Galue ma le Laser tulaga: Station Andusuaga Feusuaiga ma o latou lava lima

Anonim

Galue ma le Laser tulaga: Station Andusuaga Feusuaiga ma o latou lava lima

Latase tulaga poʻo le tulaga o se mea faʻapitoa lenei meafaigaluega faʻapitoa lea e tatau ona i ai vaega taʻitasi. Faatasi ai, e mafai ona e vave tele, ma sili ona taua le taua, totonu i le tulaga o loo i ai fale ma pulea galuega atoatoa. O le galue ma le Laser tulaga e faigofie ma malamalama. O masini faʻa-taimi e faigofie ai ona maitauina manatu o tagata o loʻo i le amataga o le faʻalauiloaina o le poto masani e mafai ona faʻafefiloi ma latou. E lava le masini e mafai ai. O le o loʻo fausia-i le laser o loʻo sosoʻo i luga o le luga o luga o luga o le luga o le luga o le itu i luga o luga, tusa o le tulaga o le a tau. Latase tulaga e sili atu le faʻatinoina o le tiaʻiina o tumutumu laupapa i le fola, pe a fai o galuega uma e tatau ona faia ma o latou lava lima.

Ituaiga ma le lelei o le laser tulaga

O nei aso, e mafai ona e mauaina ituaiga nei o tulaga e faʻaaogaina ai le laser:

  • Galue ma le Laser tulaga: Station Andusuaga Feusuaiga ma o latou lava lima

    Tele-faʻamaumauga fausiaina poʻo le crosslayer

    - O le mea faigaluega lea mo le fausiaina o laina nusipepa. E faʻaoga e fesoʻotaʻi ma le maualuga o le maualuga, o le maualuga o le aofia ai ma le moli mulimuli ane faʻapipiʻi, itiiti ifo pe a maeʻa le vaega. I lea tulaga, ua le suia e le laser beam i le axis. E aliali mai o se iʻuga o le vaeluaina o le utupoto o le aser o loʻo pasi atu i le faiga o tapasa. O se taunuuga i luga, o le ata vaaia e maua i se mamao o le 10-20 m. O se faailo taua i le taimi nei o le utupoto e saelu ai tulimanu. E mafai ona 120 °, 160 °, 360 °;
  • Galue ma le Laser tulaga: Station Andusuaga Feusuaiga ma o latou lava lima

    aser laser

    - O lenei meafaigaluega o loʻo faʻaaoga e fau ai. O le faʻavaeina o le faʻagaioiga o lenei filifiliga ma le tasi muamua e tutusa lava, o lea lava, e leai se suia o le laser ulava. Peitaʻi, e leai se nofoaga ma ole ese atu i le pātā. O le iʻuga, naʻo le manatu o loʻo faia i luga. O le tulaga faaonapo nei poloketi faasino i le laualuga i le tolu pe lima itu, o fea na sili atu le faia o le faʻamaeʻaina o galuega ma le moli uila. Manuia o mea faigaluega: O le saʻo o le fuafuaga (1-3 mm i le 100 m), laina (e oʻo atu i le 30 m), o le le taua o le 30 m), o le le taua o le lumanaʻi;
  • Galue ma le Laser tulaga: Station Andusuaga Feusuaiga ma o latou lava lima

    Romanti o tagata pa puipui o vaalele

    - Ile tele o mea faigaluega, o le faʻavae o le faʻagaioiga o le mea e faʻavae i luga o le faʻaauau pea o le utupoto o le utupoto. O le iʻuga, o le sima ma faʻaupuga i luga o loʻo tusia i luga. O tulaga lelei o le ata: Fua o fua (e oʻo atu i le 70 m, ma se tagata e mauaina - e oʻo i le 300 m), mea sese.

Tusa lava poʻo le a le ituaiga, o le laser tulaga e taugata meafaigaluega. O lana faʻatau mo le tasi-taimi faʻaaoga e le talafeagai le faʻamaʻi o tupe. Faʻataʻitaʻiga, e tuʻufaʻatasia ai le foloa i le taimi o loʻoga i luga o ou oe lima poʻo le taimi tatou te manaʻomia ai se mea tipi, e mafai foi ona e lisiina oe lava masini, ma e mafai ona e lisiina oe lava.

Faia o se laser tulaga oe lava

Fai se sese o oe lava. Ina ia faia lenei mea, ave masini mea nei: O le laser, o le laina o le laupapa, o le laupapa plywood (demese), o le pu o le sikuea vaega ma le lapoa o le 6 cm.

Galue ma le Laser tulaga: Station Andusuaga Feusuaiga ma o latou lava lima

Matou te faia se tulaga mo le ogatasi o le fola ma ou lava lima. Vaega o galuega:

  1. Muamua lava, e tatau ona e faia se tulaga a le laser. Ina ia faia lenei mea, aveese le mea masani a leai se ata e aunoa ma se ata, pipii i pepa malo. Ua faia i le pu ma se laupapa. O le mea lea, matou te taula ina ia taulai atu le utupoto.
  2. Faʻapipiʻi le faʻasino i le fale ma le fesoasoani o laupapa. E manaʻomia foʻi ona e faia lau oe lava lima-faʻaaoga vaega. Mo lenei, o se fasi paʻu ua ave ma faaputuputu i le va o le masini fausiaina ma le faʻasino. O le paʻu o le a suia ai le maualuga o le tult tulaga i le taimi o le fola o le fola.
  3. Matou te saunia se tripod. Mo lenei, o le sifiia faʻamalosi tino e tipi ese le pito i luga o le naifi. I ai ma le fesoasoani a le tagata lava ia feola o fao faʻapipiʻi se laupapa. O lona tulaga ua pule faapitoa i le tulaga. O le tulaga maualuga ua saunia.
  4. Fausia fausaga. Mo se lima-faia login, o le homimode o loʻo faʻapipiʻiina tulaga o loʻo faʻapipiʻiina, liliu i ai. O le a le lelei o le a tusia i luga. Matou te faamanatuina lona tulaga i luga o le puipui. Matou te mauaina le tulaga o le lona lua taimi ma faamanatu foi i luga o le puipui. E ala i le faʻafesoʻotaʻiina o mea uma, matou te mauaina se tulaga lelei atoatoa, lea e faigofie ona faʻatinoina e ala i le faʻapipiʻiina o potu i le taimi o le sitaili laupapa o Cerearaci. I lenei tulaga, o le faatafuna tipi o lo o faia foi.

Ina ia faʻaaoga le laumei o le laumei e sili atu le lelei ma saʻo, o mea ua faʻaputuputu.

Matou te tuu i totonu o le ceramic fafie i le tulaga

Le faʻaaogaina o le tagata lava ia-faia tulaga i le taimi o le gaoa o chramic tū i le fola ma mo le faʻatulagaina o moli uila e leai se ese mai le faʻapipiʻi o le fola meafaigaluega.

Ma o latou lava lima, o galuega e faia i le faasologa nei:

  1. Ia aofia ai tulaga na faia ma ou lava lima. O lona faʻapipiʻi e faia i se tulaga sili ona manaia. O le tulaga saʻo e fuafuaina e le faʻatulagaina o le faiga o le laser, o nisi taimi. Afai o loʻo faʻatulaga le fola e tuu le taʻele o le taʻele, ona faʻapipiʻi ai lea o le faʻapipiʻiina o mea faigaluega e aunoa ma se tulaga.
  2. Ina ua maeʻa le faʻaogaina o le masini i tulaga o le tulaga, matou te iloa le tulaga o le tulaga muamua e faʻatinoina ai le sikalega. Matou te faʻaaogaina le masini i luga o le puipui. I se nofoaga o loo tupu ai le usa o le lalama ma le puipui, alu i le faʻailoga. Fuli le masini i nisi tikeri, na ia toe fuataiina lona tulaga i luga o le fausaga, matou te mauaina le manatu lona lua.
  3. O le iʻuga o manatu e faʻafesoʻotaʻi ai le laina. O le ai ai le avea ma ni faʻailoga o loʻo i luga, o le tagi mulimuli ane o pou sima ma o latou lava lima.

E mafai ona faʻaogaina ni tulaga i le fale e le gata i le taimi o le faʻapipiʻiina o nonoa ma mo le faʻalapotopotoga o moli uila. Faatasi ai ma ia, e mafai ona e faia le saʻo faʻailoga o le fola ma pa i lalo o le tusi faʻamau. Ma le luga o lana molimau, o loʻo faʻamaufaʻailogaina mea uma.

Aoga o le tipiina fati ma le laser

Faʻatupuina o ata o pou i le fola ma ou lava lima, e mafai ona e faia ituaiga eseese o fuainumera i luga o le fola, pe a fai o le laser tipi o loʻo faʻaaoga i le taimi o le lalagaina galuega. I lea tulaga, o le faʻagaioiga o mea o loʻo faʻatinoina e faʻaaoga ai le faʻamuamua o le malamalama (lser) i totonu o le au faʻatau. Oti o loʻo faʻaogaina pe a gaosia toetoe lava o uma faʻamaeʻaina mea uma, tulei e aofia ai. I lea tulaga, o le mafiafia o mea o loʻo taoto i le laina o le 0.1 mm ... 70 mm, o le lautele o le faʻaiuga o le 0.05 mm ... 1 mm. O le masani masani tipi o loʻo faia i le saoasaoa o le 80 m / s ... 1 m.

Galue ma le Laser tulaga: Station Andusuaga Feusuaiga ma o latou lava lima

Laser tipiina e iai ni tulaga lelei:

  • Eseese maualuga uiga, e le manaʻomia le faʻaopopoina o le malosi o le pito o le tipi;
  • Maualuga le faatinoga ma le tipi saoasaoa;
  • O se ala vaapiapi - o le aser ei ai se mea e tupu ai. O le iʻuga, o le tau o mea o loʻo faʻatinoina e le siʻitia, ma o lea ia e faʻamanuiaina ai ana uiga faʻapitoa;
  • Faatasi ai ma le fesoasoani a laser tipi, e mafai ona e gaosia mea, e aunoa ma le fefe i le latou fofoga;
  • O ia alapotopoto e faʻatagaina ai ni mea mataʻutia e pei o le faipisinisi. Tusa ai o lenei tulaga, o le faamaoni o le mea mulimuli ua tausisia;
  • pule o le faiga;
  • O le faiga o le faʻasologa e faigofie ona suia ma faʻatulaga.

Art Cutting Tiles, Highprepredy ma le Laser o le a mafai ona faia le muamua ma tumau fola ma le tumau fola o loʻo faʻauma i totonu o le tele o tupe.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e tuʻu le ata o ata i luga o le puipui ma puipui puipui: mea, mea faigaluega, galuega sosaiete

Faitau atili