O Fork Fofoga mai le Black Gred, e uiga i se tasi na iloa

Anonim

O le foliga mai o le ata uliuli e mafai ona ola i ai tagata e ona o soʻo se fale poʻo se fale mautotogi. O sea aia e le o le sili ona fiafia foliga foliga ma e mafai ona aumaia le tele o afaina i le soifua maloloina o tagata o nonofo i totonu o lenei potu.

O le mea lea e le mafai ai e le suʻeina o laina o le fusi, e tatau ona e faia vave se tauiviga maʻoti, e mafai ai ona e vave, ma, mo se taimi umi, ave ese ai, ave ese ai, ave ese ai, ave ese ai, ave ese ai, ave esea, ave ese ai, ave esea, ave ese ai, ave esea, ave esea, ave ese ai, ave ese ai, ave esea, ave ese ai, ave esea, ave esea, ave esea, ave ese ai, ave esea, ave esea, ave ese ai, ave esea, ave ese ai, ave esea, ave esea, ave ese ai le uliuli.

Faʻafefea ona aveʻese le uliuli o le uliuli i luga o puipui i totonu o le fale mautotogi

O Fork Fofoga mai le Black Gred, e uiga i se tasi na iloa

Ina ia taulimaina lelei le uliuli ata, e tatau ona e mulimuli i sitepu nei:

  • Muamua e tatau ona e aveese le pepa puipui, afai o le pamu, pe a fai o le ata ua faʻaleagaina e le GOD o loʻo i lalo ifo ia i latou, ae le faʻaleagaina ai le laufanua, e le galue fua, e le mafai ona faʻaleagaina le laufanua.
  • E alagatatau le faʻamama e le gata i le tasi o tuʻutuʻu, ae faʻapea foi i le paloa, faʻapitoa lava le vaega o ia, ma e malu mai le malosi o le fusi.
  • A mavae lena mea, e tatau ona e fufuluina le kopi lea na amata ona afaina ai e le goto.
  • Aveese le ata o loʻo i luga o le laualuga o puipui poʻo isi nofoaga o loʻo eleelea, faʻaaogaina le uiga o le uliuli.

Vili

  • Vess manaʻomia e sasaa i totonu o se sprayer, pe a uma ona faʻaaoga i le pito i luga;
  • Tuu le fuainumera mo le 40-60 minute;
  • toe faafouina le laualuga i luga o le vai mama;
  • Faataga le mea e faamago ai.

Amonia

  • Faafefiloi le amioa ma le vai i le tutusa tutusa;
  • Faatasi ai ma le fesoasoani a le sprayer, apalai i luga o le u, o le mea e ofo ai e le toto;
  • Ina ua mavae ni nai itula, satini le faʻailoga mai luga.

Hydrogen peroxide

E mafai ona faʻatau le peroxide i le fale talavai. Na ia tauivi lelei ma le teuteuina ma le le fiafia i luga.

O le mea autu o le manatua o lenei mea o loʻo faʻamalieina ai meatotino, aʻo le i faʻaaogaina le puipui i luga o le luga o le puipui, e tatau ona e faʻaogaina le peroxide i se vaega e le mafaatusalia o le vaega o le ogaumu. E manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o se pulverizer, o ese mo le faʻaalia mo le 10 minute.

Aua neʻi galo le avanoa i avanoa uma i totonu o le fale, lea na gaosia e mea na tauivi ma le fomaʻi e tatau ona manaʻomia e ufiufi Sotosoga. O se auala faapena e mafai ai ona e puipuia oe mai le toe faia o le finus.

Tusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona ofi atu i le laga. Matua Vasega

O Fork Fofoga mai le Black Gred, e uiga i se tasi na iloa

E sili le aveeseina o le vaega atoa o le sima, o loʻo faʻaleagaina e le fungas. Afai e tumau le manogi o le fusuʻaga i le microciacks ​​o le puipui, vave pe mulimuli ane o le a toe amata le ata.

Faʻafefea ona aveʻesea le uliuli o le uliuli i le faletaele

E tele naua o le fesili e tupu mai le aveeseina o le uliuli ma le faletaele po o faleuila. O nei nofoaga e faʻamatalaina i le i ai o le tele o le susu, o se mea taua o le faʻatupuina o le toe gaosia o le rengus.

E mafai ona matauina tele o le tele o faigata, e faifai pea ai le faalauiloaina o lea o le a fesoasoani vave ma taulimaina le fungi ma aumai lenei tulaga lamatia ia latou tagata pele:

  • Muamua lava, e tatau ona e siakiina le taotoga o le ventipelation ma le tele o faiga i totonu o nei potu. E masani lava, o le saʻo lava le agafaʻafono o lea na mafua ai le faia o le dmplies, ma, o mai lava, o le uliuli teuteuina.
  • Ina ia mafai ona tausia le maualuga o le le fiafia i le masani ai, e manaʻomia le faʻatinoina o galuega i luga o le potu. E aoga le matauina o le anoanoai o pa ma ona ituaiga o vaipuna ma ona ituaiga e le gata i le le aveeseina o le faafitauli, ae o le mafuaaga o le fungas.

O Fork Fofoga mai le Black Gred, e uiga i se tasi na iloa

E tele tapenaga na faia-na faia affispices i le faʻatau atu o le a fesoasoani e faʻateʻaina le suia o le teuteuina.

O le vaega lona lua o le galuega o le tauimasui taui ma le teuteuina i le faletaele:

  • E mafai ona e faʻaaogaina muamua faʻamatalaga o oloa a le au aisospotic, i lenei auala le naʻo ni faʻafitauli ua iai, ae puipui foi fou.
  • Bura, lea e mafai ona faatauina i le fale talavai. E tatau ona faataapeina i totonu o le vai ma faʻaaoga i nofoaga na nofo ai le Malo i le faletaele, ma faʻataga ai le tuʻufaʻatasia e faʻamago ai.
  • Tausiga malosi, ua faʻaleagaina i le vai, i le vaega o le 10 kalama i le 1 lita. O le mea taua o le manatua o se vailaʻau e maua ai se paʻu lapoʻa i luga.
  • E mafai ona e faʻaaogaina le fasimoli a le tamaoaiga, o le antispicetic meatotino o le mea e mafai ai ona ave lelei ai le teuteuina o le fogafale i totonu o le faletaele.
  • O le suauu o le suauʻu o loʻo i ai se mea e maua ai se mea e maua ai le afā, e maua ai le puipui o le faletaele mai le fusuʻaga o le pauna. E tatau ona faʻafefiloi ma le vai ma le faʻasaina i luga o puipui o puipui, ma o lenei faʻavae e le manaʻomia.
  • Afai e te manaʻomia e taulimaina le paʻu i le faletaele, faʻaaoga le Aschitz mai Soda ma le vai i le laualuga atoa, ona oso ai lea o le vine. O lenei metotia mafua ai se alkaline tali atu e faamalie ai le fungas ma faia ai se mea malie. A maeʻa lena mea, e mafai ona e faʻaaogaina le pulumu ma mafaufau lelei i ni faʻailoga uma o le teuteuina.
  • O faʻailoga o le teuteuina i totonu o le faletaele o le a sili atu ona uma ona aveese, ua i ai le kalone i totonu o latou faʻavae. Ua lava lea e faʻateʻa ai lenei mea i le vai ma faʻaaoga i luga o le vai e maofa i fungus, e le manaʻomia le mu.

Mataupu i luga o le autu: Grand Crohotchet Carpet: Blues Scheme Corrd ma ata ma Vitio

O Fork Fofoga mai le Black Gred, e uiga i se tasi na iloa

Ia sili atu le lelei o le faiga o le laualuga, sasaa vai i se gaogao toso mai soʻo se auala o vailaʻau.

Faʻaesea, e tatau ona i ai ni nai tagata, faʻatagaina e aveese le ulo uliuli i luga o puipui:

  • O le faʻailoga o le faʻailoga e maua ai le vai ma faʻaaoga i le foci o le taliga.
  • Afai o le DID na o le na o ma le fua o le mea e laʻititi, e mafai ona e aveesea o le faʻaaogaina o tane ma le odine o loʻo teu i le faletaele.
  • E mafai ona e faʻapipiʻiina polo o le tolauapiga.
  • E mafai ona e aveese le fungos i totonu o le faletaele pe a fai e te togafitia puipui ma se vaifofo o carric acid, o le fea gaioiga e pei o le vineta.

Nai lo le mea leaga uliuli mo le tagata

Le fusisi, e ola i puipui ma isi luga o luga, mafai ona faateia ai foliga o nofoaga. Peitai, e le o mea uma nei. Afai o le uliuli matua ua aliali mai i totonu o le fale, o tagata nofoia e taoto i lalo i tulaga lamatia:
  • E ese maʻi o manu e faigata ona faʻaititia.
  • E masani ona i ai faʻamaʻi o le manava manava.
  • Masani le le lelei o le macculosmulel system.
  • Natura tiga foliga mai, o le aotelega o le manava o le tino, vaivaiga ma le ulu tiga.
  • O le leaga sili fofo i feeseeseaiga na salalau ai le fungi, nofo i luga o puipui. O le lalelei uliuli mai puipui na faasolosolo ona faasolosolo i luma i le tino o le tagata, ma mafua ai ni faaaliga eseese o aligies. E tele taimi na faia ai le laumei i le fale mautotogi o le mafuaʻaga e le naʻo le naʻo le baal Conjunitis, ae foʻi o le Brochal Ridema.
  • O le Black Men i luga o puipui e mafai ona mafua ai le tupu o le paʻu o le paʻu o le paʻu, faʻaosofia se auala e faʻaosofia ai le gasroninel. O le uliuli uliuli e matua leaga lava - o se ituaiga faʻapitoa o fungus, o le aʻafiaga lea e mafai ona avea ma mafuaʻaga o le oti.
  • Tele taimi, tamaiti ma matutua mafatia ona o le le lelei o aʻafiaga o le afioʻaga o le afioʻaga o le fale mautotogi tetele i totonu o le fale mautotogi. E le gata i lea, e le o se mea e manaʻomia le paʻi ai i le Matai, o lona finau e pa'ū i le ea ma ulu atu i tagata o loʻo iai manava. Fomai e faigata tele ona maʻi faʻamaonia faʻamaʻi e mafua mai i lenei ituaiga faʻafitauli, ma e faigata tele ona aveese latou.

Faʻafefea ona aveese le uliuli o le uliuli mai le ie

O Fork Fofoga mai le Black Gred, e uiga i se tasi na iloa

Tele talimalo ia le itiiti ifo i le tasi taimi na oʻo ai i latou olaga i luga o se faʻafitauli pe a faʻaali le laumei i luga o lavalava ma isi mea mai le ie. Ia aveese lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina metotia nei:

  • Ua fufulu lelei le ata uliuli ma le fesoasoani o soʻo se tamaoaiga o loʻo iai le chlorine i lo latou matata. Ua lava le faʻaaogaina o lenei mea mo se mea, Tuʻu i ai le 15-20 minute, pe a na o le tatau ona e fufuluina i le auala masani. E aoga le matauina o lenei metotia e le talafeagai mo aafiaga i luga o fulufulu pe lanu ma le paʻepaʻe o meatotino ma ono afaina ai.
  • Mo ituaiga faʻaleaganuʻu o Fabric, leai se tupe e mafai ona faʻaaogaina, o fealuaʻi lemu, e aunoa ma le faʻaleagaina, a o tauivi ma fengus. O loʻo faʻaaoga le mea faigaluega i luga o le oloa, ua tuʻua mo le afa itula, ona siʻi lea i le masini ma le faʻaopoopoina o.
  • I se faʻaopopoga, e mafai ona faʻafefiloi le vineta i le sua o le tipolo (e mafai ona e aveina Citric AcId ma le teuina o le vai i totonu o le sipuni tuʻufua, tasi itula mulimuli ane, e tatau ona fufulu le ie lino.
  • I faleoloa pisinisi, faʻapitoa o auala ua faʻatau atu, o lana galuega taua o le tau maofa, latou te galulue faʻapitoa ma le faia mea o loʻo faʻaalia i luga o le afifi.
  • Faaaoga le La laitiiti o Amonia i le pupula, totino i le vai, pe a uma sina taimi e fufulu ai le mea.
  • I le taimi na taia ai le fua o le ie o le ie, e mafai ona e faʻaogaina le hydroperte. E tatau ona ave a le itiiti ifo o le 30 papa ma soloia i latou i le 5 lita o vai. I se tulaga faapena, o le ie e manaʻomia ona tuʻua i le po, ma i le taeao ma le afifiina i le fasimoli fofo ma fufulu atoatoa.
  • Faatasi ai ma fulufulu mamoe, ua aveesea ai lemei ma le fesoasoani a le Turpodar, e faatatau saʻo i le taimi e faaaoga ai se vavao, ma alu loa i le itula.

Mataupu i luga o le autu: o le mea e foliga mai e laga ma le mea e sili ona lelei

Ina ia e le uma le taimi, mafaufau pe faʻafefea ona aveese le tele o pa puipui mai luga o puipui, nonoa i totonu o le faletaele poʻo lavalava, e tatau ona lagolagoina i le tulaga o le le fiafia. Aua le tuua mea susu i tafatafa o le mago, fetuunai le gaioiga o le ventipelation ma ua gauai atu i le faasesega malie o le potu. E naʻo ia e mafai ona taofia i foliga o le tagata fungus, lea e mafai ona afaina ai le soifua maloloina o tagata.

Faitau atili