani ona le mafai.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le faʻamalama palasitika, o se ata na vaʻaia.

Palasitika faamalama slips: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 auala

Ata ina ua uma ona faʻapipiʻi PVC Windows

O le masini o le malifa o le palasitika Windows amata i le tapenaina o le amataga: O mea o totoe o le foma e tipi ese le stationery naifi. E na ona faigofie, ona le toe soona faʻateʻa, ua tipi ese le gaoi, ma aua le tipiina - vaia ma tausia, ma mafanafana le faavaa. Faʻapea foi, fasi o sipuni ai, o loʻo faʻalavelaveina ai le faʻalavelave ma le faʻatupuina o le faʻalavelave. Afai latou te sao mea, ma aua le faʻatamaʻia mo le vaalele o le lumanaʻi faʻavave, e mafai ona e tuua i latou - o le a faʻaseʻe ai le vaitutu.

Ona o lea o fao faataamilo i le perimeter o le faʻamalama (matou te tuʻuina i luga o le solo poʻo le puipui o le pamu) manifinifi) 10 * 40 mm - o le itu lautele o le pito o le malifa.

Palasitika faamalama slips: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 auala

Na fao i le tulaga faigata o le nofoaafi

E masani lava e le faʻaseʻe ona oa, ua faʻauma e pei ona faʻaalu, a ea, e mafai ona e sologa lelei, e te laʻaina fasi fasi plywood i nofoaga saʻo.

Palasitika faamalama slips: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 auala

Paz i lalo o le palasitika sanuisi potu

Le isi, i le kuata, o le folo ua vavaeina pito o le mea lea na faatafu ai le vaega o Sandwich. E tatau ona alu i le 1 cm. O le mea leaga na tipi ese lemu ina ia tolopoina i luga o le faʻavaʻa i luga o le faʻavaʻa sa i ai, ae e aunoa ma le palasitika.

O lenei e tatau ona e tipiina le palasitika panels. E mafai ona e faia se tapulaʻa: Ma fua, e mafai ona e faia se stensil. Ma le skel vai, e foliga faigofie. Ave se laupepa o pepa, sili atu nai lo lou faamalama (sa ou i ai le pepa puipui tuai). Apalai i le malifa, le saua, punou superfious. I luga o laina curved vavae ese, taumafai, fetuunai le manaoga.

E sili atu le talafeagai ona amata i le itu taumatau o le amataga. I le faia o se pepa mago, otootoina i luga o le palasitika. Ile lafoaʻiga, e uiga i le 1 Cm tuʻu le mea manogi leaga, i le pito i luga, lea e faʻaofi ai i le faʻaopopo o lenei senemita. Ma sina laina tuai, tipi ese - tipi ese le faigofie nai lo le maulalo.

Matou te tipiina ma le naifi ma le upega tafailagi mo uʻamea, taumafai, faʻasaʻo ia maua le palasitika, e aunoa ma le fetuʻutuʻunaʻi. E tele ina ia tapunia le laugatasi ma le sima. O le pito e toetoe lava a lamolemole, pe a manaʻomia, matou te galulue i le faila.

Palasitika faamalama slips: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 auala

Faaofi le pito i luga o le faaputuga o palasitika

Aveesea o le faʻataʻitaʻiga ma le faʻapipiʻiina o le pito i luga, i luga o le pito i fafo, o le a faʻaoʻo atu i le pa, filifili pu i luga o le mafiafia o le curniction, solomuli i le 0.5 cm mai le ofi. Sili atu le faigofie ona faʻasaʻoina ma aua le faʻaleagaina le palasitika.

Mataupu i luga o le autu: mamanuina o ogaumu mo le tapou o Rusia

Toe fai, tuu mea, matou te uia se maalili ma le saming foia ma pupuu "pshiks" faatumuina le fiafia o le foma. Matou te taumafai ia matua loloto lava pe a mafai ai, ae matou te le o tuua le tele: na ia foloina e mafai ona manumalo i palasitika.

Palasitika faamalama slips: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 auala

Faatumu e pei o lena

E tele taimi o le galulue ma le kilia o Aam. Afai o le palasitika o le lamolemole, e le lelei le lelei o le foe e le lelei tele. Ina ia faʻaleleia poʻo le faʻagaioiga o le laualuga, o loʻo feagai ma le puipui, mata, pe / ma e muamua ona faʻaleleia le faʻapipiʻi. O le lona lua o le faaupuga: mo le masani ai polyganezation o le foua e te manaomia ai le susu. O le mea lea, muamua o faapipiiina le palasitika, o solo solo ua faʻapipiʻi i le vai mai le fagu. O mea masani, pefu i luga o le puipui e le tatau ona - o le fufuluina ma le pulumu pe aveʻesea ma se ie puipui. Afai o le Plaster poʻo le Mortar o loʻo tatalaina, o le galuega muamua o loʻo togafitia ma le i ai aʻe o Prinet, o le a fesoʻotaʻi uma vaega o le sima i totonu ia latou lava.

A maeʻa le vaega, ma teu le folauga, fusi mau i totonu o pu ma malupuipuia le pito i fafo i le pa. O le fale mautotogi, malolo i le faavaa o le faamalama.

Palasitika faamalama slips: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 auala

Nonoa pito i luga o le palasitika o lo o i luga o le faamalama malifa

E tusa ma le tutusa tekonolosi, na matou tipiina se mamanu pepa, taumafai, matou te faia le palasitika - tipi ese le laulau palasitika. Lenei e tatau ona e saʻo, o lea e i ai le itiiti ifo i le va o le vaega o le pauna ma le faʻamalama (pito i luga o le pito i luga). O le faia lea o lenei mea, o le pito o le a faia ni pepa fatu. Ina ia faʻafaigofie le pito sa sili atu ona faigofie, e sili atu le fetaui i le oneone na faʻapipiʻi i se paʻu lamolemole, o se faila poʻo se laʻau o loʻo i ai (afa lio).

Palasitika faamalama slips: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 auala

Punavai o loʻo togafitia

Na matou mauaina i le lelei (i le mamao e mafai ai) o loʻo i ai) i le pito i luga ma pito i lalo, faʻapipiʻi i le nofoaga, toso le tasi pito i totonu o le faʻamalama. O le a le iʻuga o le iʻuga, tulaga o le pito i fafo o le pito i fafo i le tasi tulaga ma le pa puipui. E mafai ona e faia lenei e se tagata tusitusi i luga o le nofoaga, ma e mafai ona e galue i luga o le laulau (se penitala, se manifinifi manifinifi, maligi se mea maoti.

Ina ua uma ona aveese, i luga o le pito i fafo, o le va o le va o pu i lalo o counction. Na matou setiina le komiti e oʻo mai, matou te avea le paʻu, ma mai le pito i lalo o le avanoa. Tele naua ma o iinei - e le lelei, aua e mafai e le palasitika ona alavai. O le mea lea, faʻatumu i ni ata puʻupuʻu, taumafai e faʻatumu tele tele.

I luga o vaega o le stripes o slope, e mafai ona e faia eseʻese: I le maeʻa o le faʻapipiʻiina o le pito i luga o le pito i luga, e amata i lalo o le faʻavaʻa, faʻaaoga mea leaga i le faʻapipiʻiina. O le fasi pepa e faʻamalosia pe faaee atu se tamaʻi gata. Naʻo le le faia mai le pito, ae savali sina mea puʻupuʻu. Ona setiina lea o le palasitika vaega i totonu o le chodve groove, faʻaalia pe a manaʻomia, faʻatumu le toe vaega o le kiliaina (aua neʻi galo le pa o le puipui ae le o faʻapipiʻi). Faʻatumuina, fetaomi, faʻatusatusa, fusifusi i le ufiufi i totonu o le pa.

Palasitika faamalama slips: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 auala

O soʻoga pito i luga ma lalo o soʻoga e tumau ma le vali lipine i le polygaboation o le faga.

O lea e i le faʻagasologa o le polygabilization o le fumū e leʻi faʻaseʻe ai pito o le malifa, i le pito i luga ma i le pito i lalo o le soʻoga o loʻo faʻataʻitaʻia e vali ata. Tusa lava pe o le a le taumafai e teuteu tonu le palasitika, gagau, e ui lava lava, tumau. E mafai ona salati i le acrylic. E faʻatau atu i tupe o le ituaiga o le tuina o le 'aʻai, tuu i le tutusa o le fana.

Mau i luga o le autu: foliga o le faʻapipiʻiina o se vai "vevela nofoa afi-adder"

Oomi le fasi i le va o le va, ofuina, ogatasi, sili atu le mama ma se damp soft ie po o le svonge. E manaʻomia le faia o lenei gaioiga i mea laiti ma solo. A o e leʻi faʻaʻaisa le mea, ua faamamaina lelei. Ona - ma le matagofie galuega. E sili atu le talafeagai ona amata le faʻamaufaʻailoga o le slits - vave - o le lautele vaega o le malifa o le malili, ona alu ai lea i lalo o le tasi itu, i le isi itu. O le mulimuli o fana ma le faamalama sill.

A maeʻa ona mago, 12-24 itula e faʻamoemoe i luga o le sami (tusi i luga o le paipa) acrylic e mafai ona toso i totonu o le Seam - o le a le tele o avanoa. O nei nofoaga uma e oʻo i le taimi lona lua i le tutusa metotia. A maeʻa le vaega lona lua, pe a fai e i ai le mamafa ma faʻafitauli, e mafai ona faitaulia e le saito ma le manifinifi. I le tulaga lautele, e sili atu le lelei o le fua lea, a leai e mafai ona e maosia palasitika.

Palasitika faamalama slips: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 auala

Faapipiiina palasitika slope

Uma, o palasitika slopes faʻapipiʻi. Ina ua maeʻa le mulimuli o le auvaʻa, o le stieezes e manaʻomia ona tuʻimomomoina, tufatufa i le laualuga o puipui. Ina ua maeʻa, e mafai ona e aveese le ata tifaga e lanumoana. O le iʻuga, o le faʻamalama o le a foliga faʻapena.

Palasitika faamalama slips: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 auala

Faamalama ma le mauaina mai palasitika (sandcic pati)

A faapipiiina nei palasitika slopes, o le sanuisi o le sanuisi potu o loʻo faʻaaogaina. O le lua vaega o le palasitika, i le va o loʻo i ai se soʻo se vaega o le taufaʻatau. I le lava tekonolosi e lava, e mafai ona e faia le faʻavaʻa o le faʻamalama mai le paʻu maualalo palasitika faamalama po o puipui paʻepaʻe pvc panels. O mea e le faʻatagofie ai - Ponels: E tusa lava pe faigofie ona tulei, e ese mai, pe a vaʻaia le foliga o le palasitika (taugofie). I papa sa latou oneone ma faamalama palasitika, e leai se mea. Ma o le taumafaiga e faatau atu, e tele, ma e leai lava se mea e fiafia i ai le ita.

Faapipiiina o palasitika faamalama o loo faamatalaina iinei.

Ata Lipoti 2: Mauga o palasitika malifa ma amata talaaga

O le faʻapipiʻiina o palasitika slopes ma i luga o lenei tekonolosi mai le tapenaina o le faʻamalama amata amata. Oti ese le Fomam, ua tatou aveese mea uma lava, tatou te mafaufau i le pefu, pe a talafeagai ai, matou te tausia le aotelega o lomia o le uu.

Palasitika faamalama slips: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 auala

Sauniuniga o faamalama matala

Faataamilo i le lautele o le tatalaina, ae o le latalata i le faʻavaʻa, o le laupapa laupapa ua mautu. Filifili le mafiafia o lona uiga i luga o le mamao: E tatau lava ona toetoe a alu i le faavaa. O le tasi itu o le pa e manaʻomia e galue ai le ruble, faia o se malifa. O le tulimanu o le faʻanaunauga o lenei foliga e tutusa ma le tulimanu o le malifa. E mafai ona faʻapipiʻiina, ae e sili atu lona faigata tele, vagana ai e iai le lapotopoto e vaaia ma se tulimanu fetuutuunai.

Palasitika faamalama slips: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 auala

Matou te faia le malifa i se tasi o foliga o le bruck

Faʻatupuina pa o pa e faʻapipiʻi i pa o le tino o le amataga o le amataga. O le metotia o le faʻapipiʻi faalagolago i le mea o le puipui. Afai o le puipui o piliki, e mafai ona e taumafai i le ki luga o fao, e tatau ona tuu se solo i le sima.

Palasitika faamalama slips: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 auala

Faauma le pa

Faʻatau le amataga o le talaaga i totonu o le faleoloa, faʻatu i luga ma le umi itu i le pa, faʻapipiʻi. E sili atu ona faigofie ma televave i le laupapa e faʻatino ai ma puipui mai le fau fau fale, pe a leai se mea faapena, e mafai, i le tamaʻi ulu.

Palasitika faamalama slips: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 auala

Fou amata talaaga

Filifilia o se amataga talaaga, fai se fufusi. E sili atu ona taugata, ae e na o le tolu mita e toatolu mita le tolu o falepuipui i luga o le faamalama, masalo teisi. O le a lelei le faʻamatalaga o le Detese Process e teu le palasitika, vaivai - malamalama ma o le foliga o loʻo avea ma auleaga. O le isi manatu - pe a faʻapipiʻi le talaaga, fetaomi atu i le latalata e mafai ona latalata i le faʻavaʻa ina ia pe o le lautele o avanoa pe leai foi.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona aveese le faʻasaʻo o se paipa o le faleuila

I le pito i luga pe a togiina le mea lelei ma le taua, e tatau ona e fesoʻotaʻi atoatoa ma tipi lelei i se tulimanu o le 45 ° A iai ni avanoa laiti, e mafai ona latou punou ma le acrylic.

Palasitika faamalama slips: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 auala

Faʻapipiʻiina le amataina o faʻamatalaga

E tusa ai ma ia tekonolosi, o le faʻapipiʻiina o le faʻasao o le faʻasao e sili atu le faigofie ona amata i autafa. I le amataga amata talaaga faaupu le vaega. E sili atu foi latou e ave mai taugata ma le mafiafia, ma se mafiafia faaputuga o palasitika. Afai e te tuu le taugofie (taualuga) O lona uiga o le puipui o luma, ma ma susulu malamalama o le a vaaia ni uila vaaia. Sei vagana ai, o eleele e mafai ona faaaogaina tutusa ma se lima tamatamailima.

Palasitika faamalama slips: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 auala

Faʻaofi se palasitika o loʻo iai i totonu o le talaaga

I le lautele, o le palasitika pati e tatau ona sili atu. Afai e le lava tagata lautele, lua ua auai. Ae o le tulaga o le le soʻona e manaʻomia ai o le ai ai o le a iai se isi pa faʻapitoa, o le a faʻamautu ai le faʻasee muamua.

O le vaega e aofia ai i totonu o le talaaga e masani ona umi atu nai lo le amataga. Uu lona lima, faamanatu le laina o le amataga. Ina ua uma ona aveese, tipi ese le laina faailogaina.

Palasitika faamalama slips: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 auala

Tipi i le tele

O loʻo matou toe lolomiina le potu, e alu ese mai le puipui ma faʻatumu le tipiina o Aam, taumafai e sasaa, ae aunoa ma le tele. O lea na tupu ai, tatou amata mai ile pito i lalo ole pito i lalo - matou te ave mai le pito i lalo pito i luga i tafatafa o le fao fao. O lea ua oʻo mai i le pito i luga, o le pito i lalo o le folauga faʻalautele teisi. O loo matou toe faia se laina felelei, ae latalata i le pito. O le latalata i le pito i fafo, o le laʻititi o le vaia o loʻo manaʻomia - aua o le vaega o loʻo faʻapipiʻi i lalo o le malifa, aua o le manifinifi uma e i ai. Ina ua taunuʻu i le ogatotonu, i luga o le toega o le laufanua, fai se gata ma fetaomi le faʻasologa e tatau ona tu ai. Ogatasi ma siaki. Faapipii i le puipui ma vali scotch. Faatulaga foi le vaega lona lua ma le pito i luga. E mafai foʻi ona tipiina o se auala i luga o pepa, ma ia fetuunai le pito i le atoatoa (pe toeitiiti lava) le fetaui lelei o le oneone.

Palasitika faamalama slips: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 auala

Faapipiiina faamalama faamalama mai palasitika

I le faʻapipiʻiina o vaega uma o le malifa ma le malosi ma le valiina o le lipine, alu seia atoa le polygarization. Ma, ina ia aua le tuʻu avanoa i le va o le malifa ma le puipui, o le paʻepaʻe palasitika tulimanu o loʻo teuteuina i fao vaivai. O le galuega autu o le tipi ese tonu i tulimanu. E faigofie ona glue: I luga o fata mumu uma, faʻaaoga se manifinifi kulimi kulimi, fetaomi, pasi, tausia le lua minute. Ona la faia lea o i latou uma o le faapaaga, ona faamagogo ai lea o le laau talipupuni, latou te lalagaina foi i le valiina o le Scotch ma Ope.

Palasitika faamalama slips: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 auala

Faʻapipiʻiina tulimanu o loʻo i le tulaga o le malo

A maeʻa se aso, matou te aveeseina le skitch, o solo mai le palasitika ua sauni.

Palasitika faamalama slips: tutoʻatasi faʻapipiʻi - 2 auala

O lenei foliga pei o se faamalama ma palasitika malifa.

A iai ni slots, latou te latalata i le acrylic, e pei ona faamatalaina i luga. Aua le faaaogaina le silicone. I le Malamalamaga na vave samasama ai o ia. I le tausaga pe lua o le ai ai o ou pili e foliga mataga. Vaavaai mo se papaʻe paʻepaʻe ma le faʻamaualuga ia i latou.

Faʻafefea ona teuteu faʻamalama palasitika faitau iinei.

Ata

Filifiliga mo le faʻapipiʻiina o line ma se amataga talaaga, faʻasee i le faʻamalama faʻavaʻa, vaʻai i lenei vitio.

Vitio filifili faʻapipiʻi o palasitika slopes e aunoa ma le amataina o faʻamatalaga.

Ma le isi auala i lenei vitio. Lenei, ua gauai atu i le maopoopo o sooga o tumutumuga. Na faia i latou e faʻaaoga se faʻamatalaga faʻapitoa. Mafai ona faapena.

Faitau atili