Crochet pulou: mamanu ma le puipui ma ata ma vitio

Anonim

Cockfish Cloes - O se Susuga Susuga Susuga mo Farani Faiga. Ma Farani fshionista iloa tele e uiga i sitaili. O sea pulou e sili ona leaga ma ofu, sulu, kuka, ma seevae seevae, o seevae maualuga, atoa foi o totini lima. E mafai foʻi ona ofuina i soʻo se taimi o le tausaga. Faʻavae i luga o lona faʻatatau i luga, o le fesili e tulaʻi mai, pe faʻafefea ona faia le Pako Pook, o lea e fetaui atoa ai ma lou tofo lautele. O le aso o le a tatou aʻoaʻo atu ai lenei mea ia te outou.

O le a talisapaia e Ediesta

O le a le mea e manaʻomia mo galuega? I luga o le tele o le ulu 56 O le ae manaʻomia 50 g o piniki ma lanumoana filo, hook numera 4.

Gagau le piniki ma le lanumoana filo, fusiua 3 ea maualalo. Ma, i le matau mulimuli, o le matasele fusi 6 koluma e aunoa ma se nakid ma faʻaauau le lakapi o lakapi lio e aunoa ma se pekid. A avea le lapoa o le lio e tutusa ma le 14 cm, amata suia laina e aunoa ma se faʻaopopo-luga ma laina i le 6 faʻaopoopo. A o le umi o le pito o le pulou i le flagia o le a tutusa ma le 27 cm, amata le laga o le tully e aunoa ma le faaopoopo.

Ina ua maeʻa faia se vaega lamolemole o le pulou ma le maualuga o le 12-14 cm (tusi!), Vaevae le pito o le kapeta o le 6 o loʻo faʻatagaina ai le lakapi . Pe a fai o le lautele o fanua e tutusa ma le 5 cm, faʻauma le lalagaina o "rachy laʻasaga". Nonoa se filifili o se Air Loop ma le umi o le tusa o le 70 cm. Faalauteleina le taunuuga e tupu i le va o pou.

Crochet pulou: mamanu ma le puipui ma ata ma vitio

Crochet pulou: mamanu ma le puipui ma ata ma vitio

Crochet pulou: mamanu ma le puipui ma ata ma vitio

E pei ona e vaʻai, teuteu se pulou i soʻo se auala o lou tofo.

Eseese auala o le faatinoga

O ia ituaiga matamuli e le gata i le fala, ae tutusa foi ma ni vaifofo foi. Le isi, o le ae vaʻai pe faʻafefea ona avea oe ma metotia uma ia te oe lava ia. Tatou amata i le faʻataʻitaʻiga faia e ni pulupulu.

Tele 56-58 o le ae manaʻomia 100 g o le 'afa-o le vulu o le vaega o le vaega (22 g *, riegelin mo le faʻasaʻoina o fanua; Couble tautala numera 3.

Ina ia mafai ona o le tele o le oloa e ofi lea e manaʻomia, aʻo leʻi amataina galuega, faia se faʻataʻitaʻiga, fuafua le malosi ma faia lau fuafuaina o le lalagaina (vaʻai Ata 8).

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona nonoa le Kerisimasi polo ma le toʻilalo

Crochet pulou: mamanu ma le puipui ma ata ma vitio

Amata le lalagaina i lalo. Tape le kolose numera o mataps i luga o le nila ma lalaga i se lio o 'au.

Crochet pulou: mamanu ma le puipui ma ata ma vitio

Faʻalauiloaina le tele o togitogiga, o togi, o le faiga lea o loʻo fuafuaina taʻitasi (mo se faʻataʻitaʻiga, i le 3 3 laina). Le isi, siaki le 10-12 cm e aunoa ma le suia o le numera o lop. Faʻaauau le galue, faia o se tau faʻafefe mo le lapotopoto le pulou. O le foliga o le pito i luga o le pulou o loʻo fuafuaina e le pa, e sili atu le lelei e faʻailoa taʻitasi i luga o le mamanu, ia amanaia le tele o le oloa ma le ata o le lalagaina o le oloa ma le ata o le lalagaina o le oloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea sao e mafai ona faia i laina uma i le 2ăsa, faʻasaga i mea sao i le 4, ona oʻo atu lea i le 2-8-tausaga.

O le o totoe o le 6-8 matapule e saeia i le pito o le mea faigaluega. I le tuʻaiga o le taʻamilosaga o loʻo i ai, faʻasolo e tasi le filo o le le mautonu (mai le fasi o le a le o le polymeric filo, e tasi le umi o le "manogi tasi i le umi o le fanua + 5-6 cm i le umi o le fanua filo e amata ai le vulu. E aliali mai lenei pulou aulelei:

Crochet pulou: mamanu ma le puipui ma ata ma vitio

Foi, e mafai ona faia se lagona.

Crochet pulou: mamanu ma le puipui ma ata ma vitio

Fai e matua faigofie, o le a e manaʻomia ni falaʻau, mamanu ma seleulu.

Ina ia amata i le suisui, e tatau ona e mauaina le tele o lou ulu ma alu ese mai lenei faʻamatalaga. Le isi, faia ata mai lagona o soo se lanu. Aua neʻi galo e uiga i faʻamatalaga uma. E sili atu le masini i luga o le masini suisui, aua o le a matua faigata tele ona fai lenei mea, ma e le atoatoa le avanoa. Teuteu i le lautele satin lipine i le leo, ma o se faʻataʻitaʻiga lea.

E mafai foʻi ona fai le pulou lava e tasi, ae mai tina ua alu ese ai, ae matua aulelei lava.

Vitio i luga o le autu

Mo lou faigofie, vaʻai le ata vitio i lenei mataupu.

Faitau atili