Auala e Filifili ai se Kapeneta i le fola: Aoga Fesoasoani

Anonim

Ina ua foia le fesili, faʻafefea ona e filifilia se kapeta i le fola, e manaʻomia le tatau ona amanaia itu nei: Mai le mea o loʻo faia, o le faaputuga o le faaputuga. .

Auala e Filifili ai se Kapeneta i le fola: Aoga Fesoasoani

A filifilia se kapeta, e tatau ona amanaia le tau o le kanepe, mea gaosi, fale, fatafata, mamanuina.

Mea mo Carpet Gaosi oloa

I le gaosiga o le fola o le fola, kapeta poʻo mea masani e mafai ona faʻaaogaina.

I le taimi o mea, o mea masani e ono maua ai se fualaʻau fualaʻau 'aina. Fulufulu ma le silik o mea o manu o manu na o mai, ma cotton, flax, jing - fualaau faisua amataga.

E toatele tagata e filifilia kapeti mai mea faitino, a o latou taugofie. Mo o latou gaosiga, mea e pei o ponami i le ponami, pomonimpyleleine, Poyayl, Nylonter, o le Polyester e faaaogaina. Faʻaopopo atu i tau maualalo, o nei vailaʻau e maualuga le malosi ma le tumau.

Tusa lava poʻo a mea o loʻo faia i le kapeta, e iai ana lelei ma le faʻaletonu.

Auala e Filifili ai se Kapeneta i le fola: Aoga Fesoasoani

Tausia mo le kapeta e tatau ona faʻatinoina e le aunoa.

Ina ia mafai e le kapeta i luga o le foloa o le potumoe poʻo se isi potu mo se taimi umi, e manaʻomia le tausia lelei. Afai e tatau, e manaʻomia le teuina o oloa faʻapitoa i Polythylene. O le laki o le laka e faʻamamaina i se auala mamago, na o kamuta mago i se auala masani ma e masani ona faʻaavanoa mai le itu sese.

Afai e iai nofoaga i le taimi o le faʻagaioiga o le kapeta, e tatau ona faʻateʻaina i latou, mo lenei mea, o lona uiga nei o loʻo faʻaaogaina:

  • Malo faapitoa;
  • e lua sipuni o Amonakota a Amonakoga, e tetea ai se lita o vai;
  • Lua sipuni o le sili atu le afaina o le sili atu le faataapeina i luga o le lita o le vai;
  • Faʻasalalauga Faʻapitoa mo le faʻamamaina o le faʻamamaina;
  • Pepa solo po o le solosolo.

Filifili se kapeta, pe a tele mea latou te faia, e le mafai, e le mafai, aua i le taimi lava e tasi na toso ese ai filo o le faaputuga i le taumalulu i le tau. A fufulu, e le mafai ona faʻaaogaina le ie puipui. E tatau ona tatou taumafai e fai le kapeta mo se taimi umi i lalo o le tosina o le la susulu.

Tusitusiga i luga o le autu: Alumini Dears: Faʻatulagaina o Faʻamatalaga ma Ituaiga

O le kapeta e mafai ona taoto i luga o le fola pe i totonu o le ogatotonu, ae e sili atu le i ai i le faalauteleina tulaga. Ina ia faia le toniga toniga o le kapeta lavalava, e tatau ona faia i taimi uma i le 180 pe 90 tikeri. Afai e le malosi le afaina, ona aveʻesea lea o le faʻaaogaina o le susu susu, o le a le mea e tatau ai le kapeta.

E le mafai ona ave le vailaʻau mama, e manaʻomia le faia i le naʻo le mea na faʻaleagaina tele ai le kapeta. Mai Mogala e masani lava ona mafatia ai o le kapeta e tautau i le puipui. Afai o i luga o le fola ma e masani ona alu ia ia, ona le amata lea o le mole.

Faitau atili