O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

Anonim

O le vaega o le mea e gata ai o se tasi o mea sili ona taua na tutupu. E le mafai ona o foliga vaaia i na o le foliga mai, ae faʻapea foi ma gaioiga o le fale. Tasi auala i le vave ma fetaui lelei ma le galuega o le faʻaaogaina o le foga o panels mo le pito i fafo faʻamaea i le fale. E eseese i latou, mai mea eseese ma eseese uiga ma afu manatu.

Ituaiga o Faleoloa

O le pito i luma mo le pito i fafo o le fale o le fale o se vaega mautu o mea i eseese tomai faapitoa na faia mai mea eseese. E filifili, e manaʻomia le faʻatagaina o latou foliga, foliga ma mea totino.

O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

I foliga vaaia e faigata ona fai atu poʻo a pito i luma o loʻo i ai i fafo o loʻo faʻaaoga i lenei taimi.

Mo le faʻamaeʻaina o fale tumaʻoti

E le o le pito i luma o laina uma o loʻo faʻaaogaina mo le ufiufi o fale tumaʻoti. O le manatu e le faapea "E le mafai ona", ae o le mea moni e le mafai ona talafeagai, ma toeititi o mea uma na foliga mai. Sili atu mafuaʻaga - o le lavelave o le faʻapipiʻi ma le maualuga tau. O le aso e mafai ai ona e mauaina mea na faia nei i fafo mo fafo atu o le fale o ituaiga eseese. Uma o le a lisiina atu i lalo.

O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

E filifili ai o le mea o loʻo foloina ai potu e vavae ese ai le fale, e tatau ona e maua se manatu i o latou lava lelei ma le agavaʻa.

Faila sivine

O mea uma lauiloa ua maeʻa ona faʻailoaina mea i le ituaiga o fuafuaga uumi o loʻo faʻapipiʻi i luga o le faʻavaʻa. O loʻo iai faiga faʻa masani ai na vali i se tasi o lanu, o loʻo i ai le faʻatatauga o se pa, ogalaau, piliki.

O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

O le saini uma

O le mea sili lea ona faʻamanuiaina mo le faʻamaeʻaina o le fogafale o le fale, ae e matua manifinifi, e maualalo le tetee atu i vailaʻau faʻaleagaina. O le isi tulaga o le la susulu o le la e mou atu, ma o foliga e le fiafia i tagata uma.

Fanua o lovi

O le faʻavae o loʻo faia foʻi o polymers - pvc (vinyl), polypropylene. Avanoa i le ituaiga o le faʻatagata o foliga o panels, o nisi ma loka i luga o pito. O le mea moni, faʻataʻitaʻi piliki o lanu eseese ma foliga, vao poʻo le fevae o maʻa.

O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

O le tipiina o le sivisi e faia i polyers. Le taugofie - mai le polyvinyl chloride (pvc) ma polypropylene

O le tele o mea na faia ai le pito i luma o laina pito i luma, aua o le tele, aua o le o lo o scratches ma isi mea e le eseese mai le mata luga. Mai le sitaili taʻaloga e le gata i foliga ma tau (sili tau taugata), ae sili atu foi le mafiafia (20-30 mm, faasaga i le 15 MM).

FOBRO sima Horcide Panels mo fafo faʻamaeʻaina

Fibrovetion o se siosiomaga faauo mea e maua mai se fefiloi o le fibra (tamai fasi fibthetic fiber) ma le sima. Mai le tele o fale laupapa poʻo ogaumu, pe a latou valiina. Ua maeʻa ona latou faia i Iapani, auā ua faʻaigoaina ai "Iapani Faʻafanua Papatusi".

O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

FOBRO COMERS WEDS - PRICRRING FUNGING mea

Leaga - o se lapoʻa tele ma le vali o le pito i luga o le laufanua (o le nofoaga faʻavae o loʻo vaʻaia i luga o le loloto chips). Le mamalu - o le mea e le mumu ma mumu e le lagolagoina. Afai tatou te talanoa e uiga i le tau, o loʻo i ai ia le aufaipese Iapani papatusi, ae e tele ni tau o mea Saina ma aiga e fai ma mea e lelei ai. Saina, o ni vaega, e ala i le ala, ia lelei lona uiga. Ua leva ona umi le kamupani i luga o le maketi, e tele lava le iloiloga.

DPK (Wood-Polymer Tuutuuina)

Olo i le fibres o le fafie e faʻaosofia i le vai polymer, o se dye o loʻo faʻaopopo. Mai le iʻuga o le tele o le tele o se ipu poʻo le laupapa (ufiufi, piquiquene). E le gata i lea mea ona o le faʻauma o le fesoʻotaʻiga, e faia ai le fola i tafatafa o le vaitaʻele, i se gazebo, luga o le matala veranda.

O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

Wood-polymer tufuga (DPK) toe faamanatu i fafie

I foliga, ma e oʻo lava i lagona masani, o le laupapa-polyman e tutusa lava ma fafie. O le eseʻesega o nei "laupapa" Aua le manaʻomia e valiina pe ausa. Latou te faasao le uluai foliga mo se taimi umi. O le le atoatoa o le tele tele ma tele le tau. Ae e le mafai ona latou valiina, talu ai ua latou valivali i le tele, chips ma faaleagaina (pe a fai e le mafai).

Ceramographic

O le faʻaalia o lenei mea ua silafia mo tagata uma, aua o le tele atu o le tele o le tele o ituaiga e masani ona faʻaiʻu le fola. O le popoan prcelain bodware e sili atu le mafiafia mafiafia ma tele.

O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

Cerompir e manaʻomia le tusiata talafeagai

O loʻo feagai ma le pule o le Certramory o le le mautonu: O le mamafa, lavelave o le tipiina ma faʻapipiʻi, e aofia ai le tau maualuga o le faʻapipiʻi galuega. Ma o lenei o le mea ma le mea moni o le mea moni o le mea e mamao ese mai le supa. O mea le lelei e aofia ai foʻi ni foliga faʻapitoa foʻi, o lea o le tusiata e tatau ona talafeagai lelei. Ma o lea, o le faʻaumaina o le fale e matagofie, tumau, faʻamalosi i le aʻafiaga o mea taua.

Falemai form

O se mea sili ona matagofie. I luga o se vaega o Osp (e le masani ai), o se vaega o le faaeeina atu (polystyrene fom) faʻapipiʻi, ma o se le gaoia kuka mama i luga o ai. Gaosia i luga o le ituaiga o poloka o poloka ma ker pito.

Mataupu i luga o le autu: Turking Turle ma le BEPRODERY - O se auala fou o le fausiaina suiga

O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

Clinker stade Plals - Faʻamaeʻaina ma Faʻaputuputu i le "fagu"

O mea e le taugofie, ae i le taimi lava e tasi faapalepale ma matagofie i fafo. E le gata i lea, o le Hermal taofi o loʻo faʻaleleia atili le tulaga o le faʻatasi ma le tini. Pau lava le mea e alu i le taimi saʻo ma le ulagia, aua ua taʻua o ia o lona lava faʻafofoina o matatumoe.

O le a la le mea e sili atu?

E mautinoa e le o le o le lisi o loʻo lisiina e le sili. I foliga, o le toʻatele o latou e tutusa foʻi, e ui o loʻo i ai tuusaunoaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le poletivin chotware poʻo le sitaili sivisi e leʻo le le mautonu. Ae o tagata uma e tutusa lona olaola. O lea i lenei lomiga e tatau ona e taulai atu i au oe lava mea e fiafia ai.

E uiga i gaioiga o faʻagaioiga o mea e tatau ona manaʻomia e le o se mea e fiafia i ai. Uma lava foliga ma le le lelei. O lea e tusa ai ma nei tapulaʻa, e tatau ona e filifilia le pito i luma mo le faʻaumaina o le fale e fuafua i meatotino a le mea e fausia ai le fale ma le manaʻoga mo le vevela / matagi / matagi / matagi / matagi / matagi / matagi / uati / matagi / matagi / matagi / uati / matagi / uati / matagi / matagi / uati / matagi / uati / matagi / uati / matagi / uati / matagi / ua uma o le fale / matagi / uati / matagi / matagi / uati / matagi / uati / matagi / le vevela o le fale / uati / matagi / matagi / uati / matagi / uati / matagi / uaina e fausia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o pa e matitiva-paʻia pa e sili ona vavaeʻese e leai ni voam. Na te le uuina le susu. O na uma lava. I lenei tulaga, o le faʻaaogaina o fale kuka e le manaʻomia. Leai, e mafai ona e mafai mai i totonu e faʻaopopo ai mea faʻatauvaʻa a vasa. VAPORIZAASANAUGA o le a poloka avanoa i le susu i totonu o le puipui, o le a lelei mea uma i le tini. Peitai o le a tumau le susu a le susu i totonu o totonu. Ina ia aveʻesea, e te manaʻomia se malosi faʻamalosi tino, ma o lana masini e taugata. Ma e manaʻomia le mamanuina e tusa lava ma le faʻatulagaga o le fale. O lea o le au o le au o loʻo faʻaaogaina i luga o fafie pe o le faleʻaiga o le faleʻaiga pe o loʻo tuʻuina atu i latou pe a tuʻu i luga o le pusa. Tuu le pusa tuusaunoaina.

A tatou talanoa e uiga i le tau. O le lisi uma o loʻo lisiina i le taimi e faʻauma ai - fale sivine. O le tau nei o le tau lea - ulutala o loʻo nofo, faʻaputuga a le tamaʻitaʻi ma le DPK. Ma le sili ona taugata - Porcelain StoneWiet ma Clinker fogalaau pusa.

Mo le lesitala o fale gaosi fale ma ofisa

I totonu o lenei vaega o le a tatou lisiina lea o laupepa i luma e masani ona faʻaogaina i ofisa mamanu, gaosiga, faʻatauga poʻo fale teu fale. E le o lona uiga e le mafai ona faʻaaogaina mo se fale tumaʻoti poʻo le fale. Tau lava o le vaʻai iai e le talafeagai lelei mo le "fale" i se lautele lautele. Ae i le fale ma le le masani ai faʻamaumauga - i le sitaili o techno, faʻaititia ma isi mea faʻapena - e mafai ona vavaeeseina tele. O le a sili atu le le uiga ese.

  • Uamea papa. Gaosia i luga o le ituaiga o tapata pe sikuea poloka o eseese lapoa. Faia i latou o le steel po o le alumini. Steel e taugofie, ae e noatia i le malaia. O le Alminim e le palauina, ae e taugata. O lenei ituaiga o sys system mo fale tumaʻoti o loʻo faʻaaogaina pea e fesoʻotaʻi ma o latou "leo", e faʻamalosia ai latou mai le vaega atoa.

    O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

    Uamea stud panels - mo fale o le le-postics tusiata

  • Tolotolo panels. O lenei ituaiga o faʻamatalaga o loʻo faʻaaoga e faʻauma ai fale maualuluga o le ofisa. Faia mai ie manino o le plikarboate poʻo le faʻaluaina-glazed Windows - o nisi tioata faʻapipiʻi i le tasi talaaga. I le falemaʻi tumaoti, e mafai ona faʻaaogaina mo le masini o le taumalulu togalaʻau, o se vaitaʻele, siʻosiʻomaga lapoʻa, o loʻo siʻusiʻu lapoʻa, palu. E mafai ona faia mai mea manino o mea na valiina i le tele pe o le feololo (masani faʻata, faʻatasi ai ma se tasi o itu). Masalo e mafai ona faʻatulaga le fale atoa ma strimeaceces scade panels, ae mo lenei mea e tatau ona e tosina mai ai le tusiata - o mea e sili ona manaʻomia mo tulaga faʻapitoa o le faʻapipiʻiina.

    O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

    Trancent Panels - mo le ata o le taumalulu togalaau, Initia veranda, galuega

  • Sanuisi saito. Gaosia i le ituaiga o lapopoa foliga. Nei o uʻamea ua lua (o le foliga e tutusa lava ma le foloa o le fola), i le va o le vevela vevela o loʻo faataatiaina mea. Tofiga - Faʻamaeʻaina o le gaosiga ma fale teu oloa. Mo fale tumaʻoti, e le talafeagai mo manatunatuga faifai pea, e ui ina mafai ona faʻaaogaina ni tau, pe a leai foi ni manaʻoga maualuga mo foliga vaaia. E mafai ona e fausia le tumama faapitoa - faletaavale, afifi, afifi.

    O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

    Sandwich panels - mo vave fausia

  • Alumini o le au mamanu. O se tasi o ituaiga o sanute sanuisi. E i ai le vaega o mea tuʻufaʻatasi i le va o pepa mafolafola e lua o le Alumini. Ma o lenei taimi e le mafai ona vaʻaia i le vaega tumaʻoti. O mafuaʻaga e lua - o le maualuga maualuga ma le tutusa "ofisa" foliga mai, e ui lava e mafai ona faʻauma le faʻavae, talu ai o le Allow e le o se "pisa".

    O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

    Aliminanu Pusa Asiaga - Lua pepa uamea ma se vaega o le tuufaatasiga

A e vaʻai, soʻo se mea o loʻo i ai nei vaega e mafai foʻi ona faʻaaogaina mo le faʻamaeʻaina o se fale tumaʻoti. O le manatu o le a le-tulaga. Afai o le mea lea e te manaʻomia, filifili le filifiliga talafeagai.

Metotia o Faapipiiina

O le pito i luma o le pito i luma o le fale o loʻo faia mai mea eseese, e eseʻese foliga, ae e tutusa lelei ma faʻapipiʻi. I le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina, faʻapitoa faʻapitoa mo le faʻapipiʻiina e mafai ona faʻaaogaina, ae o le masini e tutusa - i luga o le faʻavae o le ventilating faʻauiga. Afai puʻupuʻu, o le faʻapipiʻi e pei o lenei: o le gralle o loʻo alu mai faʻamatalaga, ma o loʻo faʻapipiʻi tulilima ie puipui i ai.

Faʻamau i luma o le pito i luma mo fafo faʻamaeaina i le fale i se faʻapitoa faʻapitoa. O loʻo faʻaalia i se vaalele faʻa-lotoa ma tuʻutuʻuga, pe a maeʻa le pito i luma o le pito i luma mo fafo atu o le fale.

O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

Auala e Fai ai

O le faʻavaʻa na aoina mai uʻamea ma tulaga palasitika, o nisi taimi tatou te faʻaaogaina pa o laupapa. Woodten Timber - Tamaoaiga, pei o le tele o teroritori o se atunuʻu e sili atu le taugofie nai lo uʻamea oloa. Ae e talafeagai naʻo mea mo sina mamafa ae le o le manaʻomia lava i le faʻapipiʻiina o faiga.

I luga o pa, e mafai ona e faʻaogaina le faʻafoo ma faʻavae nofoaga siʻatuina o papatusi masani, DPK, Clinker panels. Ae o le a le faʻapipiʻiina fafie e tatau ona faʻagaioia e le antibacterial ma antipyrene tuufaatasiga. O Brks mafai ona suia i le Galvanized Defililes mo Miswall. Sa latou fetaui foi ma a latou galuega. Ae e tatau ona manatua lena mea mo le tele o masini, e i ai lona lava faiga o faʻamatalaga faʻapitoa ma vaega auiliili elemene. O le tulaga masani e aofia ai, masani lava, faalilolilo faʻapipiʻi - e aunoa ma le faʻaleagaina o foliga. Suia o faʻamatalaga i luga o le laupapa, e manaʻomia le popole pu mo le faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi ma e le lelei tele, pei ona faʻaleagaina le hersadity.

O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

Faʻavaʻa Mataʻitu, o loʻo i ai le faʻaosoina

O le faiga o le ventising e lelei tele i lena taimi e tasi ma le tiniʻe, e mafai ona e faʻamafanafana le fale, faʻaleleia le faʻaaogaina (tuʻu mea talafeagai i le va o faʻamatalaga). O le isi o lona faʻailoga taua - o le faʻafitauli o le faʻaititia o le le mautonu e faigofie ona foʻia. Faʻaletonu: O mea taua mo le faʻavasegaina o le spetening system ia (faʻaopoopo i le tau o scade panels).

Tatou mafaufau pe faʻapefea ona vavaeʻese ai le faʻalavelave o le eleele o lo o lomia ma faʻamaumau pepa. Aisea? Talu ai o le faapipiiina o faiga e mafai ona faitau iinei, ma o mea o i luga e latalata i ai na o le sili atu tauvaga, na amata ona suia i le maketi.

Faapipiiina o faavae nofo

Mai le faʻataʻutuu masani mo laina laina faʻamaeʻaina (nofo, mo se faʻataʻitaʻiga), o le faʻapipiʻiina o le faʻavae o le o loʻo faʻaalia e le mea moni e tatau ona faia i le potu avanoa o le Ponels. Talu mai le faʻavae o le paka i ai se vaʻaiga o se tafatafa, e tatau foʻi ona foliga pei o se faʻatau. O le isi vaega o le faʻapipiʻiina o le amataga ma le j-talaaga. Latou te tapunia vaega o mea, avatu ai le lagolago, faifai mai se vaaiga. E le taugata tele, taumafai e fai e aunoa ma i latou, le aoga.

O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

O le mea lea e ono tupu

Ma e tatau foʻi ona ou manatuaina o loʻo iai ni tulimanu faʻapitoa o paliʻi mo le ata o tulimanu o le fale. Ua faʻatau eseese, ma e masani ona i ai se eseʻesega lanu poʻo le isi foʻi o le isi foi. E oʻo lava i se faʻasologa faatafafa pe sikuea fale e sili atu le manaia.

O le faʻasologa o galuega pe a faʻapipiʻiina le potu i lalo o le:

  • O le laufanua ua fufulu mai mea uma e mafai ona pa'ū, pa'ū. Ua tapunia pu lapopoa ma se fofo, o piliki na taofia, o loʻo tapunia ai le pito o loʻo fesoʻotaʻi. O le maualuga maualuga o le paʻu o le 2 cm i le mita.
  • O le faʻavae o le faʻavae e faʻalavelaveina. E mafai ona e faʻaogaina se pa, tala faʻasolopito. Muamua, o laina faʻapipiʻi o loʻo faʻamauina - ma se sitepu, tutusa i le maualuga o le vaega. O le soʻoga o mea e lua e tatau ona i ai i le faʻamatalaga. I le mataupu faavae e tasi, o le sitepu e filifilia mo le faapipiiina o tumutumu. O loʻo faʻatutuina i le va o le lautele. Mo le malosi sili atu, o le tasi fasi fasi o le faavae sivine e mafai ona faʻapipiʻiina o ni uila e lua. I mea uma, o le tasi vaega e umi lona umi nai lo le mita - 1130-116 mm, o lea i le ogatotonu e mafai ona fafagaina.

    O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

    Faatasi ai ma le ufiufi o feagai ma puipui

  • O le amataga o le talaaga o loʻo tuʻuina atu i luga o le pito i lalo o le faʻailoga o le tusi. E mafai ona faʻaoʻo ia te aʻu ma le paʻu o mea laiti poʻo puipui mai i le fau fale, i se uamea talaaga - uamea oe lava. E faʻapipiʻi i tulimanu o le fale.
  • O se fasi vaega o le faʻavae o loʻo faʻaofi i totonu o le talaaga, o loʻo fesoʻotaʻi, ma le tumau i le tino ma fao / fusipau i le tusi.
  • O le vaega lona lua o loʻo fesoʻotaʻi i le muamua ma le maota. Faʻaofi, matou te ausia se faʻailoga atoatoa, faʻalelei. Le isi, o le faiga e toe fai mai. I mataupu o le mea e tatau ona teuteu ai le vaega (le tulimanu o le fale, ma se faʻataʻitaʻiga), o le J-faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻiina. E ese le amataga na fuafuaina mo ia mataupu.

O le mea uma na faʻapipiʻiina o le faʻavae o loʻo sivine. A maeʻa ona potopoto le shap, o le faʻagasologa e vave tele (pe a tele le ituaiga o panels ma e leai ni faʻafitauli i ata).

Faʻafefea ona avea ma le king alala i luga o papatusi

O le sipau sima fale o loʻo i totonu o teuteuga e mafai foi ona faʻaulu atu i luga o le fausaga o pa laupapa, ae e tatau ona latou toso mai, i le taimi muamua o le pu e ala ai. Station Cacacas mo le nanaina o alavai pober comps e aofia ai le siʻomaga ma faʻaʻoleʻole faʻamatalaga. I lenei mataupu, e mafai ona faʻapipiʻi papatusi i le umumu - Papatusi faʻapitoa mo le tauʻaiga natia.

O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

E i ai le masani masani faiga

Fonotaga o le Aamosa

O le poloaiga o le galuega o le:

  • Muamua, ma le sitepu o le 100 cm, o le faʻaupuga o loʻo i ai se foliga o le mataʻitusi "g" ua faʻapipiʻi. O loʻo faʻapipiʻi i latou faʻaaoga puipui e fetuunai ai le le masani ai o le pa lapoʻa.
  • Afai e tatau, o le le mautonu ua faʻasaʻoina, i luga o le mea o loʻo faʻatumauina le ata tifaga o le Steam-matagi.

    O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

    FBRO-COMECRO STID PANEL PANELS MO LE IGOODOR faʻamaeʻaina o le fale o loʻo tuʻuina atu i luga o le utupoto

  • Faatulaga le faʻamatalaga saʻo, o loʻo faʻapipiʻi atu i togi i le tafailagi. Faʻapipiʻi le Laʻasaga - 60 cm. Faʻatutusa lea o ituaiga e lua;
    • I le p-foliga (lautele). O loo tuu i nofoaga o papatusi. O pepa e lua o le fulafula o le fibrce ua avea ma faʻalavelave i lenei faʻamatalaga.
    • Ausilali (atamai). Faapipiiina i le ogatotonu o le laupepa, i tulimanu ma luga o malifa. O i latou i le ogatotonu o laupepa e manaʻomia e faʻapipiʻi ai faʻapipiʻi ma mo le lagolago o le ogatotonu o le ipu.
  • Faʻasaina o pepa faʻaipoipo. E mafai ona e faʻaogaina le faʻaaogaina o le tagata lava ia, faia pu i luga poʻo le faʻaaogaina o curvators. E uiga i le faʻapipiʻi metotia i nisi auiliiliga i lalo.

A faapipiiina le tagata lava ia-fono latou te lafoina ina ia latou o atu i totonu o le talaaga. I le taimi lava e tasi, e tatau ona tatou taumafai ia tatou maua i le gagana teufaaʻualiga (sui i le va o le "piliki"). I lea tulaga, o le Mauga e le o se matauina.

Faapipiiina File Combere Coures i luga o le faavaa

Faapipiiina i curvators - faalilolilo. I le taimi lava e tasi, o le laualuga o le ipu e le o faaleagaina. O Palatia e faʻapipiʻi i faʻamatalaga ma fai ni papatusi faʻatasi ai laulaufaiva. O le poloaiga o le galuega o le:
  • Tuu le pito i lalo o le pito i lalo.
  • O le amataga o le plantk ua faapipiiina.
  • Ua faʻapipiʻiina tulimanu.
  • O le laina muamua o papatusi ua tuu i totonu o le amataga pa, o le pito i luga e tumau ma le fasi. Sa latou tuu, taumafai e o i totonu o le faaloaloa talafaasolopito.
  • O le isi lau lau o lau lau i luga o le vevesi i le manava. I le itu pito i tua o le mea leaga o loʻo iai se faʻailoga faʻapitoa o loʻo faʻamaonia ai le malosi o le fesoʻotaʻiga.

O lenei metotia o le faʻapipiʻiina o le le mafai ona vaʻaia - o loʻo iai le CHMPERS ina ia tapunia gagana, ma o loʻo tapunia gagana fesuiaʻi i le isi itu o le afu.

E tusa ai ma lenei mataupu faavae, o le tele o sui o le faʻauigaina e faʻauluulu, e aofia uma pe toeitiiti lava pa lelei mo le faʻauma o le fale. O le ituaiga o tala taufaasese ma e iloga, o le mea faapipiiina, le sitepu, o isi mea uma e matua faapena foi.

Faapipiiina o fale kuka fausaga

A o uma ona talanoa, o soʻo se pito i luma mo fafo atu o le fale o loʻo tuʻuina i le fale o loʻo tuʻuina atu i luga o le tasi mataupu faʻavae, aua o le a matou talanoa naʻo le 'eseʻese uiga o le Climoblocks.

O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

Clinker panels (thermopanels) alu vave ma le ita

Vaega o filifiliga

O le eseesega autu o le latou o atu vave i le faʻamalosi - faʻalauteleina polystyrene. A latou filifilia, e manaʻomia le filifili e le gata o le lelei o le falemaʻi (pe a pa le leo o le leo, o le leo e tatau ona tatagi). E taua le filifilia o le mafiafia o le le mautonu. O le Dew Point e tatau ona i ai i le mafiafia o le uati. E taua tele lenei mo le masani ai taotoga (Latou te le ulagia ma faaoloto le pa, e mafanafana ma matutu le fale).

O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

Suiga o se fale tuai

O le lua taua le taua: I luga o pa lamolemole (o le maualuga eseʻesega e le sili atu nai lo le 3 mm), e mafai ona tuʻuina atu e aunoa ma fusi, saʻo i le puipui. E manaʻomia le faʻaaogaina o le umi o toe foʻi poʻo le faʻaaogaina o le tagata lava ia (pe a faʻapipiʻi i luga o laupapa puipui). A leai, o se faavaa mai le pa puipui, lea e taui ai mo mea faaletulafono.

O le a le eseesega i le faapipiiina

Sili atu le taua tele i le faʻapipiʻi:

  • O mea taʻitasi o le mea e maua ai le tele o faʻailoga o le pu o le fale gaosi i le fale gaosi tulaga. A faʻapipiʻi i luga o le pusa, e te le tau manaʻomia le alu ese. O loʻo faʻapipiʻiina le vaega i lea nofoaga, o lona tulaga ua siakiina, o loʻo taofia le fao. A o le faʻapipiʻi i luga o le puipui, e tatau ona e faʻapipiʻiina le pugs mo tagata mamaʻi. Ma o le faʻatonuga o le galuega: Ua tuʻuina le vaega, o se uila manifinifi o loʻo fuafua o fusi o faʻamau, ua aveese le fausaga, na latou tuʻuina ai le puimanava, ona latou tuu ai lea o le puimanava. Ua toe faia le vaega o le vaega, ua faʻapipiʻi ai le faletalimalo. O le faʻagasologa e umi, ma e tusa lava pe o le a faʻapipiʻi, e tatau ona e setiina le iunite ina ia mafai ai ona faʻapipiʻi le vaega.
  • Falami fale tifaga e maua ai le plug-i le-tumutumu ituaiga. Faaofiina i totonu o le tasi i le isi aʻo leʻi taofi, sailia le le lava o avanoa ma pamu (e mafai ona e feagai ma le alofilima, ae le o le faʻaseʻe, ina ia aua le faʻaleagaina le spaey).

    O le faʻasaga i luga o le fale o le fale: i lalo o le piliki, maʻa, laupapa

    O le faigata i tulimanu

  • E le tatau ona taofi le fasipepa. Faʻapipiʻi pu o loʻo faia ma le tala e mautinoa ai le saʻolotoga o gaioiga. Lenei e manaʻomia pe a suia le vevela - e taui ai mo le faʻalauteleina o le lautele.
  • Faʻamau le Facoud Clink Clinker o loʻo i ai mai le tulimanu.
  • Muamua ei ai le muamua laina o laupapa i luga o le puipui. A faʻapipiʻiina, e manaʻomia tele le mataituina o le tafailagi. Ma o le atoa atoa o le a faameulu e aunoa ma ni faafitauli. O le amataina galuega amata e faigofie ona faafaigofieina. E mafai ona avea o se laupapa mafolafola, o le pa, o se ata o loʻo potopoto ina ia o lona pito i luga o le lagolago mo le laina muamua o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma. O le laina lona lua o loʻo faʻatulaga ina ua maeʻa le muamua.
  • A fausia arles, tipi ese le pito o le vaega. O le toe tu o loʻo i ai le saʻo i le 90 °. Ma le ato ma le vaega o le le mautonu i lalo o le tipiina i se tulimanu o le 45 °. Ina ua uma ona gagau le vaega na tipi i se tulaga tutusa, matou te mauaina se tulimanu o 90 °.
  • A o iai le faʻamalama ma matala o faitotoʻa, o loʻo vavae i totonu le faitotoʻa, ina ia tau le faʻavae ma le faʻamalosiʻau o tagata. O soʻoga o soʻotaga o loʻo faʻatumuina i luga o le mauga.
  • Ina ua uma ona taina, o le a le sui o le a. Taumafaina o le faletalimalo - tusa o le 2 kg i le sikuea mita.

Clinker formade Plals mo fafo faʻamaeʻaina i le fale pe a uma ona faʻapipiʻi foliga pei o se fale na fausia mai Clinker piliki. Foin poʻo le muamua, poʻo le lua o eseesega o le ae maua. O le ua taoto atoatoa.

Mataupu i luga o le autu: Smit Price. Tekonolosi faia galuega

Faitau atili