Faʻafefea ona faʻamafanafana le fola?

Anonim

Afai o le fola e masani ona malulu i totonu o se fale mautotogi poʻo lou fale, ona naʻo le pau lea o le auala e ave ai lenei faʻafitauli o le a avea ma lona faʻaʻaisa. Mo lenei mea e tele ana faʻailoga, ae latou te manaʻomia uma le masini mama pe a maeʻa. Ua maeʻa ona foia e le loto o le loto

Faʻafefea ona faʻamafanafana le fola?

Faʻafoliga o le faʻamalologa ma plywood o se mafuaʻaga faʻatuatuaina talafeagai ma taugofie o le faʻaleleia.

O le a le faʻamalosi ma poʻo le a le faʻaaogaina o mea?

Ma, e fuafua i le itupa e manaʻomia ina ia faʻamalosia ai, o le tekonolosi o le a faapitoa. I se aotelega, e manaʻomia le mafaufau i le lua filifiliga:

Faʻafefea ona faʻamafanafana le fola?

Arieta Plywood e tusa ma le ola.

  • 'Ulo tui;
  • Tuʻufaʻatasia;

Na maeʻa loa ona ou fai atu e le o ni ituaiga uma o Plywood mo ia galuega.

E oʻo mai lava, e tele ni faʻailoga o le plywood:

  • FC;
  • Fof;
  • Fsf.

Uma latou e ese mai le tasi i le isi i le tasi parameter - i tulaga o le le gaoia o le susu. Ae o lenei tulaga e fuafuaina i le faʻailoga nei:

  • ituaiga kelu faaaoga;
  • O le ituaiga o le faʻauʻuina o loʻo faʻaaoga i le pito i luga o pepa taʻitasi.

O le maualuga o le faʻamamaina o le teteʻe o le FSF Plywood. Peitaʻi, e manaʻomia lava i nofoaga e malie i ai, e pei o faletaele, i le faʻatumuina o fulufulu mamoe ma o lea. E le fautuaina le faʻaaogaina i le fale, aua o lona tino taʻitasi e faʻapipiʻiina i le lava o vailaʻau oona.

Faʻafefea ona faʻamafanafana le fola?

Plywood atonu o ituaiga o fc, fof, fsf, OPT ma DVP.

Mark FC o se auro auro. Ma lona gaosiga, o le Glue ua faaaogaina e le o le oona. O le fatu o le faʻavae o le kulimi o lenei mea o loʻo faʻasolosolo ai le kapeteni ma le ola maloloina o tagata i le soifua maloloina o tagata.

E tatau ona fai mai e iai leisi faʻailoga e aʻafia ai le avanoa e faʻaaoga ai le pfiti o Plywood i se nofoaga faʻapitoa, o le mea lea a le gaosiga. E tusa ai ma lenei uiga, o le Fasur ua iloga:

  • mai i matagofie ituaiga;
  • Mai le hardwood.

O le muamua tulaga e mafai ona faʻaaogaina i le taualuga e galue, e pei ona iloga o papa o loʻo iloga i totonu o le tele o fale mautotogi. Ae mo le teuteuina o le totonugalemu, o mea e faʻaaoga o se ie o loʻo faʻaaogaina ai le lauʻeleʻele.

O lea la, o mea o latou tufaina atu, e mafai ona faʻauigaina o le sili sili ona lelei mo le faʻalumaina o se laupapa poʻo le sima o le a faia o le bek ma ua i ai le makaina o le bC.

Mataupu i luga o le autu: Potu teuteuga i le taumafanafana

O le lelei o le plywood o se vaega o se mea e afaina ai lana filifiliga

A o le lelei, e fa vaega iloga:

Faʻafefea ona faʻamafanafana le fola?

Fola Faʻasototi Scheme Plylywood.

  1. Toetoe lava leai ni sese mai fafo.
  2. E i ai le faʻaseʻe ma faʻapipiʻi mai le veneer.
  3. E i ai paopani, tuʻituʻi ma isi faʻaletonu.
  4. E i ai le tele o lanu lanu, nonoa, gagau, faaofiina mai le veneer ma isi mea. O ia lava a le pvywood o le pito sili ona maualalo, ae o le lelei o le aoina o le tagata taʻitoʻatasi o loʻo maualuga tele, e mafai ai ona faʻaaogaina o se papa uliuli.

Na faamanino mai o le filifiliga e tatau ona faʻavae i luga o le faʻamoemoe o le faʻaaogaina. Afai e manaʻomia se faʻamalosiʻau, e mafai ona e filifilia le taugofie, pe a faʻaaogaina ma le vevela, ma e tatau ona maeʻa le sili ona lelei i luga o le faʻailoga fafo.

Galue ma sima papa

Tele taimi masani, o fola sima o loʻo faʻaalia i le teʻi. E mafua mai i le mea moni latou te matua malulu lava, o le matua vevela tele ma malulu vave.

O le faigofie auala o le faʻalumaina o le faafoliga o le pito i luga o le isi. E pei ona silafia muamua, e mafai foi ona tupu o se faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻitaʻiga, o se faʻavae mo lameta, ma o se uluaʻi fola. I le tulaga lona lua, o le fanua atoa o le plywood o ufiufi i vale po o vali.

Faʻasologa o gaioiga mo le faʻamalosia palai:

Faʻafefea ona faʻamafanafana le fola?

Mo le malosi o le plywood sciked i totonu o se siaki siaki.

  1. Faʻataʻoto i luga o le sima i luga o le atoaga o se faʻaopoopoga o le faʻamalosi - polythylene sui. I lea tulaga, o le mafiafia o sea vevela mafai ona oo atu i le 8 mm. O lenei mea e le faʻatagaina ai le dumping mai le sima e oʻo i luga o le palu o plywood. O loʻo i ai faalua mai se olaga faʻafanua, talu mai lona itu e tasi ua ufitia i le pepa apili. Na ia tuʻu aʻe, o lona uiga, i le Pale o Plywood, faʻapea ona toe foʻi i le vai vevela i le potu. A o leʻi faia o la mea e faia ai o mea faitino, o le laʻau atoa o le sima e tatau ona fufulu o palapala, efuefu ma lapisi, ina ia aua le faʻaleagaina le faʻamaʻi.
  2. Auā o loʻo faia e le faapaologa, o pa, ia faia, o le a faʻatino ai le tiute o le faʻavaʻa o le feagaiga. Mo lenei, o mea o le lona lua poʻo le faʻalu tolu togi na faia i le pala po o tagata e sili ona lelei o papa. O le mafiafia e tatau ona le itiiti ifo i le 4 cm. Latou te tu mamao mai le tasi i le isi i le tasi i le 30-40 cm. I le taimi e tasi, o le a le tausiaina o puipui.
  3. Soʻo se faʻalavelave o mea i le va o pa o loʻo faʻatumuina. Sa mafai ona faʻaaogaina le laʻau a Miranerallura.
  4. I luga o le pito i luga o pa e fafagaina ai le ata ata, o lona uiga, o laupapa ma le mafiafia o le leai o le 30 mm.
  5. O lagona o Plywood i luga o le laupapa.

Fautuaga! Afai o le fola e le malulu tele, o lona uiga, nai lo le soifua mai ai, e mafai ai le faia o se mea i le va o le ea i le va o pa, talu mai le ea e lelei atoatoa.

Faʻafefea ona faʻamafanafana le fola?

Fola fesisa ma plywood.

Mataupu i luga o le autu: tu mo le TV mai Mywall

E i ai le aofaʻi o meafaitino i se galuega, mo se faataʻitaʻiga, o le tau o le beduv e tatau ona faatinoina ma se tagata fuafuaina, o loʻo tutusa lelei le laupepa i le ogatotonu. E manaʻomia ina ia leai se pito o loʻo i luga o le ea.

Talu ai lava o le fola fuaitau o le mea lea e le tutusa, ona o lea i lalo o pa ua fautuaina e tuu ai le manifinifi ma agasala. E oʻo i le vave tele o faʻafitauli i luga o le taimi e mafai ai ona oʻo atu i le taufaasese o le atoa mamanu.

A o laʻa o laʻau, e le mafai ona latou fusi mau i le tasi ma le isi. I se isi itu, e sili le tuʻua o avanoa i le va o latou i le 1-2 cm. I le taimi lava lea, faʻalauiloa muamua ape i autafa o pale, ona tuʻuina atu lea o apeʻapeʻapetasi i luga o pale, ona, o le vaega lona lua o loʻo faʻatasiga ai.

Mo se fola, e manaʻomia le faʻaaogaina o se vailaʻau mafiafia ma le gata. O le sili sili ona lelei i le mafiafia o le 12 mm. Atonu o le faapuupuni e le fai soo o Pafito, o le a le amio ma le le fiafia maualuga.

O isi filifiliga e mafai ona avea ma pepa o le 6-8 mm. Ae a faaaoga i ai, e tatau ai ona e tuu, pei ona i ai laupapa, i laina lua. I le taimi lava e tasi, o le aulau e le tatau ona taxi ma le pili.

Galue ma laupapa laupapa

O lea, pe a fai o le Hormal Hivers o loʻo faia e faʻaaoga ai le laupapa Plywood, o le mea muamua o le mea e tatau ona e gauai atu i le fola tuai. E manaʻomia le siaki mo le auai o le talanoaina ma le manaia o laupapa, faʻapea foi ma le faʻapogaia.

I le mataupu pe a iai ni laupapa lapisi, e tatau ona suia i le tulaga malosi. Afai ei ai se faʻaletonu ma latou te le fesoʻotaʻi ma le setete o le lag, ona mafai lea ona e faʻapipiʻiina Bantair.

Faʻafefea ona faʻamafanafana le fola?

Plywood foloa o tulaga.

E moni, e iai le tulaga e tasi - e le mafai ona faʻaaoga le 'eseʻese potu i potu susu susu. Luga o le Faamalamalamaga o lenei.

Ina ia siaki le susu ma ou lava lima, o se pepa faigofie o Polythylene e manaʻomia ma le 100 i le 100 cm. E na o le fola i luga o le foloa, aʻo le ogatotonu o le fola. I le tulaga lea, o Polythylene ua alu mo 2-3 aso. A uma ona vaai i totonu. Afai e iai le sussumo, o le faʻanoanoaga e maualuga, pe a naʻo se vevela, ona faʻalamumu lea o le susu pe a fai o le polemomone.

Mataupu i luga o le autu: Teuteuga pepa o le plaster i le potumoe ma ata

Afai ua maeʻa uma tulaga, e mafai ona e amata faʻamutaina. E tatau ona ou fai atu i lalo o le Fagara i luga o le laupapa laupapa, e leai se isi faalumaina e manaʻomia.

O lea, o le plywood laupepa e faaputuputu. E pei o le tulaga o le sima o le tino, e iai le avanoa o le 1-2 cm i le va o puipui ma plywod. I le male, e tatau foi ona o ia i se tasi.

I lea tulaga, e fautuaina i le aunoa ma le faititili e tasi i le muamua, 12 mm.

Ae ui i lea, pe a lava le faʻavae e le tutusa, e sili le faʻaaogaina o laupepa o mea ma le mafiafia o le 15 mm. Afai e lamolemole le fola, ma le faʻamoemoe o le faʻasaoina o le faʻatagaina e faʻaaoga ai pepa ma le mafiafia o le 8-10 mm.

Faʻafefea ona faʻamafanafana le fola?

O le nonoa o le plywood o tagata lava ia-dracks e gaosia i se mamao o le 15-20 cm.

A oa mai i mea o ia, e sili lava e aua le i ai i le ie atoa. Ua tipi i sikuea ma le itu o le 50-60 cm. Tuu i latou i se mamao o le 1-2 mm, le tasi, o le sili ona lelei o le sili o susu ua faia. I se faʻaopopoga, i tamai fasi pepa e faigofie tele ona faʻatinoina.

E i ai fautuaga ma ile tapenaina ole fola. E tatau ona faʻamamaina o le pefu, lapisi ma mea eseʻese. O le filifiliga sili ona lelei o le a aofia atoa ai luga ma le muamua mataupu.

O le nonoa o plywood e mafai ona faia i auala e lua:

  • ma le kulimi;
  • i luga o le fofoga o oe lava.

O le filifiliga lona lua o se mea faʻalenatura, faigofie ma vave. O le tagata lava ia o le feoai o fao e fao i tulimanu uma ma le ata. O le mamao i le va oi latou e tatau ona i ai i le 15-20 cm. I le taimi lava e tasi, e fao i latou ina ia taliaina sina tele o le hats.

O le tagata lava ia e le mafai ona latalata atu i le pito i lalo o le 2 cm. O lo latou umi o latou umi na ave i le fuafuaina o le 3 pepa mafiafia.

Ina ua maeʻa le faʻapipiʻi o laupepa, o le laualuga atoa ua faʻaseʻe. Ona aveese lea ma le matamuli. Naʻo oe e manaʻomia e faʻamau ai le faʻapipiʻi nofoaga e le tagata lava ia. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le faʻaaogaina o se faʻailoga faʻapitoa i luga o le laʻau.

A uma uma nei taualumaga, o le laʻau atoa e ufitia i varnish.

Ile mea na tupu pe a fai o plywood e fai ma ata ata, olo, taʻele ma pupuni e le tatau ai.

Faitau atili