Pa puipui mo le auala-o le carridor - manaia le tinoidi tagata faaipoipo mo soo se paketi!

Anonim

Pa puipui mo le auala-o le carridor - manaia le tinoidi tagata faaipoipo mo soo se paketi!

Laupapa laupapa

O le faʻataʻitaʻiga o le ala o le ala savali e iai ona lava faʻapitoa ona o foliga o lona foliga, lea e manaʻomia ai le iloiloina mo le ono fesoʻotaʻi ma pa, e toetoe lava a le mafai ona aloese mai se potu vaʻaia. Tele tali o le paʻu ile mafaufau ma le faʻataʻitaʻiga e uiga i le faʻamamaina, mo se faʻataʻitaʻiga, fufulu puipui pe a uma le taunuʻu mai o malo leaga. Pa puipui mo le auala i lenei tulaga o le sili sili ona lelei filifiliga e fofo ai le tele o faafitauli.

Pa puipui mo le auala-o le carridor - manaia le tinoidi tagata faaipoipo mo soo se paketi!

Prick pati filifiliga

Ituaiga autu o Part Cladding Ponels

I le Prid ¯ e, o le tulafono, e le faapogaia foʻi le siʻitia o le Modiespares tetee atu i ai, masei "o loʻo totogi ai e le taulaiga o lana filifiliga.

Fuafua i le mataupu o le totonu o le totonu, o le tasi o ituaiga o paney mafai ona filifilia:

  • Tiele ituaiga, o loʻo foliga mai e foliga tutusa ma le paʻu, ae o le faiga faʻapipiʻi ei ai se eseesega taua. O loʻo tuʻuina atu le faʻaaogaina o le schip-groove system. E masani ona faʻaaoga e naʻo le vaega o le potu.
  • Rack ituaiga, i foliga sili ona lelei o le masani masani o le masani masani ma vavaeeseina e ala i le schip-paz system. Maualuga Maualuga Old Musete 40 cm, tulaga maualuga - 6 m (o nisi faʻataʻitaʻiga 2.5 m).
  • Pepa ituaiga e sili ona lelei mo le le-masani-nofoaga. Fua o elemene mai le 1.22 M i 2.44 m. O le mea lea o le tele o mea ma le mafiafia mafiafia o le 6 mm, o le maa, fafie, fafie.

Pa puipui mo le auala-o le carridor - manaia le tinoidi tagata faaipoipo mo soo se paketi!

Maa afifi pa

I le faʻaopopoina o itulau o loʻo lisiina ai ituaiga, o mafuaʻaga tulaga ese o elemene e gaosia foi. Ina ia mafai ona e gaosia se avanoa.

Mataupu i luga o le autu: o le taimi nei o nei mea faigaluega ma lo latou tofiga

Pros ma sper pa puipui

Le lelei o le faʻaaogaina o lenei mea mo le faʻapipiʻiina o le auala:

  • Teteʻe i aʻafiaga eseese;
  • Maualuga le saoasaoa tele;
  • Le agavaʻa e sui ai le elemene taʻitasi;
  • A faʻapipiʻi, leai "susu" galuega e le manaʻomia;
  • Le mafai ona nana le uaea pe a faapipii i luga o le tusi;
  • Aresthotis o foliga vaaia.

    Pa puipui mo le auala-o le carridor - manaia le tinoidi tagata faaipoipo mo soo se paketi!

O le pa puipui mo le auala o loʻo iai ni faʻalavelave i totonu o le tusi talosaga:

  • O le manaʻoga e faʻapipiʻi se faʻailoga poʻo se faʻavaʻa i le tulaga o se taua tele o le puipui - e ave le sifi i le potu latalata;
  • O le maualuga o le tau o ituaiga o panels.

Filifilia o le le fiafia i ai mea

I le mataupu o le filifilia o puipui puipui, e manaʻomia le toe fai mai e le gata mai manatu faʻapitoa, ae e oʻo foʻi i agavaʻa o tupe. O filifiliga o le paketi e aofia ai mea laiti faalelotu, ae o le pai pia i le fale mautotogi e le o se potu e le tumau ma tagata tumau, ma o le manaʻoga foʻi mo le teuteuga o loʻo sosoʻo iinei.

MDF.

O le mea e maualuga le vevela ma le leo o uiga ma le malosi sili. E le tatau ona opoina mai i totonu o le vevela maualuga, talu mai le faʻaogaina o lona foliga muamua ona o le faʻalauteleina.

Pa puipui mo le auala-o le carridor - manaia le tinoidi tagata faaipoipo mo soo se paketi!

Palasitika

E i ai faʻataʻitaʻiga ma fala, gālepale, faitauga faitautusi, eseʻese mamanu, faʻatatauina o mea eseese. O palasitika o loʻo mafai ona faʻaleleia atili ai le faʻaoʻoina. E faigofie lava ona latou tausiga - e faigofie lava ona fufulu e aveese ai le pala.

Pa puipui mo le auala-o le carridor - manaia le tinoidi tagata faaipoipo mo soo se paketi!

Fiberboard ma chipport

Ponels mai le mea lea - o le sili atu faigofie ma taugofie le malosi o le auala, vaaia e le iloga tele mai le fafie. Ae e tatau ona manatua latou te le ese ile onosai ma le tumau, faʻapea foʻi ma le malosi o le faʻavae.

Mirror polystyrene

O se potu malolo lea o se ata pupula na faʻaaoga mai luga - o se sili ona sui mo le faʻatagata. Polystyrene e le mafai ona palu. E masani ona tuʻufaʻatasia ma isi mea.

Laminate

Mo le palapala puipui, o loʻo faʻaaogaina o fola mo le foloa, a o mafai ona faʻaaogaina le sili ona taugofie ma lelei mea o le vasega 31st. O le mea e maualuga atu le tetee atu i mea leaga.

Mataupu i le autu: O fea e amata ai pepa puipui kelu i le potu: mai le faamalama po o le faamalama, pe e mafai ona tatala, o le saʻo, i le mea e amata ai, o le a muamua, ata pue, ata vitio

O mea taugata

Mo se faʻamaumauga vaaia o fale, e mafai ona e filifilia e avea ma mea faʻalenatura ma fou gaosia e le paleni tomai fou o loʻo i ai le tau maualuga. E le faʻaaogaina ni pamu o le palu i mea moni mo le sili ona lelei ma le utu-faʻaonapo nei.

Pa puipui mo le auala-o le carridor - manaia le tinoidi tagata faaipoipo mo soo se paketi!

Fafie

O lenei siʻosiʻomaga faauo mea e maua ai le atua maumautulalo, ae e manaʻomia se vavalalata filifiliga ma le isi mea. O laupapa vaega o loʻo faia i le multi-maualuga, ma e maualuga atu le teteʻe i le vevela, susu, masini masini, i le ultraviolet. E masani ona faʻaogaina, laʻau, o Karelia Birch, Ash, eseese ituaiga taua. E i ai faʻataʻitaʻiga (boouupsi) teuteuina ma curvings, inlay, abringing.

Cork ma bamboo

Nei siosiomaga faauo ma ofoofogia mea i totonu. O le plog foliga se manaia laupepa pito i luga, sili ona lelei leo ma vevela o le tino. BAMBOO PLANKS o le mea moni na lalagaina manifinifi stavas, e teuteu i le fusifusia ma taofiofi. E matua talafeagai mo le mamanuina o le curves curvep luga pe a fatuina se Aferika poʻo se faʻasologa o loʻo iai. O mea uma e faigofie ona tausia, e le fefefe i le susu ma le tumau ai.

Pa puipui mo le auala-o le carridor - manaia le tinoidi tagata faaipoipo mo soo se paketi!

BAMPOO PA PAD PANELS

Natura ma fatufatu maa

I le faʻaopopoga i ni agestics arethetics, o ia oloa e i ai le onosai, teteʻe i masini leaga, latou te le o le faʻamalosi ma le faʻamaliega o le faʻapipiʻi i luga o le pa. O paneli e mafai ona faʻamimi le ituaiga o soʻo se papa poʻo le faia o maʻa masani. O mea faʻapitoa e faʻafaigofie ma taugofie nai lo le natura. O le vaega o le vaega e faʻatagaina ai oe i le faʻapotopotoga i totonu o le muamua ma vaʻaia faʻateleina le avanoa

Pa puipui mo le auala-o le carridor - manaia le tinoidi tagata faaipoipo mo soo se paketi!

Umi-liusuavai metal

O lenei mea fou o loʻo faʻaaogaina o loʻo faʻaaoga pe a fuafua i totonu i le sitaili o le maualuga o le maualuga-tekonolosi poʻo le itiiti. O loʻo iai le tulaga maualuga o panels ma vailaʻau oona, ae e taugata tele, galuega i le faʻapipiʻiina ma faʻatapulaʻaina i le malae o talosaga i fale.

Tioata

O lenei ituaiga mamanu o se fou e fou foliga foliga sili atu. O pusa o pa mo le tioata o le tioata e iai le lautele lanu lanu, e mafai ona faʻaalia i le paolo o le tele o faʻamatalaga. Talu ai o mea faʻaletino e sili le maʻaleʻale, e fautuaina le faʻaaogaina i le pito i luga o nofoaga. Manaia Vority - Barbble Modes o loʻo lelei le faʻaaogaina e fausia ai leo i luga o le monophinic luga ma faʻatumu le fana.

Mataupu i luga o le autu: sukalati o le potu malolo - ata o se tuʻufaʻatasiga le masani ai i totonu o le potu malolo

Faaputuga filifiliga o pa puipui

Fetuunai le avanoa e faʻaaoga ai panels e ala i le faʻaaogaina o auala eseese:
  • Ma le malamalama malamalama, e manaʻomia le tuʻuina atu o le faʻamoemoeina i pese malamalama - ua latou vaʻaia foi le avanoa;
  • Le ata mataga ma mamanu e faʻalautele le vaʻai totoʻa le potu;
  • O le lanu i luga ma faʻata e fausia le taufaasese o se tele o avanoa;
  • O le saʻo itu o le faʻavavevave faiga e faia ai le auala i luga, ma o le siʻosiʻomaga e lautele atu;
  • O le mea aoga ma matagofie o loʻo feagai ma le pito i lalo o le puipui ma panels ma le mamanu o le verteex faʻaaogaina pepa puipui poʻo le sikalatila o le vela.
  • O le tuʻufaʻatasiga o laupapa laupapa laupapa susulu i luga o puipui ma pogisa o le sami o loʻo faʻalauteleina le potu;
  • O le faasalaga o le faatulagaga o le faatopetosi o le laupapa laupapa fatuga fatuina le feagai ma le feeseeseaiga ma maua ai le mafanafana - o se faamaloga lelei e fetaui lelei i totonu o le aganuu sitaili;
  • Carnnish saʻeina ma ni aui o puipui, fetuu, stucumo e fausia se totonu i le sitaili sitaili;
  • O le fesoasoani fesoasoani e mafai ona faʻaaogaina e fausia ai ni leo i le avanoa.

Foliga o le mauga o laupapa i luga o puipui

Faʻapipiʻiina o loʻo mafai ma auala e lua: faʻatasi ai ma le fesoasoani o le kelu pe faʻapipiʻi. O le filifiliga muamua e mafai ona faʻaaogaina i le tulaga o le toetoe lava lelei luga o le saʻo. Afai e iai le tulaga taua o puipui poʻo le latou tepa i se isi potu, o le faʻapipiʻi e manaʻomia mo le tagi o le palasitika poʻo le laupapa laupapa.

O le faʻaaogaina o pa puipui mo le fuafuaina o le auala e mafai ai ona e faia se tulaga ese o le Intut sone i le fale mautotogi i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi E le gata i lea, o le tele o faʻataʻitaʻiga ua mafai ai ona fausia e pei o ni avanoa lelei tele ma le ascon a Lacon.

Faitau atili