Matou te totoina Tarry Talmatoes i luga o le faapaologa: aoga aoga

Anonim

Afai e iai sou manaʻo e fiafia i le salati fou i le vaitau o le taumalulu, ona e mafai lea ona faʻatupuina ai le badyry tomasi i luga o lau vitamini, e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻatau vitamini poʻo fale gaosi oloa e le aoga tele. O le tupu o aliʻi tama i luga o le faapaologa, e mafai ona i ai ni fua i le tausaga atoa ma le pamper e faʻatatau i meaʻai.

Faʻatupuina o le tepeʻe i luga o le faapaologa: faʻapitoa fautuaga

O lenei ituaiga tama tama e iloga e se tofo suamalie, le le aoga ma le lelei ma le lelei. A faʻatau ni fatu, aʻoaʻoga faʻapitoa e fautuaina e faʻamanino o ituaiga e manaʻomia mo le tuputupu aʻe o le faamalama, pe a maua e se tagata le fale i totonu o le fale mautotogi poʻo se faʻatoʻaga. O le uluaʻi uiga o togalaʻau ma le lanumeamata o ituaiga o le sili atu malosi aʻa faiga e atiaʻe i laʻau, ma i le ulo ona o le le lava avanoa o le a oti ai ma oti.

Matou te totoina Tarry Talmatoes i luga o le faapaologa: aoga aoga

Ae paga lea, e le o ituaiga uma o tamato e mafai ona tupu i luga o le faapaologa: e tatau ona faamatalaina pe a faʻatau fatu

O le tele o le susulu o le la i luga o le faamalama o le a faʻatagaina e tupu ai se soifua maloloina ma malosi, aumai se tele tele o fualaʻau suamalie.

O le tulaga iloga o nei Tomatoes o le mafai lea ona tuʻufaʻatasia ituaiga eseese ma lanu gamuties i le tasi ipu, e aunoa ma le faʻatupuina o le feteʻenaʻiga o manogi ma tofo.

Mo le tuputupu aʻe i luga o le faamalama, e tele ituaiga o lanu eseese o lanu.:

  • Poto mumu;
  • Lanumeamata ma lanu samasama;
  • Samasama samasama;
  • O moli, eseese ala, mai le pupula ma malamalama ile malemau ma le totoloto;
  • Piniki;
  • Naturaina Serspberry;
  • Enaena enaena-alet;
  • O le mea e fai ai ituaiga o lanu uliuli.

Matou te totoina Tarry Talmatoes i luga o le faapaologa: aoga aoga

Cumto Toumato Eseese igoa Kumato

Tuputupu Ae fatuina i luga o le Windows, Cherry Tomatoes e faigofie ona suia i totonu o laau i totonu o le umukuka, maua mai i le lanumeamata manaia.

Mataupu i luga o le autu: oproidery ma le koluse mo tagata amata laasaga i le sitepu mai le ata mai le ata: Faʻafefea ona aʻoaʻo ma amata, vitio lesona

Cherry tomatoes: afaina ma penefiti (vitio)

Eseese ituaiga ma tofo

O ituaiga uma o ituaiga o tamala o Cherry Battotoes e mama ma alofa ma lagona lelei i luga o le faamalama. O loʻo filifili le au taʻaloga o le na filifili e totoina nei meaʻai o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga, na tuua ai ma le loto faafetai, ma sa tumau pea le faamalieina i le taunuuga.

Matou te totoina Tarry Talmatoes i luga o le faapaologa: aoga aoga

O se pepa fiafia e iai se ituaiga "aso"

O le sili ona lauiloa ituaiga mo le tuputupu ae i luga o le faamalama:

  1. Mumu penina E i ai ni fualaʻau suamalie, ma o le amataga o mea e faʻaosofia, faʻaosofia le gauai atu i foliga foliga lalelei ma tele.
  2. O le BALCYY EOU - E iloga ia le puʻupuʻu ma ua lapotopoto, samasama fualaʻau o loʻo iai se laʻititi o atu. E mafai ona faʻaogaina i le sisi ma le faʻatusatusaga.
  3. F.1 Badcony Mumu • O se tamaʻi laau lea e pala e fua mai le 85 aso, ma e laʻititi, ae feacrat ma suamalie tamato.
  4. Tagata konono - E matua leoa le vasega, ma oloʻo le matua o fua i le 85 aso, e laʻititi tele o le 85 aso, e laʻititi lava le lapoʻa, ma maua ai se faʻatoʻaga ile 500 kalama mai le vao.
  5. Pinoko - Ole mea lea e maua ai se vaega faʻasofiti e iai ni manaʻoga laiti, ma e iloga i le uluaʻi tofo ma fasi fua.
  6. Samasama samasama - E i ai ni fualaʻau suamalie, ae o le a latou uma ai le tofo o uiga lelei o soʻo se ipu ma tuʻuina atu i ai le pito maualuga ona o le lanu lanu.
  7. MONI MONI MONI - O le sili ona lauiloa, ma e tele le le lelei o le 2 e oʻo i le 2 kilokalama o le berries mai le vao, atoa ai ma le tofo lelei.

Foliga o le totoina o fatu fatu kerry

Mo le totoina o fatu, e manaʻomia le filifilia o le tulaga saʻo. O le sili sili ona lelei filifiliga o le le mautonu foliga o le koneteina, le sikuea faʻavasegaina o le a le faʻapitoa atiaʻe le aʻa o le aʻa lea, ma o le laau mafai ona maua ai vailaʻau e mafai ai ona maua mai - fualaʻau. A o le i faia le fale, e manaʻomia le faagaoioiga o le fatu - e faʻasusu le mea o le ato i le pesasium permangate fofo mo 9 i le 20 itula, o le a le tuputupu aʻe malosi laau i le laau. O le gafatia mo 3 aso o loʻo ufiufi i le solosolo o manulauti, ma pe a mavae le foliga mai o ni aʻa laiti - o mea na tupu e tupu ai fatu.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea e fai pe a fai o le faitotoa i totonu o faitotoa ua tapunia

Matou te totoina Tarry Talmatoes i luga o le faapaologa: aoga aoga

Ina ia mafai ona sili atu le lelei, e tatau ona e faʻasusu fatuga i le susu susu i le vai

E fautuaina e tagata atamamai ni fatu laau i sina vaega o le malosi, ma ina ua uma ona faia se tolopoina i pou.

Le sili ona lelei le vevela mo le manuia atinae o laau o le 16 tikeri. Fatu o loʻo tuʻuina i le eleele i le loloto o le 1 centimita, faia le mamao i le va o le taliaina - 3 centimita. Vase e sili ona ufiufi ma Cellophane, ma tuu i se nofoaga mafanafana, pe a uma ona aliali mai o vae muamua, e alu i le faamalama e faʻatulaga ai le tele o le la susulu. Lea e le faʻagaioi le laau, a e manaʻomia ona tausisi i le tau vevela - i le aso +22: 35 - tikeri, i le po - + 00 tikeri. O tagata atamamai na fautuaina e tausi le vase i tua atu ma ata o le vai, vai naʻo le vevela o le vai, e le o gatasi le tino o faʻamaʻi.

Cherry turmatoes tausi ma tausiga

I le taimi o ao ao puaoa, o le laʻau leai se malamalama, e mafai ona ou aafia ai i lona soifua manuia. Ina ia aveese se faʻafitauli tutusa, e manaʻomia i luga o laʻau i luga o le 30 centimita e tuu se moli moli. E tusa ai ma le faʻalavelave 3 Vitio, e tatau ona failaina fanau ma ni moli faʻapitoa, e faʻamalosia ai fatu, faʻamalosi fatu ma faʻaopopo le tuputupu aʻe. Ina ia fesoasoani i laau e le pikiina faʻamaʻi o fungal, e manaʻomia le toe faʻasusu e susu ai le susu - 50grms vaeluaina ma le vai - 500gramm. A uma ona foliga mai o le vaega lona tolu, o le sapling e tatau ona filifilia (o le oloa o le taotoga i se nofoaga sili atu), o loʻo faʻaalia i se tamaʻi lapoa, ma le lautele o se tulaga lautele ma lautele. Afai e te faia se fesiitaiga i se lua ulo, o le atinaʻeina o le root faiga o le a faʻalavelaveina, ma o le a tupu leaga le tutoto.

Matou te totoina Tarry Talmatoes i luga o le faapaologa: aoga aoga

I le maeʻa o le totoina o tamato, e fautuaina e faʻaaoga le tele o meaʻai

E ala i le 30 aso, o le fanau e lafoina i se nofoaga tumau o nofoaga i totonu o le tele ma le spamiser pake, o loʻo faʻapipiʻiina i luga o se nofoaga la.

O le eleele ua ave masani, ma le faaopoopoina o fetilaisa. Afai e leai ni mea e tau, cherry streppont i totonu o pusa tumu i fanua. O loʻo tuu i luga o le sili atu o le 30 centimita mai le tasi ma le isi. E mafai ona e faʻamalosia le faapaologa poʻo se Loggin, o loʻo sipiʻi ai tamato i tua o le taofiga pusa, o le a paʻu i lalo, o le a latou faia se mea manaia ma fiafia tofo ma fiafia tofo.

Mataupu i luga o le autu: faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o palasitika lipine ma o latou lava lima

I le taumafanafana, o loʻo faʻatinoina vai ni laʻau uma 3, i taimi vevela tele - i aso uma. I le tau malulu, e manaʻomia le mataituina o le tulaga o le palapala, ma vai pe a faʻamago. Tele le susu i soo se taimi o le tausaga e faʻaleaga faʻaleaga ile laʻau, e le gata i le faʻaalia o faʻamaʻi, ae foʻi le oti. E alofa tamato i le tau mafanafana, ma o le faaooina o le itu i saute o le itu i saute agai i le tuputupu ae ma le tau. Afai o loʻo iai le pito i lalo o laʻau, o le faʻailoga lea o le mauaina o le muipao, o le mea lea e fautuaina ai tagata faʻapitoa pe a siʻitia le vevela, tikeri o le vevela, tulaʻi mai laʻau i nofoaga malulu. Ina ia mafai ona faigofie le faiga o le vai ma e le i ai i le le talafeagai, o se mea lelei e mafai ona faia. I luga o se kamupani palasitika, o se paaga ua fai ofu mo le faaauuina o laʻau, e mafai ona faaputu ma se vaega o le fagu, faʻaalia ma se koneteina o le vai ma le vai ma le paoa. O se mea taua mo soʻo se laʻau e filogia. I le fale mautotogi e misi, o lea e manaʻomia le gaosia o lenei gaioiga o oe - i le taimi o fuga i taeao uma e tatau ona e lulu ai le paʻu. O isi ituaiga o tamato o le a faʻateleina le vailaʻau o le a faʻateleina ai le faʻavaeina o fua ma o le a faʻavaveina o latou malagaina. A o mai ni fua, e tatau ona e saeia i latou i taimi uma, o le a faʻatagaina ai se tuaoi e ola lelei.

Faʻafefea ona tupu ni tamato i luga o le faapaologa (vitio)

O nei fautuaga o le a mafai ai e tagata fai togalaʻau o le a faʻatagaina ai oe e tausi se tele o le seleselega i taulaga, ma ia fiafia i le fitu vitamini i le tausaga atoa.

Faitau atili