Vine vine i luga o le faapaologa: e tupu sao

Anonim

Vine vine i luga o le faapaologa: e tupu sao

Vine, tupu patino, o le a faia le tofo sili, e pei ona na faia ma au soʻona faʻapitoa e tuʻu faʻatasi ai se faʻasoaga o vine, nofo i le fale ma le TV. Peitaʻi nai lo ni nai iloa e mafai ona 'ai a tatou lava vine o loʻo totoina i totonu o se fale mautotogi poʻo luga o le faapaologa. O le mea e le talafeagai ai le togafiti a le aiga mo lenei mafuaʻaga, talu ai o le tau, o tulaga o le tau ma le le lava o le eleele faʻapitoa o le a puipuia e goto ai le itu o le itu i saute ma lermo-alofa. E le gata i lea, e leʻo le suʻesuʻe o alamanuia o vine o vine ae le o le mafai ai o le galuega mo le taumalulu, ae ia fiafia i oloa patino o le a mafai ai i se aiga tuputupu aʻe.

E mafai ona tupu vine i luga o le faapaologa

I le va o se signil togalaʻau fatuga, lea e iai le Andentional i Landenlation Land ma le le mafai ona foia tomai o Agrotechnology, e mafai ona e tuputupu aʻe se vine tele i le fale.

Vine vine i luga o le faapaologa: e tupu sao

O se tasi o le sili ona lauiloa manatu mo le tuputupu aʻe i luga o le faapaologa - "Isabella"

Muamua lava, e manaʻomia le filifilia o fatu mo le tuufaatasia, ia e le fefefe i le tau o le tau o le itulagi ma e mafai ona foʻia. I le tele o vaega o Lusia, fatu ia e pei o Kigy Misi, o Laura, ma le itu i matu ma Tamaya o lo o faasaoina. O nei ituaiga e le fefefe i le aisa ma isi auala masani o isi itulagi. Afai o fatu na faʻatau mai le fua faʻatatau, matagofie vine, latou te faia rit ma e le afaina tele.

O le tufuga fanua e tatau ona faia ia latou lava lima mai mea eseese a o tuʻufaʻatasiga faʻapitoa mo vine i totonu o faleoloa e le mafai.

Mo le tapenaina o le eleele, o le oneone, ufisi ma vaʻaia, o le a manaʻomia. E tatau ona manaʻomia le oneone e nana i se pan ma faʻafefiloi ma le malie i le vaega o le tasi vaega o le oneone i ni vaega se lua o le malie. O le eleele mo fatu e tatau ona mou ese atu lava ma susunu, ma e mo le tagi a le eleele e aoga tele.

O le a le mea e tatau ona sauni le togalaʻau e tutupu ai le viʻiga i luga o le kalone i luga o le paluga poʻo se fale mautotogi.

  1. O le Artaiso, lea na faatauina, mo se tamaʻi tupe, i soʻo se teutupe mo tamaoaiga, poʻo le faʻatau mai o se fualaʻau masani ma le slackry, ma faʻaaoga se atigi pusa meli o se vaipuna.
  2. Faleoloa Bowder. E mafai ona e faʻaogaina le pepe uʻamea uʻamea mai se seti o oneone poʻo se leo tuai.
  3. Seleulu.
  4. Itiiti fagu po o le vai tane. Tele faʻaaoga se atigipusa e faʻapipiʻi i nisi ituaiga o uʻamea poʻo ni pepa faʻapipiʻi mo oloa susu.
  5. Pots.

Tusiga i luga o le autu: Mansard Crevelation e Maim - matautia!

Vine vine i luga o le faapaologa: e tupu sao

Ia o viiga e matua manaia lava, e aoga le tausisia o fautuaga uma ma tulafono.

Ma le itiiti ifo o le ititi ifo o le faʻatulagaina o mea faigaluega, na mafua ai ona tonu le saunia o fatu ma fatu mo le totoina.

Vine i luga o le faapaologa (vitio)

Sauniuniga o Mea Tofia

Fuafua i luga o manaʻoga ma avanoa, faʻateleina vine vasega e tolu e mafai ona tolu. Faatasi ai ma le ituaiga fatuga o fatu, o lenei mea, e tatau ona saunia lelei fatu mo le tu i le eleele. Sii uma ni nai fatu loloto, o le ituaiga e mafai ona oʻo i lenei nofoaga, faʻamamaina fatu mai le vao lava ia ma fufulu lelei. Matutu i luga o le ie, aveese i totonu o le afifi ma tuu i totonu o le faitotoʻa faitotoʻa mo le tolu o le masina, toe maua ma toe fai uma gaioiga muamua. I le ogatotonu o Fepuari, aumai fatu mai le pusaaisa ma le decompose i luga o le ie susu po o se solo solo, ma aveese le nofoaga mafanafana mo 4-5 aso. E manaʻomia e siaki pea le avanoa o le susu i luga o le solosolo. Ina ua maeʻa le uluaʻi aʻa o fatu. O le a matou manaʻomia ni pot o le 3-5 lita.

Vine vine i luga o le faapaologa: e tupu sao

Mo le tuputupu aʻe o le vipe, e sili le faʻaaogaina o le tapu

O le galueaina o falugalii i ni togiga e sili atu ona faigofie, faʻatau mai o nofoa i le paʻu'ū i totonu o le Pa'ū i le Pa'ū, Pe a gaosia le vine vine.

Mo le teuina o ni fofo, e manaʻomia le faʻaaogaina o le pueata, lea e fai i totonu o le taga ma togi ma le pusaaisa. Faalua i le kuata o le suiga o suiga ma aveese ni ata mataga. Ia Fepuari, e manaʻomia le totō o mea, tipi taʻitasi i ni vaega eseese, ae o le pito i luga e saʻo, ma o le pito i lalo o le fatuga e 20-30 mm. O le tapenaina o nei vaega e tatau ona tuʻua ia le itiiti ifo ma le tolu o fatugaʻo. O le iʻuga o loʻo faʻasusuina le vai i le vai vai mo le lua aso. Ina ua mavae lena, mamago teisi i luga o le ie.

Vine vine i luga o le faapaologa: e tupu sao

Faʻatau mai o le fatu - o se faʻafitauli tele: e sili atu le lelei e faʻaaoga ai ni togi

Mataupu i luga o le autu: manatu mo tamai cuiisii: resitala lagolago, ata

Saplings. Faʻatau atu ni vaega o loʻo i ai i le ituaiga o fanau e sili atu le faigofie aʻo leʻi tulaueleele i totonu o le eleele, ae o lenei auala e pei o le faʻatauina o se pusi. Afai o le muamua lua filifiliga faʻatagaina oe e te iloa o le a tupu ai vine, o le fatu e mafai ona avea ma nisi ituaiga ma le fetaui i se faigata faigata o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu

Totoina

Aganuu Aganuu i luga o le Palota po o le Fale e manaʻomia ai le tausiga tumau tumau lelei, faʻaita ma fafaga.

Vine vine i luga o le faapaologa: e tupu sao

O loʻo faia ni vine i le faʻaiuga o le taumalulu poʻo le amataga o le tautotogo

Vine e manaʻomia le malamalama, o lea e tatau ai ona tuu ai ni vailaʻau ma se laʻau naʻo le itu la i le itu la.

O le vai ma le maua o le la e masani ona masani ai, o nisi taimi e tusa ma le faalua i le aso. O le taimi lava o le luasefulu aso o le mea e tatau ai e fafaga vine ma nitrogen fetilaisa. Ole faʻateleina ole togavaʻa manaʻomia ai se siʻitia o le aofaʻi ma anala i totonu o laʻau ma vine. E aoga foʻi le le amanaʻia e manaʻomia le faʻamamaina o mea lelei e maua ai le mana o le laʻau na tulaʻi i le vaneina o pisa, ae le faʻateleina le faʻateleina o le Eleni. O le sili sili ona tele o fana o 1.5 mita.

Vine ola i luga o le faapaologa

Lea e le sauaina le fua o le vene, e tatau ona matua saunia se faipule i le vevela o le vevela. O le faapaologa e tatau ona glashed, o loʻo taofia e le fola ma lalo o puipui.

Vine vine i luga o le faapaologa: e tupu sao

Tuputupu aʻe vine sili i le tapunia o le tino

O le filifiliga sili o le a ola pea i luga o le tanisi, o loʻo i ai i le itu i saute, e pei ona iai se malamalama ma le vevela tele. O isi itu faamalama o le faapaologa ma le faamalama i totonu o le fale mautotogi, i talaane o loʻo maua ai o tootoo mama e mafai ona ufiufi mea o loʻo faʻaaoga mo le tele o mea e faʻaaogaina.

O le fola i luga o le faapaologa e puipuia ma soʻo se vevela o mea e mafai ona faʻatauina i le maketi maketi poʻo le faleoloa faʻatau. Le averesi o le vevela i le tau malulu i luga o le faapaologa, o loʻo tupu ai ituaiga, e le tatau ona paʻu i lalo ole 10 tikeri.

Afai e malulu tele le tautotogo, ona alualu lea i luma o le a aoga le popole i le moli o moli ma tautau se paga o moli moli i luga o le faapaologa.

E le fautuaina le faʻaofuina vine mai le malulu e vevela, o se suiga tele o le vevela e faanatinati ai le vine, sili atu i le laʻau i se laʻau ma le laʻau ma le laʻau ma le laʻau ma le laʻau ma le laʻau ma le laʻau ma le laʻau ma le laʻau ma le laʻau ma le laʻau ma le laʻau ma le laʻau ma le laʻau ma le laʻau ma le laʻau ma le lalagaina o le au faʻapipiʻi. Polythylene i lenei mataupu ua solia.

Tusitusiga i luga o le autu: o loʻo pipiʻi faitotoʻa: ua faia oe lava ia te oe lava

Faʻamamaina le eleele i ni vailaʻau e totoina vine, i le taumatematega, i le taumalulu e manaʻomia e spray mai le shrayer, spray.

Teine Taavale: Faletupe Faapolofesa

Teine vine i luga o le faapaologa, e sili atu le teuteuina nai lo meaai. O le vine ituaiga i meaʻai e le o faʻaaogaina, ma o le vine ua faʻaaogaina mo le teuteu teuteu galuega. O le galueaina o teine ​​teine ​​vao i luga o le faapaologa e tali tutusa lava i le auala masani o vine.

Vine vine i luga o le faapaologa: e tupu sao

Teine vine talafeagai mo le maualalo le tau, o loʻo leai se avanoa e faʻateleina ai se isi vine

E le manaʻomia e Devdi vine le faʻalavalava, ina ia avea ma se teuteuga mo se tasi, e oʻo lava i se apaau matala ua tulaʻi i le itu i matu. O le sliding bowots ua pipii i puipui ma uta o le faapaologa ma fausia se natura, lanumeamata lanumeamata.

O vine vine e le o se tulaga, ae manaʻomia le puipui ma fafaga, i le itu susulu, e sili atu le manaʻomia o le vai ma tele.

E mafai ona tapunia ai e le pa puipui i luga o le tapolo mai le la, i le taimi lava e te sao mai i le ea malie.

Faʻamanuia le vine i luga o le paneta o se galuega-malosi tele, ae i soʻo se mea e totogi ai. A faʻapea e avea ma se seleselega manaia o mea matagofie, poʻo le moa lanumeamata lanumeamata lanumeamata. O vine e mafai ona totoina i totonu o le fale mautotogi, ae o le tele o o fana ma tumau o le faʻasoasoaina o le ulo o le pofi o le pontentation, sili ona faʻatupuina ai vine.

O penefiti o le Virgin Grade (vitio)

O tagata fai togalaʻau e le vaʻaia tele ni mea faigaluega i lenei lesona, ma o le a mafai ona e fiafia i fua oa latou galuega, ao aoina faʻi o Jack o vine.

Faitau atili