Le mautonu ma faapipiiina o le alavai mo atigi

Anonim

Vave pe mulimuli ane tatou feagai uma ma le mea moni o le mea moni o se suiga mo le siki ua manaomia. Se tasi na ia le manuia pe a uma le taimi o le taimi, e suia e se tasi le atoaga o le plumbing.

Le mautonu ma faapipiiina o le alavai mo atigi

Sinahona ituaiga: fagu i le faatofuina o utube, fagu i ni vaega se lua ma tupola.

Ina ia sefe le taimi ma lona uiga, o le faʻapipiʻiina o le alavai mafai ona faia ia, ma e sili atu le faigofie nai lo foliga. Ma le itiiti ifo o le mea faigaluega e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o loʻo avanoa i fale uma.

A o le i faʻatuina se alavai, o le mea autu o le siakiina o lona atoatoa ma aʻoaʻo se faʻamatalaga puʻupuʻu.

O taimi uma e faigaluega ai o le a ave 20-30 minute, ia amanaia le le fiafia o se siphon tuai. Ma o nisi tomai faʻapitoa ma malamalamaaga mo lenei e le manaʻomia.

Le mautonu o se tuai plum

Le mautonu ma faapipiiina o le alavai mo atigi

Sootaga ata o se fagu siphon.

Ae le i faʻapipiʻiina se plum fou, e tatau ona e faʻaoʻoina muamua le mea tuai. A iai sau mea masani a le palasitika o Sovit gaosiga, o le a le manaʻomia le mea faigaluega. Muamua, ia mautinoa o ni kalone ua polokaina. Mo le magoto, faʻapipiʻi se pakete mo le vai o loʻo i totonu o le siphon siphon. Uncerw o le palasitika nafu ma le king o le popo paipa ma motusia. Ina ua maeʻa, tatala le palasitika lava e tasi le palasitika mai le siphon, lea e malupuipuia ai i le paipa o le ata alavai. Aveese ma le faaeteete le siphon ma sasaa vai mai le sump i le pakete. Ma mulimuli le faʻaaogaina o le paipa o le alavai o le faʻapipiʻiina o ia lava.

Afai o iai sau mea fou palasitika, ona e manaʻomia lea o se sikulukalaiva i le le fiafia. O le faasologa o gaioiga e tutusa ma le tuai plum. Ma ou lima e leʻi faia ai le nati, o loʻo tatagiina le saina o le tapaa o le paipa i le siphon, ma ave ese ai. Ona tatala ai lea o le nati na toe oso i le paipa paipa, ave ese ma sasau vai mai fafo. O le alavai e faʻapipiʻi ai le paipa i le paipa ma le sikulu. Ma se sikulukariven e leai se siku ma aveese le elemene mulimuli. Ae le i faʻapipiʻiina le plum fou, o le magoto i le amataga e sili atu le faʻamamaina lelei mai le 2 itu mo se sili le mafiafia o le tino.

Mataupu i luga o le autu: Ituaiga o laupapa o Boottep Overlap - fuafuaina o le punou utupoto, malosi ma avega

O auiliiliga o se ata tuai e leai se mea leaga e mafai ona faʻaaoga e mafai ona faʻaaogaina o ni vaega o le faʻasaoina i le taimi o toe faʻaleleia. I le tele o taimi, o vaega uma e fesuiaʻi. Pau a le mea e le mafai ona faʻaaogaina le toe faʻaaogaina o le paʻu o le paʻu ma polythylene pakete. I le aluga o taimi, ua avea i latou ma tagata maualuluga ma lē faataunuuina a latou galuega. Palasitika elemene e talafeagai lelei mo le toe tepaina.

Sauniuniga ma faapipiiina o le alavai

Siphon polokalame mo le magoto ma le malosi o le SIK ma le malosi.

Muamua lava, e manaʻomia le siaki le atoaga ma le lelei o faʻamatalaga. Afai e i ai ni sese, ona sili atu lea o le mea e sili atu le faʻapipiʻiina ma sui ni mea fou. O palasitika fasi o le faʻataʻitaʻiga tuai e mafai ona faʻapipiʻi e aunoa ma le faʻaaogaina o le mea faigaluega. O elemene uma na faia i palasitika ma le paʻu. E leai foi seisi e faʻaaoga ni mea faʻaopoopo pei o kelu ma faʻaigoa. O le muamua o loʻo faʻapipiʻi le paipa o le alavai le ata. O lona faʻatasi ma le paʻu paʻu e tatau ona faʻaaogaina i luga o le pu o le magoto o le magoto, ma o loʻo faʻamaninoina ma se nati mai lalo.

O vaega palasitika uma e tatau ona faʻamavaina ma sina taumafaiga e aloese ai mai le motusia. O le nati o loʻo fusifusia o le siphon, o le kapeti kesi ma o le siphon o ia lava o loʻo i luga o le paipa o le alavai vai. Oomi lenei nati e sili atu pe a maeʻa le plum tuʻituʻi atoa, e pei ona manaʻomia le fetuunaiga o le maualuga. A maeʻa lena mea, matou te faʻatuina se popo paipa e fesoʻotaʻi ai le siphon ma le sami. O le umi e faifai pea, o lea e manaʻomia ai le fetuunai o le maualuga o le fusi faʻapipiʻi le sipthon. A uma lena, e mafai ona pati mea uma nati.

E faʻapipiʻiina le palasitika palasitika e pei o le tutusa pei o le matua. Naʻo le faʻapipiʻiina o se alavai alavai ma ona paipa e tatau ona faia e faʻaaoga ai se sikulukalaiva. I totonu o nei pepa, o vaega e sili atu le sili atu nai lo poloka o le tuai o le faʻataʻitaʻiga. O se paʻu paʻu kesi e sili atu i le pu o le magoto o le magoto, ma le uʻamea alavai i le sikulu ua sili atu ona maualuga i luga. I le pito i lalo o le magoto, matou te sauni le paipa ma le nati ma kesi. O nati ua faʻapipiʻiina i le Hub, o loʻo taofia ai le 3 o le tele o ivi. Faatasi ai ma le fesoasoani a se sikulukalaiva, matou te faʻapipiʻiina le fao i totonu o le nati ma alalaupapa, faʻatasi ma sina malosi, a leai e mafai ona taʻe le ivi. O le kesi mai le pito i lalo ma luga o le pito i luga e tatau ona setiina i le amataga o le amataga ina ia fetaui lelei le sikota, ina ia aloese ai le sili. Ona kiphom siphon. I ia alavai, e mafai ona vave fetuutuunai i le tulaga e te manaomiaina. O le mea mulimuli e tatau ona faʻapipiʻi se paipa teuteu pai, 1 o loʻo faʻapipiʻi ai i le siphon, ma le 2 o loʻo lafoina i totonu o le pu o le paʻu uafu.

Mataupu i luga o le autu: toese faamalosi ata: gaosi oloa e faia oe lava

Le lelei o le saito e mafai ona aumaia i le siphon i soo se mea. Mo le faigofie, o pito o le paipa o loʻo i ai le paipa e ese mai le tele o ata: o sina laʻititi mo le siphon, sili atu mo le faʻatinoina o le afi. O le le atoatoa o na paipa e mafai ona taʻua o le tele o palapala ma gaʻo i luga o papaʻu o saito, e mafai ona oʻo atu i le suavai. Ia vave ona faʻamamaina le siphon, e iai se tapuni tapuni o le sump, lea o loʻo tu i le pito i lalo ma e faigofie ona e le masani ai pe a tatau ai. Uma le kasa uma e tatau ona faʻapipiʻiina e se mone mai le nati, a leai o le fesoʻotaʻiga o le a tafe.

Faʻapipiʻiina o le sili atu o le sili atu o le vai oona mo le magoto i totonu o le umukuka ma se meaʻai taumafa e sili atu ona sili atu ona faʻatuatuaina tagata faʻapitoa. A uma mea uma, faʻapipiʻi le tagata matala i luga o le eletise o loʻo sapalaiina, manaʻomia tomai faʻapitoa ma tomai faʻapitoa. Faʻateʻaina o Stainless Wargisi poʻo Chrome Steel Squevers e leai se ese mai le faʻapipiʻi o le palasitika palu. O latou nati e manaʻomia le fetuʻutuʻunaʻi ma fetuʻutu fetuunai e faʻaaoga ai se ufiufi mea o loʻo i luga o le aua le tuʻu i luga. O nisi Plum e iai se Clus Cork e mafai ai ona e tapunia le pu ma faʻapipiʻi i le alavai i luga. Afai e te manaʻo e sefe le taimi ma tupe, o le plum faapipiiina mafai ona faia i ou lava lima e aunoa ma le tosina atu i tagata faʻapitoa.

Faitau atili