Faʻafefea ona vali le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa: vali, nitroemul ma feosofi

Anonim

E faʻatapulaʻaina o tiute i le fogafale sili ona lelei ulufale i le uʻamea, pei o le puipuia o le avanoa e le manaʻomia, puipui le potu mai le faʻafitauli o le tau. I foliga mai o le faitotoa pito i fafo, e faia e tagata asiasi le muamua manatu o le pule o le fale.

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa: vali, nitroemul ma feosofi

Soure Stored sui.

Ina ia i ai se foliga lelei ua i ai se foliga manaia ma ua faʻaitiitia mo se taimi umi, e manaʻomia le popole ile puipuia o le vaega o loʻo puipuia. E faia lenei mea, mafaufau pe faapefea ona ufiufi.

Vali mo uʻamea ulufale faitotoʻa

A filifilia se taina o le galulue mo ia galuega, muamua, e manaʻomia le foia o le fesili a le faitotoʻa: i se fale tumaoti. E manaʻomia ona iloa o le faitotoʻa puipui i se fale tumaoti o le a aʻafia lava i le faʻaosoosoga, suluifo, susulu o le vevela, aʻo taʻapeapeina o le vevela, aʻo sui o le fale mautotogi. E mafai ona e valiina le uʻamea faitotoʻa i le ulufale, faʻaaogaina se tasi o ituaiga autu o vali:

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa: vali, nitroemul ma feosofi

Na fefe Nitroemul i le vevela ma le aoga aafiaga.

  1. Acrylic. O lenei ituaiga e faʻavae i luga o le vai, o lea e le oona. O lea tulaga na mafua ai ona tele lona lauiloa. O le faitotoʻa pito i luma o uʻamea vali ma le vali ata o se tasi o sili sili ona tumau, e puipuia atoatoa le aʻafiaga o aʻafiaga mai fafo. O lenei ituaiga o se tuʻufaʻatasiga o le lelei o le lelei ma le tau.
  2. Hammer. O se tasi lea o le lauiloa o le lauiloa o loʻo faʻaogaina pe a valiina oloa o le ulufale mai oloa. I le valavala o le uamea oloa, e mafai ona maua ai le uluaʻi faʻaaliga, aua i le iʻuga, o tubercles o eseese lapoa ua fausia i luga. O lea, e mafai ona e valiina le atigi pusa i totonu ma le fesoasoani a se pupunia faapitoa. Afai e maualalo le leaga, o le a le faigata ona faʻasaʻoina le laufanua.
  3. Nitinoemul. O le a faigofie ma taugofie e vali ai le oloa mai le uamea, ma o le a guisono ma avea ma aulelei. O le minus o se tamai malosi. Na fefefe le Nitroemul i ituaiga eseese o aafiaga, o le vevela ma masini.
  4. Powder. Faauma le faitotoʻa ulufale i lenei auala o loʻo maua ai le faʻateleina o faʻamaoniga. E ui lava o lenei fetauiga e taugata tele, e masani ona vaʻaia i oloa ulufale na faia o fale ma faigofie ona potu faʻatasi ai. O se faʻamatalaga faigofie lea - Maualuga le teteʻe i ituaiga uma o faʻaleagaina, faʻaosofia o itu faʻalenatura: Snow, timu, maualuga vevela.

Mataupu i luga o le autu: o fea ou te faia ai se teuteuga o puipui ma laumua

Atavali acrylic vali

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa: vali, nitroemul ma feosofi

O le faitotoʻa na valiina ma le vali valivali o le a tatalia ai se tele o faʻafitauli.

O le ata o loʻo i totonu o le faitotoʻa na valiina ma le acrylic taleti o loʻo tumau pea o loʻo tumau i le vevela o le vevela. Mamanu i se uunaiga e le o le sili ona leaga malulu. Latou te le leiloa lanu i lalo o le la susulu, e tetee atu i le susu.

Uma gaosi oloa o acrylic vali e maua ai le sili atu nai lo 15,000 ata. Lea e mafai ai ona faʻatino se manatu faʻapitoa, o se ata lanu e mafai ona apalai i le luga o le faitotoʻa faitotoʻa, fua faatatau.

Ae e te lei alu vali, e tatau ona e faamama ma le totoʻa le faitotoa. Ina ia aua nei lamatia, e sili le faatatauina o le muamua i luga o le uamea ma le faatafunaina. Lenei o le a mafai ai ona ausia le tutusa o le pule tutusa. E ui lava e mafai ona faʻaaogaina le tau o le faʻatauga o le acrylic.

E mafai ona 'ausia ai se matematika malie pe a fai o oe o se uamea uamea e tusa lava aʻiaʻi. E ui sa manaʻomia le valivali le lautele o le Acrylic. Ole faamaoniga lea o le maualuga maualuga ma le lelei faaaoga. O le valiina o le vai o loʻo i totonu e mafai ona faʻaaogaina ma le faʻaseʻe, pulumu, airbrush, palu. O le iʻuga sili e maua pe a faʻaaogaina le 2 o le kolisi.

Valivali ma Hammer Talosagaina

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa: vali, nitroemul ma feosofi

O le atavali ma se samala o le a puipuia e puipuia ai le uamea faitotoa mai Rust.

Ina ia ausia le manaʻo muamua foliga ma maua ai le sili atu le tumau o le faʻaaogaina o le uamea i le uʻamea, ua pisia i le samala vali. O lenei ituaiga o loʻo i ai le faʻaleaogaina i le lalolagi atoa. E i ai le lautele o le lanu lanu ma se tele o ata, mo se taimi umi e sefe ai le tofo ma le suʻega o le uluaʻi vali. O le vaega autu o se faʻapitoa faʻapitoa mo uʻamea ofutino.

O le valiina o oloa i luga o le samala vali - o lona uiga o ni uʻamea uamea ua mauaina lelei puipuiga i le ele. E i ai se vai maasiasi. O le uamea faitotoa na valiina ma se smampi faʻapitoa vali e faigofie ona faʻamamaina mai le pefu ma le palapala faigata.

Mataupu i luga o le autu: foliga o le ofisa o se faʻasalalauga faʻalapotopotoga

O ia maualuga-tekonolosi e le o le oona. O le tele o numera o tekinolosi o loʻo iai nei ma poloketi faʻaletonu e faia faʻapitoa le faʻaaogaina o latou.

Valiina nitroemuli

O le sili ona tamaoaiga, talafeagai ma faigofie gaosi metotia o le ata vali o le sao na faia o le uamea ma se nitroeel. E apalai lava i le muamua muamua i luga ma se fasioti tagata. Valivali ni matutu vave, susulu matagofie, o lona fetaui lelei e mautu. E le tele se taimi e faʻatino ai ia galuega, ae lelei le puipuiga o le faʻaolaina o 'faigata. O le mea tatau i lena nofoaga e ulufale ai i tua mulimuli ane, afai e mafai ona vavaeʻesea le faʻafanua o mata.

O mislukes o le Conge o le Coungweemal aofia ai le lava le tetee i ituaiga uma o aafiaga fafo.

Valivali powder spray

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa: vali, nitroemul ma feosofi

Powder sprating o le talitonuina ma le siosiomaga saogalemu.

O le lanu o le auvai uʻamea oloa ma se paʻu faʻapitoa o se ituaiga fou o le taina o le fetaui lelei ma le tele o mea totino.

O lenei ituaiga o feololo e maualuga le tau, ae o le mea lea e mafai ona maua ona o le i ai o le siosiomaga saogalemu, faʻatuatuaina ma sili ona lelei foliga.

O le faʻapipiʻiina o le uʻamea oloa o loʻo faia i totonu o se potu faʻapitoa. O iina, i lalo o le faʻamalosi a se lapoʻa tele o le vevela ma electrostatic fanua, o le polyomization o le powder o loʻo faia. A maeʻa le auala e malu ai le oloa, e ufiufi i va vanina. O le Sounted Soundd Stord mafai ona teuteuina i le tele o elemene po o le rotang square rectol. O le a latou foliga sili i totonu o fale mautotogi, ofisa, fale tumaoti.

O ia masini uʻamea faʻamaonia ua faʻamamafaina e maualuga teteʻe i faʻalavelave e taʻe ai, ofuina, i le le lelei siosiomaga faatosinaga. E maua ai ma umi se taimi 'ava, aʻo faʻatumauina pea se foliga matagofie.

Faitau atili