E maeu le mafanafana ma le vave faasee i luga?

Anonim

A oʻo ina faia e le galuega lauma ma galuega faʻauiga, o mea matutu e mafai ona faʻaigoa o lautele. O loʻo faʻaoga e fausia ai ni suiga, i tua atu o puipui ma taulaiga , pe a manaʻomia, ma fausia ai se auala le masani ai, matua manaia tele mai le tasi pe sili atu foʻi. Ae o laupepa o le glc e matua mamafa mamafa, o latou siitia na o oe ma le saʻo faʻapipiʻi e masani ona faigata. O le mafuaʻaga lena mafuaʻaga ona fautuaina ai lea faʻaaoga faʻapitoa ni sifi i le faʻamago poʻo le feaveaʻi o le galuega, e televave mea tatou te vave tele ai.

E maeu le mafanafana ma le vave faasee i luga?

Ata o le masini o le laupepa sima.

Nei auala faia mo papatusi ia faia galuega nei:

  1. Faʻalauiloa i le maualuga o le maualuga ma le faʻavae i le tulaga manaʻomia o laupepa o laupepa o lotoa. O le fiafia e sili ona manaʻomia, o le faʻatutumu papatusi i se tulaga faalava i le maualuga manaʻomia pe a faʻapipiʻiina le taualuga.
  2. O loʻo faia le mama i le nofoaga o galuega e faʻaaogaina ai le faigofie ma ni tamaʻi lima.
  3. Uu le pito saʻo pe a faʻapipiʻi, vave le gaoioi o le pepa ma lona oso.

Masini mo le faigata-leai fua

Mo le amoina o le Mrwawall pepa i aso nei, o mea eseese e faʻaaogaina. E ese mai i latou i la latou fuafuaga, foliga, tofiga. Ae o loo faʻatasi pea i le tasi - le avanoa o le faʻavavevaveina o galuega, faʻamautinoaina femalagaaiga ma le siʻitia o laupepa o sima i le tulaga manaʻomia.

E maeu le mafanafana ma le vave faasee i luga?

Ata o le masini siitia mo le sima.

O nei aso e faaaoga ai nei masini mo le aveina o papatusi pei:

  • Peni-o lo o tauaveina mo ni laupepa eseese;
  • Puipui e ma loka-loka;
  • Toe faatulaga galuega i galuega.
  • Faʻataʻitaʻiga lautele mo le faʻaolaina ma feʻaveaʻiga;
  • Laulau ma taʻavale e faʻatagaina ai le gaoioi ma faʻatumau papatusi i le maualuga manaʻomia;
  • Meafaigaluega fuafuaina mo felauaiga ma faʻatinoga o ni faʻatekinolosi faʻagaogao faigaluega a le ituaiga tipiinaʻesega, faigata ma isi mea.

O nisi o meafaigaluega, e le gata e lifi i totonu, ae faʻapitoa foʻi matata faʻapitoa e faʻatagaina ai oe e vave ona faʻaoso le mea. O ia masini e faʻaaoga pe a faʻapipiʻiina le tasi-tulaga ma lavelave le faʻailo, latou te faʻatagaina oe e faʻasaʻo le tulaga o le ipu o loʻo manaʻomia e faʻamago ai le faʻapitoa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻamalosia o Wooden Woot Lolap - Faʻafefea ona faʻamalosia le taualuga ma utupoto o le fola lona lua

A galulue ma ia ituaiga o mea faigaluega, e manaʻomia ai le usitaʻi i tulafono saogalemu, faʻapea foi ma isi mea na fausia ai mea e fausia ai, ma le paʻu, e mafai ona afaina ai. O le mea lea, a la utaina, o le mamafa o pepa e tatau ona fuafuaina lelei, e le o le togiina nai lo le taimi ua aiaia ai e tulafono o le taotoga. Ma a leai e faigofie ma talafeagai mea uma.

Peni-tauaveina

E maeu le mafanafana ma le vave faasee i luga?

O 'auʻauna mo felauaiga GLC e mafai ona siʻitia naʻo le 1-2 laupepa.

Tele lava mo le feʻaveaʻi o laupepa o laupepa o loʻo faʻaaogaina, o se galuega faʻapitoa-o loʻo faʻaaogaina, lea e mafai ona tele ituaiga eseese o ituaiga. I le taimi e tasi e mafai ona e fesiitai e le sili atu nai lo le tasi pe lua laupepa, ae masani lava o lenei ua lava le faia o se vave faapipiiina. Ole faʻaaogaina o ia tuʻutuʻuga e mafai naʻo, o lona uiga, o se seti o lima e lua o loʻo faʻaogaina. Puʻeina mo le pepa faʻapipiʻi o loʻo faia i le lautele lautele, aʻo le tasi lima saoloto e tatau ona uuina le pepa i le saʻo tulaga.

E i ai filifiliga mo ni auupega o loʻo manaʻomia mo le tuʻutuʻuga faʻaaoga, ae o lenei e mafai ona e feaveaʻi naʻo le tasi laupepa.

O lenei galuega e tutusa ai ma tamai tusi o le toe faaleleia ma galuega galuega, ona o le auala o loʻo taumafai ai i se tasi laupepa taimi e le faʻaititia. O le mea lea, e fautuaina le faʻaoga faapalepale pe a toe fai se fale tumaoti, ae mo le tele o nofoaga, e sili le tuʻuina atu o le fiafia i taʻaloga faʻapitoa, ae o le lagolago foʻi Faʻatino atu faʻatasi ma ni galuega tekonolosi e manaʻomia pe a e sauni le dimwall i le nanaina.

Tolu-uili taʻavale ma lagolago

E maeu le mafanafana ma le vave faasee i luga?

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le tolu-uili taʻavale ma lagolago.

A faʻapipiʻiina ni voluma tele o le fanua o Papatusi, e fautuaina le faʻaogaina o se masini e mafai ai ona e alu ma liu laupepa ma le tele o mamafa. E masani lava ona tele le sili ona tele o mea faigaluega ma le tauaveina o le malosi o le 400 kg. Auauna atu ia i taʻavale e feʻaveaʻi ai le afifi o laupepa i le nofoaga o loʻo faʻaaogaina i le taimi o le fausiaina poʻo le toe faaleleia o galuega i se tele tele. O laupepa uma o loʻo puʻeina i le pito i luga, e i ai sina fasi. Nei e masani ona tolu-pusatofia o pusa uili e talafeagai e agai ai i tafatafa o le teritori.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se laupapa mo le moega e faia oe lava

O laulau faʻapitoa faʻataʻamilomilo o loʻo faʻaogaina, o fea e mafai ona utaina i le sefulu ma le lua laupepa tetele o le laupapa i se tasi taimi. O loʻo faʻaaogaina mo feʻaveaʻiga ma isi tekonolosi faʻagaoioiga faʻatatau i le tapenaina o pepa mo le faʻapipiʻiina. I luga o latou, o papatusi laupapa e mafai ona tipi, fai pu ia i latou ma le lapoa manaomia ma foliga.

O le Stainging Lagolagoina mo Mydwall o loʻo avea ma mea leaga o se leve ma se wooden feaveaʻi taofi, o loʻo maua ai le fetuunaiga o le maualuga o le gcl. Faatasi ai ma le fesoasoani a se masini faapena, e mafai ai ona uuina ie i totonu o se tulaga saʻo, lea e manaʻomia pe a ofuina puipui o le potu, aʻo le faʻapipiʻiina o le afā, pe a o le faʻaʻaisa o latou tino kelu. O ia lagolago e faʻamaonia ai le faʻatauaina o le pepa i le faʻavaʻa pe a siitia i le maualuga maualuga. O lenei mea e mafai ai ona vave ma e aunoa ma le faʻaleagaina o le pito o le pepa e faʻapipiʻi ai le HCL ipu ma soʻo se tele.

O loʻo iai se faʻapitoa masini, faʻatasi ai ma oe le mafai ona lagolagoina papatusi i se tulaga saʻo, ae foʻi pe a manaʻomia. O mea uma ma se strey-taulaiga ua manatu e sili atu le faʻatuatuaina ma maualuga-lelei, a o le maualuga e mafai ona o le 80 cm.

O masini penisio e maua ai se siiina o mea, o le maualuga o le faʻatonutonu o loʻo faia e faʻaaoga ai pesega. E le masani, talu ai o gaioiga a le tagata faʻapipiʻi e faʻatapulaʻaina le manaʻomia o le fetaomi atu i lenei pesega, ma o mea faapena e seasea faʻaaoga mo galuega tetele.

Faaeega lifi

O le saoasaoa o loʻo faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai pepa uʻamea pepa faʻatagaina oe e siitiaina le SModwall Compacall Standly ma Sciply, e faʻasaʻo le GetK pe a Faʻamaloina le CloPrated of Clorines. O le maualuga o le siitaga o sea masini e ono ese, ae, o le tulafono, e oʻo i le 3 m. O le uta malosi o se masini e tusa ma le 5 kg. Faatasi ai ma se masini, e oo lava i le faigata faigata galuega ma prywall e mafai ona faatinoina na o oe.

Mataupu i luga o le autu: tutoʻatasi teuteu o slope ma avanoa o le faitotoʻa faitotoʻa

O le liliuina o auala lava e matua faigofie lava, ma o le faʻauigaina o le uaina e mafai ai ona e faʻagaioi le laupepa i le tulaga manaʻomia mo le faʻasaʻoina. I le isi tulaga, o lifi matala e mafai ona faʻaaogaina, televave o galuega uma.

O ofisa e manaʻomia le matauina o le sili tau o sea masini, e masani ona faia lona avanoa mo le toe faʻaleleia o le fale na tatau ona toe faʻaleleia. I le tulaga lea, e mafai ona e faia ni uʻamea faigofie lua-foliga lagolago (masani o talaaga tube). Ae o ia fesoasoani faʻaalia o loʻo auai i le faʻapipiʻiina o lua tagata. O lea la, afai e lelea tele le tele o galuega fuafuaina galuega, e sili le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga faapitoa. O le au e mafai ona pau lava le felauaiga, ae ia siitia foi papatusi i le maualuga manaomia.

A galulue faʻatasi ma papatusi mafanafana, e manaʻomia le amanaia le naʻo latou foliga taua, ae faʻapea foi le mamafa, ua tele ina ua ona mafai ona avea. O le mea lea, e fautuaina ai le faʻaoga o tutusa faʻapitoa mo le faʻatupuina o pepa e faʻatagaina ai oe ma femalagaia se nofoaga manaʻomia, ma faʻatuina i latou i se maualuga maualuga. O mea faapena e mafai ona avea ma foliga mataina e faalagolago i manaoga mo le galuega. O tu mailau faʻapitoa e feaveaʻi, faʻatafutiga, fesigu, ma lagolago, masola lifi ma tele isi ituaiga o masini.

Faitau atili