Auala e Filifili ai Propon Centans

Anonim

Faamalama mamanu o se tasi o galuega faigata. O le mea moni e te mafaia, o le mea moni e tautau ai le muamua na tautau le muamua pupuni, ae ... o le tauaofiaga - o se vaega taua o le fale i totonu e fuafua i le filifiliga. Ma ou te manaʻo ia avea ma lalelei, lago malie, filemu ma manatua pea. O se tasi o avanoa e tuʻuina atu ai se fale poʻo se fale o lau oe lava sitaili - filifili matagofie ma faʻamafanafana lelei ma le pupuni i luga o faamalama. Ma afai e te manao ia sili atu ma le mafanafana aso nei ma le mafanafana, na faʻalogo foi i faʻamalosiga a le tagata Roma. O i latou ia e mafai ona taʻoto i le faʻamalama ma o le a alu i le aulelei matagofie. Faʻafefea Ona Vaʻavaʻai Tagata Roma i totonu o le Intersion i totonu o le a le tonu o le a e pikiina le lanu ma ie. O le mea lena o le a matou fai atu ai.

O le a le puipuia o Roma ma mea latou te tupu

E taʻua e Roma le ie puipui o se ie lamolemole, o le fea ua tapunia ua aoina, fausia le falemata. O lenei ituaiga o faamalama mamanu e talafeagai pe a fai e te manaʻomia pupuu puʻupuʻu i le faamalama. O se tasi o le aʻoga autu o pupuni o Roma - latou te nofoia se isi itu o le avanoa, pei ona latou faʻapipiʻiina i le faʻamalama faʻataʻoto. Faatasi ai ma lenei metotia o faʻapipiʻi, o le faʻamalama e mafai ona faʻaaogaina e pei o desktop.

O le masini o le aufaila o le aufaivale o le moa a faigofie. E i ai le ata pito i luga o loʻo faʻapipiʻi ai le lipine o le lipine, e i ai le tapoleni ma le mamafa o le sooupu i le pito i lalo ma le sui o le aveeseina o le lipine libbon. A faʻapipiʻiina, i luga o le faʻavaʻa poʻo le puipui i luga o le faʻamalama matala, o se fusi ua nonoa i le velcro, ona e taua ai lava ". O sea masini e mafai ai ona e faigofie ona fufulu.

Auala e Filifili ai Propon Centans

Pei o pupuni Roma foliga foliga

I le ie o le aufaʻi o le Romaina na alu aʻe ai ma aoina pepese, ma se sitepu o le 20 i le 30 cm i le tapoleni, o loʻo taofia ai le au tolotolo. A e tapunia pupuni, o le au laʻei o loʻo aʻe i luga, o le 'upega tafaʻilagi' upega tafailagi tatala. O le uluai auala lea e o mai ai ma Roma anamua.

Auala e Filifili ai Propon Centans

O pupuni Roma o ni ituaiga e lua: classic (agavale) ma carcading (taumatau). Eseese ma le i ai / leai se ata i le avanoa o le setete

E lua ituaiga o pupuni o le Romaina o Roma: talanoaga masani (masani) ma gicading. Faʻavasegaina i le tatalaina o le setete o le lamolemole pavevas, o loʻo i ai i taimi uma le kamela. O le filifiliga lona lua e sili atu fetaui lelei i le Artail Deco Style, atunuu pe aganuʻu masani. Peitai, aʻo fuʻa pupuni o Roma i totonu, e faʻalagolago lava i le ituaiga o le ituaiga e pei o le ie filifilia. O i latou o latou te talosaga i le "leo tele." Ma, tele, e te mafaufau lelei i uiga ma ituaiga o ie.

Auala e Filifili ai Propon Centans

O pupuni Roma i luga o le Barcher Lindow foliga manaia tele

Auala e Filifili ai Propon Centans

Fuafuaina Windows i le potu 'ai ma le ERKER

Auala e Filifili ai Propon Centans

Le masani ai ma le paie

Tuu eseese, e aoga lona taua o faamalama. E le faigofie ona latou faatulaga. O se tasi o talosaga o le pupuni o Roma i faamalama taitasi. Talu ai o le faʻapipiʻi e matua faigofie, e leai ni faʻafitauli o le a tulaʻi mai. Pau lava le faigata - o le a alagatatau e tatalaina ma tapuni ie puipui uma, ma e tele taimi, ma i le taimi e amata ai ona faalumaina.

Tulaga lelei ma le le atoatoa

Ole alavaivai alavai o pupuni Roma - latou te foliga lelei ma i le gaoa, ma i le "galulue" State, faataga oe e tapunia le faamalama ma le maualuga. Ia, ma latou te fiafia tele i le tele o latou ma le latou pepa Laki. E le gata i lea, faʻaaogaina o aano eseese, e mafai ona e faia ni faʻataʻitaʻiga mo ituaiga eseese o sitaili - mai le faʻaititia o le fiafia.

Mataupu i luga o le autu: faʻapipiʻi pupuni i luga o matau: o le vaega autu o galuega

Auala e Filifili ai Propon Centans

E le gata i ie puipui a tagata Roma i totonu o le umukuka foliga muamua, latou te galue foi nai lo filifiliga masani.

O le le mautonu o pupuni o pupuni o pupuni o le Roma e faʻasino atu i foliga o faʻagaioiga:

  • Afai o le ie puipui ua faʻamutaina e le pash eseʻese, ae o le faʻamalama atoa, tatala i le fomai i le taimi o le unisipi tuʻi. Ina ia alu i le 'au, e te manaʻomia pe siitia le saoasaoa teisi i luga aʻe o lima, pe o mai i lalo o ai. Ia amanaia le mamafa i le pito i lalo e le faigofie tele.
  • Ina ua maeʻa ona fufuluina, e tatau ona e faʻafefeteina se faaputuga lio e faʻasolosolo i koluse taʻitasi.
  • I le itulagi, o le Veture Vectides na nofoia se nofoaga. O lona uiga, i le vaitaimi o latou muelu ai sina ipu tioata. O le a le mea faʻapitoa - faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga ma metotia o le faʻapipiʻiina.

O tulaga lelei nei ma le faʻaaogaga o pupuni o Roma. E i ai le isi taimi, ae e le manaʻomia mo tagata uma: Ina ia pupuni ie pupuni maputi o le a le aoga "mo se lua vaʻai atu i fafo atu o le faʻamalama." O le tele ...

Auala e Filifili ai Lautele

O le lautele o le matapuna o Roma e faʻalagolago i le faʻamalama, poʻo le a matua tatau i luga o le faʻapipiʻi taʻitasi. Mo faapipiiina i luga o le sash, fuaina le lautele o le tioata i luga o mata uma e ave i totonu o strokes. O le mea itiiti o le faʻatauga, ae o le o loʻo tapunia lelei le tioata ma e leai se tasi e vaʻai i totonu. O le lautele lautele e faʻalagolago i le lautele o le faʻavaʻa, ae ia maitauina e tatau ona i ai i le itiiti ifo ma le tamai tagata i le va o pupuni ia latalata ai i le fua o le a le mafai ona maua Faamama mea uma.

Auala e Filifili ai Propon Centans

Fufusi Roma ie puipui e tatau ona tapunia le tioata ma fai si sioa lea

A faʻapea o le a iai le ie puipui o le Romaina, o lona tulaga o le faʻamalama, e tatau ona faʻalauaʻitele lona ala i le 5 cm. I le mataupu faavae, e mafai ona fafagu ai le lima pe a foliga o le faʻamalama pe a vaʻai i ai ma faamalama o le a tutusa.

Auala e Filifili ai Propon Centans

Faatasi ai ma lenei metotia o faʻapipiʻi, taulaʻi i le lautele o le faʻamalama matala

Faatasi ai ma le umi (maualuga) faigofie tele: E le tatau ona i lalo ifo o le faamalama tatalaina pe maualuga o le steash. Afai e na o ni faʻataʻitaʻiga i foliga tutusa, e le mautu. O le foliga poʻo le faʻagaioiga o le a le sili atu le leaga. Naʻo le tasi le tapulaʻa: o le maualuga maualuga e tatau ona i lalo ifo o le 3 mita, talu ai o le umi o le filo i le auala e le sili atu nai lo le 3 mita.

O pupuni Roma i totonu

O pupuni o Roma i totonu o Iomumume, potu o tamaiti, i potu potu ma kapeneta e mafai ona vaaia faatasi ai ma le tulle. Faatasi ai ma se tuʻufaʻatasiga, latou te "galue" ie pupuni po, ona ua latou suʻi mai i le mataʻutia o le tipitipi e le tulia ai tipiti. O le isi filifiliga o le solo, aunoa ma ni faaopoopoga. O lea e mafai ona e faʻaaogaina i latou i luga o papala sipaiʻe poʻo ogalaau, i soʻo se potu, pe a fai e te le faʻalavelave i le aoauli e mafai ona outou vaʻai i ou faʻamalama. O le mea lena faigofie "Roma" e aunoa ma faʻaopoopoga - e masani ona ou vaʻaia i fale tumaʻoti, pe a oʻo mai faamalama i tuafale ma leai se isi iina.

Auala e Filifili ai Propon Centans

O le mafiafia ma le scrintyces arbaris e mafai ona faʻaaogaina i auala eseese.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona Gelu vinyl Wallpaper i luga o pepa faʻavae

O nisi taimi o tagata lautele e pupuni e le aoga ae le o le tulle. I lea tulaga, latou te leʻi tofia foʻi ma sē teteʻe. I lenei emomume, e talafeagai atoatoa i le faasolitulafono poʻo le itu faaonapo nei, o fea e maua ai le taʻaloga. O le ie lamolemole o le mea e te manaʻomia. Peitai, ia manatua o le faʻamafanafana o le faʻamafanafana e tatau ona tapunia ma le faʻaleleia o pupuni poʻo le tu i lalo o le meaafalefale mama. Tuusaunoaga - faʻapitoa faʻataʻitaʻiga o mea e mafai ona avea ma masini e mafai ona avea ma se teuteuga totonu.

I le umukuka

O pupuni o Roma i totonu o le umukuka i totonu e talafeagai mo le toetoe lava o soʻo se ata faʻataʻitaʻi. Tele taimi, e mafai ona vaʻaia i latou i luga o na umukuka i luga o le faʻamalama o loʻo faʻaaogaina o se laʻasaga i luga. E faigata le sau ma se isi mea e sili atu talafeagai. Avanoa e mafai, sei vagana ua 'alo ese au puipui, peitaʻi e le o latou.

Tusa lava pe le o tauaveina e le Windowel Kidcheon se avega aoga, sa sili atu le pupuni o le auā i le paʻu, o mea faigaluega a le aiga nai lo Fatu o faʻataʻitaʻiga masani.

Auala e Filifili ai Propon Centans

O le le mautonu lanu ma le tau le mafai ona iloa ata - o se tali masani

Auala e Filifili ai Propon Centans

O le sela toe fausia le totonu

Auala e Filifili ai Propon Centans

O se tasi o lanu i luga o le Croud Court Coincides ma le Tui

Auala e Filifili ai Propon Centans

Afai o le umukuka e matua monononous, e mafai ona faʻaopopo ni lanu ma le au pupuni o Roma i le fugalaʻau

Auala e Filifili ai Propon Centans

Na o se fasi pepa o le lanu tutusa

Auala e Filifili ai Propon Centans

Paʻepaʻe ma le uliuli-classic tuufaatasiga

Auala e Filifili ai Propon Centans

E tatau ona filifili le pupuni o tagata Roma

Auala e Filifili ai Propon Centans

Faauluuluga

Auala e Filifili ai Propon Centans

O le mea autu o le faʻaaogaina lea o le paolo manaʻomia

O le filifiliga o le lanu ma lanu o le tofo o tagata e ona, ae o mataupu faʻavae o tuʻufaʻatasiga o lanu e tatau ona mafaufauina. E tele fofo masani:

  • O FBIC e faʻaaoga ai le tasi-photon lanu le mautonu (paʻepaʻe ma ana ata, pi, efuefu). E tuʻufaʻatasia i latou ma soʻo ni lanu ma, o se tulafono, o loʻo iai pea ile potu ole potu.
  • Monophics Romaina Roma Puipuiga o lanu malamalama. E filifilia i latou ua uma ona maua mataupu po o elemene o le pule. E mafai ona avea o se tasi o lanu i luga o puipui, i le auala lelei, i luga o le meafale fau, ma isi.
  • Lanu - fasi, pa, i le fugalaau. O ie puipui nei o se mea taua o loʻo iai ma le faʻamalamalamaga e tosina ai le faʻalogo. E ui lava o se tasi o lanu e tatau ona toe faʻailoaina i isi i totonu. Ma le ata filifilia o le ata e faʻalagolago i le sitaili lea na faia ai le totonu.

Sei vagana ai e te filifilia ni pupuni o ni pupuni o le umukuka i totonu o le umukuka, sili atu le vaʻai i mea esega faigofie. Len, velvet, tprastry, brocade - o lenei mo isi potu. Cotton ma le le talitonuina e talafeagai mo le umukuka poʻo se ituaiga o le lelei-solo ma anti-allergenic genthenic sythetic sythetic sythetic sythetic sythetic sythetic sythetic sythetic sythetics.

I totonu o le vasega pepe

Tatou amata i le fesiitaiga o lelei tulaga mo le faʻaaogaina o pupuni o Roma i totonu o le potu o tamaiti. Muamua: I totonu o potu o tamaiti aʻoga i le faamalama e masani ona tu i luga o le laulau. O lea o pupuni i le Windows o le mea tonu lava e te manaʻomia. Lua: Afai o loʻo laititi lava le tago o le tamaititi, puʻupuʻu pupuni tusi. E le mafai ona e aʻe ia latou, ma o le a le taunuʻu i lona ulu. Lona tolu faaopoopo mo Alergies: E tele fasi fasi o le a aoina itiiti le pefu.

Auala e Filifili ai Propon Centans

Ata ua filifilia e tagata fiafia

Auala e Filifili ai Propon Centans

O le ie puipui o Roma i totonu o le potu o le fanau mo se teine

Auala e Filifili ai Propon Centans

O le filifiliga e lelei mo le teine

Auala e Filifili ai Propon Centans

Tama e sili atu monophonic pe ma "tane" autu

Auala e Filifili ai Propon Centans

I totonu o le potu mo tamaiti, o le mafiafia o le ie puipui e manaʻomia i taimi uma

Auala e Filifili ai Propon Centans

E mafai ona e fetuunai le tele o le malamalama

I le faaopoopo atu i nei taimi lelei, na tatau foi ona siʻitia le pusa tupe a piggy o le pupuni o le pa puipui a tamaiti ma talavou. E mafai ona latou o ma ata eseese, ma le foliga o toa o le ata o le pele, kulupu, ma., Ma latou mafai - agavaʻa ma monophonini. E i ai le mea e fai ai le mea, aua o le eseʻese tausaga o loʻo faia eseʻese. Ae tumau le mea moni: E mafai ona e mauaina se mamanu. Afai e le o sauni, o le a mafai ona e suʻi se tapoleni pe faʻatonuina lona gaosiga.

Talaʻaga o le Mataupu Faavae: Faʻafefea ona tipiina le maʻa?

Potu malolo

O pupuni o Roma i totonu o le potu malolo e mafai ona filifilia mo le mamanu i so o se sitaili. Lenei e masani ona tuufaatasi pe a ma le iniseti pe ma ie puipui. Ma faʻatasi ai ma le "solo" e mafai ona i ai i le potu malolo o soʻo se sitaili ma faʻatonuga. E mafai ona faʻapipiʻi le faʻataʻitaʻiga o le masani i le pito i lalo o le pulumu, tuaoi pe i soʻo se isi auala teuteuina. O ia ituaiga e talafeagai mo le masani ai.

Auala e Filifili ai Propon Centans

O pupuni Roma ma tulle i totonu o nei i totonu

Auala e Filifili ai Propon Centans

E oʻo lava i le fale ma le koluma, latou te le mafua ai le teteʻe

Auala e Filifili ai Propon Centans

E ese le vasega

Auala e Filifili ai Propon Centans

Paʻepaʻe Paʻepaʻe e tuʻufaʻatasia ma le tele o sitaili, e aofia ai Scandinavia

Auala e Filifili ai Propon Centans

O le a le taimi - e le o lona uiga leaga

Auala e Filifili ai Propon Centans

Ma i le pule pule ...

Auala e Filifili ai Propon Centans

Ma e oo lava i le sela i le potu malolo foliga sili

Auala e Filifili ai Propon Centans

Toe amata le faigata o le mamanu

Auala e Filifili ai Propon Centans

O le tele o le malamalama e mautinoa

Auala e Filifili ai Propon Centans

O leisi Scandinavia i totonu o pupuni Roma

Ua lava lona uiga, ae o le ie pupuni o Roma, o le a fetaui lelei ma le faaoʻoi ma i totonu o le DEO, ma i Hai-tekonolosi. O ie e faaaoga ai isi. Lamolemole, ma se mafolafola mafolafola e talafeagai mo le faʻaititia, mo le maualuga-tech-tech e mafai ona maua ni ie ma le pupula, e tutusa lava ma le gloss o uʻamea (o se mea e pei o le uamea).

O le a iai ni ituaiga lelei ma mea teuteu. Naʻo le sitaili taʻitasi e tatau ona e pikiina au ie. Mo le Scandinavavia Ridicer, e tasi Photong Roma Wimplands e sili atu ona talafeagai, masalo ma le sili atu mafiafia pe o le mea inosia.

Potumoe

O pupuni o Roma i totonu o le potumoe e le sili atu le talafeagai nai lo le potu malolo. Afai latou te faaaogaina nai lo uila pupuni, o le a sili atu le talitonuina o le iloiloga, a o tumau pea le le faalauaiteleina. Faʻaalia ai le matagofie o mea, e mafai ona e faia le ao osofaʻiga sili atu pe itiiti le faʻaituau. A manaʻo i ai, ae e mafai ona faʻatutuina le siʻusi, o le atigi laʻau e sili atu lona malamalama. I le tulaga lautele, e i ai le puipuia o le aso / po, o loʻo faia ai ni fasi pepa e lua o mea - faʻalauiloa moli ma le le misi. I lenei tulaga, o le a matua aoga lava.

Auala e Filifili ai Propon Centans

E mafai ona faʻaaoga le ie puipui a Roma ae le o le telle faʻaita

Auala e Filifili ai Propon Centans

Eseese tissue density maua ese moli moli

Auala e Filifili ai Propon Centans

Tuutuu i lalo o ia ie puipui e mafai ona fausia e fausia ai afiafi

Auala e Filifili ai Propon Centans

O pupuni Roma ma tulle ie puipui - o se filifiliga lelei foi

Auala e Filifili ai Propon Centans

Tuufaatasia o le malo Romaina e mafai ona i ai ma ni mea masani

Auala e Filifili ai Propon Centans

Ma o le pito sili ona lua o le Romaina: Mo le po ma le po

Auala e Filifili ai Propon Centans

Fucking, e mafai ona e susunuina mai mea uma

E le leaga tele le aga faʻatatau i le tuʻufaʻatasiga; faʻapupuʻu vaʻalele a le palapala o puputa a le po, e faʻapipiʻi i tioata, pei ona masani ai, masani ai, ile EAV. E i ai isi filifiliga - na o le "Rimki" pe faʻatasi ai ma le tuufaatasiga o le tuufaatasiga o laina. Latou te lelei pe a e le popole pe a mafai e se tasi ona vaʻai ia te oe i le faʻamalama pe leai.

Afai tatou te talanoa e uiga i timeli, ua filifilia i latou i ni tamaitusi, ata o pa, fogafale poʻo meaafale taʻafutata. O latou lava mamanu, ae o le lanu ma le tusiaina e tatau ona o gatasi ma le siosiomaga.

Faitau atili