Potumoe mamanu e aunoa ma le faamalama

Anonim

Potumoe mamanu e aunoa ma le faamalama

O le potumoe i le leai o se faamalama o se sili atu masani filifiliga nai lo lou manatu. O lea e masani ona faia le mamanu i totonu o le tasi potu potu. E masani lava i le potumoe o se tagata poʻo se ulugalii faʻaipoipo e naʻo le po ma sina taimi umi i le faʻaiuga o le vaiaso, ma o aso o le vaiaso. O le tele o le potu e fai ai le potumoe, e tatau ona e filifilia se tulimanu povi o le potu, e te le fiafia i ai ma tuu le meaafale iina, teuteu i mea faigaluega. Malolo lelei.

Le tele

Tatou talanoa e uiga i le a le maualalo o le tele o sea tulimanu e sili atu? O le tulafono, o le potumoe e le sili atu nai lo le 10-12 sikuea mita. m. Mo le tasi - e matagofie tele, lava avanoa mo tagata e toalua. Afai o le eria sa sili atu, ou te manaʻo e tuʻu mea meafale, ma o tau sili atu ma le faʻamutaina o le avanoa.

Meaafale

O le potumoe o le a nofo lelei: O se moega lapoʻa lapoʻa, o le lua o le lima, o le spacious shrobe, e mafai ona avea ma leoleo. Afai e iai se avanoa e leai se avanoa, tusa lava pe leai, o le mea lea e faʻaaoga ai le fatafata faʻavae. O le a fesoasoani i le matua laveai avanoa avanoa. E leai ni faamalama, o lona uiga, o le fuafuaga e mafai ona faia i sea tulaga faʻapea o meafale e faigofie ai.

Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu?

O le e ona e sili atu le mautonu o le potu e tasi le potu e masani ona filifili, e faʻapefea ona faia se mamanu o lona potu? Fai se potumoe-ola pe vavae ese le nofoaga malolo? E toatele na filifilia le filifiliga muamua. E foliga mai ua leai se faʻamalama, ma le agaʻi atu i le taeao mai le faʻamalama, e le mafai.

Tele auala latou te ono mama ai. Ua faʻamaonia e le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau o le a tatou mauaina pe a uma ona e aumaia le faʻaititia o le ula mo le aso atoa. E moe foi i le lelei nofoaga e taua.

Afai o lou potu moe ae le o se moli moli foliga pei o se moa, o le a e lagona le le iloa le popole, fefe, leaga. Tusa lava pe leai se faamalama i totonu o le potu, taumafai e mamanu ma avanoa e malamalama, fiafia. E le afaina pe o le a le tamai eria. E mafai ona e faʻatulagaina le poto, susulu, matagofie.

Mataupu i luga o le autu: o le faigofie 5 auala: faʻafefea ona aveese le puipui puipui mai puipui

Sese faamalama

E tele filifiliga Faʻafefea ona faia se faʻamalama sese. E mafai ona e faʻapipiʻiina se faʻavae moni ma matte mata tioata i le puipui. Mo le faamalama, faaalu le moli. Tapuni le mea uma ma se pese lelei ma fiafia i le mamanu. E ala i le faʻavae tutusa e faia se faʻamalama sese i le ogatotonu poʻo le laititi i le itu o le taualuga. Aua neʻi galo o loʻo iai ni moli.

Potumoe mamanu e aunoa ma le faamalama

A faʻapea o le mamanu o le potu i le faʻasologa orinetal style, ona tosoina lea o le ofu manaia. Sili ona matagofie uma leo. O mai i luga ma le mauga pe faʻafesoʻotaʻi le aliʻi ma tuu le moli moli o loʻo tautau mai le taualuga. O nisi e tautau ni moli. Faatasi ai ma le Iapani sitaili latalata i le tasi puipui, e mafai ona e tuʻu se mumu poʻo paʻepaʻe ma aumai le pito i tua. Matagofie ma matagofie matagofie faigofie. Sili atu pe a fai o Shirma e mai le silika. Matagofie mamanu.

FAAALIGA

O faʻataina o vio o loʻo faʻateleina le faʻateleina o le vaega o le potu. Na faʻamauina e nisi o tagata na te matua le mautonu o faʻaataina o mea. Tagata tomai faapitoa i le faʻatulagaina o avanoa o loʻo fautuaina e tautau se faʻata poʻo ni nai mea ina ia le aʻafia ai le moega. Tusa lava poʻo a ou ituaiga faʻata, latou te faʻamalosia le ata, ae ia e agatau i luga o puipui. O le a latou faaopoopo malamalama.

Potumoe mamanu e aunoa ma le faamalama

Potumoe mamanu e aunoa ma le faamalama

Fatua-fana

Manatu lelei e teuteu ai le mamanu o se mea sese sese. Totonu ma ia e avea ma sili fiafia. Sulu le pito i tua i se afi afi, teuteuina ma ata tuai, mago laulaau ma fugalaau.

Potumoe mamanu e aunoa ma le faamalama

Malamalama

O faamalama sese i lenei nofoaga o le a le o? Swipe lamepa i le laupapa o le ulu o le lua moega po o le sofa. E mafai ona faʻatulaga le fausiaina o le fausia-i le iʻa o le laupapa o loʻo fai mai le ulu o le moega ma toe aumaia iina. E le gata i lea, o Nichh e mafai ona faia o se fata e tuu ai mea uma ou te manaʻo ai.

Faatautau le chandelier masani i le ogatotonu o le potu.

Potumoe mamanu e aunoa ma le faamalama

I autafa o le moega na tautau le skonium pe tuu le fola i luga o vae maualuluga, moli i luga o le nofoa.

Potumoe mamanu e aunoa ma le faamalama

Ina ia mafai e le potu e aunoa ma le faamalama ua matua malamalama lelei, tuu le moli mai le isi pito i luga o le puipui o le moega.

Mataupu i luga o le autu: faatonuga: Auala e Filifili ai se Lelei Lelei

O uluai moli uila, faaalu i le ala o le potu. Faafailautusi ni fetufaiti, o le matagi a moli moli i totonu ma mou ese mai puipui po o tautau i luga. Afai e te tuuina moli o le faʻasologa, o le a avea ma se lagona, e pei ona faʻaalia i le pau i pupuni o le utupoto o le malamalama. O le a sili atu le malamalama i totonu o le aofia ai.

O Atamu Scral Forctor ua fai taga i luga o puipui "faamalama taotoga". I luga o le puipui e mafai ona e vaʻai i se laʻau i le faʻamalama, o le manatu lea o lenei moli. O le tau e uiga i le 280 y. U .. e aofia ai eseese o ata ma faʻaputuputu faʻamalama, a Mose mostala, ua ese le tapuni ma laau. E i ai pama ma curly Ivy. O le uluai mea fou.

Talaaga

Matou te le iloaina, peitaʻi o le masani o le potu masani ma le faʻamalama ua i ai i pupuni, ma pe a aunoa ma le faʻamalama uaea e mafai ona faʻaseʻe ai. E pei ona taʻua i luga, o le ulu o le ulu e mafai ona tuʻufaʻatasia faʻaopopo moli, lea e taulaʻi i le sone ma teuteu ai le totonu o le potu. O le sini atonu o luga o le faʻata, aemaise pe a latou i ai i faʻailoga poʻo luga o le taualuga. Uluai mamanu.

Pupuni

O le ata o le Sounw faamalama e mafai ona faaopopo ma paie laiti pupuni. Filifili latou mai le ie e te fiafia ai. Valivali ma valivali ua piki foi i lou tofo.

Puipui

O puipui o ia ituaiga o "mea ofoofogia o le a 3. O foliga lelei uma foliga i puipui o le fale puipui masani. Claper Wallpaper i lanu pupula o loʻo faʻateleina le tele o le potu o le potu.

Uluai teuteuga teuteu. E mafai ona avea ma se ata. Mo le potumoe, o le uluai paolo e auro pe i lalo o le apamemea. Ae o le palani e lautele, e mafai ona e faʻaaogaina ni pa pa pa pa gatataʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga: Salad, samasama, piniki, pich ma isi pastel.

E i ai le filifiliga pe a tasi le tui o lo o tuʻu i luga o le afa o puipui, ma iʻu ai, aʻo ni nai atigilima. Mo se faʻataʻitaʻiga, lalo o le lanu o laufanua lanuke mumū, ma luga o le salati. O le fesuiaiga vaega e mafai ona teuteuina i se tuaoi. Uma le mafolafola tulaga ma fafie ma le filo lagona.

Mataupu i luga o le autu: uaea ma le fua o le fola: o mea ma le una o faiga. O le fola i le fola e leaga i tagata?

Taualuga

O le taualuga o loʻo masani ona paʻepaʻe i papaʻe poʻo le paʻepaʻe o pastel. E tupu lena vali le. O ata sili ona muamua na maua mai i le plasterboard mamanu i le pito i tua. O sea mamanu e matua i le auala e aunoa ma se faamalama. O le a iai le tele o le malamalama vaivai i totonu.

O le taualuga e mafai ona ufiufi i le faʻapipiʻi o le moli o moli mama, pei o puipui. O sea unau e tumau ai ma le tata o le ogaumu ma puipui o loʻo faʻalauteleina ai le potu, e siitia le lagona o se lalelei. Afai e teuteu le nofoa o le nofoa o le moli, lea ma pe a e manaʻo ai, naʻo le fuaina, ma le tofo.

Faitau atili