Poloketi o fale ata

Anonim

Galuega faatino o le ata fale

A tulaʻi mai ni galuega i luga o le tafailagi, o le mea muamua e te manatu o le fausiaina o se fale ma o ai e suʻe ai lona faʻatinoga, ina ia mafai uma ou mea uma.

Ae o le laasaga lona lua e sili atu le taua ma e taua ma o pe a uma lava ina ia maua i lima o laupepa o fale, latou te manaʻomia lava le faʻataʻapeʻapeʻe ma teteʻa i le sili ona alualu i luma. Ma o lenei e pei ona foliga mai ia muamua foliga e le o le lesona sili lea.

O le fausiaina o fale o fale e sili ona masalo naʻo ia lava i le fausaga ma mea taua, ae afai e te manaʻo e pulea uma vaega o lau fale fou, ona faʻapopotia uma ai lau tusi

Moni, o lenei faiga e matua faigata, ae i lea taimi e fiafia i ai ma faigata, aua faʻaaoga faʻamatalaga o fale ata ma le fausiaina, toe faʻaleleia, toe faʻaleleia galuega.

E faapefea ona e iloa i totonu o le ata o galuega fale?

O le mea muamua e te manaʻomia e feagai ai ma lau fauga o oe lava o galuega o fale ma ata ata ma ata, pe a fai o loʻo i ai i ou lima, e mafai ona maeʻa le vaega o le galuega ua maeʻa. O le lona lua lea o le a tonu lava le aoga - maualuga gauai ma nisi mea ua tatou tuufaatasia mo oe i poloaiga e mafai ona e feagai ma le galuega faatino.

Poloketi o fale ata

Tausi matau uma i le ulutala itulau o le poloketi, o loʻo i ai faʻavae faʻamatalaga e uiga i faʻasalalauga, ma le tele o pule, faʻafetai ona mafai lea ona faʻatusatusaina le taua. Talitonu mai ia te au, o le vaega o le galuega lea o le a liliu e sili atu i le faatasi i le faitauina o le ata lenei.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea e faʻafesoʻotaʻi le faʻalapotopotoga? Polokalama Fesootaiga

O le le ata, o le mea e sili ona taua mo oe o le feagai ai ma le fua. E i ai le fua faatusatusa tele faapitoa ma le elemene taitasi o le fale o loo faatinoina i luga o se fua talafeagai, lea e masani ona faaalia i le ata. I fafo o le matagaluega, o faailoga maualuga-tulai mai le tulaga eleele e masani lava ona faaalia, ma le manua o loo i ai faamatalaga e uiga i le tele o le faatulagaga, o le fola o le fale mai le fola i le fola, o le maualuga o le faitotoa, ma isi I le amanaia ai le tele ma fua e le mafai ona vaai faalemafaufau i mea o le a avea ma fale i le lumanai, ae faapea foi ona fuafua le aofai o mea e faaaoga e talafeagai mo lona fausiaina.

Afai o oe o le galuega faatino o fale e lua storey, e mafai ona faigata ona malamalama i ai ma le malamalamaaga o le fuafuaga o le fausia lava, ae i se tulaga e le o bunted. Tusa lava pe le manino pe o le a e galue ma se fuafuaga, o le a e faʻamaotiina ai ni kaʻia, ae tusa lava pe a latou le faʻaalia se sese faʻailoga o le lumanaʻi.

Poloketi o fale ata

Tauave i le lima o le ata, e mafai ona e vaai o loo faaalia i le ata o se vaega faalava, lea e pasia le le avanoa faitotoa ma faamalama. O se vaaiga pito i luga faapena faaalia le nofoaga tonu o le potu ma o latou fua ma se faamatalaga auiliili o le taunuuga mulimuli. Tusa lava pe o iai sau tau o le tau o le tau o le tau o le tele o le paketi, o le a iai uma o le tulaga taua i tulaga o le tele o le mea e faamoemoeina ai.

  • O poloketi uma ma ata e matua lava, eseese lava. E faʻalagolago uma lava ile mea moni e filifili ai le tusi tusiata e aofia ai, o nisi fuafuaga e iloga i auiliiliga faʻapitoa o elemene.
  • O le a le mea e mafai ai e lau poloketi ona aofia ai le tele o laupepa e fesoʻotaʻi ma le vaega i fafo o le fale ma lana malaga, faʻapea foi ma le nofoaga o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.
  • Ma i le ala e tatau ona totogi i fesoʻotaʻiga i fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i soʻo se tasi o latou amioga o loʻo taua o le vaega sili ona taugata o le fausiaina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e toeseina se tamai tamaʻi mamoe # suʻisuʻi i ou lava lima

e tatau ona gauai atu faapitoa i le fuafuaga faatulagaga, o loo i ai faamatalaga e uiga i le faavae, overlaps ma le nofoaga o le lagolago. Talu ai ona o le fausiaina o soʻo se fale o loʻo ave mai i le faʻatulaga o le faavae, ua saogalemu le faʻailoaina o lenei vaega o le poloketi sili ona taua.

Poloketi o fale ata

Faatasi ai ma isi mea, o le gauai atu faapitoa i le faamatalaga e mafai ai i le fanua fanua, lea o loo i fafo atu o le ata, e pei o loo i ai foi ni faamatalaga taua.

Ma e pei ona taʻua i luga, aua neʻi galo i ni faʻapuupuuga, o faʻailoga ma laina faʻapitoa na faʻaaoga i totonu o le poloketi. Ma e taua tele le faʻafesoʻotaʻi ma le faʻaeteete le poloketi o loʻo ia te oe i ou lima. Aua le faaleagaina o le Faamauina o fuafuaga fausaga ma te le faailoa atu i susulu o le la, vai, ma isi Toefuataiga o lenei ituaiga o faamatalaga e mafai ona fai si taugata.

Iinei i mataupu faavae, nuances uma lea e tatau ona gauai atu pe a faitauina le galuega o le fale. O le mea moni, o se galuega lenei e mai le māmā, ae afai o loo e fiafia moni i mea uma le malamalama, ona e mautinoa lava le faamanuiaina. Plutasi, na aʻoaʻo e faitau le ata e te puleaina taʻitasi ai tuʻuga o vaega taʻitasi ma fetuʻutuʻunaʻi, faia o ia suiga pe afai e te fiafia iai.

Faitau atili