Laei mai nusipepa e faia oe lava: o se vaega o le Master vasega ma se ata

Anonim

I le lalolagi o onapo nei, e seasea ona e feiloai i se mea ofoofogia. O popolega ma ofu mai pepa. O ofu o pepa e lauiloa i le lauiloa lauiloa o tagata mamanuina ma tagata mamanuina ma tagata masani. Ae a uma lava, laei e mafai ona tuʻu se ofu taʻitasi i le tele o mea na tutupu, avea ma tagata tau teu, Halloween poʻo se tauvaga faʻapitoa. O le nusipepa o se mea taugata o mea e masani ai i soʻo se fale, e te le manaʻomia e faʻaaluina le tele o tupe e faʻatau ai se ie mo se suti. Faaalia taleni ma lau manatunatu, e mafai ona fai se ofu mai nusipepa ma ou lava lima. O le a le tele se galuega pe a fai e te faia le galuega. Ma afai e te latalata atu i le faʻataunuʻuina o le galuega ma se agaga ma le manaʻo tele, e mafai ona e faia se galuega moni o faatufugaga!

Laei mai nusipepa e faia oe lava: o se vaega o le Master vasega ma se ata

O le ofu muamua na faʻaalia na aliali mai i le 60s, aʻo le tagata gaosi na faʻailoa atu pe a le o se suti suka, ae pei o ofu i aso uma. O le milo sa taugofie ma le avanoa. I le gasologa o le faʻaaogaina, e mafai ona suia le ofu e faʻaaoga ai seleulu pe togi i fafo pe a palapala. Ae ui i lea, o lenei manatu e le i iloaina le tufatufaina, e ui na ou fiafia tele i Amerika i Saute. Ua amata ona faʻaaoga pepa ata faʻapitoa mo oloa na faʻapaʻiaina i le ecology, pe pei o le masququrade teuga.

Faigofie le atoa o le pito i luga

Mafaufau i ni filifiliga mo le faia o se ofu mai le nusipepa i le Matai vasega i lalo.

Filifiliga Muamua

E galue, o le ae manaʻomia:

  • nusipepa;
  • seleulu;
  • O le mea na liu flapetterter. Pulefaamalumalu;
  • nila ma filo;
  • penina faigofie;
  • fusi.

Aoaoga:

  1. Muamua, faʻapipiʻi ni laupepa e lua o le nusipepa, tuʻu faʻatasi ma fai le faʻanoanoa o le harmonic. E manaʻomia ona fai ni avanoa se fa. Ona faailoga ai lea o le tauvaga, maka le puimanava ma laa i luga o le masini suisui. I luga o le mea e maua ai le fusipau.

Mataupu i luga o le autu: Deer mai Cones ma Playcine: Master Vasega ma Ata ma Vitio

Laei mai nusipepa e faia oe lava: o se vaega o le Master vasega ma se ata

  1. Pito i luga tipi i le foliga o le lio. E mafai ona faia faʻailoga ata e ala i le gagauina o pepa o le nusipepa e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻiina, e aunoa ma le faʻaaogaina o latou, suʻi i le pito i luga.
  2. Fai se sakete, le leoa o laupepa e tasi o le nusipepa. Ina ia sili atu le manaia o le sakete e sili atu le manaia, fai le faleta o le lautele o le lautele.
  3. O le gaoi e sili atu le matagofie, ave le faanatinati i ai. E mafai ona e faia e mafai ona tipiina le laʻau o le nusipepa malulu i le afa ma gagau foi e le Avalone.

Laei mai nusipepa e faia oe lava: o se vaega o le Master vasega ma se ata

Ua saunia le outfit!

Filifiliga lona lua

Mo galuega o le a talafeagai:

  • nusipepa;
  • seleulu;
  • O scotch;
  • kelu;
  • faupupuni;
  • Laei;
  • masima.

Alualu i Luma:

  1. Tipi mai le nusipepa 12 cm lautele. Gagau i latou pito i luga 4 taimi. Faia mai ia i latou ua le mautonu, mo lenei, ulufale ofu i luga o le tasi fasipepa i tauau ma fausia se V-foliga uaea.
  2. Ina ia fausia se kamuta, e manaʻomia le saunia o se fofo. Liligi vai i totonu o le koneteina, faʻaopopo masima ma pā kelu. Tipi uumi uumi fasi, togafitia ma le sima ma kelu faataamilo i le tino. E le manaʻomia le aʻafia o se vaega o le tua ina ia maua ai ina ia mafai ai ona suia le fesoasoani a le matata le lapoʻa o le korseet. Ona tuu lea o le pito i luga e mago atoa, pe a uma ona e ave pu ma olo le mata i totonu ia i latou, po o le satin lipine.
  3. Faaauau kelu foliga foliga i foliga o le ofu.

Laei mai nusipepa e faia oe lava: o se vaega o le Master vasega ma se ata

E fausia ai le tele o le laulu, e mafai ona e faia ni vaega tele. Ina ia maua se ie sulu, o le nusipepa e mafai ona pipiʻi atu i le tuʻufaʻatasi, ona tuu lea ma faʻapipiʻi i le oloa.

Faʻaali le fantasy ma faia se mea uiga ese mai fafo!

Lua filifiliga

Matou te Manaoga:

  • nusipepa;
  • seleulu;
  • filo, nila;
  • faupupuni;
  • apamemea.
  1. E fausia le pito i luga o le oloa tipi se nusipepa lua nusipepa. Tuu le bra ma ulufale i le nusipepa. Afifi i le tino ina ia mafai ai ona tape le moega pepe. Fai le tipi e te manaʻomia.

O le faʻavae o le ofu faʻamatala e le gata mai le nusipepa, ae faʻapea foi mai ie puipui, ae mai te ie, mai tao ato ma mekasini.

  1. Ina ia mafai ona fausia se sakete, o le ae manaʻomia le tele o mea. Tatala le nusipepa i le foliga o se pu, malupuipuia le tulimanu o le stapler. Faʻafesoʻotaʻi mea e maua ai le taunuʻuga o faʻatoʻaga i luga o le sakete, pei o le ata.

Mataupu i luga o le autu: Slitsints na togi i luga o le lua failauga ma ata ma faʻamatalaga mo tagata amata, taumafai e kolosi ala vaivai

Laei mai nusipepa e faia oe lava: o se vaega o le Master vasega ma se ata

  1. Mo le gaosia o se paepae lapoa, o le a manaʻomia foi pepa. Tuu ni nai nusipepa i luga o le tasi ma le tipiina o le lio o latou. I totonu o le lio, fai se pu teisi sili atu le le mautonu. Fai se tipi mai le ogatotonu i le pito o le lio. I le va o laupepa o le nusipepa, faʻapipiʻi mea i luga o le sakete ina ia o le koma o le 'au. O itu uma e lua o le kola e asiasi i patupatu o le pa.
  2. O le ata e mafai ona fesoasoani i pepa fugalaʻau, fao mai nusipepa, o mea uma na e lava mo lou mafaufau.

O lenei mea sili atu e sili atu e sili ona lelei mo isi gaioiga poʻo le halloween.

Mai le nusipepa e mafai ai ona e faia ni ofu i fafine ma teine, ao foi foi ma le masolo tagata mo tama. Mai le pepa laupapa e mafai ona e fausia se suti o se ropota po o le tinosusu.

Laei mai nusipepa e faia oe lava: o se vaega o le Master vasega ma se ata

O le a foliga mai foi o le teuga a Cowboy Ma e le taumate o le a maua e le tamaititi se faʻailoga mo le sili sili.

Laei mai nusipepa e faia oe lava: o se vaega o le Master vasega ma se ata

Faʻaaogaina foi le tele o laupepa, e mafai ona e faia mea fai mea faifaailoga, pei o pulou faʻailoga, dagger, fugalaau, ma isi.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili