Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Anonim

Palasitika faamalama, tusa lava poʻo le maualuga maualuga o le tulaga ma faʻaaogaina, manaʻomia le tausiga o le vaitaimi. E mafai ona aoaiina ni nai tausaga e leai ni faʻafitauli, ae i le taimi lava o taimi, o le faʻaletino e mafai ona lagona pe a tatalaina pe tapunia. O le faʻafitauli lona lua - mafaufau mai lalo o le faʻamaufaʻailoga, ma le lona tolu - o le 'au e feaveai ma le taumafaiga. O nei malologa o nei malologa e le faigata ma faigofie ona aveʻesea ma e masani ona faʻaigoaina o le masters: fetuunai o palasitika liligi oe lava - le mataupu o minute. Pau lava le mea e manaʻomia o le tosoina pe faʻavaivaia ni fao. O le mea autu o le iloa lea ma pe faapefea. E uiga i lenei mea i le ata ma ata vitio.

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Palasitika faamalama fetuunaiga togi

Taumalulu ma le taumafanafana auala

E tele ina fetuunaia o le palasitika Windows i se vaitau fou: I le taumalulu, atoatoa le malosi e manaʻomia, ma i le taumafanafana e mafai ona faʻatagaina se ea fou. E ausia lea tulaga i le fetuunai o le tele o le patipati o le smash. Fai ia lava le faigofie. A e malamalama, e te le fiafia pe fia le tulaga lua

O le sash o le faʻamalama i le faʻavaʻa ua tuleia ma le fesoasoani a le tupe. O na fetogia lelei lea uamea matagofie i luga o le itu i luga o le salu. Pe a faʻaliliuina lima, latou te ulufale atu i totonu o pamu uʻamea uʻamea uʻamea faʻapipiʻi i luga o le faʻavaʻa. Ina ia mafai ona i ai le tomai e faʻatonutonu ai le manino o le talafeagai o le salu ma le faʻavaʻa, latou te maua ai le evnimetric - pe o le ogatotonu o le siʻosiʻomaga ma le ogatotonu. I le suia o le tulaga o le tsupf (vaʻai ata), suia le tikeri o ata, o lona uiga, aveʻese ata mai lalo o le sash.

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Fetuunai le patipati o le palasitika faamalama i le faavaa

E pei ona e vaʻai i ai, o foliga o faʻaputuga masani a le faʻaupuga e mafai ona eseese. Ia fetuunai i latou, eseese meafaigaluega mafai ona faaaogaina. Afai e i ai na eccentrics i luga o lou faʻamalama, pei o le faʻatusa i le itu tauagavale - o le faʻataʻutuʻu o le olval foliga - o lo latou tulaga ua suia e faʻaaoga ai Pliers: patipati i le itu i itu manaʻomia.

Afai o le pulupulu loka e lapotopoto, pei o le ata i le itu tauagavale, e mafai ona faia se slot i se sikulukalaita pe hex ki. A uma ona matamata ia i latou, o le a faigofie ona e malamalama poʻo fea le mea faigaluega e te manaʻomia: O se masani masani o le sikulukalaiva poʻo le uaxagon numera 4. Faʻaofi le ki poʻo le sikulukalaiva i totonu o le slot ma liliu foʻi i le itu taumatau.

Faʻaalia uma le faʻaupuga i le tulaga tutusa. Faʻamolemole vaʻai e le gata i le tasi itu o le tao o le tao - fafo, a o lo oi ai foʻi i totonu (tusa lava ma le pito i luga ma lalo. O iinei o loʻo lokaina uma faʻataʻitaʻiga o loʻo feagai ai ma le tulaga lava lea e tasi, a leai o le faʻavaʻa o le a poloka ma palu mai i lalo.

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Liligi le eccentric e faaaoga ai pullirs po o hexagon

Fetuunai mea uma o le palasitika Windows, manatua e feololo le auala e fetaui ma le taumafanafana tapunia auala o palasitika faamalama, tulaga pe malosi - taumalulu. Afai o le faʻauiga o gaioiga e faʻaalu i le taumalulu, e amata, tuu le tulaga masani ma siaki pe a fai o loʻo iai le fasi. Vave fetaomi gums i luga o le New pvc faamalama e le fautuaina. I le tulaga lea, na faʻatulagaina ai le paʻu o paʻu faataamilo i le faiga faʻavae. Ona o lenei, i le taimi atoa o le taimi, ua ia lolagaina. I le faʻamaufaʻailoga masani, o le Caperades o le 15 tausaga le matua, ae o loʻo ... pe a fai o le ua vave ona tuʻu le mea sili, o le paʻu o le a faʻavaivai vave. O le iʻuga, toe faia le taimi o le taumalulu i faʻamalama palasitika, o le a e mauaina mai lalo o le stash e agi mai, ma o le paʻu paʻu o soʻo se paʻu. O lona uiga ua oo i le taimi e suia ai le faamaufaailoga. E le tele ni taimi, ae e sili atu le taimi, ma e tatau lava ona e faʻatauina paʻu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toe fausia se fale i totonu ma le laupapa laupapa matagofie ma mo se taimi umi

O lea: O le taumalulu ma le taumafanafana tulaga o le palasitika Windows o loʻo faʻaalia e ala i le suia o le tulaga o le tapunia-ese-le opecf. O mea uma o loʻo faʻamatala auiliili i le ata i lalo. A maeʻa ona vaʻaia, o le fetuunaiga o faʻamalama palasitika o le a tutoʻatasi e avea ma faʻafitauli.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se namu netquamo i luga o le faʻamalama ii.

Faʻapefea ona fetuʻunaʻi le faʻamalama e le o le a le feʻe

O nisi taimi, o faʻamalama palasitika, tusa lava pe na o le faʻaliliuga o le palapala i le tulaga o le malosi o le aʻea, e le faʻamau - mai lalo o le vaega o le gusi e le avatua se mea. E tupu lenei mea pe a solomuli i le fale. I lea tulaga, latou fai mai o le a vaai le faamalama. A tupu lenei mea, o le faʻafesoʻotaʻi o le tapuni o le sprem-down rotatus ma le pepa tali ua leiloa. A toe liliu le pani, e tatau ona alu le tagata faataʻitaʻi i talaatu o le ipu e ala i le oomiina o le sutu. Afai e le tupu lea mea ma e iai ni ata, vevela mai le potu e agi.

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

O fea e masani ona iai le axes (clamping speptrions)

A auina atu se palasitika o le faʻamalama, o le fetuunaiga e ese: E tatau ona e faʻagaioi le aush i le Moa o le Moa o le mea e le mafai ona o i luga o papatusi i tua atu o latou.

Muamua, e manaʻomia le faʻatulagaina o fea e leʻi taunuʻu i luga o le Tvof i le lokaina o Papatusi. O lenei mea e fetaui ai. E amata i le, asiasia le sash, manatua poʻo fea e iai upu tuʻufua. Latalata faamalama. O le a malamalama i le shresh state i le faʻapipiʻiina o nofoaga o le tsupf ma toso ia te oe lava.

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Siaki le mea e le taofia ai le sā

Afai e iai fesoʻotaʻiga, o loʻo tumau pea le faʻavae, pe a leai, gaioiga. Ia siaki i nofoaga e leai se fesootaiga ma faʻamautu poʻo le a le auala e manaʻomia ai e faʻagaioi ai le sash. Fai e fetuunai le pito i lalo ma le pito i luga.

Fetuunai le pito i lalo o matasele

Afai e le o latalata le faamalama o le PVC i se mea i lalo, o le a matou siitia le SISH faaaoga le pito i lalo. E lua fetuunaiga: tasi i le tafailagi vaalele, e latalata atu i le matasele pe sili atu mai i ai, ma le lua - i le sterttics - radis pe maualalo le siisii ​​i le tele o fale.

Ina ia faʻagaioi le pito i lalo o le sash latalata pe sili atu i le matasele, o loʻo matala mai. I le pito i lalo o le usuina o loʻo i ai se pu fetuunai mo le hex ki (o nisi taimi i lalo o le "faʻailoga").

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Fetuunai le pito i lalo o le pito i lalo o le palasitika faamalama po o le faitotoa

O le hexagon ua faʻaofi i totonu, liliu le uati o le pito i lalo o loʻo latalata i le matasele, faasaga i - alu ese. Alu i se tamai shish, taumafai e tapunia / tatala. O le taimi lava e taunuʻu ai le iʻuga, taofi. Afai e le mafai e le punaoa seʻia oʻo ina taofia, ma e le gata i le iʻuga, faʻafoʻi mea uma i lona tulaga muamua: E le o le fetuunaiga lea.

O lenei sikulu e mafai ona faʻasaʻoina pe a e tapunia le faʻamalama, o le fuʻa e afaina ai le faʻavaʻa i le pito i lalo. Teisi i le mea e aumaia ai i le matasele, o le ae aveese lenei le mafaufau.

Mataupu i luga o le autu: autu tufatufaina talita

I luga o le pito i lalo o loʻo i ai se faʻailoga lona lua o le faʻasoesa. Ina ia maua i ai, e tatau ona e tuu le sash e vele ma aveese le decotives luga. E faigofie ona aveesea, e te manaʻomia se pito i lalo i le tuai mai o se laʻititi (i le 1-2 mm) ma toso i luga. Ina ua uma ona aveese le pusa puipuia, o le a e vaai i le loloto i le pito i luga. O le hexagon ua faaofiina i totonu o le 4 mm. O le ki lea o le faʻasolosolo, o le sā e lavea ai, teteʻe - le alu.

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Suia o le tulaga o le stritical steash

O loʻo faʻamatala auiliili pe faʻafefea ona aveʻese le mea e faʻapipiʻi ai le mata o le matasele, faʻafefea ma pe faʻapefea ona fetuunai le pito i lalo o le pvc faamalama i le isi vitio.

Fetuunai le pito i luga o matasele

Afai o le pito i luga e le tapunia i luga o le palasitika faamalama, e tatau ona e siitia . Le faia o lenei, tatala le faamalama a itiiti mai 90 °. E le mafai, ae o le a le mafai ona faigaluega. I luga o le shish i le pito i luga o lo o i ai se matasele. E tusa ai ma le fausaga, e ese mai le pito i lalo, ae o loʻo iai foʻi le pu i lalo o le hexagon.

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Fetuunai le pito i luga o le pito o le palasitika faamalama

O le fetuunaiga o le fetuunaiga o loo i le itu. Liliu le siitia o le laʻau mamao mai le matasele (pe a mamao mai le tau o le pine) pe latalata i le matasele. O le tasi taimi - o ni nai milipima e tatau ona avea ma avanoa i le va o le sash ma le matasele: e manaʻomia le alu i ai i le swivel-gau. O le mea lea, liliu le ki i le fola o le suiga, siaki pe faʻapefea ona tatalaina le faʻamalama / tapunia.

O nisi taimi o lenei fetuunaiga e le fesoasoani. Ona manaomia lea Fetaomi le pito i luga i le faavaa. Mo lenei ua i ai le isi fao - i luga o se swivel-gagau masini. Ina ia mafai ona faʻapipiʻi lenei siku, e tatau ona e tatalaina le faʻamalama i le lua tulaga. Mo lenei, ua maua le flap, ua punitia le poloka. E masani ona tupu se ata se lua - i le ituaiga o le lokaina o matasele po o le laulaufaiva (vaʻai le ata i lalo).

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Poloka o le palasitika faamalama

O loʻo tuʻuina atu e le tagata ulu le poloka seia taofia, o loʻo taofia, liliu le 'au i le Ventisite, toso le pito i luga o le vaʻa o ia lava, tatala le faʻasologa. E tatala le masini e tatala le SOH. I luga o se tasi o papatusi o loʻo iai se tuʻugamau mo le tutusa hex ki. I le faʻaliliuina o lea, e mafai ona e fetufaaʻi le maualuga o le fetuunaiga o le pito i luga o le faʻatoa o le steash. E manaʻomia pe a fai o le pito i luga o le palasitika faʻamalama e le tapunia.

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Fetuunaiga e faʻatagaina oe e faia le pito i luga o le palasitika faʻamalama

Toe vaʻai lava, vaʻai pe faʻafefea ona fetuunai le palasitika Windows oe, e te mafaia i le vitio. Faamatalaga i luga o le mataupu, avanoa ma e aunoa ma upu le talafeagai.

E le tapunia le faamalama palasitika

O nisi taimi o le geometry o le faʻamalama matala suia tele e sili atu le faʻaofuina o le stash i le maualuga, matou te le maua le iʻuga manaʻomia: o le palasitika e le tapunia. O le a le mea e fai i lea tulaga? Afai e iai le fetuunaiga i luga o le tali o le tali, pei o le lomiga a ma e i totonu o le ata, taumafai e fai i le toto maualalo - mimilo ii. O le mataupu faavae e tutusa: faʻaofi le ki hex ma faʻataʻamilomilo e faʻasolosolo, tuʻu i luma i le tapulaʻa.

Afai e le lava le tele o millimeters e le o le loloto, ma le lobby, ona E tatau ona e faʻapipiʻi i lalo o le pito i tua o le laina. Ua tipi ese mai le fasi paepae palasitika. O le maualuga mafiafia o le 3-4 mm. Muamua, tatala le fao, ua aveese le taofi. E lua fasi pepa o loʻo tipi ese: O le tasi o loʻo faʻapipiʻiina i lalo, o le lona lua o tafatafa. O le iʻuga, o le faʻamamafa i luga o le 3 mm loloto i totonu o le vaʻa.

Tusitusiga i luga o le autu: ie puipui ie puipui: Fautuaga mo le filifiliga ma le taotoga

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Ituaiga o tali tali atu i luga o le faavaa

Faasee muamua i le nofoaga e manaʻomia ai, ua tu, o loʻo 'autafa ma se faʻaliliuga o ia lava. O le tautala o fasipepa o palasitika ua tipi i totonu o se naifi teisi. Siaki, tapuni le faʻamalama pe leai.

Afai e le aoga - E i ai le isi auala: ia faʻagaioi le stash stu. E matua masia, ma mafai ona unaa e uiga i le 13 mm. Le taualumaga mo ia:

  • Mai le itu e te manaʻo e alu, o le stapper ua aveese (naʻo le tasi).
  • I le va o le tioata ma le faʻavaʻa, naʻo lalo o le nofoaga o le a matou fealuaʻi, palasitika poʻo laupapa (e le me metaltac) lamolemole ma le vaapiapi mea ua faʻapipiʻiina. O le sili ona talafeagai o le laugatasi po o le pule.

    Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

    Ae a pe a le tapunia le faamalama palasitika? Faʻafefea ona fetuunai

  • Fetaomi le faʻavaʻa, faʻapipiʻi se fasi pepa palasitika o le a punou ai.
  • Ou te tosoina se pule po o se lau.
  • Faapipiiina i totonu o le strapik.

Afai e te vaʻai totoʻa, e mafai ona vaʻai o le faʻavaʻa ua malie tele. O le mea autu o le faʻamalama ua tapunia nei. I le 99% o mataupu o lenei lava. Afai e te le laki, ma o nei togafiti uma e le i maua mai ai le iuga, e manaʻomia e aveese rupe ma punou le faʻavaʻa.

Vaʻai uma gaioiga o loʻo faʻamatalaina i luga e mafai ona i totonu o le vitio.

Faʻapefea ona fai ni faʻamalama i luga o pupuni o palasitika i luga o faʻamalama ma ou lima, faitau iinei.

Fetuunaiga ma Suiga o Ata

O se tulaga masani masani: o le 'au e fesuiai malosi. Afai o le faʻafitauli e le faʻateʻaina i le taimi, ona o le faʻatasiga sili ona soʻona, e malepelepe, e tumau lava le puʻupuʻu o le falelauasiga, lea.

I le taimi muamua, faʻafefea ona toe faʻaleleia le Peni Pepe. O le tapunia o masini e manaʻomia muamua ona faʻamamaina ma faʻamalosi. Muamua aveese le faʻaputuputu efuefu ma palapala, solo solo, ona fealuai ai lea o vaega uma o loʻo faʻasolosolo. E manaʻomia le faʻaaogaina oona o suauʻu, e aunoa ma Alkalis ma aci. O le filifiliga sili o masini o le suauʻu, e mafai ona e maua se mea faʻapitoa poʻo le itu faʻaonapo nei o le apamemea.

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Nofoaga palasitika

Na faʻaliliuina uma le paʻu o lapisi ma masini e faʻagaioi ai, tatala / tapuni le siʻomia le tele o taimi, faliu i luga o le hinges. E tatau ona sologa lelei mea uma, e aunoa ma nini.

Afai o iai nei faʻafitauli i le taimi nei, e foliga mai o le faʻagasologa o fetuunaiga poʻo suiga i le geomotry o le faʻamalama, na suia le fugalaʻau. E tatau ona aofia ai ma le faafeagai i le itu faafeagai ma le malosi o le auivi. Ona faigofie ai lea o le togafiti. Alu le Soush ma toe taumafai.

Nei pe faʻafefea ona suia le 'au. O le saoasaoa o loʻo taofia ai le natia i lalo o le faʻamaumauga o le ufiufi. Afai e te autilo solo, o le ae vaʻai o loʻo i ai se tapuni manifinifi. Ave ou tamatamailima mo ia pe le fiafia ma fao, toso le teisi ia oe lava ma liliu i se tasi o itu. Lua bolts matala. E lasaga, ua aveʻesea le 'au, tuu le mea fou i lona tulaga.

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Fusi maʻe i lalo o le faʻauiga o le faʻapipiʻi

Sa matou iloiloina le tele o faʻafitauli ma metotia o le faʻamamaina o latou. O lenei e le o se faʻafitauli mo oe e le gata e fetuunai ai faʻamalama palasitika, e mafai ona e faia mea lelei. E mafai foi ona e faia le auaunaga (lubrictatat faatasi e tasi i le tausaga).

Faitau atili