Masini sui: tulafono faatonutonu pepa, vaega o galuega

Anonim

Masini sui: tulafono faatonutonu pepa, vaega o galuega

O le ki i le manuia teuteuga o le fola o se mea e tatau ona saunia ai le tusi faavae. I lea la, e le gata i tatou e uiga i le lelei o le amio lelei, ae e faatatau foi i le agavaa, faaoomuaga o galuega uma. O le saʻo masini o Defometation Umeuds o le a faʻatagaina ai se 'aʻai mamao, faʻavae mo se taimi umi e tausi ai i lona amio saʻo, i le taimi e tasi e maua ai tuutuuga talafeagai (paneta, ma isi, ma isi,).

Le tau o le defomitation auala mo le fola

O le Defomitage ua taʻua o faatupuina faatufugaga na fausia i luga o le fola sima, o loʻo faʻamoemoe e faʻatino ni galuega:

  • Faateleina le mautu o le ata o le ata i le dynamic avega. O suiga o le vevela ia i le vome o pū o puipui o le fale, na alu tuʻusaʻo uta talitane, utaina avega;
  • Faʻaititia mea faʻatino mo le faʻamaoni o le sima o le sima.

Masini sui: tulafono faatonutonu pepa, vaega o galuega

E ui ina o le sima monolithic fola e lauiloa mo lona malosi ma le tumau, ae i lalo o le gaioiga o suiga o le fausiaina o le fale i fafo atu o le fale) e maua ai le fola o le fale) Amiotonu - Faʻateʻa pe ua lelava. E mafai e le sui o le sui o le sui o le sui o le Deform ona faʻaititia ai mea i fafo i le ata o loʻo iai, na taofia ai lava lona faʻamaoni.

Vasega o le Defofoment Felauaiga

O le a se mea e mafai ona avea ai ma sui o sui o le sima? O lenei aso, o tagata atamamai e taʻu mai ai le au o ia ituaiga nei:
  • Feololo - O loʻo faʻaaogaina e puipuia ai le faʻaliliuga o le faʻauiga o ituaiga o loʻo i luga o le sifi i luga o le fausiaina mai le fausiaina o ia lava. Taitasi fale ile faasologa o lona taotoga ua suia. O lenei ona o le sili atu o le vevela o le fausaga, o lana sauniga, o le galuega, semistic gaioiga o le eleele. O loʻo tipiina e le suauu o loʻo tipiina e puipuia ai le suia o le ormations i le sima papa. O le sologa lelei o le suavai ina ia mafai ai ona 'gaoioi faʻavave ma le mafaufau loloto i puipui, o le faʻavae ma le kolone o le fale. O le Faʻalapotopotoga o le faʻalapotopotoga o loʻo faia i le taʻatele o le potu i luga o pa puipui puipui, koluma. O lona mafiafia faʻalagolago i le maualuga o le laʻau I le tele o taimi, o le maina mafiafia o le 13 mm. O le fuatia o le ituaiga o lenei ituaiga e tumu i mea laititi, lea e taofia ai le faʻamaoni i lalo o le gaioiga o le faʻateleina o avega;
  • Faamaluluina vavae - O le galuega autu o le sprinkling snum o le taofia o le cratotic cracking o le sima i le taimi o le mago ma matua le maa sima. O le matua o le maa i fola sima e le masani ai. O le iʻuga, o le pito i luga o loʻo maua ai le malosi vave nai lo le pito i lalo. I luga o pito o le fasi i luga, faatusatusa i lona ogatotonu. Ua fausia le au faiva i fola. Ina ia aloese mai ia latou faʻaititia le feteʻenaʻi o le feoaʻi, faʻaalu le paʻu i luga. O lo latou loloto o le 1/3 o le maualuga o sima. Ua faia i le itu o le faʻapipiʻiina o se tusi faʻapipiʻi. O le Soam e tatau ona faʻatonutonu, aua le faia o lala, ma puipui puipui e tatau ona laiti ma iai ni sikuea faʻapitoa.
  • Fausaga auala - O paʻu i totonu o le sima faʻapipiʻi e mafai ona fausia i luga o le tuaoi o le faʻafesoʻotaʻi o le vaega o le eseese ma le faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, sima i totonu o le potu e le i aso e tasi O loʻo avea ma mea taua e aloese ai mai se mea faʻapena. Ua tipi i luga o le tuaoi o eseese vaega o sima. I le tele o tulaga i le faaiuga o le galuega.

Mataupu i luga o le autu: Glue mo Plywood i luga o le ata: Faʻafefea ona kelu i luga o le sima o

Vavae ese o loo i ai le vevela o le vevela. O se ituaiga o le feola o sasa ma lapataia le fua o le mamanu ona o le siosiomaga o le vevela. O le vevela o le faʻaletonu e mafai ona faʻatino i fafo e le gata i lea i luga o puipui o le fanua, ae faʻapea foi i puipui o le fale.

Vaega o le faʻatulagaina o faʻamatalaga o loʻo tipiina i fola

O le itu i lea itu, e tusa lava poʻo a latou ituaiga, i fola sima ua faatulagaina e tusa ma le lisi o faʻamaumauga:

  • TIMA 9-94 - faʻamatala ni faʻatonuga talafeagai mo le faʻatulagaina o ata tusia i nofoaga taʻitasi ma fale talimalo;
  • Snap 2.03.13-88 - talaaga o le tulafono faatonutonu mo le faʻatuina o le fola;
  • Taeao 30353-95 - O loʻo faʻamatalaina metotia mo le faʻataʻitaʻia o le malosi o fola i fale nofomau.

Metotia mo le tipiina o se sui o le formation i fola sima:

  1. Fasi fasi. E tatau ona fai i mea fou. A leai, ae le o le aloese mai le foliga mai o le mautonu. O le laualuga ua saunia muamua. O loʻo olopala, e tatau ona maua le malosi e oʻo atu ai i le avega mai le savaliga sopo. Le taimi fautuaina mo le tipiina o Stom - 12 itula pe a uma le sima sima i le vevela vevela ma vevela, 24 itula ma faaitiitia le ea i lalo o le ea.
  2. Faiga o le faamaopoopo. E puipuia ai le faʻatonutonuina o le suauʻu ma mea faʻapipiʻi mai le ata o le ata. O le autu autu o le faʻamaufaʻailogaina o le puipuiga o le smam mai le pipiʻi o le susu ma le malosi o faʻasalalauga. Seam faʻamaufaʻailoga e tusa ai ma le vevela faʻalauteleina o le sima ma le faʻagaioiga o le fola i luga o le fola. O mea e faʻaoga pe a puipuia le Stem: Hernitic Harness (o loʻo tuʻuina atu i totonu o le Kavives), pusa vai i foliga o le maualuga-vasega po o se operam vinesies). Polokalame Lautele mo Faʻavae: Malosiaga Maualuga e puipuia ai pito o pito, ma le pipili ina ia mafai e le au ona faʻatino a latou lava gaioiga faʻatonu.
  3. Teuteuga mamanu. O loʻo faia vave aʻo leʻi maeʻa le faʻaumaina o mea.

Faapitoa faiga

Seam i se taimi nei, sima o le sao o le fola e mafai ona totoina i luga o faiga faʻapitoa. O se vaega lea o elemene e fuafuaina e le gata i le toe faʻamalosia o le taua mai le tui o le susu, ae o se aʻoaʻoga taua mai avega i uta tolu. O le lona lua le aoga o le mamanu e fetaui ma ituaiga uma o le faamaiu fola uma. Lenei aso, o le faʻaaogaina o faiga faʻapitoa o le tamaoaiga o le tamaoaiga ma faʻataʻitaʻi se fofo.

Mau i luga o le Autu: Tofi Afa o Sirius: Faʻafefea ona faʻatūina i latou ma ou lava lima?

O le faia lelei o suiga o le sui o se tautoga o se tuʻuga o le faʻagaoioiga o le taimi nei o le faʻataʻitaʻi ma le faʻauma o fola.

Faitau atili